Dada M Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Cieszę się, że Molly jedzie do Kasi :) Mam nadzieję, że to będzie już jej ostatni przystanek przed znalezieniem DS. Quote
kasiainat Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Nikus'] do jakiego miasta:)[/QUOTE] Mieszkamy w Kobiernicach, tj. 20 km od Bielska-Białej w stronę Krakowa. Mam się Was spodziewać w godzinach rannych czy popołudniowych??? [quote name='Dada M']Cieszę się, że Molly jedzie do Kasi :) Mam nadzieję, że to będzie już jej ostatni przystanek przed znalezieniem DS.[/QUOTE] Ja też bardzo się cieszę, pontonik w pralce i jade kupić Molly nowe miseczki :-) Quote
Nikus Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='kasiaprzystał']Mieszkamy w Kobiernicach, tj. 20 km od Bielska-Białej w stronę Krakowa. Mam się Was spodziewać w godzinach rannych czy popołudniowych??? Ja też bardzo się cieszę, pontonik w pralce i jade kupić Molly nowe miseczki :-)[/QUOTE] Będziemy popołudniu:) poproszę o dokładny adres i tel na PW...jedzie więcej psiaków więc z trasy później zadzwonię i podam bardziej przybliżoną godzinę.:) Quote
Lionees Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='kasiaprzystał']OK, masz PW TO CZEKAMY :-)[/QUOTE] Kasiu-dzięki dziewczyno,spadłaś nam z nieba:loveu: Quote
fizia Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Kasiu - czyli Nikus już do Ciebie kontakt ma tak? Bo bardzo prosił, żeby doszly do Niego dzisiaj te namiary na Ciebie i na hotelik, w którym jest Molly teraz Quote
Nikus Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 tak na Kasię namiary mam :) teraz jeszcze miejsce skąd mam ją odebrać:) Quote
fizia Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Wysłałam Ci numer do tej Asi, który dostałam od Naa Quote
holly101 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Cudownie, że nastąpił taki rozwój wypadków :) A wiadomo coś więcej o tej bytomskiej adopcji? Quote
Nikus Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Namiary na hotelik już też mam:) No to jutro w drogę:) mam nadzieję,że wszystko pójdzie gładko.Ponieważ transport jest łączony z innym mogą nastąpić drobne przesunięcia "czasowe" ale to już na bieżąco z trasy będę ustalał z zainteresowanymi:) Quote
fizia Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Szerkoiej drogi!! Majqa poradizła mi, żeby w sprawie przejęcia prowadzenia wątku napisać do Maupa4 - napisałam i może się uda :) Quote
majqa Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Zmiana prowadzącego, uporządkowanie 1 postu i pod dyktando sytuacji zmienianie tytułu to podstawa. Quote
fizia Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 To się nazywa ekspres! Juz przejęty watek :) prosiłam tez o przeniesienie na ogólne PWP - bo jednak więce osob myślę zagląda niż na te wojewódzkie Musze teraz wyjść z domu, ale wieczorem wszystko pouzupełniam jak macie pomysł na dobry tytuł watku - to bardzo proszę napiszcie a jeszcze zerknęłam na ten pierwszy post i tam jest filmik z malutką Molly jeszcze od Wiosny nie wydaje Wam się, że poruszała się gorzej niż teraz? [URL]http://www.youtube.com/watch?v=fYopC-brl4I[/URL] Quote
Ra_dunia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Gratuluję przejęcia wątku ;) Najważniejsze teraz to uzbieranie deklaracji na hotelik... Molly radosna mimo kalectwa, prosi o grosik na hotelik. Nie zawiedźmy jej! Quote
gonia66 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ale ulga....Molly...mam nadzieję, że tym razem już nie spotka Cię pech...jesteś naszą Mała Miss dogomanii i masz godnie reprezentowac tytuł, więc nie ma innej opcji- jak tylko opcja "bedzie dobrze":):) Quote
majqa Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='gonia66']Ale ulga....Molly...mam nadzieję, że tym razem już nie spotka Cię pech...(...) [/QUOTE] Czas najwyższy odgonić wszystkie pechy!!! Quote
fizia Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Szerokiej drogi!! Trzymam kciuki [URL="http://www.picturesanimations.com/dogs/11/beestenplaatjes9.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/d/dogs/beestenplaatjes9.gif[/IMG][/URL] Quote
fizia Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Tak na szybko wpisałam nowe informacje w pierwszy post. oczywiście wszelkie zmiany, jakie chcecie wprowadzić, coś dodać, odjąć - piszcie tylko, a zaraz to zrobię Nie napisałam jeszcze rozliczeń, ale nie ukrywam, że ciężko mi jest się oderwać od telewizora, bo oglądam relacje ze Smoleńska...jak pewnie większośc z Was... Quote
fizia Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Przed chwilą dzwonił do mnie Nikus - juz jest w hoteliku po Molly Właścicielka hoteliku myślała, że Nikus zapłaci za pobyt Molly - Naa jeśli masz numer konta, to wyślij mi go proszę Quote
__Lara Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='fizia']Przed chwilą dzwonił do mnie Nikus - juz jest w hoteliku po Molly Właścicielka hoteliku myślała, że Nikus zapłaci za pobyt Molly - Naa jeśli masz numer konta, to wyślij mi go proszę[/QUOTE] Fajnie, że już dojechali! niech wraca szczęśliwie Nikus. Quote
Jasza Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Dokładnie - Nikus, wracaj szczęśliwie! A Molly - niech Ci w nowym, tymczasowym doku bedzie cuudnie! Bądź grzeczna! Quote
Recommended Posts