ewatonieja Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 irysek napisał(a):agata jedynie wprowadzila zamet z tym jamorem. wszyscy juz czekaja na umieszczenie suni u megii. moze podacie jakis nr konta na pierwszej stronie, na ktory trzeba kase wplacac. bo tak tu wszyscy pisza o deklaracjach, zbieraniu kasy, a nic nie ma z tego w rzeczywistosci. jak juz bedzie nr konta, to zobaczycie, ze pieniadze sie posypia :):):) ja przynosze szczescie, takze szybko myrkur wrzucaj na pierwsza konto, osoby, ktora bedzie zbierac i regulowac platnosci z megii. zamęt sieje sie tylko tam gdzie sa watpliwości :P jak nie skorzystacie z hotelu jamora tym razem to i tak info o nim zostanie w pamięci, bo to dobre miejsce i godne polecenia przynajmniej agata proponuje coś a nie narzuca innym jak niektórzy :shake: Quote
Olga7 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 I jeszcze jedna sprawa : kwestia finansowa .Nie wiem ,czy stać by nas bylo na oplacanie tego pieknego dt u Jamora ,gdyż poki co funduszy na dt prawie nie ma .Tam za pobyt suni oplacalibyśmy ok.390 zl/m-c - a u Megii 300 zl/m-c. Jesli będzie tyle kasy -prosze bardzo .Poki co mamy ok.60 zl deklaracji stalych. No i odleglosc do Warki tez nie jest mniejsza duzo niż do Serocka . Nie moja to sprawa-decydujcie sami .Myrkur chyba ma najwięcej do powiedzenia -niech decyduje . Quote
irysek Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 czemu ty sie tak denerwujesz? nie bierz sobie do serca postow agaty51 i ewytonieja. zajmij sie czyms pozytecznym, bo inaczej sobie nerwow napsujesz. ja ich posty traktuje jakby ich nie bylo ;) hotelik u megii jest super, i jestes kochana, ze o nim pomyslalas, ze sunie tam mozna umiescic itd. myrkur tez pewnie jest takiego samego zdania, takze wszystko ok. ja czekam, az myrkur sie pojawi i ujawni ten tajemniczy nr konta w pierwszym poscie :) Quote
agata51 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='agata51']Myrkurku, jasne, że do Megii! Umknęło mi, przepraszam. Ale o hoteliku Jamora warto pamiętać, może się kiedyś przydać. Deklaruję dla Lenki rufusuwe 30zł/mies. olga7, przecież przeprosiłam, wycofałam się - po co drążyć temat, w dodatku w dość nieprzyjemnym tonie? Quote
agata51 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Nie widzę w wypowiedzi ewatonieja cienia próby mieszania. To chyba nieporozumienie. Dziewczyny, dajmy już spokój, co? :lol: Quote
ewatonieja Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 niestety ja nie mogę nic zadeklarować dokładam sie do Kajetanka, no i ładuje kase na nasze fundacyjne psiaki :evil_lol: ale chętnie pomoge ogłaszać (baner juz zrobiłam pomyślę nad lepszym czy będa jeszcze jakieś fotki? Quote
MyrkurDagur Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Już jestem. Martwi mnie jednak to, co dzieje się na wątku... :shake: Cieszę się, że tu jesteście, ale proszę Was Drogie Cioteczki o spokój :modla: Plan jest taki, aby Lenka pojechała do hoteliku Megii i bardzo mnie to cieszy. I jeszcze raz zacytuję Agatę, aby wszystko było jasne: [quote name='agata51']Myrkurku, jasne, że do Megii! Umknęło mi, przepraszam. Ale o hoteliku Jamora warto pamiętać, może się kiedyś przydać. Deklaruję dla Lenki rufusuwe 30zł/mies. A Agacie jeszcze raz dziękuję za deklarację! ****************** Zaraz umieszczę nr konta w pierwszym poście. A na ten moment mamy następujące deklaracje: MyrkurDagur - 10 zł (myślę, że we wrześniu będę mogła zwiększyć tę kwotę) Agata51 - 30 zł olga7 - 10 zł ___________________ = 50 zł Dziękuję Wam !!! :Rose: ****************** Jeśli chodzi o zdjęcia, w przyszłym tygodniu jadę odwiedzić sunię, więc narobię jej fotek. ****************** Ewatonieja - jeśli mogłabym prosić... może bannerek z informacją o zbieraniu pieniążków? :oops: ****************** Mam nadzieję, że nic mi nie umknęło, ale jeśli tak, dajcie znać Quote
leni356 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Myrkurku, chętnie pomogę w zbieraniu funduszy jak wrócę z urlopu za tydzień. Na chwilę obecną mogę dać jednorazowo 30 zł. W przyszłym tygodniu wysyłam do Ninki Orenka - on wygląda prawie jak rodzeństwo Twojej Lenki :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-zapomniany-kudlacz-oren-ratunku-pies-ginie-140943/ Gdyby mi coś zostało z Orenkowych pieniędzy to chętnie przekażę na Lenkę. Super że jest miejsce u Megii - to świetny hotelik, super opieka, polecam :cool2: Quote
sonikowa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Z opóźnieniem ale jestem. Sunia przesliczna i rzeczywiście przerażona. Co ona musi przeżywać :-( Nie udźwignę kolejnej deklaracji, za dużo ostatnio wzięłam. Chyba, że jeden z "moich" psiakow pójdzie do domku.. Ale jednorazowo cos dorzucę, powiedzmy ok 20 zł, ale zorientuję się za kilka dni jak u mnie z pensją. Zaraz sie wczytam dokładniej, wiem, ze sunia ma jechac do Megii1 (i super :multi::multi::multi::multi:) ale która jest w kolejce? Quote
