Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ile masz dzieci?
bo albo nie masz wcale, albo rodzilas 30 lat temu... hehe.

super, ze transport juz zalatwilyscie. jak widac wszystko idzie z sunia jak po masle. pomoc juz niepotrzebna. chcialam wiecej pomoc chociaz finansowo, ale w tym temacie chyba tez sobie olgo poradzisz.

nie wiem jak jest z czytaniem ze zrozumieniem u ciebie, ale pokaz mi gdzie jest napisane, ze rodze za tydzien? chetnie poczytam i poprawie ten blad.

• Replies 744
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olga7 napisał(a):
Wszystko jest pod kontrolą -nie ma obaw-zarowno Myrkur ,jak i ja pilnujemy wszelkich spraw tego dt a czas na przewiezienie suni w sierpniu do Megii musimy wykorzystać na zbieranie funduszy na pobyt Leni.
Zatem sprężmy wszyscy swoje siły oraz wysilki,żeby zgromadzić pieniążki potrzebne na ten dt dla Leni .:p
Dojdą zatem koszty transportu Leni do Megii oraz organizacja samego przewozu - może ktoś ma na oku jakiś niedrogi transport-może być łączony ,wtedy koszty będą mniejsze-wiadomo.

grubo po 18ej sama pytalas czy ktos nie moglby pomoc z transportem, a jak juz sie ktos o to zaczal pytac i wykazywac chec pomocy stwierdzasz, ze transport juz jest. nie pytaj nastepnym razem o cos co juz jest zalatwione.
zaraz sie okaze, ze pieniadze na hotel sa na 2 miesiace z gory i tez ich nie potrzeba. bajzel tu nieziemski.ale wy sobie z nim poradzicie.

powodzenia zycze suniu ruda, mam nadzieje, ze szybko sie zresocjalizujesz i znjadziesz dom, bo jestes przesliczna :lol:.

Posted

Zauważylas moze ,że wątek ten zalożono 9.07.br.i jakoś nam układała się wspólpraca na nim dobrze , zanim ty wpadłas tu dopiero 29.07 - czyli na gotowe już sprawy niemal ,narobilaś zamieszania . DT dla Leny jest -z transportem też sobie poradzimy-nie obawiaj się a ze zbiorką kasy -także .
Jak chcesz pomagać psom ,to nie biegaj po wszystkich wątkach i nie doklejaj się do końcowych już spraw,ktore wypracowaly juz wczesniej inne ciotki -a zacznij pomagac wcześniej na wątku. I nie są to dla nich "cudze" wątki.
Psów czekających na pomoc jest i będzie zawsze b.dużo-pracy starczy każdemu.

Posted

Leni, podziękuj gorąco koleżance.
Powolutku sprawy suni idą do przodu.
Dziewczyny, jak tylko uznacie, że sunia jest gotowa do ogłoszeń i będą fotki, a mnie by nie było na dogo, bo teraz jestem w trakcie badań to wyślijcie mi pw.
Malutka jest śliczna i myślę, że nie będzie długo czekała na domek.
Swego czasu mieliśmy w Łodzi zupełnie dziką sunie Justke. Proces socjalizacji trochę potrwał, ale się opłaciło. Justa okazała sie kochaną i oddaną człowiekowi suczką. Znałazła wspaniały dom.
Tu będzie tak samo!

Posted

=olga7;Dziewczyny - nie wprowadajcie zamieszania na tym wątku -porosimy. To jest wątek suni Leny - a nie wątek różnych innych problemow
Damy sobie radę zarówno ze zbiorka pieniędzy jak i transportem.Wspolpraca jakoś przedtem ukladala się normalnie i spokojnie

:diabloti::diabloti:No spokoj ....:angryy::angryy:Dogorrraaa :angryy::angryy:weszla na watek:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:widze Dogorrrre :mad::mad::mad: w poprzednich postach...ale do rzeczy.

