Alicja Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='asiunia']Hej! Pan jak sie dowiedzial ze Pysia sie okocila tak "podarowal"mi ja w prezencie:roll:A z psiakami to roznie bywa...teraz Pysia jest wojowniczo nastawiona wiec Rocku juz pare razy oberwal po pysku,ale dalej nie kapuje dlaczego on nie moze sobie wziac tego czegos co jet w pudelku?:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pojętny ten twój Rocky ;)a może on poczuł instynkt ojcowski :razz:
KaRa_ Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Śliczne malenstwo:loveu: Przy takich kociakach to duuuuzo roboty,a jak podrosna ta jeszcze gorzej ale to ich urok:loveu: :lol:
asiunia Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 Hej! Dzien dobły:evil_lol:Wlasnie z porannego spacerku wrocilismy:p Wczorajsze fotki piłkowo-kagancowe
Cimi Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 A to jest kaganiec dla bokserów czy rottweilerów ? Bo taki bardzo podobny do bokserowego :lol:. Wreszcie już jest :bigcool:, hehe :evil_lol:.
asiunia Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 Cimi napisał(a):A to jest kaganiec dla bokserów czy rottweilerów ? Bo taki bardzo podobny do bokserowego :lol:. Wreszcie już jest :bigcool:, hehe :evil_lol:. Hej!! Niby rottkowy ale jak dla mnie sa identyko:lol::eviltong:Swoja droga nie dziwie sie ze poprzednia paczka nie doszla skoro pan pisal moje imie i nazwisko ale adres dziewczyny z ktorej konta zamawialam:shake:
marmara_19 Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 no Asia:)) kaganiec masz wiec teraz mozesz nas odwiedzic:D:D
zaba14 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='asiunia'] rozumiem że kaganiec rowniez słuzy jako koszuk dla Rockiego :evil_lol:
asiunia Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 zaba14 napisał(a):rozumiem że kaganiec rowniez słuzy jako koszuk dla Rockiego :evil_lol: Hej! Oczywiscie!ale takze jako kosz na smieci,zakupy i koszyk do swiecenia jajek:evil_lol:
Alicja Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='asiunia']Hej! Oczywiscie!ale takze jako kosz na smieci,zakupy i koszyk do swiecenia jajek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Asik , czyich :razz:
zaba14 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Oczywiscie!ale takze jako kosz na smieci,zakupy i koszyk do swiecenia jajek:evil_lol: no prosze prosze... chyba tez zakupie jesli on taki wielofunkcyjny :evil_lol:
Agga Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Asiu piekny koszyczek dla Rockiego a kaganiec pamietaj z metalowej obwódki z szampana. Taki miał Czips :lol:
asiunia Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:Asik , czyich :razz: Hej! Sie jeszcze zobaczy..zawsze sie ktos z jajkami znajdzie:evil_lol:
PIKA Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 No i jak tu grać w pilke, jak morda w wzięzieniu? :shake: Asia ten kaganiec to metalowy? A jak nie to gdzie go kupilas ? :razz:
asiunia Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Hej! Pikus specjalnie w kagancu bo zaraz pilka stala by sie flaczkiem:evil_lol: Kaganiec jest z masy gumoplastikowej(czy jakos tak)jest strasznie lekki i fajny:evil_lol:zakupiony na allegro http://allegro.pl/item111115283_kagance_fizjologiczne_dla_psow_firmy_maszer.html
Patikujek Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='asiunia'] To zpewne jak przypuszczam rodzeństwo, tacy podobni do siebie wszyscy troje
asiunia Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):To zpewne jak przypuszczam rodzeństwo, tacy podobni do siebie wszyscy troje Hej! Oczywiscie...jeden miot:evil_lol:oczywiscie wszystkie po czampionach:lol::evil_lol:
Patikujek Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Wiedziałam od pierwszego wejrzenia, a to że po czempionach niepodlega dyskusji :)
asiunia Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Hej! Przepraszam ze znowu woda ale korzystamy ile mozemy:eviltong: Na fotkach:Mecia,Rocky,Mysz i Koma
sylwiaskalska Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Ale ty masz świetnych pływaków. Ja dziś mojemu małemu kupiłam kapok dla psa :) co by kluska nie utoneła :lol: :lol:
Recommended Posts