Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gazowana, wielkie gratulacje za odwagę :klacz:
Prawda, zrobiłaś źle, ale ważne, że się przyznałaś :)
I ta manga wcale nie jest zła ! wręcz przeciwnie !
Zobaczyłabyś moją, to padłabyś ze śmiechu :D

Tylko ciekawi mnie, po co założyłaś kolejne konto :>
Wiesz, że admin cie wywali? Masz już 4 konta : Gazowana, iGumee, Ptysia i Psiuńka..
Po co ?

Posted

Hmm.. Napewno ?

Metheora co ty gadasz :)
Mi się wydaję, że proporcję są OK ;) serio ..
Byc może w tym pierwszym szkicu, psiak ma troszeczkę.. minimalnie dosłownie za grubą szyję.. i za dużą głowę, ale to są milimetry :)
Nie jest źle !
Wg mnie - super ;)

A co do dokładnej proporcjonalności, to ja przeważnie najpierw z 5 minut gapię się w zdjęcie, i potem jakoś wychodzi :)
Chociaż, moje psy też nie są w 100% super proporcjonalne.. Zawsze coś nie będzie się zgadzało, ale wszytsko przecież można poprawić :)

Posted

[quote name='Falkaa'](...)
___
Pinesiaa :).. odpisał admin? w sprawie ich IP ?

Oj jak Ty się ładnie do mnie zwracasz :loveu:

Jeszcze nie, wiec albo mnie nie lubi, albo jest na wakacjach, albo jest w zmowie z Gazowaną, albo Gazowana i mod to ta sama osoba... :crazyeye: Dobra koniec żartów bo bana dostanę..

W każdym bądź razie Gazowana nie wstydź sie swoich prac, każdy kiedyś zaczynał! Z czasem będzie coraz lepiej tylko ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz! Kopiowanie czyichś prac nie pogłębi Twojego talentu do rysowania ;) A no i się pochwal ile naprawdę masz lat ;) A manga bardzo fajna! Ja nigdy nie potrafiłam czegoś takiego wykonać choc próbowałam nie raz ;)

Dla małej motywacji. UWAGA to cały czas rysowane z tego samego obrazka! :lol: Znalazłam te rysunki podczas wczorajszego czy tam przedwczorajszego generalnego sprzątania. Pierwszy wykonany jak byłam mała ( nie wiem, 10? 13 lat? :lol:), drugi jak trochę starsza (z 3-4 lata lata temu) a trzeci chyba jakos rok temu, niestety nie mam podpisanych datą i nie wiem. Jakiś tam postęp widać ale jeszcze pełno błędów i przede mną duuuuuużo jeszcze pracy ;) Jak znajdę czas to spróbuję go narysować po raz 4, zobaczymy czy czegoś sie nauczyłam ;)
Skaner mi coś świruje więc różne kontrasty i jakość :roll:

1.

2.

3.

Posted

[quote name='Pinesk@']Oj jak Ty się ładnie do mnie zwracasz :loveu:

Jeszcze nie, wiec albo mnie nie lubi, albo jest na wakacjach, albo jest w zmowie z Gazowaną, albo Gazowana i mod to ta sama osoba... :crazyeye: Dobra koniec żartów bo bana dostanę

no a jak mam się zwracać do swoich? :loveu:
haha :D rozwaliło mnie to :D

A prace, co kolejna to ładniejsza :)

Metheora no więc sama widzisz, że potrafisz proporcje zachować, tylko trzeba popracować :):D
nie ma nic bez zaangażowania ^^

Posted

Nie jest źle ! Naprawdę, jak na twój wiek.. :) Coś mi z noskiem nie pasuje.. chyba się ciut przekrzywił..
Oczy takie wesołe.. Ale tak chyba miało być :)
Z wisiorka Feng-Shui wnioskuję, że to 'magiczny wilk' :eviltong:

Dokończ go, to powiemy Ci więcej :)

i mam prośbę.. wstawiaj troszkę mniejsze zdjęcia..

Posted

Ja wiem. Z tej:
http://th.interia.pl/30,bee7cb6a54011144/00wilkauf.jpg

[quote name='Falkaa']Nie jest źle ! Naprawdę, jak na twój wiek.. :) Coś mi z noskiem nie pasuje.. chyba się ciut przekrzywił..

Wstawiaj mniejsze zdjęcia bo robi się bałagan !

Posted

[quote name='Falkaa']Nie jest źle ! Naprawdę, jak na twój wiek.. :) Coś mi z noskiem nie pasuje.. chyba się ciut przekrzywił..

Nosek właśnie widzę... poprawiłam go ale co do sierści nie jestem pewna czy wyjdzie...:D

Posted

[quote name='Gazowana']Dobra.Przyznaję się.Wasze prace są cudne.A moje wypadają przy waszych jak śmieci.Nie chciałam być gorsza.:placz:teraz dobrze będzie jak już tu nigdy nie wejdę ... ;( Wybaczcie[/QUOTE]

od takich komentarzy aż ludzi odrzuca, ćwicz dziewczyno, są tacy którzy gorzej rysują i to znacznie!
Ale bez robienia teatru, każdy do czegoś dochodzi.. próbować i nie oszukiwac innych... dobrze że na odwage było Cie stać, choć po tym jak już wszystko na jaw wyszło

pozdrawiam, wiecej wytrwałości przy dazeniu do arcydzieł :)

Posted

[quote name='Naklejka']Kto chce mojego psa narysować? :lol:
Można luknąć do jego galerii, upatrzyć sobie zdjęcie, a ja potem większe prześlę ;)[/QUOTE]
Wiesz ja bym mogła ci narysować lecz nie była byś zadowolona.:lol:

Posted

Dobra ja wstawię swoje rysunki :) Tym razem nie robione w komputerze .Tylko się nie śmiać :P
To mój pierwszy kot robiony farbami :http://imageshack.us/photo/my-images/580/img5239x.jpg/
A to rysunki robione ołówkiem:http://imageshack.us/photo/my-images/3/img5241u.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/847/img5248f.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/13/img5244w.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/823/img5246b.jpg/
Co do rysunków .Trzeci rysunek został zalany herbatą :( i pozostała na nim plama .Proszę o ocenę, niektóre z tych rysunków już wstawiałam , ale nikt mi ich nie ocenił

Posted

bardzo dobre rysunki ! musisz jeszcze popracować nad cieniowaniem, ale nie jest źle ;)
najbardziej podoba mi się sokół :loveu: :)
Pracuj pracuj, bo praca naprawdę czyni mistrza ! :)

Posted

Mi też najbardziej podoba się sokół.

Gazowana, ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz. Nie poddawaj się.
Staraj się wypełniać rysunki i cieniować. Małymi kroczkami, a niedługo zobaczysz sama jaka jest różnica. Masz wakacje, więc i czas na trening. Wrócisz do szkoły i będziesz miała się czym pochwalić :)