Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 839
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Przeczytałem co się stało i ...powiem tak.. Dziś wiozłem Śledzika...na drodze do Wawy- przejechany:-( pies w obroży i smyczy, którego potraktowano jeszcze gorzej:-(.
Czaruś ma nową szansę....dokładam 20 zł na stałe plus pomoc w transporcie jak będzie trzeba.:lol:

Posted

Nikus napisał(a):
Przeczytałem co się stało i ...powiem tak.. Dziś wiozłem Śledzika...na drodze do Wawy- przejechany:-( pies w obroży i smyczy, którego potraktowano jeszcze gorzej:-(.
Czaruś ma nową szansę....dokładam 20 zł na stałe plus pomoc w transporcie jak będzie trzeba.:lol:

Nikus..bardzo badzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu:Dolożyłeś sie do transportu Sledzika, teraz chcesz pomoc Czarusiowi...kurde..takich facetów potrzeba nam więcej:loveu::loveu::loveu:Czarus..widzisz, ze masz na wątku Wujaszka nawet?>??:loveu::loveu:

Posted

Bjuta napisał(a):
Wielkie dzięki!!!!:loveu:

"Mamy" 90 zł stałych deklaracji! :multi: To pewnie więcej niż 1/4 tego co potrzeba!

Mamy juz 110 ztałych deklaracji- a to ponad polowa tego co nam potrzeba- lalallalllllaaaaaaalllalalalaaaaa:multi::multi::multi::multi::multi::multi:Rosną mi skrzyła jak spotykam takich wspanialych ludzi w swoim życiu:loveu::loveu::loveu:

Posted

No to podsumujmy deklaracje:
Bjuta- 10 zł(jednorazowo 50)
Eski- 20 zł (wiem, bo pisała do mnie cioteczka na PW)
Gonia66- 10 zł
malibo57- 50 zł (jednorazowo 300 zł)
Nikus- 20 zł (pomoc w transporcie)
Ogromne- przeogromne dziekuję..bardzo bardzo dziękuję:loveu::loveu::loveu::loveu:
JESZCZE TYLKO 90 ZŁ BRAKUJE DO PEŁNEGO SZCZĘSCIA ŚLEPACZKA...:lol::lol:DAMY RADĘ..WIEM, ŻE DAMY:loveu::loveu:

Posted

Renata5 napisał(a):
Goniu kochana,ja już byłam wcześniej na wątku Czarusia,tylko nic nie pisałam.Zawsze zaglądam do ślepaczków,bo odkąd mam Antosia,to mam do nich szczególny sentyment:loveu:

ktoś kto raz pokochał i został pokochany przez ślepaczka już nigdy nie przejdzie obojętnie koło takiego psiaka:loveu::loveu::loveu:

Posted

Billie napisał(a):
Przeleję jutro na Czarusia 5 zł.
Rownież bardzo bardzo dziękujemy za pomoc- to wspaniale, ze Czarus gromadzi tu tyle wspanialych osob:loveu::loveu::loveu:

Posted

No to znów podsumujmy deklaracje:
Gonia66- 10 zł
Nikus- 20 zł (pomoc w transporcie)\
D O R K A- 20 zł
Billy- 5 zł
Mamy więc deklaracji na 135 zł- brakuje jeszcze 65 zł:multi::multi::multi::multi:
Kto dołoży grosika na Slepaczka- Bidaczka- pechowca:razz::loveu::loveu::loveu:

Posted

iwona213 napisał(a):
10zł/mc przytulam Cię mocno Czarusiu...
Oj Iwonka zawitała tutaj...witamy cioteczkę "od Sledzika":loveu::loveu::loveu:I bardzo bardzo dziękujemy za deklarację...:loveu::loveu::loveu:

Posted

__Lara napisał(a):
Widzę, że plan A się posypał i teraz cioteczki realizujecie plan B.

Szkoda, że ja się nie mogę dołożyć nawet 1zł :placz:
i cioteczke Lare tez pieknie witamy:loveu:dobrze, ze jestes:loveu:

Posted

No to kolejny raz podsumujmy deklaracje:
Gonia66- 10 zł
Nikus- 20 zł (pomoc w transporcie)\
D O R K A- 20 zł
Billy- 5 zł
Iwona123- 10 zł
Mamy więc deklaracji na 145zł- brakuje już tylko 55 zł:loveu::loveu::loveu:
Wszystkim cioteczkom i wujaszkom ktorych jest już tu chyba dwoch(chyba- a jeśli tak, to wyjątkowy wątek naprawdę) bardzo bardzo dziękujemy raz jeszcze:multi::multi:

Posted

ihabe napisał(a):
ja na razie nie mogę się dołożyć:-(
Obiecałam Spajkiemu tam też są potrzebne deklaracje.

