ania14p Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Tu pokazałam w oddali naszą kochaną cioteczkę Monikę, która jest nadwornym, wybitnym fotografem naszego stada Tu cioteczka dokarmia nienasycone sępy :mad: . Jeszcze dużo zostało, ale na dzisiaj wystarczy, to tylko przystawka :lol: . Quote
ania14p Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Teraz idę spać, więc Bodziulko chyba tylko dla Ciebie coś z archiwum X Quote
ania14p Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 To staruszek teściowej, Dag (już za TM), Bezulec i zaginiony Rysio :-( . Quote
ania14p Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Niestety, nie mam na cyfrówce, będziemy musieli zeskanować to co się ostało po podlewaniu kwiatków stojących na półce z allbumikami :oops: ! Quote
ania14p Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Znalazłam jeszcze jedno zdjęcie (scan) Daga, tu robił za świadka na naszym ślubie :eviltong: :evil_lol: ! Quote
Bodziulka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Twoja teściowa, to chyba większość boksiów nazwała Dag lub Daga :evil_lol: Quote
ewatr Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 no juz trochę lepiej ale ja i tak powiem : MAŁO my chcemy więcej :lol: zdjęc i relacji .......... Quote
ania14p Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Bodziulko, boksery teściowej to od początku: Basia, Agata, Tafi I, Tafi II, Dag i teraz Dagna :lol:. Ewo, prosiłaś to masz - tym razem malutka seria wodna, Koks nadal pozwala sobie wyłącznie na zamoczenie paluszków :diabloti: Ewentualne komentarze jak wrócę do domu, bo tu za nerwowa atmosfera jest :diabloti:! Quote
Bodziulka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ale śliczne fotki Bezy w wodzie, ale myślę, że jeszcze fajniejsze by były foty jakiś fafluńców :evil_lol: Quote
ewatr Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='ania14p']Bodziulko, boksery teściowej to od początku: Basia, Agata, Tafi I, Tafi II, Dag i teraz Dagna :lol:. Ewo, prosiłaś to masz - tym razem malutka seria wodna, Koks nadal pozwala sobie wyłącznie na zamoczenie paluszków :diabloti: Ewentualne komentarze jak wrócę do domu, bo tu za nerwowa atmosfera jest :diabloti:! Koksik nie lubi wody ??:eviltong: Quote
ania14p Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Nie wiem czy nie lubi, na wszelki wypadek nie sprawdzał :evil_lol:, on woli inne formy wypoczynku: najchętniej przysypiamy w cieniu albo w starannie, nosem wykopanym dołku przed wejściem do domku! Beza zresztą też lubi poleżeć W różnych pozycjach zresztą! [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] Quote
ewatr Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ania14p napisał(a):Nie wiem czy nie lubi, na wszelki wypadek nie sprawdzał :evil_lol:, on woli inne formy wypoczynku: albo w starannie, nosem wykopanym dołku przed wejściem do domku! Beza zresztą też lubi poleżeć W różnych pozycjach zresztą! [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] ale sliczoty :loveu: oba dwa :lol: a te białe to widze wszyskie lubia kołami do góry leżec :evil_lol: Quote
ania14p Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Nie martw się Ewka, ja mam jeszcze sporo zdjęć i mam zamiar dorobić jutro i w niedzielę, zobaczysz jeszcze moje paskudy, :eviltong: :loveu: ! Quote
Ulka18 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Aniu, ja Ci dam paskudy :mad: jak smiesz tak pisac o pieknym Koksie z fantastycznym piaskowo=ziemnym nochalu oraz o Rozowonosej Bezulce :loveu: :loveu: :loveu: Czekamy na pozostale bialo-czarne zdjecia :p Quote
ania14p Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 W poniedziałek się odezwę, paczuszki zdjęciowe już przygotowane, a nowe dorobimy. Całuski :eviltong: dla Wszystkich, Ania Quote
ewatr Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 ania14p napisał(a):Nie martw się Ewka, ja mam jeszcze sporo zdjęć i mam zamiar dorobić jutro i w niedzielę, zobaczysz jeszcze moje paskudy, :eviltong: :loveu: ! to ja czekam niecierpliwie :loveu: na sliczne pieski wel paskudy ;) Quote
ania14p Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Dobrze, że narobiłyśmy trochę zdjęć na zapas, bo w tym tygodniu było zimno i całą sobotę lało niemiłosiernie, więc nie miałyśmy weny do fotografowania psów, zresztą kłębiły się pod nogami na ganku, albo biegły suszyć futerka w naszych łóżkach :mad:! Proponuję więc, serię gastronomiczną: Tu przed chwilką była zakopana kosteczka, ale Beza ukradła :placz:! Winniczek już wyprowadził się z muszelki, ale muszelka też była pyszna! Beza wyczyściła tackę po karkóweczce z grila, Rzuciła się na smakołyczek, jak potffór jakiś, no i oczywiście czekała na więcej, Koksik szukał resztek, później był odpoczynek w oczekiwaniu na nowe smakołyki :evil_lol:! Quote
ewatr Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Slicznosci czarno -białe :multi: a wiesz Aniu,ze ja chwilowo też mam takie małe czarno- biale w jednym :evil_lol: oto jej watek : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=70472 Quote
ania14p Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Już rano oglądałam to cudo :eviltong:. Jutro postaram się wstawić jeszcze kilka zdjęć moich psiaków, z serii czarno - białe! Quote
ania14p Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Nikt do nas nie zagląda, więc tylko jedno zdjątko, razem pozowaliśmy ;) , a piękni jesteśmy niesamowicie (choć nieco utytłani w błocie)! Quote
ewatr Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='ania14p']Nikt do nas nie zagląda, więc tylko jedno zdjątko, razem pozowaliśmy ;) , a piękni jesteśmy niesamowicie (choć nieco utytłani w błocie)! niech nie zagladają sami nie wiedzą co traca :eviltong: a psinki to ,ze utytłane to tylko znaczy sie ,ze szczęsliwe :multi: Quote
Bodziulka Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 ania14p napisał(a):Nikt do nas nie zagląda, mało brakowało, a bym dzisiaj do Was osobiście zaglądnęła ;) ale byłam na Solcu w ciągu dnia i pewnie pracowaliście ;) Quote
Recommended Posts