Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='__Lara']
(...)
Zresztą, nie mamy nawet kasy narazie, więc ja zwalniam moje miejsce. Lenka może jechać od zaraz do megii1.

Jestem!

Przede wszystkim zacznę od podziękowania Larze za zwolnienie miejsca dla Lenki !!! :loveu: :multi: Dziękuję Ci Droga Laro !!! :Rose:

Zaraz doczytam resztę postów !!!

Przepraszam, że mniej jest mnie ostatnio na dogo, ale mam trochę kłopotów... małe zamieszanie w życiu... a dziś nad ranem, chwilę po tym jak weszłam na dogo, net mi padł :shake:

A teraz dalej...

Do Lenki pojadę najprawdopodobniej w środę. Będzie relacja z wizyty i oczywiście zdjęcia ;)

Ach... cieszę się, że wszystko zaczyna się dla Lenki układać... i to dzięki Wam, Drogie Cioteczki !!! :loveu:

• Replies 744
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='__Lara']MyrkurDagur, nie masz mi za co dziękować :) wszyscy pomagamy, nie ma znaczenia któremu psu, ważne, że pomożemy :)

:loveu: :loveu: :loveu:

Właśnie sprawdzam stan konta i melduję, że doszły następujące wpłaty na Lenkę:

Coronaaj - 250
irysek - 25
olga7 - 15

Dziękuję Wam !!! :Rose: :Rose: :Rose:

(dopisałam te wpłaty w pierwszym poście)

Posted

sonikowa napisał(a):
Jestem, jestem, czekamy na zdjęcia.
Myrkrku, a dostales maila ze zdjeciem? Bo mi chyba mail szwankuje, i nie wiem czy doszlo?

Tak, maila dostałam i miałam właśnie odpisać, ale zdjęcia nie było. Może spróbuj Soniku jeszcze raz to zdjęcie podesłać, bo ja taka ciekawa jestem :loveu: Dziś opowiadałam Państwu z przytuliska o tym, jak wspaniale ułożyło się Toffikowi :loveu: Wspaniały dom i cudowna Pani :multi:

Posted

Mail poszedl, mam nadzieje, ze zdjecie dojdzie :-) Toffik ma jak w niebie, fakt. Oby Lence sie poszczecilo. Ja nawet myslalam, zeby ja wrzucic pani Toffika, a nuz kogos jej znajdzie, ale mysle, ze najpierw trzeba ja troche zscojalizowac w hoteliku bo teraz adopcja jest ryzykowana.

Posted

=sonikowa;A to milego wyjazdu! zadzwonię :-)

Leneczko. ty też niedlugo w drogę się wybierzesz !

:loveu:Dzieki, socjalizuje psi na podkarpackiej wsi, idzie OK..:multi::multi:Meksykany przyjely Pako bez problemow jak narazie...uczymy Pako po hiszpansku, angielsku..

http://www.dogomania.pl/forum/f1160/krakow-1-5-kg-nieszczescie-po-smierci-wlascicielki-w-dt-czeka-na-ds-139441/index2.html

Cioteczka odwiedzi :multi:Lenke u Megii1..:loveu:

Posted

Witam Was Cioteczki!

A teraz kilka zdań o mojej wczorajszej wizycie u Leny.

Zgodnie z tym, co mówił Pan z przytuliska, zachownie suni poprawiło się, choć daleko jeszcze jej do całkowicie oswojonego psiaka. Lenka nie rzuca się już tak, gdy podchodzi się do niej, tylko siedzi lub spokojnie leży, ciągle jednak jest bardzo czujna, a jej oczka wszystko śledzą. Niestety, na razie Lenka nie akceptuje wyciągania do niej ręki. Pan z przytuliska cały czas wyciąga do niej dłoń, ale za każdym razem zostaje uszczypnięty lub podgryziony, ma jednak nadzieję, że w końcu sunia pozwoli się dotknąć - cały czas nad tym pracuje. Mimo wszystko widać, że próby oswajania Lenki przez Pana przyniosły sporo efektów. Pan spaceruje często z Lenką, w dzień sunia jest przypięta na trawie, a w nocy Pan odprowadza ją do budki, ale wtedy także musi być przypięta, ponieważ inaczej byłoby ciężko ją z niej wyciągnąć.

Jeszcze jedno. Zabraliśmy z mężem w odwiedziny do suni naszego 3 miesięcznego psiaka (który także z tego przytuliska pochodzi) i choć strasznie zamęczał on Lenkę (wchodził na nią, podgryzał, zaczepiał łapami), sunia była niebiańsko cierpliwa! Akceptowała każdą zaczępkę i wygłupy naszego malca! (A wiem z doświadczenia, że inne suczki nie akceptują jego zaczepek :cool3:)

Cioteczki, jeśli macie jakieś pytania, to piszcie!

A zaraz zdjęcia... ;)

Posted

__Lara napisał(a):
Jaka ona jest piękna! na łańcuchu :angryy: ciotki, ma ogłoszenia?

To długi łańcuch, a właściwe rodzaj smyczy. Wszystko inne przegryza...

Ogłoszenia to nie jest chyba dobry pomysł na ten moment, bo ona zupełnie się do adopcji nie nadaje... Przynajmniej na razie...

Posted

Sliczna jest ta nasza Lenka ..i pyszczolek już taki uśmiechnięty często i oczka wesole juz -nie takie pelne przerażenia ...:) Piekny pies z niej będzie jeszcze bardziej nieco pózniej ,gdy pozwoli ludziom o siebie nieco zadbac -ale i tak ma tyle uroku w sobie ..:lol:.
Wzrostem jest tak pod kolano chyba w kłębie ..albo i większa ..
no i ma anielską cierpliwość w sobie - niunia nasza ..:p

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
To długi łańcuch, a właściwe rodzaj smyczy. Wszystko inne przegryza...

Ogłoszenia to nie jest chyba dobry pomysł na ten moment, bo ona zupełnie się do adopcji nie nadaje... Przynajmniej na razie...

Aha, rozumiem.

Posted

[quote name='coronaaj']=MyrkurDagur;A co tu taka cisza ??? :hmmmm:

:crazyeye::crazyeye:Bo ciotki na wsiach siedza, a z dostepem do internetu nie zawsze OK..

http://www.dogomania.pl/forum/f1160/krakow-1-5-kg-nieszczescie-po-smierci-wlascicielki-w-dt-czeka-na-ds-139441/#post12738499

Ja resocjalizuje moje kurduple, idzie lepiej niz myslalysmy:shake::shake::shake:

Zajrzałam do Pako, ale zaraz uciekłam - nie wierzę w krasnoludki. ;)