Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, Leyla szykuj się do drogi...:razz:
Jeszcze tylko 2 noce Atos prześpi w swojej budzie, a później w budzie u jamora..
Pewnie jak zobaczy tam inne psy zadowolone, rozbiegane i zachęcające do zabawy, to wystawi łepek z tej ciemnej budy ;)
Będzie dobrze. Musi być dobrze.
Jamor poobserwuje Atosa, co ułatwi ocenę psa pod kątem DS. :p
Pewnie okaże się jeszcze że Atos to uśpiony wulkan energii ;)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monday napisał(a):
No, Leyla szykuj się do drogi...:razz:
Jeszcze tylko 2 noce Atos prześpi w swojej budzie, a później w budzie u jamora..
Pewnie jak zobaczy tam inne psy zadowolone, rozbiegane i zachęcające do zabawy, to wystawi łepek z tej ciemnej budy ;)
Będzie dobrze. Musi być dobrze.
Jamor poobserwuje Atosa, co ułatwi ocenę psa pod kątem DS. :p
Pewnie okaże się jeszcze że Atos to uśpiony wulkan energii ;)

Jestem gotowa:loveu: Jamor go wyciągnie z tego doła;) W końcu jadę ze swoim synem, ale za to zdrowa:razz::evil_lol:

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']baby poszukajcie w wawie do pożyczenia na jeden dzien klatki pliiis:roll:
matusiu zwariuje...zawszze coś:roll:

Ja mam duza klatke, jest w centrum Warszawy, 5 min od Palacu Kultury.

Podaje lenk do mojej klatki

Hund - Produkte und (Ersatz-)Teile

Klatka ma wymiary 66/93/67 cm.

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
leyla wejdzie Ci to do samochodu?? bo jakies duze chyba:razz:

Duza ta klatka, fakt. Mam mozliwosc zalatwic mala klatke na ok 4-5 kg psa. Nie mam nic posredniego.

Posted

:shake:zbyt duża, nie wlezie. Ja mam koszyk plastikowy, taki jak klatka ale bez dachu i to mi się smieści. Czemu miałaby mnie zagryźć, może byłoby ok:cool3:

Posted

hmm szukamy zatem dalej...
wiesz co ja nei wiem jak ona sie zachowa stosunku do normlanych ludzi, ale pracownika atakuje zaciekle...raz już po nią byłam ale pracownik nie był wstanie mi jej wyprowadzić normlanie bo kłapałą zębami na lewo i prawo...wy bedziecie jeszcze z atosem wiec wolałabym żeby jedno z nich było jednak w klatce;)
a może kaganiec dla niej załatwić i uwiążecie ją z przodu jakoś...ehh juz kombinuje na wszystkie sposoby:roll:
ps. pracownika atakuje/obszczekuje a do mnie sie do miziana nadstawiała przez kraty ajk pracownik z horyzontu zniknął...

Posted

Kaganiec moze sobie zdjac, a psa trudno utrzymac jak sie wyrywa. Dajcie jej zastrzyk glupiego jasia przed podroza.
Nie jest lekko wiesc 2 psy. Klatki zapewniaja bezpieczenstwo.

Posted

ona może sie okazac zupełnie inna jak tylko jej pracownicy z oczu znikną...ale tego nie wiemy właśnie...
poza tm nie jedzie tylko ona ale przede wszytskim Atos który zajmie tam wiecej miejsca niz sunia razem z ludzikami hihihi w tym aucie...skoro on będzie bez klatki to dla niej klatke trza wykminic skadś...

Posted

Pani_Sisi napisał(a):
napiszcie koniecznie jak juz Atos bedzie w hoteliku.

Ojej...to i Atosik dzisiaj ze schronu wybywa?!!!!
Cudnie...i Atos i Nadia i śliczna pannica z ząbkami-hihi...oby tak więcej psiaków dostało swoją szansę!!!!:multi::multi::multi:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Ojej...to i Atosik dzisiaj ze schronu wybywa?!!!!
Cudnie...i Atos i Nadia i śliczna pannica z ząbkami-hihi...oby tak więcej psiaków dostało swoją szansę!!!!:multi::multi::multi:

Atos jedzie w poniedziałek razm z Toffusią z mojego wątku...czyli jamor w poniedziałęk dostanie dwa nowe psiaki;)

Posted

PRZYPOMNIAŁAM SOBIE ,ZE ZOSTAŁO 50ZŁ Z MAŃKA STAREGO PSIAKA ,KTÓREGO WYADOPTOWAŁAM DO kRAKOWA NAPISAŁAM DO DIABEŁKOWEJ A ONA NIEZZWŁOCZNIE PRZELAŁA KASKE .dZIEKI DAIBEŁKOWA;)

Posted

ATOS ,TO JUZ JUTRO .CZEKAJ PIESKU ,BĘDZIEMY U cIEBIE

leyla O KTÓREJ WYJEŻDZASZ ? PODAJ W PRZYBLIZENIU GODZINĘ O KTÓREJ BYŁABYS W zAMOŚCIU BO MUSZE DZIECKO GDZIES PODRZUCIĆ :cool3:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
powinni właśnie dojechac do jamora:multi:
sunia jedzie w klatce wyciagana na siłe z boksu podczas podróży jest bardzo spokojniutka...a Atos? Atos sie wpycha na kolanka do syna Leyli:cool3: nakolankowy pieseczek:loveu:

Wzruszyłam się :-( Biedulki małe kochane :-(