Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 662
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bezuni czystej to już nie pamiętam. Odkąd siadł mi kręgosłup, to ta cholerka nie daje się wykąpać, a czesanie nigdy nie było ani jej, ani moją mocną stroną - tak więc mam dwa, albo nawet cztery brudasy, bo koty wody boją się z założenia:evil_lol: .
Całuski, Camaro (portrecik Bezy jest dla Ciebie i dla Ulki18)

Posted

ania14p napisał(a):

Całuski, Camaro (portrecik Bezy jest dla Ciebie i dla Ulki18)

a żebyś wiedziała, że co rusz otwieram sobie ten wątek i patrzę na uśmiech Bezuni :p poprawiam sobie humor :cool3:

Posted

Ale paróweczka się z Koksika zrobiła! ;) Sonia wygląda podobnie :cool3: Może teraz, jak sobie teraz poleżą w letnim skwarze to się z nich trochę tłuszczyku wytopi :eviltong:
Buziaczki!!!!

• 1 month later...
Posted

Postanowiliśmy się przypomnieć po wakacjach, jasne, że Koksownik jest Pulpetem, Beza polizała patelnię po grzybkach i odpoczywa uśmiechnięta, a Koksownik pracuje,

Pracuje języczkiem, żeby pan nie musiał się przemęczać przy zmywaniu:evil_lol: !

Panienka zadowolona, takie dobre te kanie były,

Jeszcze wieczorny uśmiech Bezulki

i wszyscy idą spać z Panem Wojtkiem (Kaktus miał inne zajęcia niż jakieś pozowanie i ukrył się pod domkiem)

To narazie tylko tyle, ale mam zapasik i od czasu do czasu coś podrzucę.
Pozdrawiamy,
Ania i potfforki

Posted

Oj Aniu, długo kazałaś czekać na mój ulubiony uśmiech Bezuli :roll:

Koksik - smakosz :loveu: zatrudniasz go w charakterze zmywarki plenerowej?
Świetny pomysł :evil_lol:

Posted

Na działce, to nasze psy starają się wyglądać tak:

należy zwrócić uwagę na staranne przytrzymywanie patelni łapką:evil_lol: ,
no ewentualnie, tak

Przepraszam, ale Koksownik nie miał czasu na pozowanie do portretu:niewiem: .

Posted

Jest cudowna, nie to, zeby Koksikowi czegos brakowalo:evil_lol: ale Beza :loveu:
Ona troszki nawet jakby do mojej Wandziusi podobna byla - ja kocham biale duze stwory ,
ale Wandziusia juz za Teczowym Mostem - zdrowa i nic ja nie boli - to ja sobie sobie tak po cichutku Bezunie ogladam

Posted

malagos napisał(a):
Przydało by sie jeszcze coś kolorowego do Twojego stadka, Aniu! Bo ja widzę same zdjęcia czarno-białe :loveu:

Popieram, gorąco popieram!:evil_lol:

Posted

Wreszcie udało się namówić Koksa, żeby chwilkę posiedział w miejscu:evil_lol: ,

bo jeśli chodzi o Bezulkę to jest troszkę bardziej statyczna:lol:

Później wkleję jeszcze zdjęcia z serii "Kocioł", ale szef nadchodzi i wracam do rysowania;) !

Posted

Jeszcze siedzi szefunio, ale mam nadzieję, że nie słyszy mojego klikania:evil_lol: , więc aczkolwiek nerwowo, to postaram się wstawić to co mam:

To nie jest największy kocioł, ale inne zdjęcia po prostu obejmują głównie zieleń i jakieś trudne do zidentyfikowania kawałki psów:evil_lol: !
Pozdrawiamy.

Posted

[quote name='ania14p']Wreszcie udało się namówić Koksa, żeby chwilkę posiedział w miejscu:evil_lol: ,

Aniu, ucałuj Koksika w tego słodkiego polika!:loveu: :lol: Śliczności po prostu!!!:loveu: :loveu: :loveu:
A Rudzio też ma przy szelkach taką kosteczkę! :cool3:

Posted

Koksownik wycałowany, reszcie też się dostało:eviltong: !
[html]napiała malagos
Przydało by sie jeszcze coś kolorowego do Twojego stadka, Aniu! Bo ja widzę same zdjęcia czarno-białe :loveu:[/html]
Kolorową to ja mam wykładzinę w domu, Koksownik dba o to z całych sił, a ja nie mogę go złapać na gorącym uczynku :placz: !