Powazna Ciotka CORONAAJ deklaruje 50zl miesiecznie na cudna :loveu::loveu:Lene. Przelew dzisiaj zrobiony za 5 miesiecy z gory (250PLN):multi::multi:

:razz::razz:Sciagnac DOGORROMANKI tutaj ,:angryy::angryy: a one nie zartuja, :mad::mad:
Jak nie wiecie co tooo...Dogorrrrra (tak z wloska cosa nostra) to zapytajcie Lary...:shake::shake::shake:

:mad:Irysek; do RODZENIA, a nie do RZADZENIA....tutaj rzadzi :roll::roll:LENA:razz:

Posted

No -i tak trzymać -Coronaaj :):p .Zaraz usunę co nieco chyba -choc większość ,by nie zasmiecać watku Leni . I takich energicznych ciotek i odważnych nam tu trzeba ,bo Myrkur narazie nie ma -ale wróci lada chwila.
No i dziekujemy pieknnie za tyle pieniazkow na Lenkę ..:loveu: Jesteś super-ciotka !
Wczoraj rozmawialm tel. z Megii- i okolo polowy 08 -Lenka moze tam jechać Jeszcze moze Lara nas przepusci-gdyby jej pies nie był gotowy do megii.

Posted

=olga7;No -i tak trzymać -Coronaaj :):p .Zaraz usunę co nieco chyba -choc częsciowo ,by nie zasmiecać watku Leni -bo w koncu nie wiadomo czy to wątek Leni czy iryska ..:roll:;). takich energicznych ciotek i odważnych nam tu trzeba ,bo Myrkur narazie nie ma -ale wróci lada chwila.:evil_lol:
No i dziekujemy pieknnie za tyle pieniazkow na Lenkę .Jesli nie zdązy wykorzystać- inną bidulkę Myrukur l Leni poratują -w twoim imieniu .:loveu: Jesteś super-ciotka !!
Wczoraj rozmawialm tel. z Megii- i okolo polowy 08 -Lenka moze tam jechać Jeszcze moze Lara nas przepusci-gdyby jej pies nie był gotowy do megii ? Zobaczymy.

:loveu:Olga, masz juz pare supppperrr cioteczek :loveu: na watku...oczysc z tych glupawych postow watek Leni..:angryy::angryy:bedzie fajniej bez tych banialukow...

Kiedy Lenka jedzie do Megii? Czy to w Serocku?? :loveu:Megii super Dt i cioteczka...:loveu:

Posted

Dziewczyny, czytam Wasze posty (a trochę się ich nazbierało) i ogarnąć tego wszystkiego nie mogę :crazyeye: Zaraz postaram się do wszystkiego odnieść, tylko myśli muszę uporządkować!

Posted

Oj spoznilaś się Myrkurku ;)-wlasnie teraz usunęlam niektore swoje przynajmniej posty,zeby wątku nie zaśmiecać Lenie - i nam ..na wlasna prosbę no i Coranaaj -także ..:p

No i jest to wątek MyrkurDagur .!!

Posted

No to po kolei...

leni356 - ślicznie dziękuję za finansowe wsparcie dla suni :loveu: ... właśnie doczytałam, że Twoja koleżanka chce przekazać pieniążki na sunię :multi: z całego serca dziękuję :loveu:

sonikowa - jest mi niezwykle miło, że pojawiłaś się na wątku Lenki :multi: i Tobie również bardzo dziękuję za pieniążki dla niej :loveu:

irysku - każdego dnia staram się być na dogo, ale jeśli mnie troszkę nie ma, to proszę o cierpliwość, na wszystkie pytania odpowiem, nawet jeśli z niewielkim opóźnieniem ;) i oczywiście dziękuję za zamiar podreperowania budżetu suni :loveu:

olga7 - dziękuję Ci, że pilnujesz porządku, kiedy mnie nie ma na wątku ;)

szajbus - postaram się zrobić jak najlepsze fotki i mam nadzieję, że sunia mi w tym pomoże ;)

Laro - witam Cię na wątku ;-)

ewatonieja - dziękuję za piękny bannerek :Rose:

coronaaj - z całego serca dziękuję za miesięczną deklarację dla Lenki i tak wysoką wpłatę !!! :multi: :loveu: dziękuję także, że razem z olgą7 pilnujesz tu porządku ;)

Sunia przebywa w przytulisku w Zakrzowie, około 20 km od Wrocławia, a hotelik Megii znajduje się koło Warszawy.

