Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 839
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Selenga napisał(a):
Cioteczki wybaczcie... nie chcę zapeszać... może jutro się wszystko wyjaśni...

LAlalla.....:modla::modla::modla::modla::siara::siara::thumbs::thumbs:

Posted

Cioteczki z Radomia - jest prośba.
Na dogo jest ogłoszenie Pani z waszego rejonu, która oferuje płatny, domowy DT
Czy jest szansa żebyście sprawdzili jakoś ten domek?
Takie miejsca są na wagę złota, więc chyba warto wiedzieć jakie są warunki i jakie psy mogłyby do tej Pani trafić.

Tymczasowy dom (płatny)

Dziewczyny z Łodzi chciałyby wysłać do tego DT psa z tego wątku
http://www.dogomania.pl/forum/f1159/...cznicy-142837/
Ale bez sprawdzenia to nie wiem czy to jest dobry pomysł - pies jest z problemami, dopiero się uczy być z człowiekiem.
Sprawa jest pilna bo psiak mógłby już w tym tygodniu jechać

Posted

Selenga, napisałam na wątku tego hotelu, czy można podjechać i zobaczyć. Ja mogłabym któregoś popołudnia,
No i jak pani spędza dzień, czy pracuje, czy jest w domu...

Posted

autorka wątku zajmuje się również innymi psiakami z radomskiego schronu
red też ratuje kociaki
czasem brakuje jej czasu żeby odwiedzać każdy wątek
jeśli jest jakaś bardzo pilna sprawa proszę napisać
dam red znać
pozdrawiam

Posted

lilith27 napisał(a):
autorka wątku zajmuje się również innymi psiakami z radomskiego schronu
red też ratuje kociaki
czasem brakuje jej czasu żeby odwiedzać każdy wątek
jeśli jest jakaś bardzo pilna sprawa proszę napisać
dam red znać
pozdrawiam

Ale to chyba chodziło o autorkę tego wątku dotyczącego płatnego DT, o sprawdzenie którego prosiła Selenga.... Choć moja pierwsza myśl była taka jak Twoja lilith27 ;)

Posted

Myslalam ze juz beda jakies wiesci od Selengi...juz mi paluszki "odpadywują" normalnie...no i nie wiem co mam mowic Morii...bo w zasadzie miejce jest trzymane...chcialabym cos wiedziec choc troszke:loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
Myslalam ze juz beda jakies wiesci od Selengi...juz mi paluszki "odpadywują" normalnie...no i nie wiem co mam mowic Morii...bo w zasadzie miejce jest trzymane...chcialabym cos wiedziec choc troszke:loveu:

A jakiś domek się szykuje? :crazyeye:

Posted

red napisał(a):
Nie domek, ale Czaruś ma jechać do hoteliku, czekamy na transport. Trzymam kciuki...

Ale za co te kciuki???Ma jechac do Morii czy gdzies blizej- do innego hoteliku???

Posted

Mogę prosic o jakies info bliższe???Bo ja taj naparwde myslalam ze trzymamy kciuki za domek..ze sie jakis zglosil..teraz troche mnie zakrecilo...Moria trzyma miejsce dla Czarusia po Kajetanku..ale musze wiedziec czy tam sie wybiera czy gdzie indziej...to naprawde wazne dla mnie..bo jesli jedzie do iinego miejsca- musze dac znac Wiolecie...nie chcce dluzej blokowac miejsca, jesli CZarus nie ma tam jechac...:cool3:

Posted

Przepraszam cioteczki - nie było mnie cały dzień, dopiero teraz mogę usiąść do komputera.
Goniu - kciuki trzymamy za domek. I bardzo was proszę - nie puszczajcie. Dostałam wczoraj maila od bardzo sympatycznej pani. Nie wiem jeszcze nic konkretnego, więc nie piszę tutaj szczegółów. Poza tym ile razy coś głośno powiedziałam, to zawsze się coś zawaliło, więc NIE BĘDĘ ZAPESZAĆ.
Dajcie mi jeszcze 2-3 dni.
Na razie plany bez zmian, z tym, że moja osoba towarzysząca nie dostała urlopu, więc mogę jechać z Czarusiem dopiero w następny weekend. Chyba że któraś cioteczka jest chętna na wycieczkę :)

Red - wysłałam Ci wczoraj PW. Jutro zadzwonię.

Posted

Selenga napisał(a):
Red - odbierz PW
zaraz wysyłam następne
jutro zadzwonię, tylko napisz w jakich godzinach moge dzwonić

hMMMMM..zniosę jajk..jak nic..ale ok...mogę sie poświęcic..niech tylko..cccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:p:p:p

Posted

Selenga napisał(a):
a ja nie wiem czy wogóle zasnę dzisiaj :evil_lol:

ja nie spałam:diabloti: z boku na bok i tak całą nockę a rano wstawać:mad:

Kciuki zaciśnięte cały czas:loveu:

Posted

i coś wiadomo????
Ja tam mogę i gdzie indziej Czarusia zawieźć, nie tylko do Warszawy(ale nie tak bardzo daleko jak elbląg):p byle do jego domku.

Selenga...pisz coś.