jogi Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ala jak najbardziej w dniu szczepienia p wściekliźnie można doszczepić na wirusówki. przecież coroczne szczepienia kompletem na tym polegają. Quote
sacred PIRANHA Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 moje są szczepione na raz od wscieklizny i wirusówek...może to jakies inne szczezpionki? jogi? oki ja też bede kombinowała żeby się wyrwać i pojechać z wami, im nas wiecej tym lepiej:lol: Quote
jogi Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 nie wazne jakiej firmy. Można łączyć. Szczepi się kompletem. Niektóre można łączyć w jednej strzykawce, inne podaje się w dwóch ukłuciach i tyle. Tylko przy szczepieniu szczeniąt lepiej by było oddzielnie, ale dorosły pies jak najbardziej Quote
bico Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 jogi napisał(a):Ala jak najbardziej w dniu szczepienia p wściekliźnie można doszczepić na wirusówki. przecież coroczne szczepienia kompletem na tym polegają. to prawda, można łączyć;) Quote
ala123 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Byc może tak jest z tymi szczepieniami ale ja nigdy - jak mam psy od kilku lat- nie spotkałam się z niczym takim. Lekarz zwykle robi przerwę między jednym a drugim szczepieniem 1-2 tygodniową. Każda szczepionka osłabia organizm i jest ryzyko,że pies odchoruje. Mam dorosłe psy. Quote
funia Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 ja szczepie kombajnem od dwóch lat i jest ok;) Quote
funia Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 byłysmy dzisiaj z sacred piranią w schronie ,Atos ma byc przygotowany .Razem z nim jedzie suczka z watku piranii. Quote
li1 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 funia napisał(a):byłysmy dzisiaj z sacred piranią w schronie ,Atos ma byc przygotowany .Razem z nim jedzie suczka z watku piranii. Suczka jedzie tez do jamora ? Quote
sacred PIRANHA Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 li1 napisał(a):Suczka jedzie tez do jamora ? tak sunia jedzie również do jamora, a co?:cool3: Quote
Leyla Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Napisałam do jamora pw z pytaniem o te szczepienia ,ale jeszcze czekam na odp. Quote
sacred PIRANHA Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 a leni już z nim gadała (pomaga mi w wyciągnięciu tej suni)...jamor powiedział że obejrzy psy na miejscu i zadecyduje wtedy czy surowica czy szczepionka i im zapoda;) zapomniałam napisac i tutaj ehhh czeka na pieski w poniedziałek, damy mu znac jeszcze telefonicznie jak już wyjadą żeby wiedział mniej więcej czasowo jak sie Was spodziewać:lol: zatem czekamy tylko na poniedziałek:lol: Quote
funia Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 lada dzień wpłynie ,jednorazowa wpłata na Atosa 50zł ,przeleje je diabełkowa .Jest to reszta kasy ,która została po zbiórce na Mańka starego psiaka szczęśliwie wyadoptowanego do Krakowa;) Quote
funia Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Ja jutro ,albo jak mi wpłynie na konto najpóżniej w poniedziałek ;) Atos jeszcze tylko trzy samotne noce:Dog_run: Quote
magda222 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Na konto wpłynęły pieniądze (50 zł) od Katarzyny W. z Katowic z dopiskiem:"Atos-lipiec wpłata jednorazowa".Wie ktoś może kto to? Quote
sacred PIRANHA Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 tak to diabełkowa:loveu: zbierała kase na staruszka z Zamościa, psinka znalazł już dom stały i to jest reszta która jej została:loveu: Quote
magda222 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):tak to diabełkowa:loveu: zbierała kase na staruszka z Zamościa, psinka znalazł już dom stały i to jest reszta która jej została:loveu: Acha :loveu: Dziękujemy z całego serca :Rose: Quote
magda222 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Wpłaty: li1 30 zł (za 3 m-ce) bico 350 zł (z konta bazylkowego) zuzlikowa 10 zł Leyla 50 zł Baldek2 i syn 350 zł Lu_Gosiak 50 zł agata51 20 zł diabelkowa 50 zł -------------------------------- MAMY 910 ZŁ :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
sacred PIRANHA Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 ciotki mam problem ma któras pozyczyc klatke na psa? chodzi o ta sunie ktora ma jechac z atosem...gdyby znalazla sie klatka z wawy to by leyla z nią przyjechala, w drodze powrotnej wywaliła sunie u jamora i wrociła z klatką tego samego dnia:roll: to musi byc klatka ktora sie zmiesci z przodu yariski:cool3: Quote
Leyla Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']ciotki mam problem ma któras pozyczyc klatke na psa? chodzi o ta sunie ktora ma jechac z atosem...gdyby znalazla sie klatka z wawy to by leyla z nią przyjechala, w drodze powrotnej wywaliła sunie u jamora i wrociła z klatką tego samego dnia:roll: to musi byc klatka ktora sie zmiesci z przodu yariski:cool3: Kurcze przed chwilą napisałam głupoty ,bo psy mi się pomyliły.. A czy bez klatki ,to mnie pożre?? Quote
Leyla Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Może kartonowe pudło, wtedy mogę przypiąć pasami a psina nie wyleci przy hamowaniu:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 a kto po atosa jedzie do zamosia w poniedzialek? nie ty leyla? cos mi sie pokrecilo?:roll: Quote
Leyla Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Tylko żeby Atos się w niej podrodze nie zabujał...:icon_roc: Quote
Leyla Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):a kto po atosa jedzie do zamosia w poniedzialek? nie ty leyla? cos mi sie pokrecilo?:roll: No jaaaaa, ale strzeliłam tu post o Piracie ,bo misię już te sierściuchy mylą:splat: ..już go usunęłam . Quote
Recommended Posts