Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Monday napisał(a):
Witam, znalazłam ten wątek na stronie hotelu u jamora.
Ja jestem z Radomia, nie bardzo mam jak pomóc w transporcie:cool1:
Nie przeczytałam całego wątku:oops:, ale mam pytanie (chyba dość istotne), czy ten psiak w ogóle wejdzie do samochodu ? i jak może się w nim zachowywać ?

A co do hotelu u jamora, to też dodam swoje spostrzeżenia.
Sama zawiozłam do niego psa, wystraszonego, nieufnego, takiego który mówił "tylko nie zrób mi nic złego"...a po trzech dniach jamor opisuje zupełnie innego psa..kontaktowego, szczekającego:crazyeye:, lubiącego ludzi...
Nie wiem co ten gość robi z tymi psami, ale na pewno je zmienia na lepsze modele:evil_lol:

Jeeeej... właśnie tego potrzebuje nasz Atos. Właśnie ,czy będzie chciał wejść...choć wydaje mi się ,że tak. On z pewnością chce opuścić schron..

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda222 napisał(a):
Mogę udostępnić moje konto i zająć się rozliczeniami.
Jeśli się zgodzicie oczywiście.

:bigcool::bigcool: Magda wielkie dzieki:loveu::multi: to ja poprosze na pw;)

pomału Atosik może sie pakować:lol::lol: co robimy z transportem kasa jest to może Pati_c poprosic ona z Warszawy i wozi psiaki

Posted

[quote name='zuzlikowa']Brawo magda...kocham dwójki,a tu ich aż trzy!:loveu:

Wysyłaj dziewczyno szybciutko konto do zainteresowanych/zdeklarowanych!:lol:

funiu...transport...jakieś pomysły...propozycje?
A może nie tylko funię poprosimy o szukanie transportu?
Potrzebujemy transport dla Atosa na trasie Zamość-Warka kolo Warszawy(50km przed Warszawą)!:multi::multi::multi:

PW rozesłane.
Wysłałam też PW do Pani Sisi z zapytaniem czy jej deklaracja jest aktualna.
Czy zamieścił ktoś info o transporcie na wątku transportowym?

Edit:
Założyłam temat na transportowym:
http://www.dogomania.pl/forum/f521/potrzebny-transport-zamosc-warka-30-km-przez-warszawa-142733/#post12676395

Posted

Dostalam konto na wplate, juz wysylam forse.
W ostatecznosci to, jezeli chodzi o transport, jamor napisal kiedys, ze on moze poszukac sam transportu dla psa do jego hotelu. Spytajcie o to jamora.

Posted

magda222, dziękujemy za grzecznościowe udostępnienie konta dla Atosa:Rose:

Zaraz robię przelew na 350 zł, z pieniędzy, które zostały dla Bazyla;)

Posted

magda222 napisał(a):
Serio?! :-o Super :multi:
To skasować wątek na transportowym?

Skasuj, bo tam będzie trzeba zapłacić, a ja pojadę na swój koszt;) znaczy mąż zatankuje:cool3:

Posted

Monday napisał(a):
to na kiedy planowana podróż Wa-wa - Zamość - Warka - Wawa ?

Właśnie??? kiedy jechać?? Może ktoś chce ze mną:cool3:??

Posted

Leyla napisał(a):
Skasuj, bo tam będzie trzeba zapłacić, a ja pojadę na swój koszt;) znaczy mąż zatankuje:cool3:

Zlota, kochana Leylo !
Dzieki ze wyszlas za maz za odpowiedniego czlowieka.

Posted

li1 napisał(a):
Zlota, kochana Leylo !

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:umarłam ze śmiechu..

Posted

li1 napisał(a):
Zlota, kochana Leylo !

li1, ten post był niesamowity :D

Najlepiej Leyla żebyś sama chyba nie jechała. A i ktoś z Wawy musi jechać, bo w przeciwnym razie problem z transportem mógłby być. Nie wiadomo kogo miałabyś transportować psa, czy osobę towarzyszącą :evil_lol:

Proponuję też uczesać troszkę psa, żeby TZ Leyli za bardzo się nie zdenerwował jak zobaczy samochód po transporcie psiaka.

Ja zawiozłam jamorowi psiaka z dworu, brudnego, nieuczesanego...tam został wyprany, wyczesany, wygłaskany....
teraz czeka na dom...
Leyla, jak bedziesz u jamora to proszę obejrzyj Murzynka. Podpytaj o niego - super psiak.

Posted

Monday napisał(a):
li1, ten post był niesamowity :D

Najlepiej Leyla żebyś sama chyba nie jechała. A i ktoś z Wawy musi jechać, bo w przeciwnym razie problem z transportem mógłby być. Nie wiadomo kogo miałabyś transportować psa, czy osobę towarzyszącą :evil_lol:

Proponuję też uczesać troszkę psa, żeby TZ Leyli za bardzo się nie zdenerwował jak zobaczy samochód po transporcie psiaka.

Ja zawiozłam jamorowi psiaka z dworu, brudnego, nieuczesanego...tam został wyprany, wyczesany, wygłaskany....
teraz czeka na dom...
Leyla, jak bedziesz u jamora to proszę obejrzyj Murzynka. Podpytaj o niego - super psiak.

Może ktoś się skusi na wypad za miasto:cool3: Samochód zabezbieczę na wszelki wypadek:diabloti:Pies ważniejszy a auto się wyczyści...Mam nadzieję ,że nie będzie mnie ciągnął za włosy podczas jazdy:eviltong:
Czyli mam wymiziać Murzynka:razz: Załatwione;)
Już się cieszę na spotkanie z Atosem i na jego pierwszy dzień nowego życia:multi::multi::multi:

Posted

Monday napisał(a):

Monday, czy tu chodzi o tego Murzynka, co szukał domu po likwidacji firmy i nawet był już w nowym domku, tylko się nie mógł dogadać z wcześniej tam mieszkającym psem Misiem?:roll: Jeśli to on, to chyba padnę z żalu:-(

Posted

rany ludzie dopiero tutaj trafiłam, gdzie ja mam łeb:shake:
ja szukam transportu dla suni ze schroniska z Zamościa do jamora do Warki...
czy byłaby mozliwosc żebyście ją zabrali również (ona będzie w klatce)?
trzeba się WAm dołożyc do transportu może?

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
rany ludzie dopiero tutaj trafiłam, gdzie ja mam łeb:shake:
ja szukam transportu dla suni ze schroniska z Zamościa do jamora do Warki...
czy byłaby mozliwosc żebyście ją zabrali również (ona będzie w klatce)?
trzeba się WAm dołożyc do transportu może?

Ja jadę yariską, Atos z tyłu na złożonych siedzeniach, zostaje miejsce z przodu. Jak się zmieści to spoko;)

Posted

Leyla napisał(a):
Ja jadę yariską, Atos z tyłu na złożonych siedzeniach, zostaje miejsce z przodu. Jak się zmieści to spoko;)

o matko...zmieścić to się może i zmieści ale juz nikt inny raczej nie wejdzie a sama nie pojedziesz przeciez:roll: