ania14p Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Koksownik wycałowany, reszcie też się dostało:eviltong: ! napisała małagos Przydało by sie jeszcze coś kolorowego do Twojego stadka, Aniu! Bo ja widzę same zdjęcia czarno-białe :loveu: Kolorową to ja mam wykładzinę w domu, Koksownik dba o to z całych sił, a ja nie mogę go złapać na gorącym uczynku :placz: ! Quote
Bodziulka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='ania14p'] Pracuje języczkiem, żeby pan nie musiał się przemęczać przy zmywaniu:evil_lol: ! Jaki dobry pies, jak dba o pana :evil_lol: Quote
ewatr Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 teraz wszystko zrozumiałam :loveu: te czarne i białe miłości / jeszcze nie przeczytałam całego wątku bo w pracy jestem :eviltong: ale w domu nadrobię zaległości jak mnie młody dopuści do komputera / a to zdjecie mimo , że z tych starszych jest piękne - ja proszę o nowe !!! a piesie i kotki proszę wygłaskać mooooooooocno :loveu: Quote
ania14p Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Jakoś nie mogę się zebrać ze zdjęciami, ale postaram się nadrobić zaległości, tylko aura mało fotogeniczna teraz. Ostatni, wczorajszy sukces potforów, to kolejny włam do lodówki - czyli obiad na dwa dni, oscypek i wędlinka przepadły w jakiś potfornym pożeraczu zapasów - sądzę, że była to paszcza Bezy :mad: ! Quote
ewatr Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Aniu :loveu: a Ty gdzieś tam na jakimś wątku się skarżyłaś na ich nadwagę :diabloti: teraz wszystko jasne podjadaja cwaniaki w miedzyczasie / a swoja droga to jak one otwieraja tą lodówkę :crazyeye: / Quote
ania14p Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Zdolne bestie są, a lodówka wie, że jej nie lubię :angryy: i robi na złość :diabloti: ! Quote
deszczowa Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Ania, to chyba jedyny taki przypadek w Polsce z tą lodówką :crazyeye: :evil_lol: A Koksio jaki przystojny i apetyczny grubasek :razz: Bezunia jak zwykle śliczna dama :-) Quote
Bodziulka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 no tak... podjadają i to pewnie po nocy :shake: najgorszy nawyk :evil_lol: Quote
ania14p Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Proszę nie przeceniajcie naszych potffforków, ta paskudna lodówka, jak się nie przytrzyma drzwi, to jest lekko niedomknięta i wtedy Beza rusza do ataku, a zdolna jest bardzo jeśli o żywność chodzi, poza tym, krówsko straszne, a Koksownik biega dookoła i, być może coś mu się trafi. Sądząc po kuuuupie, którą nam dzisiaj zafundowała DAMA w kuchnio-pracowni, to Koksownik niewiele skorzystał z wczorajszej akcji :diabloti: ! Iwonko, tytuł mi zmieniłaś i mam problemy z szukaniem, dzięki! Quote
AśkaK Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Jak to, DAMA Bezunia zrobiła koopkę w domku..?:crazyeye: :evil_lol: :lol: Aż się wierzyć nie chce! Aniu, to na pewno Twoja wina:evil_lol: , oscypek musiał być nieświerzy ;) i damę przegoniło i ot, zdarzyło się nieszczęście! Natychmiast ją wygłaskaj mocno i powiedz, że przecież nic takiego się nie stało!:lol: Dama pozostanie damą, choćby nie wiem co!:evil_lol: Aura rzeczywiście teraz mało fotogeniczna :roll: . Ale w domu fotki można zawsze robić!:multi: :cool3: A tytulik bardzo fajny!:loveu: Quote
ania14p Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Zdjęcia w domu? Asiu, Ty jeszcze u mnie nie byłaś, nie zdajesz sobie sprawy co mogą z przyzwoitego mieszkania zrobić dwa koty drapiące, biała suka tracąca sierść na okrągło cały rok, pies znaczący teren i leniwi rodzice, czyli my :evil_lol: ! Quote
AśkaK Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Hihihi :evil_lol: , Aniu, to może Ci podrzucę taki programik do obróbki zdjęć :cool3: , wszystko co się chce można wymazać, albo zamazać, albo rozmazać.:evil_lol:;) U nas sprawdza się idealnie!:lol: Quote
ania14p Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 :x-mas: :tree1: Moje stado, czyli Beza, Koksownik, Wojtek, Kaktus, i my, czyli Paweł i Ania, życzymy wszystkim Dogomaniakom, ich stadom i wszystkim naszym podopiecznym zdrowych i pogodnych Świąt i wszystkiego o czym marzycie. Ania:iloveyou: Quote
