Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 662
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ania14p napisał(a):
Nie seteczka, ale ze dwa litry pomogą mi przypomnieć sobie jak się to robiło, wujaszek Altzheimerek jest wyjątowo upierdliwy :angryy:!

Mam do Ciebie wpaść z naleweczką i przeprowadzić szkolenie? ;) :evil_lol:

• 1 month later...
Posted

Tu działania nie pomogą - dobę trzeba rozciągnąć, albo ująć mi trochę lat i kilogramów.
Koksik zafundował sobie pryszcza na nosie i trzeba było operować, a przy okazji okazało się, że zalotna rzęsa, mimo dwóch operacji uszkodziła potfforowi rogówkę, więc była operacja podwójna, teraz chodzimy na zastrzyki, czego Koks nie lubi i informuje o tym całą okolicę - mężczyzna!

Posted

Ania,
czepilas sie tych Twoich kilogramow i na nie zwalasz nierozciagliwosc doby :eviltong: chcialam Ci przypomniec, ze takich ciotek z nadwaga jest wiecej na dogo i nie ma sie czym przejmowac :cool3: .... dom, ktory ostatnio inspektorowalas dla Amorka tez ma nadmiar kg i jest to najlepszy DOM na swiecie :loveu: a wiec precz z narzekaniem na pare kg wiecej tu i tam :mad:

Jak sie czuje Koks i panna Beza, moja ulubienica?

Posted

Koksik wściekły jak zawsze, wredota od początku, ale kochana okrutnie:evil_lol:, Bezulec na stare lata miewa odbicia - nie szczekaj idioto, nie biegaj idioto itp., ale ogólnie to wszyscy zdrowi, tylko z lekka zakręceni (może nie z lekka?):diabloti:!

• 3 weeks later...
Posted

ania14p napisał(a):
:new-bday: Koksiu :tort: (torcik będzie niestety dietetyczny, wg zalecenia weta), dzisiaj mijają trzy lata od Twojego przyjazdu do naszego domu!!!!

Koksik niech zyje zyje nam :multi::multi::multi::BIG::BIG:

Posted

ania14p napisał(a):
:new-bday: Koksiu :tort: (torcik będzie niestety dietetyczny, wg zalecenia weta), dzisiaj mijają trzy lata od Twojego przyjazdu do naszego domu!!!!

ech....:megagrin::mdrmed::rolleyes::Rose:

Koksiu, dużo zdrówka Ci życzę, bo już operacji zdecydowanie za dużo! no! :tort::cunao:

Posted

Może jeszcze trochę szaleństwa z Bezą, pod czujnym okiem Kaktusa!

Straaaaaaaaaaaaszne to szalenstwo z Bezą :evil_lol: No i Kaktus taki rozszalaly na tym fotelu :eviltong: superasne zwierzaki :loveu:

PS. A gdzie Wojtek?

• 3 months later...
Posted

Może ta strata klejnotów będzie dla niego dobra i przestanie obsikiwaać mieszkanie i zagryzać wszystkie psy, które wydają mu się bardziej interesujące dla Bezy niż on?

Posted

Wiem że to troszkę potrwa, ale Koksownik już dzisiaj szaleje jak zwykle. Oczko chyba już będzie OK, bo to był czwarty zabieg, a ile razy taki mały piesek może znosić narkozę:niewiem:?!

Posted

ania14p napisał(a):

Ostatni uśmiech nieodjajczonego Koksa, dzisiaj, przy okazji kolejnej operacji oczka stracił klejnoty :placz:!

Tak to napisalaś, aż się bałam, ze coś się stało :mad: