Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asiunia']Hej!

Pan jak sie dowiedzial ze Pysia sie okocila tak "podarowal"mi ja w prezencie:roll:A z psiakami to roznie bywa...teraz Pysia jest wojowniczo nastawiona wiec Rocku juz pare razy oberwal po pysku,ale dalej nie kapuje dlaczego on nie moze sobie wziac tego czegos co jet w pudelku?:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pojętny ten twój Rocky ;)a może on poczuł instynkt ojcowski :razz:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczne malenstwo:loveu:
Przy takich kociakach to duuuuzo roboty,a jak podrosna ta jeszcze gorzej ale to ich urok:loveu: :lol:

Posted

A to jest kaganiec dla bokserów czy rottweilerów ? Bo taki bardzo podobny do bokserowego :lol:. Wreszcie już jest :bigcool:, hehe :evil_lol:.

Posted

Cimi napisał(a):
A to jest kaganiec dla bokserów czy rottweilerów ? Bo taki bardzo podobny do bokserowego :lol:. Wreszcie już jest :bigcool:, hehe :evil_lol:.

Hej!!

Niby rottkowy ale jak dla mnie sa identyko:lol::eviltong:Swoja droga nie dziwie sie ze poprzednia paczka nie doszla skoro pan pisal moje imie i nazwisko ale adres dziewczyny z ktorej konta zamawialam:shake:

Posted

zaba14 napisał(a):
rozumiem że kaganiec rowniez słuzy jako koszuk dla Rockiego :evil_lol:

Hej!

Oczywiscie!ale takze jako kosz na smieci,zakupy i koszyk do swiecenia jajek:evil_lol:

Posted

[quote name='asiunia']Hej!

Oczywiscie!ale takze jako kosz na smieci,zakupy i koszyk do swiecenia jajek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Asik , czyich :razz:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Oczywiscie!ale takze jako kosz na smieci,zakupy i koszyk do swiecenia jajek:evil_lol:

no prosze prosze... chyba tez zakupie jesli on taki wielofunkcyjny :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:Asik , czyich :razz:
Hej!

Sie jeszcze zobaczy..zawsze sie ktos z jajkami znajdzie:evil_lol:

Posted

No i jak tu grać w pilke, jak morda w wzięzieniu? :shake:

Asia ten kaganiec to metalowy? A jak nie to gdzie go kupilas ? :razz:

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
To zpewne jak przypuszczam rodzeństwo, tacy podobni do siebie wszyscy troje

Hej!

Oczywiscie...jeden miot:evil_lol:oczywiscie wszystkie po czampionach:lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...