Falkaa Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Tybetan? :loveu: Super wyszedł :) Tylko wydaje mi się że ma troszkę za krótką kufę ... Ale to minimalnie :) I za jasną sierść na szyi i z tyłu głowy :) A moj?[SIZE=2] :oops: Pierwszy w życiu cały pies :D Quote
Naklejka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Pięknie! Lepiej niż w rzeczywistości :D Więcej futra i krótsza kufa, czyli na plus :D Faala, też mi się podoba :) ładnie cieniujesz :) Quote
vege* Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Asia&Luna'] Dokładnie, mam ten sam problem :/ Narysowałam już głowę pewnego pana zwykłymi kredkami, tylko, że dłonie wychodzą mi tragicznie :/ Jak nie spapram to wstawię fotę na wątek. No to czekamy na fotkę :-) [quote name='Falkaa'] vege* Co my mamy z tymi odnóżami :p A głowa.. może jest nawet, ale to pewnie dlatego ze do tej pory rysowałam same portrety :) Jak to co? Trudne do narysowania są :p [quote name='Metheora']no to jestem :) i jak wyszło??? Jak wyszło? Pięknie wyszło, zakochałam się :loveu: Quote
Illusion Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='westie_justa']a ja skończyłam mojego Dotaska:D http://4.bp.blogspot.com/-5J9Yu_mk0r4/TkUBwkoo8rI/AAAAAAAAAgA/QtfDUg3zZfQ/s640/Dotasek.napis.jpg Nie wiem czy śmiać się, czy płakać :eviltong:. Quote
Falkaa Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Illusion']Nie wiem czy śmiać się, czy płakać :eviltong:.[/QUOTE] a co co chodzi? :D Metheora, york - BOSKI :loveu: Quote
Weronika6 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Justyna, mi o wiele bardziej podoba się w kolorach.;) Falkaa, mi się bardzo podoba, błędów nie widzę. Metheora, piękny tybetan, yorczek też :loveu: Quote
Illusion Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Falkaa']a co co chodzi? :D O to :cool3: http://img593.imageshack.us/img593/7369/erghw4.png To przykre, że ludzie nie mają własnych pomysłów :shake:. Quote
Falkaa Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 oł.. wpadka :razz: ale fakt - pomysł na bannerek masz świetny :D Quote
Qeeriefire Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Myślałam,że justa sama to wymyśliła :razz: Ale fajnie wyszedł;) Quote
Yuveza Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Illusion']Nie wiem czy śmiać się, czy płakać :eviltong:. [quote name='Illusion']O to :cool3: http://img593.imageshack.us/img593/7369/erghw4.png To przykre, że ludzie nie mają własnych pomysłów :shake:. A co jest w tym strasznego? po prostu narysowałam swojego psa w wersji agilitowej nie frisbujemy a agilitujemy i mam prawo rysować mojego psa w takiej wersji;) A wczoraj miałam okazje to zeskanowac i narysowac na kompie;) Przepraszam jeśli cie uraziłam, przyznaje że zmotywowałaś mnie do zrobienia takiej grafiki i to prawda pomysł genialny, nie miałam na celu spapugowania Cie... tak że moze mi wybaczysz ale jeśli bardzo chcesz moge usunąć ten banerek;) ... no a rysunek... w pierwszej chwili Ci pozazdrosciłam takiej tapety i pomyslałam dlaczego ja na to nie wpadłam i tez spróbowałam. Sorka;) Quote
vege* Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Metheora york śliczny! Bardzo mi się podoba twoja technika rysowania, ja wgl nie potrafię cieniować, może nie tyle co nie potrafię, ale nie mam wyobraźni, zeby rysunek ładnie wycieniować :-( Quote
malaw95 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Witam wszystkich serdecznie. Jestem tutaj nowa, ale mam nadzieję, że jakoś się odnajdę;). Staram się jak mogę, mam nadzieję, że mi pomozecie i wytkniecie wszystkie błędy, ponieważ jestem początkująca. Zaobserwowałam u siebie totalny brak talentu, więc muszę to nadrobić ciężką pracą. Mam nadzieję ,że mi się uda i będę na prawdę wdzięczna gdybyście mi trochę pomogły. Tutaj jest rysunek, który ma przypominać konia. Ogłowie mi zupełnie nie wyszło, wiem,Cieniowanie też koszmarne. https://picasaweb.google.com/112763331186984314026/SzkiceD#5639987544330640434 Mam jeszcze jedną prośbę, napiszcie mi jak możecie, jak się tutaj dodaje zdjęcia, bo nie wiem. Z góry dziękuję, trochę mi wstyd , bo mój marny rysuneczek nie dorównuje waszym do pięt:roll: Quote
NightQueen Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Nowa wersja Ashy jak na razie wygląda tak Powiedzcie co poprawić, rysunek musi być dobry bo w końcu idzie na charytatywną dla bokserów jest biała więc mam trudności z oddaniem koloru sierści Quote
