NaamahsChild Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Po poszukiwaniach Bounty & co sunia dzisiaj się znalazła. Bounty teraz nie może wejść na dogo, ale da znać jak się pojawi i wrzuci fotki.. Quote
mimiś Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 przypadkiem trafiłam na watek . na urodziny prosiłam o datek dla psów zamiast kwiatka-oczywiście kupili prezent,ale nie przepusciłam:evil_lol: no i dzieki Teresce i Zbychowi, Iwonie i Tomkowi, Krzysiowi z Basią oraz Anicie -mam 200zł -poprosze nr konta;) Quote
Jasza Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Dziękujemy: Teresce i Zbychowi, Iwonie i Tomkowi, Krzysiowi z Basią oraz Anicie ! Quote
BoUnTy Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Aaaa zalogowałam się! Od wczoraj próbowalam się tutaj dostać :/ Grrr... już mnie to dogo wkur... Suczka dzisiaj rano się znalazła, szukalyśmy jej wczoraj, aż dzisiaj na spacerze znalazła się sama - Ania wyszła na spacer z psami i znalazła ją biegającą niedaleko domu w pobliżu parku. Jak tylko bede miec aparat (czasowo nie mam) to zrobie zdjecia... Jakies jeszcze polecenia? Dziękuje mimiś ;] Quote
Jasza Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Dobre wiadomości z samego rana... Co teraz z suczką? Jest u Ani? Dziewczyny wczesniej deklarowały, że mogą podjechać z aparatem i porobić zdjęcia, może teraz by mogły? jak będą zdjęcia to można ruszyć z ogłoszeniami.. A rownolegle pomagać finansowo i załatwić sprawę z weterynarzem.. Quote
Jasza Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Dog193 chciała podjechać z aparatem i jedzeniem dla suni... Quote
Jasza Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Tylko nie wiem czy w końcu podał ktoś Dog193 namiary na Anię? Jeśli je znacie to prześlijcie Dog193 na PW. Może się umówią. Quote
jusstyna85 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Jasza']Dog193 chciała podjechać z aparatem i jedzeniem dla suni... Pytałam Anie, ona dzisiaj jedzie załatwiać jakieś sprawy urzędowe, najlepuej gdyby skontaktowała sie bezpośrednio z Anią i dogadała Quote
BoUnTy Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Mega 11:43:14 aha napisz że suke znalazłam w starym skórzanym pasku po tym jak rozciełam jej poprzednią ciasno zapiętą obroże Mega 11:43:34 sugeruje że jest czyimś psem łańcuchowym albo człowieka bezdomnego Mega 11:43:52 lub ktoś ją przypiął sobie znalezioną do budy i mu zwiała A ja znam adres Anki, ale nie zostalam upowazniona do jego ropowszechniania, dlatego jak coś to trzeba sie umawiać tylko i wyłacznie z nią... Quote
Jasza Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Posty skaczą... Tylko nie wiem czy w końcu podał ktoś Dog193 namiary na Anię? Jeśli je znacie to prześlijcie Dog193 na PW. Może się umówią. Quote
Jasza Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Może podajcie na PW Dog193 numer telefonu Ani, to się jakoś też umówią... Quote
Jasza Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ja mam numer konta od Majgi, pisz PW to Ci poda!;) Quote
BoUnTy Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Anka zrobiła jedna fotke telefonom, tylko tyle udało się przesłac na komp niestety :( Kto ma numer od Anki i moze przesłac Pw? Ja mogę rozliczenia robić i komuś dostarczać, ja wogóle nie moge Pw wysyłac... Quote
Jasza Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Piękna suczka! Ja mam dane przelewowe i adres Ani, od Majgi. Moge przesłać PW ale nie mam jej numeru telefonu. Możesz mi ewentualnie wysłać sms-em numer Ani a ja wyślę PW do Dog193... Mój numer to 514 518 167 Quote
majqa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Jaszo, na wątku są dane kontaktowe Ani - gg i kom, parę stron wstecz, gdy podawała je Jusstyna, celowo pogrubiłam je i zrobiłam na czerwono. Powtarzam i tutaj, supper byłoby, gdyby zostały wrzucone w 1 post: nr Ani 796 264 446, jej gg 2632227 Mimiś, serdecznie podziękowania dla Ciebie i wymienionych osób za pomoc!!! :loveu: Dog193, podałam adres z wpłat, tylko ten miałam podany przez Jusstynę (czy właściwy, nie wiem), prawda jest taka, że zawsze wypada najpierw zadzwonić, a potem podjechać. Quote
Jasza Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ok, nie doczytałam..:oops: Jak tam Dog193, podjedzie? Quote
majqa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Jasza napisał(a):Ok, nie doczytałam..:oops: (...) No coś Ty, każdemu mogło umknąć :lol:, a mój wpis/ uwaga to nie zarzut. Wątek zasuwa jak szalony! :evil_lol: Quote
majqa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 BoUnTy napisał(a):(...) Jakies jeszcze polecenia? (...) Polecenia żadne! :shake: Jeśli już to prośby! :lol: Teraz pozostaje bieżąca - skierowana do dowolnej z osób - o dobre zdjęcia! Quote
dog193 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Dziekuje za PW. Szczerze powiedziawszy to w wątku sie juz zgubilam, bo byla mowa o rzeczach, o których ja nie mam pojęcia i zupelnie nie jestem w temacie. Jak moge w koncu pomoc? Aparat mam, kilo karmy czeka. Problem taki, że nie mam pojęcia gdzie jest ta ulica - to musi byc zupelnie inna dzielnica Bytomia, bo nawet kod pocztowy jest inny. Quote
BoUnTy Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 majqa napisał(a):Polecenia żadne! :shake: Jeśli już to prośby! :lol: Teraz pozostaje bieżąca - skierowana do dowolnej z osób - o dobre zdjęcia! Ja zdjęcia mogę zrobić, ale tak jak mówie - jeszcze z 2 dni jestem bez aparatu - pożyczyłam koleżance... A moim telefonem zdjecia wychodza kiepskie... Quote
BoUnTy Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 dog193 napisał(a):Bounty - jesli wiesz, gdzie Ania mieszka, to ew. moglybysmy podjechac tam razem, ja aparat mam. Jasne, kochana to jest Sucha Góra... (Stroszek). Wiem, wiem, tylko nie wiem czy Anka zgadza sie na wycieczki... musze podejśc i zapytać... Haaa bed dzisiaj miec aparat! ;] boRska jestem ]:-> Quote
dog193 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Bounty - jesli wiesz, gdzie Ania mieszka, to ew. moglybysmy podjechac tam razem, ja aparat mam. Quote
Recommended Posts