coronaaj Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 =agata51;Zajrzałam do Pako, ale zaraz uciekłam - nie wierzę w krasnoludki. ;) No to lepiej uwierz,,,:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Jak jeszcze zobaczysz Pakusia w TVP to zupelnie zbaraniejesz...oczywiscie z meksykanami..:cool3::cool3::cool3:socjalizacja idzie nadzwyczaj dobrze..kombinuje wziasc Lenke jak bedzie gotowa do adopcji:loveu:, wtedy DS murowany, ale to w pozniejszym terminie (prowadze , zaczelam rozmowy). Zreszta to po powrocie do W-wy...PR jest wazny.. Lenka sliczny pies...:multi::multi:powodzenia Leneczko...zdjecia superowe..:cool3::cool3: Quote
coronaaj Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 __Lara napisał(a):Aha, rozumiem. Lara, zrob wpis do watku Cyklusia, zgubilam watek ,a wyszukiwarka nawala. Quote
__Lara Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 coronaaj napisał(a):Lara, zrob wpis do watku Cyklusia, zgubilam watek ,a wyszukiwarka nawala. Coronaaj, a z czym wpis? siostra dla Cyklusia? :cool3: Quote
coronaaj Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 =__Lara;Coronaaj, a z czym wpis? siostra dla Cyklusia? :cool3: :diabloti::diabloti:Tak, moze by Lenka pasowala no tej samej wielkosci, pod warszawa bedzie u Megii1...moze Klaudia sie zgodzi bo widac , ze Lenka (po socjalizacji) bedzie super psem...podobna do Cyklusia...nie?? Lara, :roll::roll:Popatrz na zdjecia mojego pako, pare osob wlaczajac DT uwaza , ze to jamniczek :crazyeye::crazyeye:, no mix ale z czym???:crazyeye:Lapki, dlugi , niski, charakterek, etc...chowany pod szafa...he, he ..he..moja Mama miala i ojciec tak mowil ale ruskie przejechali specjalnie lazikiem podobno zaraz po wojnie.. Quote
coronaaj Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 =__Lara;Coronaaj, a z czym wpis? siostra dla Cyklusia? :cool3: :multi::multi:No cioteczki same zobaczcie czy Cyklus nie pasowaly do Lenki...:crazyeye: :crazyeye: http://www.dogomania.pl/forum/f85/piesek-kudlaczek-bez-oczka-w-schronie-ma-juz-dom-d-134503/#post12750612 Quote
MyrkurDagur Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='coronaaj']=__Lara;Coronaaj, a z czym wpis? siostra dla Cyklusia? :cool3: :multi::multi:No cioteczki same zobaczcie czy Cyklus nie pasowaly do Lenki...:crazyeye: :crazyeye: http://www.dogomania.pl/forum/f85/piesek-kudlaczek-bez-oczka-w-schronie-ma-juz-dom-d-134503/#post12750612 Byłam, widziałam :cool3: Przyznaję, pasowałby chłopczyk do Lenki :cool3: Quote
coronaaj Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 =MyrkurDagur;Byłam, widziałam :cool3: Przyznaję, pasowałby chłopczyk do Lenki :cool3: :crazyeye::crazyeye:Ciotka CORONAAJ ostatnio "robi" za swatke...:roll::roll::roll:no moze cos z tego wyjdzie???:multi::multi: Quote
szajbus Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Podobni do siebie. Tylko Cykluś chyba sporo wyższy od Lenki? Quote
megii1 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Zaznaczam sobie moją przyszłą tymczasowiczkę:) Kiedy mnie odwiedzi? Quote
MyrkurDagur Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 megii1 napisał(a):Zaznaczam sobie moją przyszłą tymczasowiczkę:) Kiedy mnie odwiedzi? Mam nadzieję, że po 19 sierpnia... Miałam straszne zamieszanie z Rufusem (tym, który wrócił z adopcji), ale dzięki pomocy pewnych osób, przeprowadzona została błyskawiczna akcja (acz jak dla mnie szalona i troszkę się jej obawiałam...) i Rufus jest już w hoteliku u jamora. Teraz muszę intensywniej o sunię walczyć - wciąż nie ma wystarczającej ilości pieniążków (a jeszcze z finansami Rufusa muszę dojść do ładu :roll:). Oby wszystko jakoś się ułożyło... Quote
MyrkurDagur Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Podnoszę na dzień dobry i apelują o pomoc! Wciąż brakuje pieniążków na utrzymanie suni w hoteliku! Quote
MyrkurDagur Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Dotarło 130 zł od leni356 i jej koleżanki ;) Dziękuję z całego serca !!! :multi: Quote
Negri_2008 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Dzięki za zaproszenie na wątek ;) Biedna sunia - jeszcze nie znam całej histori ale poczytam sobie. Nie mogę nic na stałe zadeklarować finansowo, ale wydląda na to, że już od września taki jeden słodki mój podopieczny wyjedzie z hoteliku do domciu i wtedy deklarację na niego przekieruję na sunieczkę :loveu: Na razie mogę tylko jednorazowo 20 zł przelać. :oops: Poproszę o nr konta. Quote
