INA Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Jura - mam nadzieję, że to kiedyś nie rozciągnie sie w czasie i raczej oznacza niebawem :wink: inna bajka faktycznie jest inna - przedewszystkim jest jej więcej :P - kolorek niesamowity :lol: :lol: Mam pytanko - jesli standardowego At niewłasciwie pielęgnje się ( wiadomo o co chodzi)- to sierśc traci swą soczystą barwe robi m.i. jasniejsza.. :evil: Jura a jak jest z machoniowymi wtedy pewnie z machoniowego robi się odcień rudy??
aga_ostaszewska Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 INA napisał(a):Mam pytanko - jesli standardowego At niewłasciwie pielęgnje się ( wiadomo o co chodzi)- to sierśc traci swą soczystą barwe robi m.i. jasniejsza.. :evil: Jura a jak jest z machoniowymi wtedy pewnie z machoniowego robi się odcień rudy?? A moze wtedy poprostu płowieje, no i robi se wełnista...? Ja wiem, że wzorcowy at nie jest sobolowy, ale ja i tak UWIELBIAM TEN KOLOR! :D
zachraniarka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 borsaf napisał(a): On te białe straci, a narazie pytaja mi sie czy siwieje :o Skąd ja to znam, Ludwik też wygląda jak posiwiały :lol:
swallow Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Ja na wystawie w Poznaniu nie byłam, ale zdjęcia zdobyłam od właścicielki DOLLY Ja-Fa. Dla wszystkich, którzy nie mogli obserwować na żywo jak prezentowały się airedale w Poznaniu: DOLLY Ja-Fa klasa użytkowa DEXTER Sonora, FLAMENCO Poezja Ruchu i LIMIT Kementari kl otwarta LEWKONIA Kementari i JASMINE Ramir IKAR Marakita, LIMIT Kementari i Distinctive LIMIT Kementari Jesli ktos wie co to za pies niech napisze i na koniec rzut na ringi
zadziorny Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 swallow - eleganckie foty :roll: :lol:. A nie wiesz przypadkiem jakim sprzętem były robione :question:
swallow Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 zadziorny nie mam pojęcia jakim były zrobione aparatem, ale wiem w czym je obrobiłam :) Tak wyglądały w oryginale:
zadziorny Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Pytałem dlatego, że sporo osób narzekało, że im zdjęcia w poznańskiej hali nie wychodziły :evil:. Te akurat, jak widać wyszły całkiem nieźle :roll: :lol:
Flaire Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 zadziorny napisał(a):Pytałem dlatego, że sporo osób narzekało, że im zdjęcia w poznańskiej hali nie wychodziły :evil:. Moim sprzętem nie dało rady, chociaż swallow pewnie potrafiłaby poprawić. :D Jak chcesz, to wstawię cos z zeszłego roku (w tym roku nawet nie próbowałam).
Ludek Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='swallow']zadziorny nie mam pojęcia jakim były zrobione aparatem, ale wiem w czym je obrobiłam :) Tak wyglądały w oryginale: A w czym je obrobiłaś? Bo mi też nie wyszły. A tu jedno z nielicznych zdjęć, które mi wyszło Ferwex Mysia Zagłada (Milo) Mł. Zw. Polski, Zw. Rasy w Poznaniu
vigor Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Ludek napisał(a): .......... Bo mi też nie wyszły. Rowniez mi nie wyszly - te robione psom na ringu :( Junior ma je odrobic, ale nie wiem z jakim skutkiem.
zadziorny Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 No to do roboty ludkowie :roll: :user:. My chcemy oglądać wreszcie te foty 0X :wink:
swallow Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='Ludek'] A w czym je obrobiłaś? Bo mi też nie wyszły. Ludek w kilku programach, ale przede wszystkim w Corelu i MGI PhotoSuite III SE, w kazdym poprawiałam coś innego
zadziorny Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Ponieważ nikt się nie kwapi, to ja wstawię kilka fotek z wystawy terierów w Raciborzu... w 2004 roku :lol:. Poznajecie tę parę :question: :hmmmm: :lol: :wink:
zadziorny Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 A to mój kolega ze swoją suczką z Psiego Chaosu (udało mi się też uchwycić sędziego :roll:): :lol: :wink:
scottieserwis Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 to widzę że fotki na topie :wink: jutro II krajowa wystawa terierów w raciborzu :) tak, sędziego mało kto uchwycił :wink: dopiero na końcu się udało go złapać. :wink: to będę czekać na tegoroczne fotki ;)
Nitencja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Eclairs Machagony - Zw.Ml IKAR Marakita : Elmiasty: IGOR Marakita : i pies w klasie championow ktory dostal bardzo dobra : i porownanie o BOB
Murak Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 proszę teriery i dogomaniacy poza ringiem :lol: cdn.....jak będzie chwila czasu ale jest wstawiam parę fotek na topicu "czy są tu jakieś szkoty?" - oczywiście głównie szkocich :wink:
Nitencja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Zadziorny bardzo ladnie CI wyszedl Caramel !!
Recommended Posts