Leyla Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Monday napisał(a):Witam, znalazłam ten wątek na stronie hotelu u jamora. Ja jestem z Radomia, nie bardzo mam jak pomóc w transporcie:cool1: Nie przeczytałam całego wątku:oops:, ale mam pytanie (chyba dość istotne), czy ten psiak w ogóle wejdzie do samochodu ? i jak może się w nim zachowywać ? A co do hotelu u jamora, to też dodam swoje spostrzeżenia. Sama zawiozłam do niego psa, wystraszonego, nieufnego, takiego który mówił "tylko nie zrób mi nic złego"...a po trzech dniach jamor opisuje zupełnie innego psa..kontaktowego, szczekającego:crazyeye:, lubiącego ludzi... Nie wiem co ten gość robi z tymi psami, ale na pewno je zmienia na lepsze modele:evil_lol: Jeeeej... właśnie tego potrzebuje nasz Atos. Właśnie ,czy będzie chciał wejść...choć wydaje mi się ,że tak. On z pewnością chce opuścić schron.. Quote
Lu_Gosiak Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 magda222 napisał(a):Mogę udostępnić moje konto i zająć się rozliczeniami. Jeśli się zgodzicie oczywiście. :bigcool::bigcool: Magda wielkie dzieki:loveu::multi: to ja poprosze na pw;) pomału Atosik może sie pakować:lol::lol: co robimy z transportem kasa jest to może Pati_c poprosic ona z Warszawy i wozi psiaki Quote
magda222 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='zuzlikowa']Brawo magda...kocham dwójki,a tu ich aż trzy!:loveu: Wysyłaj dziewczyno szybciutko konto do zainteresowanych/zdeklarowanych!:lol: funiu...transport...jakieś pomysły...propozycje? A może nie tylko funię poprosimy o szukanie transportu? Potrzebujemy transport dla Atosa na trasie Zamość-Warka kolo Warszawy(50km przed Warszawą)!:multi::multi::multi: PW rozesłane. Wysłałam też PW do Pani Sisi z zapytaniem czy jej deklaracja jest aktualna. Czy zamieścił ktoś info o transporcie na wątku transportowym? Edit: Założyłam temat na transportowym: http://www.dogomania.pl/forum/f521/potrzebny-transport-zamosc-warka-30-km-przez-warszawa-142733/#post12676395 Quote
li1 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Dostalam konto na wplate, juz wysylam forse. W ostatecznosci to, jezeli chodzi o transport, jamor napisal kiedys, ze on moze poszukac sam transportu dla psa do jego hotelu. Spytajcie o to jamora. Quote
Leyla Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Patrzyłam właśnie na mapę i ta trasa to pikuś:cool3: mogę jechać. Quote
magda222 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Leyla napisał(a):Patrzyłam właśnie na mapę i ta trasa to pikuś:cool3: mogę jechać. Serio?! :-o Super :multi: To skasować wątek na transportowym? Quote
bico Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 magda222, dziękujemy za grzecznościowe udostępnienie konta dla Atosa:Rose: Zaraz robię przelew na 350 zł, z pieniędzy, które zostały dla Bazyla;) Quote
Leyla Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 magda222 napisał(a):Serio?! :-o Super :multi: To skasować wątek na transportowym? Skasuj, bo tam będzie trzeba zapłacić, a ja pojadę na swój koszt;) znaczy mąż zatankuje:cool3: Quote
Lu_Gosiak Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Leyla napisał(a):Patrzyłam właśnie na mapę i ta trasa to pikuś:cool3: mogę jechać. jestes niemożliwa:loveu::loveu: Quote
baldek2 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Czy wiadomo juz jaka kwote ma wplacic moj syn za lipiec poniewaz wplace razem z moja deklaracja. Quote
Monday Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 to na kiedy planowana podróż Wa-wa - Zamość - Warka - Wawa ? Quote
Leyla Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Monday napisał(a):to na kiedy planowana podróż Wa-wa - Zamość - Warka - Wawa ? Właśnie??? kiedy jechać?? Może ktoś chce ze mną:cool3:?? Quote
magda222 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Wątek transportowy skasowany. Leyla :calus: :Rose: Quote
