mrowka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 :-o :-o :-o :-o :-o :-o Mini Metka? :evil_lol: Asiku moj portreciki boskie! Ale to chyba tylko dlatego ze modelinka boska :loveu: nic poza tym... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ojej! co to za koszyk ma na pycholku?! Biedactwo "malutkie" :placz: Kiedy jakis spacerek?:razz:
Magda Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Łodź podwodna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Szczęki III :lol: Hahaha.....ale super fotka:roflt::roflt::roflt: Bardzo ladna galeria:cool3: Bede wpadac czesciej jesli mozna:eviltong:
asiunia Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Magda_Miki napisał(a):Hahaha.....ale super fotka:roflt::roflt::roflt: Bardzo ladna galeria:cool3: Bede wpadac czesciej jesli mozna:eviltong: Hej! Dziekujemy i zapraszamy czesciej:loveu: Mrowa rzuc terminem a uwzglednie Cie gdzies...:evil_lol:a tak powaznie wez sie na gg odezwij:-(
asiunia Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Hej! Ostatnio ciagle kundelasy,a tym czasem Ludwiczek rosnie...:evil_lol:Jutro bedzie mial juz 14 dni mamusia Zawsze moja mama twierdzila ze ja robie z domu zoo,a dzisiaj to ona wzbogocila ferajne o nowego czlonka...Oto Pavarotti Pavarotti to kanarek,podobno gloster(a ile w tym prawdy okaze sie kiedy skonczy sie pierzyc).Ma podciete skrzydla,cholernie przerosniete pazury(dzisiaj mu obcinalam)i ogolny stan zdrowia nie najlepszy:shake:
kalina. Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 :loveu: jiii jaki mały kotek..,cudny zostawiasz go dla siebie...:cool3: .
asiunia Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Hej Nie,zostaje tylko mamuska(za 3 tyg idzie pod noz;))a maluch ma na 90%domek:evil_lol:
BORA Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='asiunia']Hej! portreciki... Już się nie mogę doczekać kiedy ją poznam :loveu: Coś mi się podoba w tych "psach mordercach" :evil_lol: :diabloti:
asiunia Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 [quote name='BORA']Już się nie mogę doczekać kiedy ją poznam :loveu: Coś mi się podoba w tych "psach mordercach" :evil_lol: :diabloti: Hej! Mnie najbardziej "pociaga"ich usmiech no i ten wzrok...:loveu:
BORA Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Mnie najbardziej "pociaga"ich usmiech no i ten wzrok...:loveu: To chyba ten uśmiech na pół pyszczka :loveu: Taki, że pół człowieka na raz mogą wciągnąć :evil_lol:
asiunia Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 BORA napisał(a):To chyba ten uśmiech na pół pyszczka :loveu: Taki, że pół człowieka na raz mogą wciągnąć :evil_lol: Hej! Fakt gdyby nie uszy to usmiech dookola łepetyny:evil_lol:
BORA Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Fakt gdyby nie uszy to usmiech dookola łepetyny:evil_lol: Próbowałam to sobie wyobrazić :-D
asiunia Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 [quote name='BORA']Próbowałam to sobie wyobrazić :-D Hej! To daj za to buzi:evil_lol:
BORA Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='asiunia']Hej! To daj za to buzi:evil_lol: To buziak w ten śmieszny pyszczek :buzi: :iloveyou:
asiunia Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 BORA napisał(a):To buziak w ten śmieszny pyszczek :buzi: :iloveyou: Hej! A wiesz ze kochane a live tez Cie nie ominie?:evil_lol:
BORA Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 asiunia napisał(a):Hej! A wiesz ze kochane a live tez Cie nie ominie?:evil_lol: Czy Metka ma skłonności do wylizywania całej twarzy? Bo ostrzegam, że Torcia tak :evil_lol:
asiunia Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 BORA napisał(a):Czy Metka ma skłonności do wylizywania całej twarzy? Bo ostrzegam, że Torcia tak :evil_lol: Hej! Biorac pod uwage ze jej jeden mlach jezorem moczy 3/4 twarzy to tak:lol::evil_lol:
BORA Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Biorac pod uwage ze jej jeden mlach jezorem moczy 3/4 twarzy to tak:lol::evil_lol: Torcia potrzebuje kilku liźnięć :evil_lol:
BoJa2 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='asiunia']Hej! To daj za to buzi:evil_lol: Cmoki od Huga kAMY I Dulki:loveu:
Patikujek Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Jak patrzę na ten cudny pyszczek to mam ochotę go wycałować:loveu: mam nadziję że na zlocie będę mieć okazję :lol:
asiunia Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Jak patrzę na ten cudny pyszczek to mam ochotę go wycałować:loveu: mam nadziję że na zlocie będę mieć okazję :lol: Hej! Pewnie,dorwiesz i mozesz calowac:evil_lol:
PIKA Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 ale fajny ten Pavarotii :loveu: Ma podciete skrzydla a po co? :crazyeye:
asiunia Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 [quote name='PIKA']ale fajny ten Pavarotii :loveu: a po co? :crazyeye: Hej! Bo ja wim?:-(Byl w klatce 15x15 cm wiec moze dlatego zeby zbyt sie nie ruszal?:-(
PIKA Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Bo ja wim?:-(Byl w klatce 15x15 cm wiec moze dlatego zeby zbyt sie nie ruszal?:-( no rzesz :angryy: :angryy: czy Ci ludzie to juz nie maja nawet zero pomyslunku? :angryy: o sumieniu nie wspomne? :angryy: zamkneła bym takiego w pomieszczeniu 1mx1mx1m :angryy: Przeciez to zywe stworzenie :-(
asiunia Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Hej! I w takich warunkach zyl prawie 2 lata...:shake:Teraz ma wieksza klatke(moze nie taka dokladnie jak ja bym chciala,ale to kwestia czasu;))z duza iloscia "patyczkow"wiec sobie calkiem ladnie radzi:p
asiunia Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Hej! Dzisiaj moi drodzy ten oto mezczyzna konczy 9 lat:evil_lol:
Recommended Posts