lika1771 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Tak troche smutno wyglada a jak sprawa domku Quote
feliksik Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 no właśnie co z tym domkiem - już wiadomo więcej? Quote
coronaaj Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='feliksik']no właśnie co z tym domkiem - już wiadomo więcej?[/QUOTE] To samo pytanie..jak z domkiem dla Moonka??? Ps; My juz w domu wczoraj przylecielismy z psami wlaczajac naszego kochanego Polaka Pakusia Quote
epe Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Czy ta cisza na wątku mówi wszystko?:-( Pani się rozmyśliła? Chyba tak,skoro brak wieści,bo czasu do namysłu miała sporo! Szkoda tylko,że dwa razy dawała nam wszystkim nadzieję -dobrze,że Moon o tym nie wiedział,bo przynajmniej on się nie łudził:shake: Biedny psiak - nie wiadomo ile pożyje,ma trochę pieniędzy,a siedzi w schronie. Quote
coronaaj Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Frotka']Właśnie widać tę temperaturę. Nawet zdjęć nie mogę porządnie wkleić. Zmniejszyłam je przed wklejeniem a nadal wklejają się ogromniaste.[/QUOTE] To pedem do lozka, Moonek poczeka....wyzdrowiej i wtedy powklejasz zdjecia... Quote
Asior Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [B][SIZE="3"]UWAGA UWAGA,,, jak stoicie to sobie siądźcie!!!![/SIZE][/B] [B][SIZE="6"][COLOR="#ff0000"]MOON MA DOMEK!!!!! [/COLOR][/SIZE][/B] [B]DZIĘKI ACHAI [/B] [img]http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/f025.gif[/img] Chyba należą jej się wielkie pokłony :) Domek doświadczony z psami, Moon ma koleżankę też sunie, która go rozruszała bardzo :) Moon cały czas za nią łazi.. Ma tam oooogromny ogród do dyspozycji, tak że przez dzień mu się nie nudzi ;) Teraz pewnie uda się go odchudzić ;) kiedy będzie cały czas biegał za koleżanką ;) Moon dostał wyprawkę na drogę i przez cały czas będzie miał zakupywaną karmę oraz zapewnione leki z funduszów zgromadzonych na niego na konie KTOZ-u NO A TERAZ MOŻECIE SIĘ CIESZYĆ [img]http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d045.gif[/img] [img]http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d040.gif[/img] [img]http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d045.gif[/img] Quote
anawa Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Coś niesamowitego............. nareszcie................ Gdzie ten domek? Quote
anawa Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 :bigcool::klacz::Cool!::cool2::Rose::sweetCyb::happy1::ylsuper: Quote
zachary Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Mooonku, doczekałeś się psiaku!!!! Suuuuper:multi:!!! Lepszego życia! Quote
pinkmoon Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 nooooooo, tego to się nikt chyba nie spodziewał! wspaniała wiadomość! :bigcool: szczerze mówiąc w pewnym momencie zwątpiłam i bałam się, że nie doczeka domu... cieszę się, że się myliłam! :) :) :) Quote
bela51 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Nareszcie.:multi::multi: Jakze ogromnie sie ciesze!!!! :multi::multi: Czy tylko bedzie to domek NA ZAWSZE??????????? Quote
lika1771 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Monku w koncu tak sie ciesze:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Frotka Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Najpóźniej w kolejny poniedziałek wkleimy rozliczenie. Będziemy też informować o każdym wydatku z funduszu Moona, z podaniem kwoty i celu na który kwota został wydana. Tak jak pisałam wcześniej, pieniądze Moona przeznaczymy na zakup specjalistycznej karmy i leków. Dzisiejsza wyprawka pokryta została z funduszy schroniska i KTOZ więc nie obciążyła funduszu zbiórkowego. [COLOR=Red][B]Bardzo dziękuję krakowskiemu schronisku [/B][/COLOR]za postawienie Moona na nogi. Bardzo dziękuję też [B][COLOR=Red]wszystkim[/COLOR][/B], którzy mu kibicowali i szukali domu. Jeśli Achaja znajdzie chwilę z pewnością wklei zdjęcia z dzisiejszej wyprawy. Quote
rita60 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 :multi::multi::multi:powodzenia piesku:multi::multi::multi:badz szczesliwy:multi::multi::multi: Quote
diana79 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 wspaniałe wiadomości :multi::multi::multi: Monku nareszcie się doczekałeś :multi: Quote
wilczyca Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Frotka'] (......) Jeśli Achaja znajdzie chwilę z pewnością wklei zdjęcia z dzisiejszej wyprawy.[/QUOTE] cieszymy się i z niecierpliwością oczekujemy na fotki ... Quote
Szarotka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 O jej to super :):) ze sie Moonek doczekal :):) Quote
majuska Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Moonku doczekałeś się, bardzo się cieszę i trzymam kciuki za Twoje zdrowie, a wszystkim którzy Moonkowi pomogli bardzo dziękuję!! Quote
Bjuta Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 HURRRRA!!!!! Jejku! Jak bardzo się cieszę!!!! HIP HIP HIP!!!!!! Quote
mari23 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 znów mam łzy w oczach, ale teraz - to łzy radości... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Chociaż jedna dobra wiadomość, po prostu wspaniała :lol: Achaja, Frotka, dzięki Wam Moonek ma dom :loveu: Quote
Recommended Posts