Jump to content
Dogomania

TERRIERY ufocone na wystawach (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

iiiiiiiiii :) a czy ja cos mowie mi sie dziecko bardzo czarne podobalo i ALexowi tez :lol: siooooo zs nia na wystawy :)
czekaj , czekaj ty tez masz juz kolejna czarnulke ?? Kurcze chyba zaczne Wam zazdroscic !!

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spokojnie Nitencja - Zebra ma dwie sunie - seniorke Ame i mloda Queen z piekna glowa. O zadnej trzeciej nic nie wiem, aczkolwiek nie jest to wykluczone :lol:

Posted

Ha, to ja mam jeszcze lepsze terriery z Wystawy w Przechlewku :cunao: :evil_lol: :cunao:
kótkowłose:

i szorstkowłose:

dziecko z mamą

Posted

i jeszcze takie były:

sama nie wiem :PROXY5: sądząc po kropkach to chyba dalmatyńczyki były :thinkerg:

:hmmmm: chociaż pręga na grzbiecie wskazuje, ze to chyba była jakaś rodezyjska krzyżówka :roflt:

Posted

Fuka - zdjęcia są fajniste.

Ale nie wiedziałem ,że przeszlaś na terriery rozm. XXL , gdzie niekóre mają oryginalne wieszaki na pranie , biegają potem z tym praniem po łąkach i masz od razu wysuszone . To się nazywa Terrier Leśny - ful service
:D :D :D :D :wink:

• 2 weeks later...
Posted

Flaire napisał(a):
Jura była, ale ze mną, a ja nie żadna czekoladka.

Hehe, a miałem napisać: "z murzynką". :wink: :D Ty Flaire wyglądasz mi bardziej na białą milkę :wink:

Posted

Teraz dobiero widzę fotkę czekoladki - siostrzyczki ale ona drobniutka, delkatniutka - chyba ze tak fotka z góry robiona , pyszcuś cudowny

Posted

Ina na żywo to ona taka chyba drobniutka nie jest. Owszem, jeszcze taki szparag młody ale wydaje mi sie, że w sam raz jak ciała nabierze. Zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, przeuroczego, miłego, wesołego psiaka. Myślę, że one w ringu sie tak nie prezentują, jak z bliska. Z daleka troche to umaszczenie sie zlewa. Ja nie preferuję mahonek, ale z bliska bardzo mi sie sunia podobala. Wtedy widac ten ciemno-rudy kolor i czaprak, który Mocca ma bardzo fajny, czarny, bez tych białych kłaków, jak np Regon. On te białe straci, a narazie pytaja mi sie czy siwieje :o

Posted

Borsaf-niestety, moim zdaniem Mocca jest bardzo drobna i cienkostna,nawet biorąc pod uwagę wiek..a ma przeciez prawie 14 m-cy :o od 15 psy w klasie pośredniej chodza a ona wygląda jak ciemniejszy irland. I czapraka nie ma wcale, po prostu całe uda, łopatki czarne, taka wersja podpalana na mahoniowo. Uroczy psiak,ale at to ona nie przypomina. I chyba tak samo sądziła sedzina, dając jej ocene dostateczną :( Rozmawiałysmy o niej z Jura, która przeciez też ma mahoniowego at,ale jej sunia ma wyraznie zaznczony czarpak-to zupełnie inna bajka....

Posted

niedzwiedzica napisał(a):
Rozmawiałysmy o niej z Jura, która przeciez też ma mahoniowego at,ale jej sunia ma wyraznie zaznczony czarpak
I drobna Fredzia też nie jest, delikatnie powiedziawszy. :wink:

Posted

Oto rzeczona "inna bajka"

(obecnie po moich próbach trymerskich i fachowym trymowaniu Flaire miejscowo, wygląda nieco inaczej).

Jeżeli Flaire zgodzi się mi pomóc, to ja ją jeszcze Wam gdzieś kiedyś na żywo pokażę.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...