Alicja Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 :razz:o rany , no to was przybyło ;) A co piesy na to ;)
milena182 Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 ojej to ja czekam na zdjecia tych malych kaziczkow:loveu:
asiunia Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Hej!! Nawet nie wiem czy moge to napisac...Został nam jeden maly kociak,pozostale 3 zostaly uspione...Nie jest to moja decyzja i nie jest mi z tym latwo...Staram sie sobie tlumaczyc ze jest tak lepiej ale nie do konca to do mnie dociera...
Alicja Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Nawet nie wiem czy moge to napisac...Został nam jeden maly kociak,pozostale 3 zostaly uspione...Nie jest to moja decyzja i nie jest mi z tym latwo...Staram sie sobie tlumaczyc ze jest tak lepiej ale nie do konca to do mnie dociera...Asiu , myślę ,że nie jest ci z tym lekko ale napewno wokół ciebie rodzi się mnóstwo kociaków które potem nie mają domku .U mojej mamy dokarmiamy takie dzikuski i co roku rodzi się kilka maluchów i najwyzej 1-2 dożywają dni młodzieńczych ...najczęściej giną , nie z głodu i zimna bo to mają zapewnione / jedzonko dziennie świeże / ale z zagrożeń cywilizacji:shake: Podejrzewam że skoro dorośli podjęli decyzję o uśpieniu to może pomyślą o sterylce kotki. A maluszek niech się zdrowo chowa , no i dla niego napewno znajdziesz dobry domek:calus:
asiunia Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Hej!! Dzieki Alu...Wlasnie mama tez mi tlumaczy ze jest napewno lepiej ze usnely spokojnie a nie beda sie poniewierac gdzies po ulicy,glodne i marznac.Pysia idzie na sterylizacje za jakies 2-3 tyg jak Ludwiś(koteczek)podrosnie troszke a Pysia odpocznie po porodzie.Maluch i mama maja sie dobrze.
Alicja Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Uwierz mama ma rację .........napewno pojawią się głosy potępiające ale to norma ...można się przyzwyczaić .Życie nie jest usłane różami i czasem trzeba wybrać mniejsze zło , życie stawia przed nami wiele wyzwań i niestety nie zawsze może być tak jakbyśmy chcieli .A Pysi jest lżej wychowując Ludwiczka ;)...a żal, żal jest zawsze .Teraz że ich nie ma , a potem by było co się z nimi dzieje. Trzymaj się cieplutko;)
Monika3 Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Naprawdę dobra dycyzja, choć wiem, ze podjęta z ciężkim sercem. Ale każdy wie jak trudno znaleźć domek kotom i lepiej, że teraz zostały uśpione niż potem, albo co gorsza jak trzebaby je oddać do schroniska.
anetta Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 O matko, to ona byla w ciazy...:-o:oops: No szkoda maluchow, ale na pewno to byla przemyslana decyzja rodzicow. Ludwiczek zostanie u was czy idzie w swiat? Pysi zycze szybkiego powrotu do zdrowia.
asiunia Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Hej!! Ludwisiowi poszukam nowego domku..ale bedzie mega wypasiony:evil_lol:juz mam liste wymagan odnosnie nowego wlasciciela wiec bede testy przeprowadzac:evil_lol:Kociambry maja sie dobrze,Pysia wychodzi na dwor sie zalatwic(do kuwety jakos nie chce,no i w domu tez nie)i biegiem wraca do malca:p
Cimi Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 to ja się zapytam kiedy wpadniecie do Gliwic na spacer :razz: :lol:?
Alka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Asiu, ale nowiny .... Trzymam kciuki za nowy domek dla kociątka :kciuki:
asiunia Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='Cimi']to ja się zapytam kiedy wpadniecie do Gliwic na spacer :razz: :lol:? Hej! Jak kaganiec dostaniemy?:-( :angryy: Ludwis...
Alicja Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='asiunia']Hej! Jak kaganiec dostaniemy?:-( :angryy: Ludwis... :loveu:ale sliczny Ludwiczek
Alicja Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Asiunia ;) http://www.whiskas.pl/whiskas.pl/pl-pl/Kociaki?amp;zoneid=7&source=&dest=http://gidm.hit.gemius.pl/hitredir/id=ofJFz387IapZhHwoWHQg67e9.DfkonAA_eembUSNDBX.C7/stparam=zeklepjkdr/url=http://www.whiskas.pl/whiskas.pl/pl-pl/Kociaki
asiunia Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Asiunia ;) http://www.whiskas.pl/whiskas.pl/pl-pl/Kociaki?amp;zoneid=7&source=&dest=http://gidm.hit.gemius.pl/hitredir/id=ofJFz387IapZhHwoWHQg67e9.DfkonAA_eembUSNDBX.C7/stparam=zeklepjkdr/url=http://www.whiskas.pl/whiskas.pl/pl-pl/Kociaki Hej!! Aluniu zamowilam juz wczoraj:lol::evil_lol:Nie mniej jednak dzieki za pamiec:p
Alicja Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Patka']jak znalazł na wyprawkę :cool3::pja wysłałam dla kociaczków u TZta w pracy i u mamy dla podbalkonowych ;)
misiaczek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Jaki śliczny,maleńki Ludwiczek ;).I jakie ma imię cudne :loveu:. Asiu,jak się chowa dzidziuś???
malawaszka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 cudowny :loveu: ślicznie umaszczony - ahh jaka szkoda, że nie mogę :placz: Asik nie zdziw się jak się okaże że to Ludwiczka :lol: u tak małych kociąt nie sposób określić płci - nawet weci mają problemy z tym nawet u starszych takich już biegających ;)
asiunia Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Hej! Ludwiczka tez ladnie:lol:Maluch i mama nadal swietnie:evil_lol:Malenstwo nic tylko je je i jeszcze raz je:lol: Pysia to bardzo dobra mama,ktora Ludwisia nie odstepuje na krok.Jest do tego bardzo pojetna i potrafi sie zalatwiac do kuwety!:multi:
Alka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 śliczności :loveu::loveu::loveu: uszka mnie rozbroiły , malusie jak z plasteliny :loveu:
misiaczek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 asiunia napisał(a): Pysia to bardzo dobra mama,ktora Ludwisia nie odstepuje na krok.Jest do tego bardzo pojetna i potrafi sie zalatwiac do kuwety!:multi: Czyli co??? Pusia już nie chce wracać do starego domku? Jak to zwierzątko potrafi wyczuć gdzie mu dobrze.Ma swój dom,ale u Asi jej lepiej więc się przykumplowała,urodziła i wychowuje malucha :lol:. Super.A jak Twoje pieski reagują na nową sytuację?
asiunia Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Hej! Pan jak sie dowiedzial ze Pysia sie okocila tak "podarowal"mi ja w prezencie:roll:A z psiakami to roznie bywa...teraz Pysia jest wojowniczo nastawiona wiec Rocku juz pare razy oberwal po pysku,ale dalej nie kapuje dlaczego on nie moze sobie wziac tego czegos co jet w pudelku?:eviltong:
misiaczek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Pan jak sie dowiedzial ze Pysia sie okocila tak "podarowal"mi ja w prezencie:roll: No no,jaki szczodry pan ;) :lol:.
asiunia Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 misiaczek napisał(a):No no,jaki szczodry pan ;) :lol:. Hej!! Prawda?Jeszcze bym sie kazala dolozyc do sterylki,wie na wszelki wypadek"niech se pani go wezmie":shake:;)
Recommended Posts