O Tak Iwonko...to prawda..też są potrzebne i to bardzo...Jemu brakuje troszkę wiecej niestety...ale i tu damy radę i tam....jestem pewna....:roll:

Posted

Dopiero teraz zmogłam zajrzeć na wątek i jestem w szoku...
Nie wiem jak to się mogło stać, przecież Pani Monika i jej Rodzina bardzo dokładnie przygotowywali się do decyzji... Ślepota Czarusia nie ma tu nic do rzeczy, moja całkowicie widząca sunia zachowywała się podobnie... To chyba normalne, że stworzenie bardzo skrzywdzone przez człowieka boi się ludzi... Nie wiem, nie rozumiem...

Trudno, co się stało to się nie odstanie, Czaruś jest najważniejszy i o tyle Pani Monika ma rację, że nie można go dłużej zostawić w schronisku.

Z tego co doczytałam Czaruś ma zapewniony pobyt u Morii przez pierwsze 2 miesiące, potem ma częściowe deklaracje. Myślę, że w ciągu tych 2 miesięcy moja sytuacja zawodowo-finansowa też się powinna na tyle wklarować, że mogę zadeklarować, że od listopada pokryję brakującą kwotę.

Posted

Selenga napisał(a):
Dopiero teraz zmogłam zajrzeć na wątek i jestem w szoku...
Nie wiem jak to się mogło stać, przecież Pani Monika i jej Rodzina bardzo dokładnie przygotowywali się do decyzji...

Trudno, co się stało to się nie odstanie, Czaruś jest najważniejszy i o tyle Pani Monika ma rację, że nie można go dłużej zostawić w schronisku.

Z tego co doczytałam Czaruś ma zapewniony pobyt u Morii przez pierwsze 2 miesiące, potem ma częściowe deklaracje. Myślę, że w ciągu tych 2 miesięcy moja sytuacja zawodowo-finansowa też się powinna na tyle wklarować, że mogę zadeklarować, że od listopada pokryję brakującą kwotę.
Selengo- serio????Czyli Czarus moze jechac...???Za pierwszy miesiac ma od Malgosi, potem za drugi ma jeszcze 100 od Malgosi i deklaracje, wiec bedzie..i od listopada deklarujesz 55 zł dla Czarusia???Napisz to wyraźnie proszę, bo nie mogę uwierzyc..:multi::multi::multi:
A czy na transport mozemy liczyc tak jak bylo na poczatku???:oops::oops::oops:I jesli tak to kiedy??Bo d Morii moze jechac nawet jutro w takim razie:loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
Selengo- serio????Czyli Czarus moze jechac...???Za pierwszy miesiac ma od Malgosi, potem za drugi ma jeszcze 100 od Malgosi i deklaracje, wiec bedzie..i od listopada deklarujesz 55 zł dla Czarusia???Napisz to wyraźnie proszę, bo nie mogę uwierzyc..:multi::multi::multi:
A czy na transport mozemy liczyc tak jak bylo na poczatku???:oops::oops::oops:I jesli tak to kiedy??Bo d Morii moze jechac nawet jutro w takim razie:loveu::loveu::loveu:

Goniu, tak deklaruję te 55 zł od listopada. Jak będzie trzeba to nawet więcej.
Transport też chociaż zastanawiam się jak to zrobić, bo ja sobie z nim sama rady nie dam, a koleżanka która by ze mną jechała na psach się nie zna, więc tym bardziej może być kłopot. No ale ja i tak wcześniej niż w weekend nie mogę pojechać, więc coś może wspólnie wymyślimy.

Posted

Selenga napisał(a):
Goniu, tak deklaruję te 55 zł od listopada. Jak będzie trzeba to nawet więcej.
Transport też chociaż zastanawiam się jak to zrobić, bo ja sobie z nim sama rady nie dam, a koleżanka która by ze mną jechała na psach się nie zna, więc tym bardziej może być kłopot. No ale ja i tak wcześniej niż w weekend nie mogę pojechać, więc coś może wspólnie wymyślimy.

Jeju...uszczypnąc mnie prosze szybko...ja iwedzilam ze sie uda, ale nie wiedzialam, ze tak szybko- nawet EXPRESOWO:multi::multi::multi::multi:Boze jaka jestem szczęsliwa- to nie ma słow....już nawet dziekowac nie bede bo to nic w porownaniu z tym co mysle teraz i czuje:loveu::loveu::loveu:Jestem więc do Twojej dyspozycji Kochana cioteczko..Nikus ktory wiozl Sledzika zaproponowal ze jak bedzie potrzeba- pomoze w transporcie...:roll: Co o tym myślisz????