stonka1125 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 też nie bardzo orientuję sie w problemie, bo dore wieźliśmy tylko z wścieklizną i odrobaczeniem,nic więcej nie miała,po prostu niech ich zaszczepia u jamora,żaden problem raczej Quote
Monday Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Czyli czas leci, nic nie wiadomo :cool1: Jak to zaplanować...dziewczyny, załatwiajcie albo szczepienia, albo dogadajcie to dokładnie z jamorem. On ma też psy zwyczajnie w hotelu,nie na DT...pewnie nie chce ich narażać. Nie wiem...działajcie coś, bo kolejny dzień psiak czeka na dostanie szansy wyjścia z budy i socjalizacji z innymi psami i ludźmi !!!!! Quote
funia Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Jogi dobrze ,ze sie wtracasz bo ja nie mam o tym wiedzy . Ale tak powiedział ,no to co ja tu moge decydowac . Quote
funia Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Nie wiem jak to bedzie ,ja z pracy jeszcze jestem w stanie wyrwać sie na godzinę aby go wykupic i wsadzić do auta ,ale nie wiem jak to ma wyglądać zabieranie go do weta i szcepienie na wirusówki ,nie wiem na tak długo niestety nie wyjdę ,To zajmie ponad 2 godziny .:shake: Quote
funia Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 wszystko już ustaliłam z leyla .Atos jedzie za tydzień w poniedziałek o godz 11 opuszcza schron. jeśli uda mi się go wyciągnąc i umieścić gdzieś na te kilka dni to bedę szcześliwa. Quote
funia Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Wiec Atos trzymaj sie ,jeszcze tylko kilka dni .:thumbs: Quote
sacred PIRANHA Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 kudłata jedzie z Wami w klatce...również będę kombinować żeby ją jakoś wyciągnąć wcześniej:roll: Quote
magda222 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 zuzlikowa napisał(a):Kochana,te 350zł bico przelała od cioteczek Bazylkowych...jeśli mogłabyś napisać o tym na Bazylkowym wątku-potwierdzić ich otrzymanie...byłoby fajnie!:lol: Wątek Bazylka... http://www.dogomania.pl/forum/f85/bazyl_wielkopies-zostawiony-swemu-cierpieniu_ma-juz-swoje-serca-dom-kocha-138238/index109.html#post12677849 Znam wątek Bazylka :loveu: Już daje tam znać. Quote
magda222 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Wpłynęło 50 zł od Leyli :loveu: Dziękuję :loveu: Quote
li1 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 magda222 napisał(a):Wpłynęło 50 zł od Leyli :loveu: Dziękuję :loveu: Podoba mi sie ta Leyla. Nie chciala byc gorsza od malzonka, co funduje benzyne, wiec dala od siebie 5 dych dla psa. Mam nadzieje, ze maja kupe dzieci i jak te zaczna przebijac rodzicow, to Atos bedzie mial dobry posag :lol: Quote
Leyla Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 li1 napisał(a):Podoba mi sie ta Leyla. Nie chciala byc gorsza od malzonka, co funduje benzyne, wiec dala od siebie 5 dych dla psa. Mam nadzieje, ze maja kupe dzieci i jak te zaczna przebijac rodzicow, to Atos bedzie mial dobry posag :lol: 5 dych też wyciągnęłam od męża:evil_lol: Synek nie da ,bo nie ma:shake: Quote
Monday Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 No to fajnie, że ustalony termin. Leyla, w poniedziałek ja nie jadę :( o 6.00 to już w pracy muszę być :shake: Powodzenia, oby wszystko poszło gładko i żeby psiaczki wreszcie zobaczyły co to jest spokojne życie wśród dobrych ludzi i innych zadowolonych psiaków :multi: Quote
magda222 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Leyla a gdzie takich dobrych mężów można dostać? :evil_lol: Quote
Leyla Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 magda222 napisał(a):Leyla a gdzie takich dobrych mężów można dostać? :evil_lol: ooo..Kochana ,to lata o mojej pracy i glindzenia o psach sprawiły ,że wyskakuje z kasy jak jest psie nieszczęście :eviltong:;) Quote
