Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ala jak najbardziej w dniu szczepienia p wściekliźnie można doszczepić na wirusówki. przecież coroczne szczepienia kompletem na tym polegają.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wazne jakiej firmy.
Można łączyć. Szczepi się kompletem. Niektóre można łączyć w jednej strzykawce, inne podaje się w dwóch ukłuciach i tyle.
Tylko przy szczepieniu szczeniąt lepiej by było oddzielnie, ale dorosły pies jak najbardziej

Posted

jogi napisał(a):
Ala jak najbardziej w dniu szczepienia p wściekliźnie można doszczepić na wirusówki. przecież coroczne szczepienia kompletem na tym polegają.

to prawda, można łączyć;)

Posted

Byc może tak jest z tymi szczepieniami ale ja nigdy - jak mam psy od kilku lat- nie spotkałam się z niczym takim. Lekarz zwykle robi przerwę między jednym a drugim szczepieniem 1-2 tygodniową. Każda szczepionka osłabia organizm i jest ryzyko,że pies odchoruje. Mam dorosłe psy.

Posted

funia napisał(a):
byłysmy dzisiaj z sacred piranią w schronie ,Atos ma byc przygotowany .Razem z nim jedzie suczka z watku piranii.

Suczka jedzie tez do jamora ?

Posted

a leni już z nim gadała (pomaga mi w wyciągnięciu tej suni)...jamor powiedział że obejrzy psy na miejscu i zadecyduje wtedy czy surowica czy szczepionka i im zapoda;)
zapomniałam napisac i tutaj ehhh
czeka na pieski w poniedziałek, damy mu znac jeszcze telefonicznie jak już wyjadą żeby wiedział mniej więcej czasowo jak sie Was spodziewać:lol:
zatem czekamy tylko na poniedziałek:lol:

Posted

lada dzień wpłynie ,jednorazowa wpłata na Atosa 50zł ,przeleje je diabełkowa .Jest to reszta kasy ,która została po zbiórce na Mańka starego psiaka szczęśliwie wyadoptowanego do Krakowa;)

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
tak to diabełkowa:loveu:
zbierała kase na staruszka z Zamościa, psinka znalazł już dom stały i to jest reszta która jej została:loveu:

Acha :loveu: Dziękujemy z całego serca :Rose:

Posted

Wpłaty:
li1 30 zł (za 3 m-ce)
bico 350 zł (z konta bazylkowego)
zuzlikowa 10 zł
Leyla 50 zł
Baldek2 i syn 350 zł
Lu_Gosiak 50 zł
agata51 20 zł
diabelkowa 50 zł
--------------------------------
MAMY

910 ZŁ

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

ciotki mam problem
ma któras pozyczyc klatke na psa? chodzi o ta sunie ktora ma jechac z atosem...gdyby znalazla sie klatka z wawy to by leyla z nią przyjechala, w drodze powrotnej wywaliła sunie u jamora i wrociła z klatką tego samego dnia:roll:
to musi byc klatka ktora sie zmiesci z przodu yariski:cool3:

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']ciotki mam problem
ma któras pozyczyc klatke na psa? chodzi o ta sunie ktora ma jechac z atosem...gdyby znalazla sie klatka z wawy to by leyla z nią przyjechala, w drodze powrotnej wywaliła sunie u jamora i wrociła z klatką tego samego dnia:roll:
to musi byc klatka ktora sie zmiesci z przodu yariski:cool3:

Kurcze przed chwilą napisałam głupoty ,bo psy mi się pomyliły..
A czy bez klatki ,to mnie pożre??

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
a kto po atosa jedzie do zamosia w poniedzialek? nie ty leyla? cos mi sie pokrecilo?:roll:

No jaaaaa, ale strzeliłam tu post o Piracie ,bo misię już te sierściuchy mylą:splat:

..już go usunęłam .