Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

też nie bardzo orientuję sie w problemie, bo dore wieźliśmy tylko z wścieklizną i odrobaczeniem,nic więcej nie miała,po prostu niech ich zaszczepia u jamora,żaden problem raczej

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czyli czas leci, nic nie wiadomo :cool1:
Jak to zaplanować...dziewczyny, załatwiajcie albo szczepienia, albo dogadajcie to dokładnie z jamorem.
On ma też psy zwyczajnie w hotelu,nie na DT...pewnie nie chce ich narażać. Nie wiem...działajcie coś, bo kolejny dzień psiak czeka na dostanie szansy wyjścia z budy i socjalizacji z innymi psami i ludźmi !!!!!

Posted

Nie wiem jak to bedzie ,ja z pracy jeszcze jestem w stanie wyrwać sie na godzinę aby go wykupic i wsadzić do auta ,ale nie wiem jak to ma wyglądać zabieranie go do weta i szcepienie na wirusówki ,nie wiem na tak długo niestety nie wyjdę ,To zajmie ponad 2 godziny .:shake:

Posted

wszystko już ustaliłam z leyla .Atos jedzie za tydzień w poniedziałek o godz 11 opuszcza schron.

jeśli uda mi się go wyciągnąc i umieścić gdzieś na te kilka dni to bedę szcześliwa.

Posted

magda222 napisał(a):
Wpłynęło 50 zł od Leyli :loveu: Dziękuję :loveu:

Podoba mi sie ta Leyla. Nie chciala byc gorsza od malzonka, co funduje benzyne, wiec dala od siebie 5 dych dla psa. Mam nadzieje, ze maja kupe dzieci i jak te zaczna przebijac rodzicow, to Atos bedzie mial dobry posag :lol:

Posted

li1 napisał(a):
Podoba mi sie ta Leyla. Nie chciala byc gorsza od malzonka, co funduje benzyne, wiec dala od siebie 5 dych dla psa. Mam nadzieje, ze maja kupe dzieci i jak te zaczna przebijac rodzicow, to Atos bedzie mial dobry posag :lol:

5 dych też wyciągnęłam od męża:evil_lol: Synek nie da ,bo nie ma:shake:

Posted

No to fajnie, że ustalony termin.
Leyla, w poniedziałek ja nie jadę :( o 6.00 to już w pracy muszę być :shake:
Powodzenia, oby wszystko poszło gładko i żeby psiaczki wreszcie zobaczyły co to jest spokojne życie wśród dobrych ludzi i innych zadowolonych psiaków
:multi:

Posted

magda222 napisał(a):
Leyla a gdzie takich dobrych mężów można dostać? :evil_lol:

ooo..Kochana ,to lata o mojej pracy i glindzenia o psach sprawiły ,że wyskakuje z kasy jak jest psie nieszczęście :eviltong:;)

Posted

Leyla napisał(a):
ooo..Kochana ,to lata o mojej pracy i glindzenia o psach sprawiły ,że wyskakuje z kasy jak jest psie nieszczęście :eviltong:;)

A moznaby malzonka sklonowac ?
Jedziesz sama czy masz towarzystwo w podrozy ?

Posted

li1 napisał(a):
A moznaby malzonka sklonowac ?
Jedziesz sama czy masz towarzystwo w podrozy ?

...Miałam jechać ze swoim synem ,ale jakby ktoś chciał to zapraszam bo on robi "łachę" :cool3:

Posted

Psy przed wydaniem ze schroniska zostaną zaszczepione przeciwko wściekliźnie. Tego samego dnia więc nie będzie można ich ani odrobaczać,ani szczepić od wirusówek. Może zgłosić jutro zabranie tych psów (wskazać je) to przynajmniej zaszczepią je wcześniej i przygotują do wyjazdu w poniedziałek,tzn. złapią wcześniej i umieszczą w pomieszczeniu. Dobrze byłoby też, aby nie jadły tego dnia przed podróżą, wiadomo.
Żeby nie okazało się ,że transport będzie a pracownicy nie dadzą rady złapać psów,bo agresywne, dzikie itp.,tak jak to już bywało

Posted

Podsumowując:

Deklaracje stałe:
Funia 10 zł
Leyla 50 zł
Zuzlikowa 10 zł
Agata51 20 zł
baldek2 50 zł
li1 10 zł
syn baldek2 300 zł (lipiec,sierpień,wrzesień)
---------------------------
450 zł

Deklaracje jednorazowe:
350 zł z konta Bazyla
50 zł Lu Gosiak z bazarku Juranda
-------------------------------

Wpłaty:

li1 30 zł (za 3 m-ce)
bico 350 zł (z konta bazylkowego)
zuzlikowa 10 zł
Leyla 50 zł
Baldek2 i syn 350 zł
Lu_Gosiak 50 zł
agata51 20 zł
--------------------------------
MAMY

860 ZŁ

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

[SIZE=2]Nie wpłaciła jeszcze Funia a Pani Sisi nie odpowiedziała na moje PW.

Posted

ala123 napisał(a):
Psy przed wydaniem ze schroniska zostaną zaszczepione przeciwko wściekliźnie. Tego samego dnia więc nie będzie można ich ani odrobaczać,ani szczepić od wirusówek. Może zgłosić jutro zabranie tych psów (wskazać je) to przynajmniej zaszczepią je wcześniej i przygotują do wyjazdu w poniedziałek,tzn. złapią wcześniej i umieszczą w pomieszczeniu. Dobrze byłoby też, aby nie jadły tego dnia przed podróżą, wiadomo.
Żeby nie okazało się ,że transport będzie a pracownicy nie dadzą rady złapać psów,bo agresywne, dzikie itp.,tak jak to już bywało

Jestes pewna, ze zaszczepia Atosa przed wydaniem ? To on nie byl szczepiony wczesniej ? A moze w ostatecznosci, jak go beda szczepic przeciw wsciekliznie, to zrobic mu tez wirusowki ?

Posted

ja pojadę z funią.Ostatnio jak braliśmy dwie suczki to tak właśnie było,że rano zgłosiłysmy, do wieczora psy zostały przygotowane (książeczki,szczepienie przeciwko wściekliźnie ) i czekały oddzielone od innych psów.
Nie można jednocześnie podawać dwóch szczepionek,więc dobrze byłoby właśnie teraz zgłosić zabranie psów.