Domiśka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 NightQeen Slicznie ci wyszła A ja wstawie jakies trzy swoje tak na szobko:) Przez skan zepsuta jakość Quote
Weronika6 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Kiedy skanujesz są tam takie suwaki. Pokombinuj z nimi trochę.;) Zacznij więcej cieniować, nie bój się przycisnąć ołówka/kredki. Najwyżej będzie rysunek do wyrzucenia. Pierwszy koń jest trochę aż za gruby, ale poza tym nie jest źle. Ćwicz.;) malaw95, nie mogę otworzyć rysunku. Żeby wstawić go na forum musisz na niego kliknąć prawym klawiszem myszy i skopiować adres obrazka. Potem tu na forum jak piszesz posta klikasz na obrazek obok koperty, wklejasz co skopiowałaś i klikasz ok. I nie marudź, że nie masz talentu i pracom rysowników z dużym stażem do pięt nie dorastasz, bo nie na tym to polega. Wiem, że wstawiałam tu tę różę, ale to tak dla porównania. Pierwszy rysunek wykonałam chyba w październiku 2009r., drugi w zeszłym miesiącu. To chyba dowód na to, że chcieć, to móc, więc nowicjuszom radzę się nie zniechęcać.:lol: Nie żebym siebie uważała za wielką rysowniczkę, co to to nie;) Quote
malaw95 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Dziękuję Ci Weronika6, proszę ocenicie? :D Swoją drogą śliczna ta róża :) Gratuluję! Quote
Guest Ayumka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Dziś wreszcie skończyłam rysunek dla mamy. Audrey Hepburn, która... nie wygląda jak Audrey. A męczyłam się z tym jakieś 9 godzin. http://i52.tinypic.com/2csh37q.jpg Quote
Falkaa Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 malaw95 anatomia nie jest zła :) naprawde.. ale masz.. hmm jak to nazwac.. 'chaotyczny sposób rysowania' ? :) oglowie jest zabazgrane, podobnie jak cienie.. grzywa to parę kresek.. Popracuj nad estetycznością to będzie super ;) No chyba że taki masz styl, to oczywiście się nie narzucam :) Ayumka to z tego zdjecia ? http://i.pinger.pl/pgr158/15b469f80021866c4df49bf0 Wystarczy że oczy będą bliżej siebie i prawe oko razem z brwią trochę niżej i już będzie podobna.. ;) Ogólnie to bardzo fajne cieniowanie i fajna praca ;) nie jestem jakaś tam wielką znawczynią.. zwykła amatorka :) tylko wyrażam wlasną opinię :) Quote
Mani2000 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Ayumka']Dziś wreszcie skończyłam rysunek dla mamy. Audrey Hepburn, która... nie wygląda jak Audrey. A męczyłam się z tym jakieś 9 godzin. http://i52.tinypic.com/2csh37q.jpg Może i nie aż tak przypomina ale i tak mamie sie spodoba:) [quote name='malaw95'] wiesz sądze że twoje dzieło jest ładne,A może będzie jeszcze lepsze kiedy bardziej przyciśniesz ołówek zrobisz kontury? i nie mów że do pięt nie dorastasz bo ja bym tego nie narysowała(nie umiem ) konie totalnie mi nie wychodzą:D PZDR. Quote
Guest Ayumka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Falkaa, tak, to z tego zdjęcia. Teraz już nic nie ruszam, bo bym zniszczyła rysunek, nie dałoby rady dobrze wymazać, zresztą podoba jej się ;]. Quote
malaw95 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Z przed chwili;) Jestem w miarę zadowolona, ale powiedzcie mi co mogę poprawić!! Proszę;) Ayumka pozazdrościć talentu, to jest boskie:lol: Falkaa, dziękuję za uwagi , fakt , estetyka nie jest moja mocną stroną :lol: ale popracuję nad tym Mani2000 Jak poprawię to pokażę, dzięki;) Quote
Falkaa Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Ayumka']Falkaa, tak, to z tego zdjęcia. Teraz już nic nie ruszam, bo bym zniszczyła rysunek, nie dałoby rady dobrze wymazać, zresztą podoba jej się ;]. Oczywiście że się podoba ;) Jest genialne ;) Quote
Falkaa Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='malaw95'] Z przed chwili;) Jestem w miarę zadowolona, ale powiedzcie mi co mogę poprawić!! Proszę;) malaw95 wybacz ale tu ci nie pomogę, bo na pastelach się kompletnie nie znam :lol: przypuszczam, że betty-labrador moze ci pomoc ;) Wg, mnie ogolnie wygląda dobrze, choć grzywa jest nieco rzadka ;) Quote
Guest Ayumka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Dobrze Ci wyszedł ten konik, nie pasują mi tylko włosy, ale możesz nad tym popracować. ;) Mogłaś też dokładniej pokolorować, chyba że ja mam jakieś zwidy. Zresztą znawczynią nie jestem. :lol: I dziękuję. Jeśli wstawiłabym tu swoje rysunki sprzed jakichś dwóch-trzech lat, to raczej byś nie powiedziała o tym 'talent'. :eviltong: Quote
Recommended Posts