ania14p Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Cud, cioteczka Deszczowa się ujawniła:multi: , to my czekamy na wizytację! Quote
deszczowa Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 :oops: ja wiem, świnia jestem a nie cioteczka :shake: ale siem poprawiem;) Quote
Camara Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Bezunia brudna jest jeszcze piekniejsza od Bezuni czystej :loveu: Quote
ania14p Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Bezuni czystej to już nie pamiętam. Odkąd siadł mi kręgosłup, to ta cholerka nie daje się wykąpać, a czesanie nigdy nie było ani jej, ani moją mocną stroną - tak więc mam dwa, albo nawet cztery brudasy, bo koty wody boją się z założenia:evil_lol: . Całuski, Camaro (portrecik Bezy jest dla Ciebie i dla Ulki18) Quote
Camara Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 ania14p napisał(a): Całuski, Camaro (portrecik Bezy jest dla Ciebie i dla Ulki18) a żebyś wiedziała, że co rusz otwieram sobie ten wątek i patrzę na uśmiech Bezuni :p poprawiam sobie humor :cool3: Quote
Ania-Sonia Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Ale paróweczka się z Koksika zrobiła! ;) Sonia wygląda podobnie :cool3: Może teraz, jak sobie teraz poleżą w letnim skwarze to się z nich trochę tłuszczyku wytopi :eviltong: Buziaczki!!!! Quote
ania14p Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Postanowiliśmy się przypomnieć po wakacjach, jasne, że Koksownik jest Pulpetem, Beza polizała patelnię po grzybkach i odpoczywa uśmiechnięta, a Koksownik pracuje, Pracuje języczkiem, żeby pan nie musiał się przemęczać przy zmywaniu:evil_lol: ! Panienka zadowolona, takie dobre te kanie były, Jeszcze wieczorny uśmiech Bezulki i wszyscy idą spać z Panem Wojtkiem (Kaktus miał inne zajęcia niż jakieś pozowanie i ukrył się pod domkiem) To narazie tylko tyle, ale mam zapasik i od czasu do czasu coś podrzucę. Pozdrawiamy, Ania i potfforki Quote
Ania-Sonia Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Piękne to Twoje stadko Aniu :lol: Miny zadowolone, futerka błyszczące i wyczesane, ciałka dobrze wypasione :evil_lol: Pozdrawiamy :multi: Quote
Camara Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Oj Aniu, długo kazałaś czekać na mój ulubiony uśmiech Bezuli :roll: Koksik - smakosz :loveu: zatrudniasz go w charakterze zmywarki plenerowej? Świetny pomysł :evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Ale fajne foty Aniu!:loveu: Baza-księżniczka i Koksio mały łakomczuch!:lol: Quote
ania14p Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Na działce, to nasze psy starają się wyglądać tak: należy zwrócić uwagę na staranne przytrzymywanie patelni łapką:evil_lol: , no ewentualnie, tak Przepraszam, ale Koksownik nie miał czasu na pozowanie do portretu:niewiem: . Quote
Ulka18 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 No nareszcie zdjecia mojej ukochanej Różowonosej Bezulki :loveu: Jak ona jest slodka :p Quote
ania14p Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Słodka i z lekka zaspana, jutro postaram się dopaść i Koksownika, Pozdrawiamy, APBKWiK Quote
Alaa Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Biala Pieknosc, co ja pisze PRZEPIEKNOSC Quote
ania14p Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Dziękujemy:oops: , lubimy komplementy, a co:evil_lol:! Quote
Alaa Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Jest cudowna, nie to, zeby Koksikowi czegos brakowalo:evil_lol: ale Beza :loveu: Ona troszki nawet jakby do mojej Wandziusi podobna byla - ja kocham biale duze stwory , ale Wandziusia juz za Teczowym Mostem - zdrowa i nic ja nie boli - to ja sobie sobie tak po cichutku Bezunie ogladam Quote
Ania-Sonia Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Alaa, współczuję bardzo... Widziałam kiedyś zdjęcia Wandziusi [*], rzeczywiście jest podobieństwo do Bezy. Quote
Monia_ Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Piekne zdjecia a Bezunia to prawdziwa modelka!!! :loveu: Lubie zagladac do tego milego, ludzko psiego towarzystwa! Pozdrawiamy Quote
malagos Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Przydało by sie jeszcze coś kolorowego do Twojego stadka, Aniu! Bo ja widzę same zdjęcia czarno-białe :loveu: Quote
AśkaK Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 malagos napisał(a):Przydało by sie jeszcze coś kolorowego do Twojego stadka, Aniu! Bo ja widzę same zdjęcia czarno-białe :loveu: Popieram, gorąco popieram!:evil_lol: Quote
ania14p Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Wreszcie udało się namówić Koksa, żeby chwilkę posiedział w miejscu:evil_lol: , bo jeśli chodzi o Bezulkę to jest troszkę bardziej statyczna:lol: Później wkleję jeszcze zdjęcia z serii "Kocioł", ale szef nadchodzi i wracam do rysowania;) ! Quote
Ulka18 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Czy szef juz poszedl? Bo my tu czekamy na zdjecia ;) Quote
ania14p Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Jeszcze siedzi szefunio, ale mam nadzieję, że nie słyszy mojego klikania:evil_lol: , więc aczkolwiek nerwowo, to postaram się wstawić to co mam: To nie jest największy kocioł, ale inne zdjęcia po prostu obejmują głównie zieleń i jakieś trudne do zidentyfikowania kawałki psów:evil_lol: ! Pozdrawiamy. Quote
AśkaK Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='ania14p']Wreszcie udało się namówić Koksa, żeby chwilkę posiedział w miejscu:evil_lol: , Aniu, ucałuj Koksika w tego słodkiego polika!:loveu: :lol: Śliczności po prostu!!!:loveu: :loveu: :loveu: A Rudzio też ma przy szelkach taką kosteczkę! :cool3: Quote
ania14p Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Koksownik wycałowany, reszcie też się dostało:eviltong: ! [html]napiała malagos Przydało by sie jeszcze coś kolorowego do Twojego stadka, Aniu! Bo ja widzę same zdjęcia czarno-białe :loveu:[/html] Kolorową to ja mam wykładzinę w domu, Koksownik dba o to z całych sił, a ja nie mogę go złapać na gorącym uczynku :placz: ! Quote
Recommended Posts