MyrkurDagur Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='Negri_2008']Dzięki za zaproszenie na wątek ;) Biedna sunia - jeszcze nie znam całej histori ale poczytam sobie. Nie mogę nic na stałe zadeklarować finansowo, ale wydląda na to, że już od września taki jeden słodki mój podopieczny wyjedzie z hoteliku do domciu i wtedy deklarację na niego przekieruję na sunieczkę :loveu: Na razie mogę tylko jednorazowo 20 zł przelać. :oops: Poproszę o nr konta. Wspaniale !!! :multi: Dziękuję Ci Negri !!! :loveu: (zaraz prześlę dane ;)) Quote
bico Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Myrkurku, na razie mogę tylko 50 zł jednorazowo:oops: przyjdzie wypłata, to znów coś podrzucę:oops: Quote
MyrkurDagur Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='bico']Myrkurku, na razie mogę tylko 50 zł jednorazowo:oops: przyjdzie wypłata, to znów coś podrzucę:oops: Bico :loveu: :loveu: :loveu: Wspaniale !!! :multi: Dziękuję Ci !!! :multi: Quote
megii1 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Miejsce na suczkę już czeka:) Olga Ty już się nie targuj - sunia płaci 10 zł za dzień:)Ona bedzie miała u mnie prawie domowe warunki (w ciagu dnia będzie z moimi psiakami koło domu) i porzadną karmę;) Napewno bedzie szcześliwa i zaufa czlowiekowi:multi: Quote
Olga7 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Oj to ja nie jestem na bieżaco -przepraszam ,już usuwam ten post ... i martwilam sie ,że miejsce czeka a brakuje funduszy na dt ..i stąd to opoznienie ,ale to wynika tez chyba z transportu suni .. Quote
MyrkurDagur Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Mnie jednak nadal martwią fundusze... :roll: 100 zł stałych deklaracji to zdecydowanie za mało... :shake: Ciotki, proszę, pomóżcie szukać jakiegoś wsparcia... Podnoście także czasem wątek, bo tu taka cisza nastała... Quote
megii1 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Niezaleznie od tego kiedy suczka przyjedzie -miejsce i tak na nią czeka i jej nie przepadnie także z tym nie ma problemu. Moze te finanse zaczną sie teraz polepszac bo koniec wakacji, ludzie wracają , psiaki sie wyadoptowują i można deklarowac na inne;) Quote
MyrkurDagur Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 megii1 napisał(a):Niezaleznie od tego kiedy suczka przyjedzie -miejsce i tak na nią czeka i jej nie przepadnie także z tym nie ma problemu. Moze te finanse zaczną sie teraz polepszac bo koniec wakacji, ludzie wracają , psiaki sie wyadoptowują i można deklarowac na inne;) Dziękuję Ci megii. Będę jeszcze pisać do dogomaniaków z prośbą o wsparcie dla suni... Quote
coronaaj Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 :razz:=megii1;Miejsce na suczkę już czeka:) Olga Ty już się nie targuj - sunia płaci 10 zł za dzień:)Ona bedzie miała u mnie prawie domowe warunki (w ciagu dnia będzie z moimi psiakami koło domu) i porzadną karmę;) Napewno bedzie szcześliwa i zaufa czlowiekowi:multi: :razz::razz:Olga to prawie za darmo, bylam widzialam na wlasne oczy, warunki superowate, :loveu::loveu: nie mowiac o ludziach i ich psiurkach..Lena napewno bedzie szczesliwa, gwarantuje , a ja nie dam Lence zginac..zapewniam cie!!!:lol::lol:Tam psy maja jak w domu, ogromny wybieg i inne doskonalosci:multi::multi: Quote
coronaaj Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 =MyrkurDagur;Mnie jednak nadal martwią fundusze... :roll: 100 zł stałych deklaracji to zdecydowanie za mało... :shake: Ciotki, proszę, pomóżcie szukać jakiegoś wsparcia... Podnoście także czasem wątek, bo tu taka cisza nastała... :razz::razz:Ciotki offujcie na smalcowni tam wiekszy ruch niz na Moonie, duzo stresu i nerwow ale ciotek pelno...no wakacje..sezon ogorkowy sama jestem do tylu ....:shake::shake: Quote
Olga7 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Ja wiem Coronaaj ,że to nie tak dużo za dt ,ale i tak nam brakuje ,a trudno ,żeby Megii ze swej kieszeni karmila Lenkę ,ale skad tu brać kasę?:shake: Każdy ile może tyle dorzuca ,ja b.skromniutko tylko ,bo nie dam rady inaczej- poki kryzys nas zżera i pensje w domu cienkie- a tu tyle psów czeka na pomoc ...:shake: .Temu kilka groszy ,tamtemu i jeszcze innym też -bo żal kazdego psa...Dobrze, że niektóre ciotki więcej mogą ofiarować i dzięki im wielkie -i tak grosz do grosza w sumie się uzbiera ....Może po wakacjach latwiej będzie zebrać na te hoteliki...A cisza to może nie zawsze najgorszy stan na wątku ,bo nie zawsze dużo szumu sluży jemu dobru oraz samym psom ...;) Lepiej czasem nie wywolywać wilka z lasu ...;). Ale kto gdzie może -zaprasza ciotki na wątek..pewnie jednak urlopy też mają swoj wplyw na ten ruch na wątku ... Quote
sonikowa Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Tak mi przykro, że nic na stałe nie mogę zadeklarować, ale w sumie i tak wzięłam na siebie już za dużo.. Zaglądam jednak do Lenki i jak tylko coś się poluzuje u mnie to dorzucę. Quote
Recommended Posts