li1 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Leyla napisał(a):Skasuj, bo tam będzie trzeba zapłacić, a ja pojadę na swój koszt;) znaczy mąż zatankuje:cool3: Zlota, kochana Leylo ! Dzieki ze wyszlas za maz za odpowiedniego czlowieka. Quote
Leyla Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 li1 napisał(a):Zlota, kochana Leylo ! Dzieki ze wyszlas za maz za odpowiedniego czlowieka. :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:umarłam ze śmiechu.. Quote
Monday Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 li1 napisał(a):Zlota, kochana Leylo ! Dzieki ze wyszlas za maz za odpowiedniego czlowieka. li1, ten post był niesamowity :D Najlepiej Leyla żebyś sama chyba nie jechała. A i ktoś z Wawy musi jechać, bo w przeciwnym razie problem z transportem mógłby być. Nie wiadomo kogo miałabyś transportować psa, czy osobę towarzyszącą :evil_lol: Proponuję też uczesać troszkę psa, żeby TZ Leyli za bardzo się nie zdenerwował jak zobaczy samochód po transporcie psiaka. Ja zawiozłam jamorowi psiaka z dworu, brudnego, nieuczesanego...tam został wyprany, wyczesany, wygłaskany.... teraz czeka na dom... Leyla, jak bedziesz u jamora to proszę obejrzyj Murzynka. Podpytaj o niego - super psiak. Quote
Leyla Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Monday napisał(a):li1, ten post był niesamowity :D Najlepiej Leyla żebyś sama chyba nie jechała. A i ktoś z Wawy musi jechać, bo w przeciwnym razie problem z transportem mógłby być. Nie wiadomo kogo miałabyś transportować psa, czy osobę towarzyszącą :evil_lol: Proponuję też uczesać troszkę psa, żeby TZ Leyli za bardzo się nie zdenerwował jak zobaczy samochód po transporcie psiaka. Ja zawiozłam jamorowi psiaka z dworu, brudnego, nieuczesanego...tam został wyprany, wyczesany, wygłaskany.... teraz czeka na dom... Leyla, jak bedziesz u jamora to proszę obejrzyj Murzynka. Podpytaj o niego - super psiak. Może ktoś się skusi na wypad za miasto:cool3: Samochód zabezbieczę na wszelki wypadek:diabloti:Pies ważniejszy a auto się wyczyści...Mam nadzieję ,że nie będzie mnie ciągnął za włosy podczas jazdy:eviltong: Czyli mam wymiziać Murzynka:razz: Załatwione;) Już się cieszę na spotkanie z Atosem i na jego pierwszy dzień nowego życia:multi::multi::multi: Quote
Leyla Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 stonka1125 napisał(a):naszą dorke u jamora tez wymyziaj:lol: Ok.;) Wymiziam:p Quote
Tola Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Bardzo się cieszę. Gdyby Atos wiedział co sie tu szykuje... Quote
bico Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Monday napisał(a): Leyla, jak bedziesz u jamora to proszę obejrzyj Murzynka. Podpytaj o niego - super psiak. Monday, czy tu chodzi o tego Murzynka, co szukał domu po likwidacji firmy i nawet był już w nowym domku, tylko się nie mógł dogadać z wcześniej tam mieszkającym psem Misiem?:roll: Jeśli to on, to chyba padnę z żalu:-( Quote
sacred PIRANHA Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 rany ludzie dopiero tutaj trafiłam, gdzie ja mam łeb:shake: ja szukam transportu dla suni ze schroniska z Zamościa do jamora do Warki... czy byłaby mozliwosc żebyście ją zabrali również (ona będzie w klatce)? trzeba się WAm dołożyc do transportu może? Quote
Leyla Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):rany ludzie dopiero tutaj trafiłam, gdzie ja mam łeb:shake: ja szukam transportu dla suni ze schroniska z Zamościa do jamora do Warki... czy byłaby mozliwosc żebyście ją zabrali również (ona będzie w klatce)? trzeba się WAm dołożyc do transportu może? Ja jadę yariską, Atos z tyłu na złożonych siedzeniach, zostaje miejsce z przodu. Jak się zmieści to spoko;) Quote
sacred PIRANHA Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Leyla napisał(a):Ja jadę yariską, Atos z tyłu na złożonych siedzeniach, zostaje miejsce z przodu. Jak się zmieści to spoko;) o matko...zmieścić to się może i zmieści ale juz nikt inny raczej nie wejdzie a sama nie pojedziesz przeciez:roll: Quote
Recommended Posts