pszym Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 A tak wogóle, to jak wystawiała ta dziewczynka to ja nie mogłem oczu oderwac... Robiła to świetnie i myślę, że nie jeden mógłby się od niej dużo nauczyc... Fuka, to Twoja szkoła, nie?
Selena Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Goldena już mam :D moja koleżanka ma goldena a raczej trzy wiec jesli kiedyś zdecydowałabym się na goldenisko to biorę Banty ;) z Bandziorą świetnie mi się ćwiczyło, biega cudownie tylko ja goldenów ustawiać nie umiem :lol: przym może znasz hodowlę z Gangu Goldena. To własnie ich sunie ;) Agnes Tuskulum, Banty Zimny Nosek i Algida z Gangu Goldena ;) Właśnie goldeny, oprócz terierów i rhodeisanów też są moją miłością :D
Selena Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Co do Tosi, faktycznie była zadziwiająca ;) a jaka sympatyczna, gadałam z nią chwilę ;). I ona do mnie: ty chiałabyś Makarona na MP? ja na to: Jasne to mój idol! A ona na to: NIGDY! :lol: z taką fajną dziecięcą udawaną złością :lol: ona taka śmieszna ;) Ale Makaron to w ogole w porównaniu do Biedroneczki to anioł :lol: on sie sam ustawia :lol: cudo a nie pies :lol:
Nitencja Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Zadziorny podal na airedaleach a ja dam zdjecia :) Carragan piekny TWoj terierier jeeeest :lol: I lok.CWC EDWARD Fargo Korak I lok. CWC klasa otwarta BOSS BRUNO Adia Avi I lokata CWC, BOB, II BOG NANDO Ramir suki klasa mlodziezy : MONSERAT Poezja Ruchu I lokata Zw.Ml. II dosk MISTY IN ROOTS Poezja Ruchu ISKRA Ramir CWC, dosk, NSwR
Nitencja Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Dzielne malenstwo spokojnie znosilo co z nim robilam ...... tu byly przymiarki jak male jest malenstwo no i buzimy sobie dajemy :) A tu.....mala myszka :)
Ludek Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 swallow dopiero dziś zobaczyłam całą serię z warszawskiej wystawy (powiadomienia przestały mi przychodzić :evil:). Kawał dobrej roboty odwaliłaś. Dziękuję bardzo za zdjęcie Milo (Ferwex). Troszkę go podwiesiłam na tym zdjęciu:lol:. Dodam, że dostał wtedy Zw. Młodzieży i Zw. Rasy :D
scottieserwis Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Nitencja przeżuca się na większe??? :wink: Więcej ciała do kochania??? :thumbs: :D
czapla Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 jaka ladna seria :D - czy to czasem nie jest Wilno?
Flaire Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 A czy wiadomo, co to za pieski na tych zdjęciach?
niedzwiedzica Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Flaire-airedalka na II focie,stojąca n atylnych łapach to LUNA Magnitudo.Reszty nie znam ..
Flaire Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 niedzwiedzica napisał(a):Flaire-airedalka na II focie,stojąca n atylnych łapach to LUNA Magnitudo.Reszty nie znam ..No to akurat wiedziałam, bo poznałam jej Panią :wink: . Chodzi mi głównie o łeb na ostatnim zdjęciu i softa na pierwszy,
PARSONRK Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Niestety nie wiem, robilam fotaski w trakcie oceniania parsonów i nie patrzyłam co to za psy.
TuathaDea Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 BLU JOI WILIAMS GAELTACHT IOSAC ADUAIDH DINNYESVAROSI BAD-BOY Grupa Hodowlana DINNYESVAROSI
TuathaDea Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Fuka napisał(a)::klacz: Cem jeszcze please :modla: :niewiem: więcej nimam, chyba, że pewien ktoś otworzy jeszcze raz archiwum :hmmmm:
czapla Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 No moze i otworze :lol: , ale nie wiem czy jeszcze cos sie bedzie nadawalo :D Dodam jeszcze, ze fotki byly robione na wystawie w Szilvasvarad 14-16 maj 2005, wlasnie wtedy rodzila sie moja Saxana, a ja podziwialam w ringu jej ojca :D
Zebra Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Droga Czaplo, o ile mnie pamięć nie myli, to wtedy na Węgrzech Ty jeszcze nic nie wiedziałaś o tym że Saxana bedzie Twoja, hahaha, a podziwiałaś przyszłego męża mojej małej, czy tak??? :D do tego dodam, że obie podziwiałysmy raczej Blue Joi , bo prezentowała sie pierwsza klasa, zreszta tak samo jak Twój Niunio :D TuathaDea: a ten Blue Joi?????????
czapla Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 No fakt, podziwialysmy Filipka pod katem nierzadu z Queen :lol: A dopiero duzo pozniej przyszlo mi do glowy, zeby nabyc gluciare :lol: Blu Joy Wiliams na prawde cudenko, swietny pies, podobal mi sie ogromnie, ehhh TuathaDea - moze faktycznie sie nad nim zastanow :hmmmm:
Nitencja Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 :o tak powoli do mnei dochodzi ..... :o Zebra to wlascicielka slicznej kerrakowej glowki no i reszty cialka ?? :wink:
Zebra Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Tak, tak, to ja marnota, słynna bywalczyni wystaw "bez psa" z tego co pamietam, to główka mojej Queen robi swietne wrażenie, ale reszta to tak różnie, haha A ja kocham całe moje maleństwo z wadami włącznie i liczę, że może jej córunia spełni moje najskrytsze oczekiwania, które zna tylko Czapla :oops: :P
Recommended Posts