ania14p Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Szaleństwa sylwestrowe zostały przez Koksa „olane”, koty też nie przejęły się zbytnio, a Bezunia jak zwykle w stresie, ale mniejszym niż dawniej. Posłuchałam rady którejś Dogomaniaczki i nie pocieszaliśmy, udawaliśmy, że wszystko w porządku i jakoś poszło. Wszystkie potfffory zdrowe, Koksik po ostatniej kontroli oczka (dostaje jeszcze kropelki, ale wszystko wskazuje na to, że „złe” zniknie do końca) jest traktowany troszkę mniej ulgowo, bo rozpaskudziliśmy go okropnie. A teraz kilka zdjęć z serii „Zima” Królowa Śniegu http://upload.miau.pl/1/43795.jpg" class="ipsImage" alt=""> Czarne na białym Ogon Bezy (po lewej) Pozdrawiamy cieplutko w te zimowe dni Ania i Paweł z Bezą, Koksem i kotami Pozdrawiamy cieplutko w te mroźne dni, Koksowa rodzina Quote
ania14p Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 I na tym chyba zakończę wysyłanie zdjęć, bo dawniej nie było problemu, a teraz od godziny kombinuję i już mnie złe bierze, otwiera się tylko jedno zdjęcie i zupełnie nie rozumiem o co tu chodzi, może mam zły dzień? Quote
ania14p Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Jeszcze jedna próba! Seria Zima Królowa Śniegu Czarne na białym Nad Wisłą Udało się, więc jeszcze raz Pozdrawiamy APBKWiK Quote
AśkaK Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 hihi, no teraz widzę role się pozmieniały bo to Koksika od razu widać a za bezą trzeba patrzałki wytrzeszczać!:evil_lol: I my też nad Wisłą niedawno byliśmy:eviltong: , ale takich pięknych fotek z wodą w tle nie mamy.:multi: Na tym zdjęciu widać troszkę Koksikową zalotną żęskę!:loveu: :evil_lol: Quote
ania14p Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Bo trzeba było do mnie zadzwonić, to przybiegłabym z aparatem i potwornymi Potworami! Quote
elawiska Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Fajnie że u Koksoświrków wszystko w porządku:loveu: Aniu! to może teraz moim sierściakom podrzucisz choć odrobinkę mocy.... Quote
Monia_ Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Ale cudne czarno - białe futrzaki! Serdecznie pozdrawiamy całą wspaniałą rodzinkę i czekamy na nowe zdjęcia! Quote
ania14p Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 To wkleję jeszcze jedno zdjęcie, nie najlepszej jakości, bo baaaaardzo stare, ale za to przedstawia dwóch najważniejszych facetów w moim życiu (to małe to ja:evil_lol:) Pozdrawiam Wszystkie Futrzaki i ich Ludzików Ania ze swoim obecnym stadem Quote
AśkaK Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Aniu, bossskie!!!:loveu: :loveu: :loveu: Tata bardzo przystojny, no i psiak extra, woził Cię na grzbiecie!!!:iloveyou: Quote
AśkaK Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 PS. A Ty byłaś śliczną, małą damą (ten kapelusz...:loveu: ). Tylko fotograf chyba Ci się nie podobał, minkę masz marsową...:lol: Quote
ania14p Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Zawsze byłam takim wkurzonym brzdącem:diabloti: , dopiero na stare lata częściej się uśmiecham:lol: . Na Bleku oczywiście jeździłam, nie dość, trzymając go za ucho nauczyłam się chodzić. Blek był starszy ode mnie o dwa lata i dlatego był dla mnie bardzo ważny, po prostu starszy brat. To tłumaczy dlaczego taka odpsia jestem. Bleka otruli sąsiedzi, była nawet robiona sekcja, ale to był inny świat, nic nie można było zrobić aby ukarać zwyrodnialców, teraz też jest ciężko, ale można przynajmniej próbować. Ojciec faktycznie był przystojny, stąd zresztą ja taka śliczna jestem:evil_lol: ! Quote
Monia_ Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Aniu! Wcale sie nie zmienilas :-D :lol: ;) a tatus to prawdziwy przystojniacha!!! No i oczywiscie cudny futrzak! Quote
