Jump to content
Dogomania

TERRIERY ufocone na wystawach (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jura -
mam nadzieję, że to kiedyś nie rozciągnie sie w czasie i raczej oznacza niebawem :wink:
inna bajka faktycznie jest inna - przedewszystkim jest jej więcej :P - kolorek niesamowity :lol: :lol:

Mam pytanko - jesli standardowego At niewłasciwie pielęgnje się ( wiadomo o co chodzi)- to sierśc traci swą soczystą barwe robi m.i. jasniejsza.. :evil:
Jura a jak jest z machoniowymi wtedy pewnie z machoniowego robi się odcień rudy??

Posted

INA napisał(a):
Mam pytanko - jesli standardowego At niewłasciwie pielęgnje się ( wiadomo o co chodzi)- to sierśc traci swą soczystą barwe robi m.i. jasniejsza.. :evil:
Jura a jak jest z machoniowymi wtedy pewnie z machoniowego robi się odcień rudy??

A moze wtedy poprostu płowieje, no i robi se wełnista...?

Ja wiem, że wzorcowy at nie jest sobolowy, ale ja i tak UWIELBIAM TEN KOLOR! :D

Posted

Ja na wystawie w Poznaniu nie byłam, ale zdjęcia zdobyłam od właścicielki DOLLY Ja-Fa.
Dla wszystkich, którzy nie mogli obserwować na żywo jak prezentowały się airedale w Poznaniu:

DOLLY Ja-Fa klasa użytkowa

DEXTER Sonora, FLAMENCO Poezja Ruchu i LIMIT Kementari

kl otwarta LEWKONIA Kementari i JASMINE Ramir

IKAR Marakita, LIMIT Kementari i Distinctive

LIMIT Kementari

Jesli ktos wie co to za pies niech napisze

i na koniec rzut na ringi

Posted

zadziorny napisał(a):
Pytałem dlatego, że sporo osób narzekało, że im zdjęcia w poznańskiej hali nie wychodziły :evil:.
Moim sprzętem nie dało rady, chociaż swallow pewnie potrafiłaby poprawić. :D Jak chcesz, to wstawię cos z zeszłego roku (w tym roku nawet nie próbowałam).

Posted

[quote name='swallow']zadziorny nie mam pojęcia jakim były zrobione aparatem, ale wiem w czym je obrobiłam :) Tak wyglądały w oryginale:

A w czym je obrobiłaś? Bo mi też nie wyszły.

A tu jedno z nielicznych zdjęć, które mi wyszło

Ferwex Mysia Zagłada (Milo)
Mł. Zw. Polski, Zw. Rasy w Poznaniu

Posted

Ludek napisał(a):

.......... Bo mi też nie wyszły.

Rowniez mi nie wyszly - te robione psom na ringu :(
Junior ma je odrobic, ale nie wiem z jakim skutkiem.

Posted

[quote name='Ludek']
A w czym je obrobiłaś? Bo mi też nie wyszły.

Ludek w kilku programach, ale przede wszystkim w Corelu i MGI PhotoSuite III SE, w kazdym poprawiałam coś innego

Posted

to widzę że fotki na topie :wink:
jutro II krajowa wystawa terierów w raciborzu :)
tak, sędziego mało kto uchwycił :wink: dopiero na końcu się udało go złapać. :wink: to będę czekać na tegoroczne fotki ;)

Posted

proszę teriery i dogomaniacy poza ringiem :lol:
cdn.....jak będzie chwila czasu
ale jest wstawiam parę fotek na topicu "czy są tu jakieś szkoty?" - oczywiście głównie szkocich :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...