irysek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='leni356']Myrkurku, chętnie pomogę w zbieraniu funduszy jak wrócę z urlopu za tydzień. Na chwilę obecną mogę dać jednorazowo 30 zł. W przyszłym tygodniu wysyłam do Ninki Orenka - on wygląda prawie jak rodzeństwo Twojej Lenki :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-zapomniany-kudlacz-oren-ratunku-pies-ginie-140943/ Gdyby mi coś zostało z Orenkowych pieniędzy to chętnie przekażę na Lenkę. Super że jest miejsce u Megii - to świetny hotelik, super opieka, polecam :cool2: mialas na mysli umieszczamy...:razz: bo jakos nasze sily sie polaczyly u orena i dopielysmy swego ;), mimo ze zaczynalysmy od zera i wszystko wygladalo beznadziejnie. -------- myrkur na watku juz cisza jak makiem zasial, ja zeby sie nie irytowac pewnych postow nie czytam i juz. ----------- fajnie, ze konto sie pojawi, lece sprawdzic czy juz jest, bo chce byc pierwsza ze swoja kwota. (dzis po kolejnej racie sprzatniecia mieszkania zarobie troche zlotych, takze czesc przeznaczam z tego na sunie :p) -------------- umknelo mi kiedy sunia moze trafic do megii? czy zalezy to od tego jak szybko uzbieramy pieniadze, czy jak sie zwolni miejsce? czy jak to z tym jest? Quote
irysek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 no i pewnie bede pierwsza hihi :) super mi sie podoba to nazwisko co podane jest do przelewu. jest niesamowite. tez chce sie tak nazywac :):):) Quote
Olga7 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Wszystko jest pod kontrolą -nie ma obaw-zarowno Myrkur ,jak i ja pilnujemy wszelkich spraw tego dt a czas na przewiezienie suni w sierpniu do Megii musimy wykorzystać na zbieranie funduszy na pobyt Leni. Zatem sprężmy wszyscy swoje siły oraz wysilki,żeby zgromadzić pieniążki potrzebne na ten dt dla Leny. Quote
Olga7 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 szajbus napisał(a):Też uważam, ze łańcuch nie jest dobrym rozwiązaniem. Z drugiej strony należy podziękować temu panu, że się zainteresował ta sunieczką i nie zostawił jej na pastwę losu. trzeba sunię socjalizować. Jesli sie uda, a wierze, ze tak powinna szybko znaleźć domek. jest młoda i na dodatek śliczniutka. Nie moge pomóc finansowo, ale jesli nadejdzie odpowiedni moment deklaruje zrobienie jej całego pakietu ogloszen. Pobijajmy sunię , zeby nie zgionęła w tym tlumie potrzebujących, bo potrzebuje pomocy na cito. Mamy też nadzieję ,że aktywne i doświadczone ciotki jak Szajbus ,Ewatonieja oraz inne będące już na wątku Leni oraz kolejne ,pomogą w ogłaszaniu naszej Leni ..:) -będziemy wdzięczni . Pieniążki dla Lenki juz poszły dziś na konto. Quote
irysek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 a transport skad dokad bedzie? gdzie jest teraz sunia, a gdzie megii ma hotelik? Quote
szajbus Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Pamiętajcie tylko, żeby suni zrobić dobre foty do ogłoszeń. Quote
irysek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 no to czekam teraz tylko na odpowiedz na moje pytanie, bo transport to wazna sprawa... Quote
irysek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 no mowie za siebie. wg mnie sytuacja byla beznadziejna i wszystko bylo zaczynane od poczatku. cala akcja. zalatwianie hotelu, zbieranie pieniedzy od 0 - chyba twoj bazarek i pierwsze pieniadze przyciagnely pozostalych (chociaz ja pokera meczylam i tez doplacila, a propos poker deklarowala 20zl miesiecznie, a nie odnotowane jest w deklaracjach miesiecznych, jedynie 20zl magdyH). transport sam sie znalazl, dzieki kochanej ajuli. niczego sobie nie przypisuje! ty zaczelas, ja sie dolaczylam, potem przyciagnelam pokera, wpadla ajula no i wszystko jest teraz cudnie. tylko czas si dluzy. Quote
Olga7 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 MY juz ustalamy wszystko -transport także. Damy sobie radę zarówno ze zbiorka pieniędzy jak i transportem.Wspolpraca jakoś przedtem ukladala się normalnie i spokojnie.I teraz znów tak będzie. Quote
__Lara Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 irysek napisał(a):a moze jakis grosz? Niestety, nie mam nawet grosza żeby się dołożyć :shake: Quote
irysek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 to ja sie pytam po raz 3 skad dokad ma byc ten transport? czy juz go znalazlyscie, ze nikt nie odpowiada? myrkura nie ma, a ty olga wiesz? czy tez nie? ----------- a sunia ma na imie podobno Lena, nie Leni... Quote
Olga7 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Irysek -transport już mamy zalatwiany -tak że , nie musisz już tym się klopotać. No mamy takze nadzieję -wszyscy chyba -że irysek tez potrafi czytać ze zrozumieniem tekstu -a nawet między wierszami -także :). Quote
Recommended Posts