Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zrobię Allegro, ale nie mam czasu szukać wszystkich info o Atosie - napiszcie, czy kastrowany,szczepiony; jak zachowuje się w stosunku do innych psów, ludzi i dzieci, jaki jest; ile ma lat; jaka jest jego historia.

Posted

funia napisał(a):
Jolanta W. z Gdańska zadeklarowała dzisiaj dzwoniąc do mnie 30zł miesiecznie na Atosika .Kłaniamy sie w jego imieniu i dziękujemy :multi:

Bardzo dziękujemy :Rose:

Posted

Atos to około 5 letni pies zabrany z zamojskiego schroniska .Zauwazyła go wolontariuszka ,która postanowiła ze uratuje go z tego podłego miejsca .Atos mial depresje od dwóch lat nie opuszczał budy poza wyjściem za potrzeba i do marnego jedzenia jakie dostawał .Gasł w oczach ,zrezygnowany i smutny czekał w tej swojej budzie na psiego anioła który mógł go zabrac za Teczowy Most gdzie gdzie byłby wolny.Teraz Atos dzieki wspaniałym ludziom ,którzy opłacaja jego pobyt w hoteliku pod Warszawą dochodzi do siebie i pokazał jak wspaniałym i łagodnym jest psem /Po depresji nie ma śladu .

Atos jest gotowy pokochac kogos na zawsze ,czy ty bedziesz ta osobą ?

TAKI NAPISAŁAM TEKST DO OGLOSZENIA :oops:

Posted

funia w ogloszeniu trzeba napisać jak najwięcej jego cech.
Jaki ma charakter, czy zgadza się z innymi psami czy lubi dzieci czy jest strachliwy, czy jest spokojny, zrównoważony, lagodny. czy potrzebuje dużo ruchu czy nie czy umie chodzić na smyczy, zachowywac czystość, jeździć w aucie, jak znosi samotność.
Takich informacji ludzie szukają

Posted

Nie było mnie miesiąc , jestem już i jutro wyśle kasę na hotelik. Atos nie do poznania:multi: teraz to on już ma w nosie budę, biega i jest radosny... extra!:multi:

Posted

Do tej pory na konto Atosa wpłynęły pieniądze od:

baldek2 i syna 350 zł
zuzlikowa 10 zł
Jolanta W. 30 zł
li1 10 zł

Reszta osób nie wpłaciła.

Przelałam na konto Jamora 435 zł (02.09.-30.09.)

Na koncie Atosa zostało w tej chwili 359 zł.

Posted

funia napisał(a):
czyli na pażdziernik brakuje nam kasy na hotelowanie tak ?

Czy mozna zrobic rozliczenia w pierwszym poscie, bo latwiej zobaczy sie kiedy brakuje forsy.