Monday Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 No, Leyla szykuj się do drogi...:razz: Jeszcze tylko 2 noce Atos prześpi w swojej budzie, a później w budzie u jamora.. Pewnie jak zobaczy tam inne psy zadowolone, rozbiegane i zachęcające do zabawy, to wystawi łepek z tej ciemnej budy ;) Będzie dobrze. Musi być dobrze. Jamor poobserwuje Atosa, co ułatwi ocenę psa pod kątem DS. :p Pewnie okaże się jeszcze że Atos to uśpiony wulkan energii ;) Quote
sacred PIRANHA Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 baby poszukajcie w wawie do pożyczenia na jeden dzien klatki pliiis:roll: matusiu zwariuje...zawszze coś:roll: Quote
Leyla Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Monday napisał(a):No, Leyla szykuj się do drogi...:razz: Jeszcze tylko 2 noce Atos prześpi w swojej budzie, a później w budzie u jamora.. Pewnie jak zobaczy tam inne psy zadowolone, rozbiegane i zachęcające do zabawy, to wystawi łepek z tej ciemnej budy ;) Będzie dobrze. Musi być dobrze. Jamor poobserwuje Atosa, co ułatwi ocenę psa pod kątem DS. :p Pewnie okaże się jeszcze że Atos to uśpiony wulkan energii ;) Jestem gotowa:loveu: Jamor go wyciągnie z tego doła;) W końcu jadę ze swoim synem, ale za to zdrowa:razz::evil_lol: Quote
li1 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']baby poszukajcie w wawie do pożyczenia na jeden dzien klatki pliiis:roll: matusiu zwariuje...zawszze coś:roll: Ja mam duza klatke, jest w centrum Warszawy, 5 min od Palacu Kultury. Podaje lenk do mojej klatki Hund - Produkte und (Ersatz-)Teile Klatka ma wymiary 66/93/67 cm. Quote
sacred PIRANHA Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 leyla wejdzie Ci to do samochodu?? bo jakies duze chyba:razz: Quote
li1 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):leyla wejdzie Ci to do samochodu?? bo jakies duze chyba:razz: Duza ta klatka, fakt. Mam mozliwosc zalatwic mala klatke na ok 4-5 kg psa. Nie mam nic posredniego. Quote
Leyla Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 :shake:zbyt duża, nie wlezie. Ja mam koszyk plastikowy, taki jak klatka ale bez dachu i to mi się smieści. Czemu miałaby mnie zagryźć, może byłoby ok:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 hmm szukamy zatem dalej... wiesz co ja nei wiem jak ona sie zachowa stosunku do normlanych ludzi, ale pracownika atakuje zaciekle...raz już po nią byłam ale pracownik nie był wstanie mi jej wyprowadzić normlanie bo kłapałą zębami na lewo i prawo...wy bedziecie jeszcze z atosem wiec wolałabym żeby jedno z nich było jednak w klatce;) a może kaganiec dla niej załatwić i uwiążecie ją z przodu jakoś...ehh juz kombinuje na wszystkie sposoby:roll: ps. pracownika atakuje/obszczekuje a do mnie sie do miziana nadstawiała przez kraty ajk pracownik z horyzontu zniknął... Quote
li1 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Kaganiec moze sobie zdjac, a psa trudno utrzymac jak sie wyrywa. Dajcie jej zastrzyk glupiego jasia przed podroza. Nie jest lekko wiesc 2 psy. Klatki zapewniaja bezpieczenstwo. Quote
sacred PIRANHA Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 a tak wogóle to mówimy o tej pannicy:cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f28/przerazona-gryziona-mala-sunia-pilnie-potrzebujemy-pomocy-finansowej-hotel-141053/index11.html Quote
li1 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']a tak wogóle to mówimy o tej pannicy:cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f28/przerazona-gryziona-mala-sunia-pilnie-potrzebujemy-pomocy-finansowej-hotel-141053/index11.html Wiem, wiem, wysledzilam, ktora to taka bojowa. Ale moze okazac sie super grzeczna w podrozy. Tylko, ze tego nie wiemy. Quote
sacred PIRANHA Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 ona może sie okazac zupełnie inna jak tylko jej pracownicy z oczu znikną...ale tego nie wiemy właśnie... poza tm nie jedzie tylko ona ale przede wszytskim Atos który zajmie tam wiecej miejsca niz sunia razem z ludzikami hihihi w tym aucie...skoro on będzie bez klatki to dla niej klatke trza wykminic skadś... Quote
Pani_Sisi Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 napiszcie koniecznie jak juz Atos bedzie w hoteliku. Quote
zuzlikowa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Pani_Sisi napisał(a):napiszcie koniecznie jak juz Atos bedzie w hoteliku. Ojej...to i Atosik dzisiaj ze schronu wybywa?!!!! Cudnie...i Atos i Nadia i śliczna pannica z ząbkami-hihi...oby tak więcej psiaków dostało swoją szansę!!!!:multi::multi::multi: Quote
sacred PIRANHA Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 zuzlikowa napisał(a):Ojej...to i Atosik dzisiaj ze schronu wybywa?!!!! Cudnie...i Atos i Nadia i śliczna pannica z ząbkami-hihi...oby tak więcej psiaków dostało swoją szansę!!!!:multi::multi::multi: Atos jedzie w poniedziałek razm z Toffusią z mojego wątku...czyli jamor w poniedziałęk dostanie dwa nowe psiaki;) Quote
Monday Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 A ja się przypominam jak już będziesz leyla u jamora to popatrz na Murzyniątko, czy nadal gnaty mu tak sterczą ? Quote
funia Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 PRZYPOMNIAŁAM SOBIE ,ZE ZOSTAŁO 50ZŁ Z MAŃKA STAREGO PSIAKA ,KTÓREGO WYADOPTOWAŁAM DO kRAKOWA NAPISAŁAM DO DIABEŁKOWEJ A ONA NIEZZWŁOCZNIE PRZELAŁA KASKE .dZIEKI DAIBEŁKOWA;) Quote
funia Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 ATOS ,TO JUZ JUTRO .CZEKAJ PIESKU ,BĘDZIEMY U cIEBIE leyla O KTÓREJ WYJEŻDZASZ ? PODAJ W PRZYBLIZENIU GODZINĘ O KTÓREJ BYŁABYS W zAMOŚCIU BO MUSZE DZIECKO GDZIES PODRZUCIĆ :cool3: Quote
marqs68 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 gdzie ten pies jedzie ???? atos to taki benkowaty ??? Quote
Tola Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Atos wyjechal ze schronu około 13.30. Szcześliwej drogi piesku:loveu: Miło bylo poznac Leyle i jej syna:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 powinni właśnie dojechac do jamora:multi: sunia jedzie w klatce wyciagana na siłe z boksu podczas podróży jest bardzo spokojniutka...a Atos? Atos sie wpycha na kolanka do syna Leyli:cool3: nakolankowy pieseczek:loveu: Quote
magda222 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):powinni właśnie dojechac do jamora:multi: sunia jedzie w klatce wyciagana na siłe z boksu podczas podróży jest bardzo spokojniutka...a Atos? Atos sie wpycha na kolanka do syna Leyli:cool3: nakolankowy pieseczek:loveu: Wzruszyłam się :-( Biedulki małe kochane :-( Quote
Recommended Posts