Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 662
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kamien z serca...Aniu prosze przekaz mizianka Koksikowi oraz powiedz mu na ucho, zeby ciotek i wujkow nie martwił swoim zdrówkiem...żeby wyniki zawsze były dobre tak jak teraz :klacz: :biggrina:

Posted

Dzisiaj , nasz maluszek pojechał na działkę zamykać wodę i zabrać pościel do prania i było świetnie, ale trochę mi się za bardzo zmęczył i teraz odsypia. Zdjęć nie zrobiłam :oops: , ale za tydzień może uda nam się nadrobić!
Pozdrawiamy
Koksowa rodzinka

Posted

Koksik jest w formie, co prawda nie najgorszej, ale niestety zmiennej :( . Jutro znowu idziemy do nieludzkiego lekarza, bo piesek, coś za spokojny. Na działce szalał :Dog_run: , po powrocie też, dzisiaj rano nie przyszedł do łóżka i zachowuje się prawie jak Beza, co na pewno nie jest normalne.
Poszukiwania w jesiennej trawce

A Bezunia myśli, jak to ona

Wieczór, tak wcześnie?

Pan pali ognisko, a ja sobie pośpię

I nasze kociska
Co tam na dole?

A ja pójdę pozmywać

Pozdrawiamy,
Ania i Paweł z Bezą, Koksem i kotami

Posted

ania14p napisał(a):

A ja pójdę pozmywać

Pozdrawiamy,
Ania i Paweł z Bezą, Koksem i kotami

ech, Ania... ładnie to tak kotem sie wysługiwać :wink:
Bezunia jak zwykle smacznie wygląda.... :lol: a do Koksa... no jak z tym chłopakiem gadać???? Mam nadzieję, że to tylko bolące łapki po szaleństwach działkowych... Koks, słyszysz??? :evil:

Posted

Co ja mogę poradzić na to, że Kaktus lubi zmywać naczynia :shock: ?
Ale najważniejsze, Koks doszedł do siebie, bez pomocy medycznej :evil_lol: , może faktycznie się trochę przeforsował na działce, albo zjadł za dużo nieświżej trawy :niewiem: .
Pozdrawiamy
Ania z Bezą, Koksem i kotami

• 2 weeks later...
Posted

Już dawno powinnam założyć naszą galerię :oops: , ale nie mogę się za to zabrać, bo muszę się trochę douczyć! Więc chwilowo moje stado postanowiło przypomnieć, że jesteśmy zupełnie fajni!

To są nieco zaspani chłopcy, Wojtek i Kaktus

Koksik wypoczywa

Bezunia jak zwykle- siła spokju

W co się bawić?

Pozdrawiamy, cała nasza rodzinka
A,P,B,K,WiK

Posted

Ależ Mr.Koks ma elegancki krawat! :D
A jak tam Aniu zdrówko Koksiątka? Skoro nic o tym nie piszesz to mam to za dobry omen.
Duzo zdrówka dla Was,

Asia, Witek i Rudek (i tymczasowo Ruda :) )

Posted

:hmmmm: pozy spoczynkowe mówią same za siebie...
Bezunia - jaka akuratna... śpi jak grzecznej panience przystoi :P
no łobuziak Koksik... wywrotowiec :roll: :lol: :lol: :lol:

• 2 weeks later...
Posted

No to nie będę ukrywać, ta paskudna pogoda, albo nie wiem co, źle robi na nóżkę Koksownikowatą. Małolat od czterech dni kuleje i jak rano wstajemy, to ja zgjęta Koksik kulawy , okropność i wstyd!

Posted

:-? O kurcze. :roll:
Pewnie Koksik ma tak jak ludzie po złamaniu ręki czy nogi, przy złej pogodzie ból i sztywnienie. :(
Dużo zdrówka dla Was, nie dajcie się! Mam nadzieję że ta fatalna plucha szybko minie i spotkamy się w jakiś piękny słoneczny dzień koło kaczek! :D

Posted

Łoj, Aga otruć mnie chcesz, jak już musi być herbatka to z prądem i malinkami :lol: , a Koksownik, to nie lubi pod kołderką, tylko na i przez to mam sny o spętanych nogach :-? !
:buzi:
Ania

Posted

Dobrze być musi, ale przyznam się, że pracować, nie dość szukać tej pracy to mi się już nie chce, wolałabym z potworkami kooperować, pospać i raz w życiu się naprawdę polenić - to chyba starość :lol: ?!

• 2 weeks later...
Posted

Koksik:x-mas: składa Wszystkim swoim Przyjaciołom z Dogomanii Najserdeczniejsze Życzenia, Wesołych i spokojnych Świąt i przeprasza, że SMS-y wysyłane przez jego nieudolną panią nie zawsze wyszły, albo doszły, to był jej debiut SMS-owy!
:calus: dla Wszystkichj

Posted

Aniu, Wam i Waszym kudłatym dzieciaczkom wszystkiego najlepszego na te Święta :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas:

Blondella 1 (ja), koty: Blondella 2, Amelka, psy: Barsa, Sandra i Farcik, szynszyl: Hubert

• 2 weeks later...
Posted

Wreszcie znalazłam Koksową rodzinkę. Już w Nowym Roczku razem z naszymi ogonkami życzymy przede wszystkim dużo zdrówka, szczęścia, pogody ducha, rozwiązania wszystkich problemów i absolutnie żadnych nowych kłopotów!!!
Monika z całą ludzko - futrzastą rodzinką

Posted

Jak się miewa Koksowa rodzinka w Nowym Roku?:lol:
Zdrowi..? Wypoczęci po Świętach..?Sylwek udany?!:lol:
Ciekawa jestem jak Koksiątko zniósł noc sylwestrową...
Duża buźka dla was!