Jump to content
Dogomania

TERRIERY ufocone na wystawach (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

A tak wogóle, to jak wystawiała ta dziewczynka to ja nie mogłem oczu oderwac... Robiła to świetnie i myślę, że nie jeden mógłby się od niej dużo nauczyc...

Fuka, to Twoja szkoła, nie?

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Goldena już mam :D moja koleżanka ma goldena a raczej trzy wiec jesli kiedyś zdecydowałabym się na goldenisko to biorę Banty ;) z Bandziorą świetnie mi się ćwiczyło, biega cudownie tylko ja goldenów ustawiać nie umiem :lol: przym może znasz hodowlę z Gangu Goldena. To własnie ich sunie ;) Agnes Tuskulum, Banty Zimny Nosek i Algida z Gangu Goldena ;) Właśnie goldeny, oprócz terierów i rhodeisanów też są moją miłością :D

Posted

Co do Tosi, faktycznie była zadziwiająca ;) a jaka sympatyczna, gadałam z nią chwilę ;). I ona do mnie: ty chiałabyś Makarona na MP? ja na to: Jasne to mój idol! A ona na to: NIGDY! :lol: z taką fajną dziecięcą udawaną złością :lol: ona taka śmieszna ;) Ale Makaron to w ogole w porównaniu do Biedroneczki to anioł :lol: on sie sam ustawia :lol: cudo a nie pies :lol:

Posted

Zadziorny podal na airedaleach a ja dam zdjecia :)
Carragan piekny TWoj terierier jeeeest :lol:

I lok.CWC EDWARD Fargo Korak

I lok. CWC klasa otwarta BOSS BRUNO Adia Avi

I lokata CWC, BOB, II BOG NANDO Ramir

suki klasa mlodziezy :
MONSERAT Poezja Ruchu I lokata Zw.Ml.

II dosk MISTY IN ROOTS Poezja Ruchu

ISKRA Ramir CWC, dosk, NSwR

Posted

swallow dopiero dziś zobaczyłam całą serię z warszawskiej wystawy (powiadomienia przestały mi przychodzić :evil:). Kawał dobrej roboty odwaliłaś. Dziękuję bardzo za zdjęcie Milo (Ferwex). Troszkę go podwiesiłam na tym zdjęciu:lol:. Dodam, że dostał wtedy Zw. Młodzieży i Zw. Rasy :D

• 2 weeks later...
Posted

niedzwiedzica napisał(a):
Flaire-airedalka na II focie,stojąca n atylnych łapach to LUNA Magnitudo.Reszty nie znam ..
No to akurat wiedziałam, bo poznałam jej Panią :wink: . Chodzi mi głównie o łeb na ostatnim zdjęciu i softa na pierwszy,

Posted

No moze i otworze :lol: , ale nie wiem czy jeszcze cos sie bedzie nadawalo :D
Dodam jeszcze, ze fotki byly robione na wystawie w Szilvasvarad 14-16 maj 2005, wlasnie wtedy rodzila sie moja Saxana, a ja podziwialam w ringu jej ojca :D

Posted

Droga Czaplo, o ile mnie pamięć nie myli, to wtedy na Węgrzech Ty jeszcze nic nie wiedziałaś o tym że Saxana bedzie Twoja, hahaha, a podziwiałaś przyszłego męża mojej małej, czy tak??? :D
do tego dodam, że obie podziwiałysmy raczej Blue Joi , bo prezentowała sie pierwsza klasa, zreszta tak samo jak Twój Niunio :D
TuathaDea: a ten Blue Joi?????????

Posted

No fakt, podziwialysmy Filipka pod katem nierzadu z Queen :lol: A dopiero duzo pozniej przyszlo mi do glowy, zeby nabyc gluciare :lol:
Blu Joy Wiliams na prawde cudenko, swietny pies, podobal mi sie ogromnie, ehhh
TuathaDea - moze faktycznie sie nad nim zastanow :hmmmm:

Posted

Tak, tak, to ja marnota, słynna bywalczyni wystaw "bez psa"
z tego co pamietam, to główka mojej Queen robi swietne wrażenie, ale reszta to tak różnie, haha
A ja kocham całe moje maleństwo z wadami włącznie i liczę, że może jej córunia spełni moje najskrytsze oczekiwania, które zna tylko Czapla :oops: :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...