ewatr Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='ania14p']:x-mas: :tree1: Moje stado, czyli Beza, Koksownik, Wojtek, Kaktus, i my, czyli Paweł i Ania, życzymy wszystkim Dogomaniakom, ich stadom i wszystkim naszym podopiecznym zdrowych i pogodnych Świąt i wszystkiego o czym marzycie. Ania:iloveyou: serdecznie dziekujemy za życzenia :loveu: a dla całego Waszego stada razem z Aniołkami spokojnych i twórczych w pomysły Świąt Bożego Narodzenia !!! Quote
Bodziulka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 a może jakieś takie świąteczne prezenciki w postaci foteczek :cool3: :evil_lol: Quote
ewatr Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Bodziulka napisał(a):a może jakieś takie świąteczne prezenciki w postaci foteczek :cool3: :evil_lol: zgadzam sie z przedmówczynią :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Moga byc poswiateczne...byle byla Bezula ;) (wiem, wiem, to watek Koksa) oraz Koksik bohater tego watku i dwa kociambry na dokladke. Quote
ania14p Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Jeszcze chwileczkę, ciągle mam jakieś wpadki, porobię zdjęcia i przypomnę sobie jak się je wstawia, bo już chyba zapomniałam. Beza ostatnio to się nie udziela, bo strzelają dookoła jacyś idioci (słodkie dzieciaczki z petardkami :mad: :angryy: ), Koksownik to olewa, a koty jak to koty - siła spokoju. Dziś w nocy obudziła mnie jakaś imprezka techno, odbywająca się w sąsiednim bloku, więc wstałam i poszłam do łazienki i zobaczyłam komiczny obrazek - moje dwa spasione kociska spały razem na pralce (wąskiej):evil_lol: . Quote
deszczowa Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 jak się kot umości na pralce tak się wyśpi:evil_lol: zdjęcia poproszę gromadki wigilijnej:loveu: Quote
Ania-Sonia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Dla koksiobezozakoconej Ani, jej TZeta i oczywiście całego futrzastego stadka - wszelkiej pomyślności, zdrowia i radości w Nowym Roku!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ulka18 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Najlepsze miejsca do spania dla kotow to ciasne pudelka, z ktorych nie da sie wyjsc, a wchodzi sie przodem do polowy...mam gdzies takie zdjecia mojej kotki Sissi :evil_lol: lub szafy z ubraniami :eviltong: jest radocha jak sweterek w szafie jest cieplutki i wygrzany :cool3: i mozna w niego wskoczyc :evil_lol: Quote
ania14p Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 W szafie dobrze jest znaleść skórzaną torebkę, albo buty i zrobić na nich śliczny, wydrapany wzorek :evil_lol: ! Teraz kilka zdjęć z ostatnich dni i godzin ubiegłego roku. Beza tylko w takiej pozycji, nawet na spacer wychodziła tylko raz dziennie i to rano, zanim "urocze maleństwa" i starsi kretyni rozpoczynali kanonadę! Katusek, siła spokoju Koksownik, podobnie jak Kaktus nie zwraca uwagi na rozrywki "ludu" Ten dzielny pies, potrafi nawet spokojnie zasnąć - wcale nie w ukryciu. Wojtek gdzieś się zaszył i tym razem nie ma zdjęcia:niewiem: . Pozdrawiamy i czekamy dalej na zimę i na koniec petard ( bo ciągle jeszcze straszą Bezulca ) Quote
ewatr Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 taki biedny wystarchany piesio widać te wszystkie białe z bialymi nosami takie strachopudy mój po raz pierwszy i ale jak sie okazało nie ostatni wlazł nam pod kordłe i ani myślał wyleżć - dopiero nad ranem jak sie zrobilo całkiem cicho zlazł z łożka ale nie za daleko podpierał go do rana :evil_lol: tak sie mu ta forma uspokajania spodobała ze zaczyna ja wykorzystywać nawet jak nie strzelają ..........ale wtedy ląduje jednak na swoim posłaniu !! Quote
ania14p Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Niestety nie tylko białasy, spośród moich psów tylko ONek się nie bał (ale Black odszedł, otruty przez sąsiadów jak byłam malutka, więc mogę się mylić), Agis (doberman), Tropek (mieszaniec pudla ze spanielką), Rysiek (terier otwocki) panikowały okropnie, dopiero Koks jest niezniszczalny! Quote
Ania-Sonia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Nawet tricolorki panikują ;) Moja Żaba zestresowana na maksa, w najgorszym momencie nie sikała 24 godziny, a nakupkała w domu na posłanko :oops: U nas cały czas walą!!! :angryy: , nawet rano o 7-8 i bardzo późnym wieczorem też! W życiu tyle się nie naklęłam! :angryy: :diabloti: :oops: Chodzę i normalnie głośno przeklinam, jak widzę jak psiny ciągną przerażone do domu... Quote
Recommended Posts