Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nikus'] do jakiego miasta:)[/QUOTE]

Mieszkamy w Kobiernicach, tj. 20 km od Bielska-Białej w stronę Krakowa. Mam się Was spodziewać w godzinach rannych czy popołudniowych???

[quote name='Dada M']Cieszę się, że Molly jedzie do Kasi :) Mam nadzieję, że to będzie już jej ostatni przystanek przed znalezieniem DS.[/QUOTE]

Ja też bardzo się cieszę, pontonik w pralce i jade kupić Molly nowe miseczki :-)

Posted

[quote name='kasiaprzystał']Mieszkamy w Kobiernicach, tj. 20 km od Bielska-Białej w stronę Krakowa. Mam się Was spodziewać w godzinach rannych czy popołudniowych???

Ja też bardzo się cieszę, pontonik w pralce i jade kupić Molly nowe miseczki :-)[/QUOTE]

Będziemy popołudniu:) poproszę o dokładny adres i tel na PW...jedzie więcej psiaków więc z trasy później zadzwonię i podam bardziej przybliżoną godzinę.:)

Posted

Kasiu - czyli Nikus już do Ciebie kontakt ma tak?

Bo bardzo prosił, żeby doszly do Niego dzisiaj te namiary na Ciebie i na hotelik, w którym jest Molly teraz

Posted

Namiary na hotelik już też mam:) No to jutro w drogę:) mam nadzieję,że wszystko pójdzie gładko.Ponieważ transport jest łączony z innym mogą nastąpić drobne przesunięcia "czasowe" ale to już na bieżąco z trasy będę ustalał z zainteresowanymi:)

Posted

To się nazywa ekspres! Juz przejęty watek :) prosiłam tez o przeniesienie na ogólne PWP - bo jednak więce osob myślę zagląda niż na te wojewódzkie

Musze teraz wyjść z domu, ale wieczorem wszystko pouzupełniam

jak macie pomysł na dobry tytuł watku - to bardzo proszę napiszcie

a jeszcze zerknęłam na ten pierwszy post i tam jest filmik z malutką Molly jeszcze od Wiosny

nie wydaje Wam się, że poruszała się gorzej niż teraz?

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=fYopC-brl4I[/URL]

Posted

Ale ulga....Molly...mam nadzieję, że tym razem już nie spotka Cię pech...jesteś naszą Mała Miss dogomanii i masz godnie reprezentowac tytuł, więc nie ma innej opcji- jak tylko opcja "bedzie dobrze":):)

Posted

[quote name='gonia66']Ale ulga....Molly...mam nadzieję, że tym razem już nie spotka Cię pech...(...) [/QUOTE]
Czas najwyższy odgonić wszystkie pechy!!!

Posted

Szerokiej drogi!!
Trzymam kciuki

[URL="http://www.picturesanimations.com/dogs/11/beestenplaatjes9.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/d/dogs/beestenplaatjes9.gif[/IMG][/URL]

Posted

Tak na szybko wpisałam nowe informacje w pierwszy post.
oczywiście wszelkie zmiany, jakie chcecie wprowadzić, coś dodać, odjąć - piszcie tylko, a zaraz to zrobię

Nie napisałam jeszcze rozliczeń, ale nie ukrywam, że ciężko mi jest się oderwać od telewizora, bo oglądam relacje ze Smoleńska...jak pewnie większośc z Was...

Posted

Przed chwilą dzwonił do mnie Nikus - juz jest w hoteliku po Molly

Właścicielka hoteliku myślała, że Nikus zapłaci za pobyt Molly - Naa jeśli masz numer konta, to wyślij mi go proszę

Posted

[quote name='fizia']Przed chwilą dzwonił do mnie Nikus - juz jest w hoteliku po Molly

Właścicielka hoteliku myślała, że Nikus zapłaci za pobyt Molly - Naa jeśli masz numer konta, to wyślij mi go proszę[/QUOTE]

Fajnie, że już dojechali! niech wraca szczęśliwie Nikus.