A kiedy mogłaby trafić do Megii1... to zależy... (najprawdopodobniej po tym, jak trafi tam sunia od Lary)

Zaraz uzupełnię deklaracje na pierwszej stronie!

Posted

[quote name='coronaaj']=__Lara;olga, Dagusia jedzie 22/23 do megii1 :)

:razz:Kto dzisiaj jedzie do Serocka chyba z Olkusza z Zuzlikowa i duzym benkiem?:multi::multi:

To błąd. Mi się już mylą hotele. Dagusia jedzie do ZuziM :eviltong: a co do sunii ode mnie to dziś podejmę decyzję czy takowa w ogóle jest. Jeśli nie to zaraz dam Wam znać.

Zresztą, nie mamy nawet kasy narazie, więc ja zwalniam moje miejsce. Lenka może jechać od zaraz do megii1.

Posted

Jak tylko przyjdzie na to czas -Lenka pojedzie do swego dt ,a to już niedlugo.
Lara umozliwi jeszcze szybsze wyslanie suni ,dzięki zamianie miejsc-dziękujemy.

Posted

[quote name='__Lara'] Zresztą, nie mamy nawet kasy narazie, więc ja zwalniam moje miejsce. Lenka może jechać od zaraz do megii1.

Yes, yes, yes! jak mawiał był premier ;-)
Strasznie się cieszę!

Posted

[quote name='coronaaj'] :mad:Irysek; do RODZENIA, a nie do RZADZENIA....tutaj rzadzi :roll::roll:LENA:razz:

Przyczadziłaś Ala, naprawdę, usmiałam sie jak rzadko! Żeby ktoś nie myślał, że jestem uprzedzona ;-), to od razu wyznam, ze sama rodzilam dwa razy, a może jeszcze coś mi sie przydarzy ;-)

I w ogóle to super, że tu jesteś, choć zaczynam się bać, że kiedyś z torbami pójdziesz :evil_lol:

Posted

=sonikowa;Przyczadziłaś Ala, naprawdę, usmiałam sie jak rzadko! Żeby ktoś nie myślał, że jestem uprzedzona ;-), to od razu wyznam, ze sama rodzilam dwa razy, a może jeszcze coś mi sie przydarzy ;-)

I w ogóle to super, że tu jesteś, choć zaczynam się bać, że kiedyś z torbami pójdziesz :evil_lol:

:cool3::cool3:Jestem, jestem...i zrobila sie ze mnie poetka..ha, ha.:evil_lol::evil_lol:..ja tez rodzilam 2 razy ale dawno temu..wiec mi nie grozi...

:diabloti:Z torbami to ja pojde niedlugo jak...zaloza implanty .:crazyeye:..no nic bede sie targowac..:evil_lol::evil_lol:

:multi:Zadzwon do mnie (505 960 270) jak wroce 11 z tej agroturystyki, jade jutro na Podkarpacie z kurduplami socjalizowac Pakusia z moim DT plus jej 2 psy:shake::shake::shake:chyba sie krwawo nie skonczy, robie konkurencje Jamorowi..ha, ha..:diabloti::diabloti:

Posted

=__Lara;

Zresztą, nie mamy nawet kasy narazie, więc ja zwalniam moje miejsce. Lenka może jechać od zaraz do megii1.

:razz:, Nadje , Verterka, Miszke i jakis mniejszy szorstkowlosy co od Toffi w imieniu czy jak??? :loveu::loveu:Nerro tez rzeczywiscie cudny piesek ale nie poszedl do adopcji (jakies snoby):mad::mad:

Chyba to miejsce sie zwolni dla Lenki??? :multi::multi:Megii1 na wakacjach...ale DT pod opieka meza (swietny facet, fajna wetka ):multi:

Posted

coronaaj napisał(a):

:multi:Zadzwon do mnie (505 960 270) jak wroce 11 z tej agroturystyki, jade jutro na Podkarpacie z kurduplami socjalizowac Pakusia z moim DT plus jej 2 psy:shake::shake::shake:chyba sie krwawo nie skonczy, robie konkurencje Jamorowi..ha, ha..:diabloti::diabloti:

A to milego wyjazdu! zadzwonię :-)

Leneczko. ty też niedlugo w drogę się wybierzesz !