Ania-Sonia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Witaj Aniu :bye: , cały czas mijamy się na różnych wątkach, więc chyba najwyższy czas poznać się "osobiście" :lol: . Miałam dzisiaj czas postudiować róże posty i doszłam do wniosku (chyba, że coś mi się z nadmiaru informacji pozajączkowało:roll:) , że chyba jesteśmy sąsiadkami. Też mieszkam na Powiślu, tylko w stronę Starówki. Zastanawiam się, jak to jest możliwe, że nigdy Was nie spotkałam. Bo przecież Bezy (Koksiu, przepraszam:oops:) nie da się NIE ZAUWAŻYĆ! Pozdrawiamy całą rodzinkę - Ania z Sonią PS. A Twój Tata... :mdleje: Quote
ania14p Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Bo my głównie do parku z saperem chodzimy ja rano, a mój mąż po południu, wieczorem robimy obchód osiedla, a jak robi się ciepło to w sobotę raniutko ruszamy na działkę. A w którym parku Ty bywasz, może nad Wisłą - zawsze możemy w kierunku Starówki poganiać.:painting: Quote
Ania-Sonia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 ania14p napisał(a):Bo my głównie do parku z saperem chodzimy Aniu, o jakim Ty parku piszesz:roll: ? Nad Wisłą bywam czasami w okolicach tych cyklamenowych jelonków :), a czasami w parku w pobliżu lecznicy na Książęcej. Mam nadzieję, ze kiedyś się spotkamy!:bye: Quote
Ania-Sonia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Tym bardziej, ze jak przeczytałam przed chwilą na wątku Soni, też byłaś kiedyś szczęśliwą posiadaczką szalonego dobka :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: ! Oj, byłoby o czym gadać! Quote
ania14p Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Uff, wróciłam ze spacerku, zimno było, ale psy się wyszalały, jak gooopie jakieś! Aniu-Soniu, to teraz na privie możemy się namówić - park przy lecznicy na Książęcej też mam w zasięgu spacerowym. Quote
ania14p Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dawno nie pokazywałam mojego stada, bo zdrowe, zadowolone i nie ma właściwie nic specjalnie ciekawego do powiedzenia, chyba tylko tyle, że Koksownik ambitnie zalewa nam mieszkanie:niewiem: , a robi to tak podstępnie, że nie możemy go złapać na gorącym uczynku:mad: , ale damy mu radę! Ja zrobiłem coś złego, ja?????????????? Proszę mnie nie obrażać, ja jestem kochanym:lilangel: :diabloti: I jak ładnie namawiam Bezulkę do zabawy Ale dopiero na śniegu można ją rozruszać! Wojtuś, to tylko by spał A Kaktusek znowu w wannie - suchej! No i o czym tu pisać? Quote
Ulka18 Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Aniu, jak to o czym pisac? O wszystkim, o codziennym zyciu Twojego stadka. Tak pieknie piszesz, a ja lubie Cie czytac. Na pewno jest wiecej fanek Twoich postow. Mnie sie np. nigdy nie udaje wykazywac takiej inicjatywy w podnoszeniu watkow i znajdowania takiej roznorodnosci slow. A poza tym jestes kochana, wiec dlaczego masz miec siebie tylko dla siebie ;) Prosze pomiziaj Bezunie, nie kryje ze to moja ulubienica, Koksownika rozrabiake, Kaktusika i spioszka Wojtka. Kochane masz zwierzaki. Quote
AśkaK Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Ulka18'] Na pewno jest wiecej fanek Twoich postow. No właśnie!!!:grins: I my zawsze czekamy na wieści o biało-czarnym stadku!:p Ale Koksik to aktor!:evil_lol: Te minki! Zdj.numer 1 bomba!:lol: A koty to masz Aniu przekochane!!!:loveu: Koksik i Lusia są jak dwie kropelki wody!no, prawie!;) Zgadnijcie które to Koksik?!:evil_lol: Quote
ania14p Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Pewnie, że prawie, Koksik ma cudowne oczko, a Lusia lepszą figurę:evil_lol: ! Quote
ania14p Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Moje koty tylko nas lubią, bo to potwory są! Quote
AśkaK Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Aniu!!! Co u Waszej rodzinki???:p Kiedy się umówimy na spacer? Teraz szanse będą wyrównane, hehe, dwa na dwa!;) Beza i Koksik kontra Lusia i Rudy.:lol: A to będzie heca! Tylko tym razem z dala od kaczek! Ptasia grypa mnie skutecznie odstrasza...:roll: Quote
Camara Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 no nieładnie... Ania krąży po dogomanii a w Aniowym ;) zwierzyńcu - pustki :shake: Quote
Recommended Posts