Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej!!

Nawet nie wiem czy moge to napisac...Został nam jeden maly kociak,pozostale 3 zostaly uspione...Nie jest to moja decyzja i nie jest mi z tym latwo...Staram sie sobie tlumaczyc ze jest tak lepiej ale nie do konca to do mnie dociera...

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Nawet nie wiem czy moge to napisac...Został nam jeden maly kociak,pozostale 3 zostaly uspione...Nie jest to moja decyzja i nie jest mi z tym latwo...Staram sie sobie tlumaczyc ze jest tak lepiej ale nie do konca to do mnie dociera...
Asiu , myślę ,że nie jest ci z tym lekko ale napewno wokół ciebie rodzi się mnóstwo kociaków które potem nie mają domku .U mojej mamy dokarmiamy takie dzikuski i co roku rodzi się kilka maluchów i najwyzej 1-2 dożywają dni młodzieńczych ...najczęściej giną , nie z głodu i zimna bo to mają zapewnione / jedzonko dziennie świeże / ale z zagrożeń cywilizacji:shake:
Podejrzewam że skoro dorośli podjęli decyzję o uśpieniu to może pomyślą o sterylce kotki.
A maluszek niech się zdrowo chowa , no i dla niego napewno znajdziesz dobry domek:calus:

Posted

Hej!!

Dzieki Alu...Wlasnie mama tez mi tlumaczy ze jest napewno lepiej ze usnely spokojnie a nie beda sie poniewierac gdzies po ulicy,glodne i marznac.Pysia idzie na sterylizacje za jakies 2-3 tyg jak Ludwiś(koteczek)podrosnie troszke a Pysia odpocznie po porodzie.Maluch i mama maja sie dobrze.

Posted

Uwierz mama ma rację .........napewno pojawią się głosy potępiające ale to norma ...można się przyzwyczaić .Życie nie jest usłane różami i czasem trzeba wybrać mniejsze zło , życie stawia przed nami wiele wyzwań i niestety nie zawsze może być tak jakbyśmy chcieli .A Pysi jest lżej wychowując Ludwiczka ;)...a żal, żal jest zawsze .Teraz że ich nie ma , a potem by było co się z nimi dzieje.
Trzymaj się cieplutko;)

Posted

Naprawdę dobra dycyzja, choć wiem, ze podjęta z ciężkim sercem. Ale każdy wie jak trudno znaleźć domek kotom i lepiej, że teraz zostały uśpione niż potem, albo co gorsza jak trzebaby je oddać do schroniska.

Posted

O matko, to ona byla w ciazy...:-o:oops:
No szkoda maluchow, ale na pewno to byla przemyslana decyzja rodzicow.
Ludwiczek zostanie u was czy idzie w swiat?
Pysi zycze szybkiego powrotu do zdrowia.

Posted

Hej!!

Ludwisiowi poszukam nowego domku..ale bedzie mega wypasiony:evil_lol:juz mam liste wymagan odnosnie nowego wlasciciela wiec bede testy przeprowadzac:evil_lol:Kociambry maja sie dobrze,Pysia wychodzi na dwor sie zalatwic(do kuwety jakos nie chce,no i w domu tez nie)i biegiem wraca do malca:p

Posted

[quote name='Cimi']to ja się zapytam kiedy wpadniecie do Gliwic na spacer :razz: :lol:?
Hej!

Jak kaganiec dostaniemy?:-( :angryy:
Ludwis...

Posted

cudowny :loveu: ślicznie umaszczony - ahh jaka szkoda, że nie mogę :placz: Asik nie zdziw się jak się okaże że to Ludwiczka :lol: u tak małych kociąt nie sposób określić płci - nawet weci mają problemy z tym nawet u starszych takich już biegających ;)

Posted

Hej!

Ludwiczka tez ladnie:lol:Maluch i mama nadal swietnie:evil_lol:Malenstwo nic tylko je je i jeszcze raz je:lol:

Pysia to bardzo dobra mama,ktora Ludwisia nie odstepuje na krok.Jest do tego bardzo pojetna i potrafi sie zalatwiac do kuwety!:multi:

Posted

asiunia napisał(a):

Pysia to bardzo dobra mama,ktora Ludwisia nie odstepuje na krok.Jest do tego bardzo pojetna i potrafi sie zalatwiac do kuwety!:multi:
Czyli co??? Pusia już nie chce wracać do starego domku?
Jak to zwierzątko potrafi wyczuć gdzie mu dobrze.Ma swój dom,ale u Asi jej lepiej więc się przykumplowała,urodziła i wychowuje malucha :lol:.
Super.A jak Twoje pieski reagują na nową sytuację?

Posted

Hej!

Pan jak sie dowiedzial ze Pysia sie okocila tak "podarowal"mi ja w prezencie:roll:A z psiakami to roznie bywa...teraz Pysia jest wojowniczo nastawiona wiec Rocku juz pare razy oberwal po pysku,ale dalej nie kapuje dlaczego on nie moze sobie wziac tego czegos co jet w pudelku?:eviltong:

Posted

misiaczek napisał(a):
No no,jaki szczodry pan ;) :lol:.

Hej!!

Prawda?Jeszcze bym sie kazala dolozyc do sterylki,wie na wszelki wypadek"niech se pani go wezmie":shake:;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...