li1 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Leyla napisał(a):ooo..Kochana ,to lata o mojej pracy i glindzenia o psach sprawiły ,że wyskakuje z kasy jak jest psie nieszczęście :eviltong:;) A moznaby malzonka sklonowac ? Jedziesz sama czy masz towarzystwo w podrozy ? Quote
Leyla Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 li1 napisał(a):A moznaby malzonka sklonowac ? Jedziesz sama czy masz towarzystwo w podrozy ? ...Miałam jechać ze swoim synem ,ale jakby ktoś chciał to zapraszam bo on robi "łachę" :cool3: Quote
Leyla Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Orany!! zapomniałam spytać ,ale umówiliśmy się jutro na telefon :roll: sorry:oops: Quote
magda222 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Wpłynęły następne dary w postaci złotówek ;) Baldek2 i syn 350 zł :loveu: Lu_Gosiak 50 zł :loveu: Agata51 20 zł :loveu: Dziękujemy z całego serca!!! Quote
ala123 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Psy przed wydaniem ze schroniska zostaną zaszczepione przeciwko wściekliźnie. Tego samego dnia więc nie będzie można ich ani odrobaczać,ani szczepić od wirusówek. Może zgłosić jutro zabranie tych psów (wskazać je) to przynajmniej zaszczepią je wcześniej i przygotują do wyjazdu w poniedziałek,tzn. złapią wcześniej i umieszczą w pomieszczeniu. Dobrze byłoby też, aby nie jadły tego dnia przed podróżą, wiadomo. Żeby nie okazało się ,że transport będzie a pracownicy nie dadzą rady złapać psów,bo agresywne, dzikie itp.,tak jak to już bywało Quote
magda222 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Podsumowując: Deklaracje stałe: Funia 10 zł Leyla 50 zł Zuzlikowa 10 zł Agata51 20 zł baldek2 50 zł li1 10 zł syn baldek2 300 zł (lipiec,sierpień,wrzesień) --------------------------- 450 zł Deklaracje jednorazowe: 350 zł z konta Bazyla 50 zł Lu Gosiak z bazarku Juranda ------------------------------- Wpłaty: li1 30 zł (za 3 m-ce) bico 350 zł (z konta bazylkowego) zuzlikowa 10 zł Leyla 50 zł Baldek2 i syn 350 zł Lu_Gosiak 50 zł agata51 20 zł -------------------------------- MAMY 860 ZŁ :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [SIZE=2]Nie wpłaciła jeszcze Funia a Pani Sisi nie odpowiedziała na moje PW. Quote
li1 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 ala123 napisał(a):Psy przed wydaniem ze schroniska zostaną zaszczepione przeciwko wściekliźnie. Tego samego dnia więc nie będzie można ich ani odrobaczać,ani szczepić od wirusówek. Może zgłosić jutro zabranie tych psów (wskazać je) to przynajmniej zaszczepią je wcześniej i przygotują do wyjazdu w poniedziałek,tzn. złapią wcześniej i umieszczą w pomieszczeniu. Dobrze byłoby też, aby nie jadły tego dnia przed podróżą, wiadomo. Żeby nie okazało się ,że transport będzie a pracownicy nie dadzą rady złapać psów,bo agresywne, dzikie itp.,tak jak to już bywało Jestes pewna, ze zaszczepia Atosa przed wydaniem ? To on nie byl szczepiony wczesniej ? A moze w ostatecznosci, jak go beda szczepic przeciw wsciekliznie, to zrobic mu tez wirusowki ? Quote
funia Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Okey .jeśli ze mna ktos pojedzie uzgodnimy to w schronie;) Quote
ala123 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ja pojadę z funią.Ostatnio jak braliśmy dwie suczki to tak właśnie było,że rano zgłosiłysmy, do wieczora psy zostały przygotowane (książeczki,szczepienie przeciwko wściekliźnie ) i czekały oddzielone od innych psów. Nie można jednocześnie podawać dwóch szczepionek,więc dobrze byłoby właśnie teraz zgłosić zabranie psów. Quote
Recommended Posts