Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

irysek napisał(a):
agata jedynie wprowadzila zamet z tym jamorem. wszyscy juz czekaja na umieszczenie suni u megii.

moze podacie jakis nr konta na pierwszej stronie, na ktory trzeba kase wplacac. bo tak tu wszyscy pisza o deklaracjach, zbieraniu kasy, a nic nie ma z tego w rzeczywistosci.

jak juz bedzie nr konta, to zobaczycie, ze pieniadze sie posypia :):):) ja przynosze szczescie, takze szybko myrkur wrzucaj na pierwsza konto, osoby, ktora bedzie zbierac i regulowac platnosci z megii.

zamęt sieje sie tylko tam gdzie sa watpliwości :P
jak nie skorzystacie z hotelu jamora tym razem to i tak info o nim zostanie w pamięci, bo to dobre miejsce i godne polecenia
przynajmniej agata proponuje coś a nie narzuca innym jak niektórzy :shake:

• Replies 744
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I jeszcze jedna sprawa : kwestia finansowa .Nie wiem ,czy stać by nas bylo na oplacanie tego pieknego dt u Jamora ,gdyż poki co funduszy na dt prawie nie ma .Tam za pobyt suni oplacalibyśmy ok.390 zl/m-c - a u Megii 300 zl/m-c.
Jesli będzie tyle kasy -prosze bardzo .Poki co mamy ok.60 zl deklaracji stalych. No i odleglosc do Warki tez nie jest mniejsza duzo niż do Serocka .
Nie moja to sprawa-decydujcie sami .Myrkur chyba ma najwięcej do powiedzenia -niech decyduje .

Posted

czemu ty sie tak denerwujesz? nie bierz sobie do serca postow agaty51 i ewytonieja. zajmij sie czyms pozytecznym, bo inaczej sobie nerwow napsujesz. ja ich posty traktuje jakby ich nie bylo ;)

hotelik u megii jest super, i jestes kochana, ze o nim pomyslalas, ze sunie tam mozna umiescic itd.

myrkur tez pewnie jest takiego samego zdania, takze wszystko ok.

ja czekam, az myrkur sie pojawi i ujawni ten tajemniczy nr konta w pierwszym poscie :)

Posted

[quote name='agata51']Myrkurku, jasne, że do Megii! Umknęło mi, przepraszam. Ale o hoteliku Jamora warto pamiętać, może się kiedyś przydać.

Deklaruję dla Lenki rufusuwe 30zł/mies.

olga7, przecież przeprosiłam, wycofałam się - po co drążyć temat, w dodatku w dość nieprzyjemnym tonie?

Posted

niestety ja nie mogę nic zadeklarować dokładam sie do Kajetanka, no i ładuje kase na nasze fundacyjne psiaki :evil_lol: ale chętnie pomoge ogłaszać (baner juz zrobiłam pomyślę nad lepszym
czy będa jeszcze jakieś fotki?

Posted

Już jestem.

Martwi mnie jednak to, co dzieje się na wątku... :shake: Cieszę się, że tu jesteście, ale proszę Was Drogie Cioteczki o spokój :modla:

Plan jest taki, aby Lenka pojechała do hoteliku Megii i bardzo mnie to cieszy. I jeszcze raz zacytuję Agatę, aby wszystko było jasne:

[quote name='agata51']Myrkurku, jasne, że do Megii! Umknęło mi, przepraszam. Ale o hoteliku Jamora warto pamiętać, może się kiedyś przydać.

Deklaruję dla Lenki rufusuwe 30zł/mies.

A Agacie jeszcze raz dziękuję za deklarację!

Zaraz umieszczę nr konta w pierwszym poście.

A na ten moment mamy następujące deklaracje:

MyrkurDagur - 10 zł (myślę, że we wrześniu będę mogła zwiększyć tę kwotę)
Agata51 - 30
olga7 - 10

= 50
Dziękuję Wam !!! :Rose:

Jeśli chodzi o zdjęcia, w przyszłym tygodniu jadę odwiedzić sunię, więc narobię jej fotek.

Ewatonieja - jeśli mogłabym prosić... może bannerek z informacją o zbieraniu pieniążków? :oops:

Mam nadzieję, że nic mi nie umknęło, ale jeśli tak, dajcie znać

Posted

Myrkurku, chętnie pomogę w zbieraniu funduszy jak wrócę z urlopu za tydzień. Na chwilę obecną mogę dać jednorazowo 30 zł.
W przyszłym tygodniu wysyłam do Ninki Orenka - on wygląda prawie jak rodzeństwo Twojej Lenki :loveu:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-zapomniany-kudlacz-oren-ratunku-pies-ginie-140943/

Gdyby mi coś zostało z Orenkowych pieniędzy to chętnie przekażę na Lenkę.
Super że jest miejsce u Megii - to świetny hotelik, super opieka, polecam :cool2:

Posted

Z opóźnieniem ale jestem. Sunia przesliczna i rzeczywiście przerażona. Co ona musi przeżywać :-(
Nie udźwignę kolejnej deklaracji, za dużo ostatnio wzięłam. Chyba, że jeden z "moich" psiakow pójdzie do domku.. Ale jednorazowo cos dorzucę, powiedzmy ok 20 zł, ale zorientuję się za kilka dni jak u mnie z pensją.

