Jump to content
Dogomania

TERRIERY ufocone na wystawach (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej! Spicie??

Napracowałam sie sporo, bo moja żaba po kliknięciu host it wlecze sie okropnie. Nieraz to zdążę paznokcie pomalować zanim ściągnie zdjęcie, nie mówiąc o wylogowaniu w tym czasie ze dwa razy.

Niech ktos da Rzeszów,jak nie erdele to welshe, poogląda sobie człowiek i oko nacieszy.

Posted

borsaf napisał(a):
Hej! Spicie??
Niech ktos da Rzeszów,jak nie erdele to welshe, poogląda sobie człowiek i oko nacieszy.

W Rzeszowie - AT nie było wcale 8-(
a z welszy - DIUNA była sama i dostała co chciała 8-),
Więcej na "Welszowym topicu zastępczym"

Posted

borsaf - wierze, że się napracowałaś, bo ja wczoraj raptem 3 foty na krzyż wstawiłam a zeszło mi przez tą żabę pół wieczoru. :evil:

ja też mam kilka fot z wystawy ale niektóre są prawie identyczne jak u borsaf--...bo stałyśmy obok siebie i razem fociłyśmy 8) :lol:

fox ma taka smutną minę :-? - pewnie za cieplo mu bylo i marzył o harcach w zacienionym lesie i pluskaniu w chłodnej wodze.. :wink: W niedziele tak goraco było że ledwo mozna bylo wytrzymać a dziś tak przyjemnie -wsam raz na wystawe 8)

Posted

Dostałam od agi_o całą serię pięknych zdjęć, głównie Apuni. Oto dwa z nich:

Api po wygraniu klasy młodzieży:

I wiele godzin później, na podium po wygraniu młodzieżowej grupy:

Posted

Witajcie- ja jak przystało na skrajnego wieśniaka jestem głeboko w malinach ale mam coś dla was.
Tutaj są szkoty z Krakowahttp://fotex1.fm.interia.pl/szkoty_krakow_2004/galeria/index.html
a tu parę fotek z Zakopanego takie bardziej prywatne i nie tylko szkocie i nie tylko w pozycjach wystawowych
http://fotex1.fm.interia.pl/wystawa_z-ne2005/index.html
pozdrawiam trzęsąc sie przed nowotarską niedzielną wystawą - tzrymajcie za nas kciuki,lecimy ćwiczyć! :lol:

Posted

a takeśmy sie wystawiali i dawali oceniać w Nowym Targu - pozdrowienia dla Pani Sędziny :lol: i konkurencji - było bardzo miło choć szkotów jak na lekarstwo

a tak żeśmy sie socjalizowali :D

pozdrawiamy cali w skowronkach :wink:

Posted

Białystok, krajowa ( jednak postanowiłam coś wstawić )
jutro będą jeszcze opisy, chwilowo zapodziałam katalog

301

301

302

301

301, 302
301- Klsa championów, psy, BOOSTER Bella Vita ( Mł.Ch.PL, Ch.PL )
302- Klasa otwarta, suka, SOLVEGIA Mando Cane ( Mł.Ch.PL )

Posted

Welsze, Włocławek 2005
Zdjęcia zrobiłam dzięki uprzejmości wystawców, którzy specjalnie ustawiali swoich milusińskich na moją prośbę w trudnych warunkach poza ringiem (ścisk był tak wielki, że sukcesem już było dopchanie się do ringu)
Wszystkich welszy zgłoszonych było 10, udało mi się uwiecznić tylko 6:

Posted

Tym razem postarałam sie również porobić fotki innym przedstawicielom grupy trzeciej, ale muszę je najpierw obrobić.
Póki co zamieszczam zagadkę:

KTO WYGRAŁ?? :D :

Posted

Kerry Blue Terrier:
zw rasy:

kl. młodzieży:

Lakeland Terrier (kl. championów)

Parson Russell Terrier (kl młodzieży)

Irish Soft Coated Wheaten Terrier (kl. młodzieży)

Posted

Terier szkocki:
kl. otwarta

wybór zw rasy
GLEN DEVERON Scrato i KISSI Breneka (zw rasy)

West Highland White Terrier (przed oceną)

Yorkshire Terrier (zw klasy młodzieży)

Bulterier miniaturowy (zw rasy)

Posted

Swallow Jestes wielka. Jak Ty to zrobiłas, że tyle tych ras "oblecialaś"? Przecież nieraz równocześnie sa sędziowane.

Ludzki york jest the best. Mam nadzieję na dalszy ciąg serialu o Diunie.

Posted

[quote name='borsaf']Ludzki york jest the best. Mam nadzieję na dalszy ciąg serialu o Diunie.

Borsaf zdjęcia tego yorka nie obrabiałam w żadnym programie, ono tak wyszło samo z siebie, a jeśli chodzi o serial to trzeba troszkę zrobić przerwy żeby się nie "przejadło"

Posted

Swallow Jesteś Artystka. Przepraszam, że pomyslałam, że ono obrobione ale tym bardziej podziwiam. Pewnie przeszlabym, może sie uśmiala ale napewno nie przytknęłabym aparatu do oka.
Tym różni sie artysta od zwykłego pstrykacza, jak ja.
Jeszcze raz dla Ciebie :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

Borsaf dzięki za wielkie słowa, ale niestety ujęcie nie było zamierzone. Robiąc fotki na wystawie pomyślałam również o Tobie i porobiłam fotki pudlom. Chciałam je tu wstawić ale zrezygnowałam bo bałam się, że obsmarujesz ich fryzury i właściciele się obrażą, a wybrałam egzemplarze zrobione bardzo starannie i przez znawców pewnie uznane za piękne.

Posted

Swallow fotografuj !!Niestety jak sie wystawia to sznase na zrobienei fotek sa znikome.Ze Swierklanca jak na razie mam tylko kilka z moja lakelandka oraz manchesterem.Byc moze wyprosze cos u znajomych"

Posted

Swallow dawaj, proszę choc ze dwa pudle. Obiecuję solennie, że tylko oko nacieszę, jezyk powściągnę. Głownie te duże mnie interesują.

Aluzja laeklandka wspaniala, a jak pieknie umie sie prezentować.
Chyba nabawie sie kompleksów, że moj tylko ewentualnie siad robi, a do czesania nie chce stac i sie wierci a ząbkami -igiełkami dziabie.
Wychodzi mój brak konsekwencji - byle rozczesac kudły, a że na leżąco to tylko pancia ma potem kłopoty z kręgosłupem :evilbat:
Juz młodemu obiecuję, że jak grzeczny nie będzie to mu stolik i szubienice zafunduję :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...