Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To super, że dobrze się czuje i nic Jej nie dolega

O rany, jak już napsiałam to dopiero zobacyzłam to zdjęcie - przepiękne - 2 przyjaciółki :)

Dzięki pieniążkom, które zostały ze skarbonki Molly - min. 200 zł od nowego Domku Molly i 200 zł od Nataszy oraz ponad 100 zł od Was wszystkich
być może już w tym tygodniu, dzięki darmowemu transportowi Dody - do Kasi ma trafić Szarotka - mam nadzieję, że tez szybciutko znajdzie Dom - i oby równie wspaniały, jak Molly!:) :)

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/184400-*SZAROTKA*-szorstkowłose-cudo-o-niebieskich-oczach.-Pomóż-opłacić-hotelik!-350zł[/URL]!!

Posted

Wspaniałe zdjęcia!:loveu:
Ogromnie się cieszę, że Molly ma taki cudowny dom! Miałam szczęście poznać Ją osobiście, więc dobrze wiem, że to żywe złotko:loveu:

Posted

Kolejny raz miód na serce..........już wiem, dlaczego Molunia czekala tak długo na domek...bo TEN JEDEN JEDYNY wcześniej o Niej nic nie wiedzial:):) PRZecież Moluśka taam wygląda jak w "komplecie":):):) Jestem pewna, że w tym DOMKU własnie juz "tylko" Molly do "szczescia" brakowało...ale juz jest i to szczęscie "bije" i zaraża na odległość:):):)

Posted

hehe prześmieszne są :)
Myślę, że i dla Molly i dla Jagody to fajne rozwiązanie, że mają towarzystwo i nie są jedynymi czworonogami w domu.

Widzę po swoich suniach, jak bardzo się kochają i lubią razem się bawić.
Pestka wcześniej bała się zostawać sama w domu, strasznie piszczała i wyła.
A od kiedy ma Śrubkę, problem minął.

Zawsze raźniej, kiedy ma się przyjaciela :)

Posted

Szarotka - która ma szansę na hotelik dzięki pieniążkom ze skarbonki Molly - pojedzie mam nadzieję już za parę dni do Kasi

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/184400-*SZAROTKA*-szorstkowłose-cudo-o-niebieskich-oczach.-Pomóż-opłacić-hotelik!-350zł[/URL]!!

a ja zapraszam jeszcze do kieszonkowej, kochanej Tulinki

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/187081-MINI-CUDO-do-pokochania-prześliczna-*TULINKA[/URL]*

Posted

[quote name='Wisełka']Co ciekawego u Molly??? :)[/QUOTE]

Posłusznie melduję, że u Molly wszystko ok.
Apetyt ma wręcz sakramencki (pazerna na jedzenie jest nawet chyba bardziej od Jagody, choć kiedyś nam się to wydawało fizycznie niemożliwe :-) ).
Nie wygląda, aby ją coś na razie bolało, biega i dokazuje z Jagodą.
Jedyne jej wyraźne ograniczenie jest takie, że samodzielnie nie umie wejść na kanapę - ale szybko udało jej się nas skutecznie wytresować: gdy tylko kładzie pyszczek na kanapie i patrzy "sarnimi oczami", od razu ją "wciągamy na pokład" :-)
Po schodach samodzielnie wchodzi i schodzi.
W weekend jedziemy z odwiedzinami do rodziny i przyjaciół, zatem nasze psiaki spotkają z dwoma innymi labradorami - może będą fajne fotki...? ;-)
Pozdrawiamy.