Zaraz sie wczytam dokładniej, wiem, ze sunia ma jechac do Megii1 (i super :multi::multi::multi::multi:) ale która jest w kolejce?

Posted

[quote name='leni356']Myrkurku, chętnie pomogę w zbieraniu funduszy jak wrócę z urlopu za tydzień. Na chwilę obecną mogę dać jednorazowo 30 zł.
W przyszłym tygodniu wysyłam do Ninki Orenka - on wygląda prawie jak rodzeństwo Twojej Lenki :loveu:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-zapomniany-kudlacz-oren-ratunku-pies-ginie-140943/

Gdyby mi coś zostało z Orenkowych pieniędzy to chętnie przekażę na Lenkę.
Super że jest miejsce u Megii - to świetny hotelik, super opieka, polecam :cool2:
mialas na mysli umieszczamy...:razz: bo jakos nasze sily sie polaczyly u orena i dopielysmy swego ;), mimo ze zaczynalysmy od zera i wszystko wygladalo beznadziejnie.
--------
myrkur na watku juz cisza jak makiem zasial, ja zeby sie nie irytowac pewnych postow nie czytam i juz.
-----------
fajnie, ze konto sie pojawi, lece sprawdzic czy juz jest, bo chce byc pierwsza ze swoja kwota. (dzis po kolejnej racie sprzatniecia mieszkania zarobie troche zlotych, takze czesc przeznaczam z tego na sunie :p)
--------------
umknelo mi kiedy sunia moze trafic do megii? czy zalezy to od tego jak szybko uzbieramy pieniadze, czy jak sie zwolni miejsce? czy jak to z tym jest?

Posted

no i pewnie bede pierwsza hihi :)
super mi sie podoba to nazwisko co podane jest do przelewu. jest niesamowite. tez chce sie tak nazywac :):):)

Posted

Wszystko jest pod kontrolą -nie ma obaw-zarowno Myrkur ,jak i ja pilnujemy wszelkich spraw tego dt a czas na przewiezienie suni w sierpniu do Megii musimy wykorzystać na zbieranie funduszy na pobyt Leni.
Zatem sprężmy wszyscy swoje siły oraz wysilki,żeby zgromadzić pieniążki potrzebne na ten dt dla Leny.

Posted

szajbus napisał(a):
Też uważam, ze łańcuch nie jest dobrym rozwiązaniem.
Z drugiej strony należy podziękować temu panu, że się zainteresował ta sunieczką i nie zostawił jej na pastwę losu.
trzeba sunię socjalizować. Jesli sie uda, a wierze, ze tak powinna szybko znaleźć domek. jest młoda i na dodatek śliczniutka.
Nie moge pomóc finansowo, ale jesli nadejdzie odpowiedni moment deklaruje zrobienie jej całego pakietu ogloszen.
Pobijajmy sunię , zeby nie zgionęła w tym tlumie potrzebujących, bo potrzebuje pomocy na cito.

Mamy też nadzieję ,że aktywne i doświadczone ciotki jak Szajbus ,Ewatonieja oraz inne będące już na wątku Leni oraz kolejne ,pomogą w ogłaszaniu naszej Leni ..:) -będziemy wdzięczni .
Pieniążki dla Lenki juz poszły dziś na konto.

Posted

no mowie za siebie. wg mnie sytuacja byla beznadziejna i wszystko bylo zaczynane od poczatku. cala akcja. zalatwianie hotelu, zbieranie pieniedzy od 0 - chyba twoj bazarek i pierwsze pieniadze przyciagnely pozostalych (chociaz ja pokera meczylam i tez doplacila, a propos poker deklarowala 20zl miesiecznie, a nie odnotowane jest w deklaracjach miesiecznych, jedynie 20zl magdyH). transport sam sie znalazl, dzieki kochanej ajuli.

niczego sobie nie przypisuje! ty zaczelas, ja sie dolaczylam, potem przyciagnelam pokera, wpadla ajula no i wszystko jest teraz cudnie. tylko czas si dluzy.

Posted

MY juz ustalamy wszystko -transport także.
Damy sobie radę zarówno ze zbiorka pieniędzy jak i transportem.Wspolpraca jakoś przedtem ukladala się normalnie i spokojnie.I teraz znów tak będzie.

Posted

to ja sie pytam po raz 3 skad dokad ma byc ten transport? czy juz go znalazlyscie, ze nikt nie odpowiada? myrkura nie ma, a ty olga wiesz? czy tez nie?
-----------
a sunia ma na imie podobno Lena, nie Leni...

Posted

Irysek -transport już mamy zalatwiany -tak że , nie musisz już tym się klopotać.
No mamy takze nadzieję -wszyscy chyba -że irysek tez potrafi czytać ze zrozumieniem tekstu -a nawet między wierszami -także :).