Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jako magister geografii wiem jak daleko jest z Warszawy do Elbląga :D

i sorry za pomyłkę - kiepsko u mnie z zapamiętywaniem nazwisk czy nicków, pomyliłam Morię z Wiosną

ale że do Elbląga mam jechać to wiedziałam :)

• Replies 839
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Selenga napisał(a):

i sorry za pomyłkę - kiepsko u mnie z zapamiętywaniem nazwisk czy nicków, pomyliłam Morię z Wiosną

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi:Jaaaaaaaaaaaaaaa...dziekujemy dziekujemy dziekujemy!!!!!!!:multi::multi:

Posted

Selenga napisał(a):

No to super :) Pozostaje nam więc czekac do jutra rana na ostateczną decyzję kierowniczki schronu....

Posted

[quote name='eski']No to super :) Pozostaje nam więc czekac do jutra rana na ostateczną decyzję kierowniczki schronu....
No to najpierw na kolana wolamy do SW Franciszka, potem zaciskamy kciukasy..i kto co moze...musi sie udac..no kurna..musi:loveu::loveu::loveu::loveu:Ciapulinko Moja..TY juz wiesz co...:loveu::loveu::loveu:Ty tam troszke masz bliżej:lol:

CIAPULKO- TO JUZ 13 DZIEŃ BEZ CIEBIE..PATRZĘ NA CIEBIE W BANERKU..TAK CHCĘ CIĘ PRZYTULIC MOJA MORDECZKO NAJUKOCHAŃSZA:-(

Posted

Dziewczyny, napisałam, że albo sama Czarusia zawiozę, albo sfinansuję jego podróż bo jest jeden problem - ja chodzę o kulach i nie mam możliwości wzięcia psa na smycz. A droga z Radomia do Elbląga zajmie ze 4 godziny, może więcej nawet, więc trzeba będzie się zatrzymać i psiaka wysiusiać, nie wiadomo też jak będzie znosił jazdę samochodem i czy nie będzie trzeba robić przerw częściej. Dlatego muszę poszukać osoby towarzyszącej, która będzie mogła ze mną pojechać. Jeśli nie znajdę jutro, to poproszę kogoś innego o transport, mam kilka namiarów. W każdym razie czuję się odpowiedzialna za transport Czarusia do hoteliku do Elbląga.

Posted

[quote name='Selenga']Dziewczyny, napisałam, że albo sama Czarusia zawiozę, albo sfinansuję jego podróż bo jest jeden problem - ja chodzę o kulach i nie mam możliwości wzięcia psa na smycz. A droga z Radomia do Elbląga zajmie ze 4 godziny, może więcej nawet, więc trzeba będzie się zatrzymać i psiaka wysiusiać, nie wiadomo też jak będzie znosił jazdę samochodem i czy nie będzie trzeba robić przerw częściej. Dlatego muszę poszukać osoby towarzyszącej, która będzie mogła ze mną pojechać. Jeśli nie znajdę jutro, to poproszę kogoś innego o transport, mam kilka namiarów. W każdym razie czuję się odpowiedzialna za transport Czarusia do hoteliku do Elbląga.
Selengo...kochana jestes bardzo....:loveu::loveu::loveu:

CIAPULKO- TO JUZ 13 DZIEŃ BEZ CIEBIE..PATRZĘ NA CIEBIE W BANERKU..TAK CHCĘ CIĘ PRZYTULIC MOJA MORDECZKO NAJUKOCHAŃSZA:-(

Posted

Radom - Elbląg 394 km, to min 8 godzin jazdy.

Ja będę zawoziła Floyda z Radomia do Serocka chyba, do hotelu. Mogę zawieźć Czarusia do Warszawy...ale razem z Floydem i nie wiem czy to się by udało, bo podobno Czaruś może gryźć. A chyba z TZ pojadę, który może bardzo, bardzo narzekać...:oops:
Nie wiem czy bym mogła jechać do Elbląga...tak awaryjnie...na razie nic nie piszę. Selenga, chodzisz o kulach, a dasz radę spędzić z 6 godzin za kierownicą???? Na pewno nie pojedziesz sama :nono:

Mam taką ogromną nadzieję, że Czaruś pojedzie...naprawdę. Szkoda by było nie dać mu szansy na poznanie domowych warunków, na poznanie ludzi...BARDZO BARDZO BARDZO tego chcę.

Posted

Cioteczki, cudowna wiadomosc :) Właśnie dostałam sms od Red, ze Czarus może jechac do Morii :multi::multi::multi: Red później napisze wszystko, bo teraz jest w przychodni.

A więc cioteczki, zbieramy dalej deklaracje....

Posted

Wczoraj padłam i ominęło mnie wszystko a dziś czytam i skaczę z radości.

Za Hotelik u Morii to ja oddam wszystko co mam. To nie jest komercyjny hotelik, z wypasionymi boksami ( takie też są;-) to jest wspaniałae miejsce na ziemi, gdzie porzucone zwierzęta ( nie tylko psy gdyż są tam tez konie, kózki, kociaki) odnajdują spokój, uczą się ufać człowiekowi od nowa i bardzo często znajdują wspaniałe domy.

Byłam w Elblągu, poznałam Morię i jej córkę. Z ręką na sercu mogę o nich powiedzieć: Moi Przyjaciele :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Monday']Radom - Elbląg 394 km, to min 8 godzin jazdy.
w obie strony chyba :)
z Warszawy do Gdańska ostatni raz jak jechałam to miałam czas poniżej 4 godzin :)

Ja będę zawoziła Floyda z Radomia do Serocka chyba, do hotelu. Mogę zawieźć Czarusia do Warszawy...ale razem z Floydem i nie wiem czy to się by udało, bo podobno Czaruś może gryźć. A chyba z TZ pojadę, który może bardzo, bardzo narzekać...:oops:
Gdyby Ci się udało przywieźć Czarusia do Warszawy to byłoby super. Jednym ciągem trudno by mi było zorganizować transport Warszawa-Radom-Elbląg-Warszawa, bo to wyprawa od bladego świtu do ciemnej nocy. Ja mogę sobie na takie ekscesy pozwolić, ale znalezienie drugiej osoby, która ma cały czas wolne to już większy problem.

Selenga, chodzisz o kulach, a dasz radę spędzić z 6 godzin za kierownicą???? Na pewno nie pojedziesz sama :nono:
Kochana, samochodem jeżdżę od 1978 roku i bardzo to lubię :) Prowadziłam samochód nawet 15 godzin. Sama na długie trasy też jeździłam. Samochód jest specjalnie przystosowany i cztery kółka zastępują mi nogi :)
Ale rzeczywiście wolałabym sama nie jechać - ze względu na psa, nie mogę przecież ryzykować, że na jakimś postoju mi ucieknie w las, a na smyczy sobie z nim nie dam rady.

Posted

ufffffffff...no to cioteczki rozsylamy zaproszenie na watek i blagamy o deklaracje...duzo nam nie brakuje a na poczatek chyba cioteczki zgodza sie wziac od Kajtusia...przynajmniej jakas czesc- a moze i calosc...:loveu::loveu:TRansport w kazdym razie organizujcie i niech jedzie jak najszybciej- miesjce czeka:lol:...do tego czasu wszystko dogramy-a Moria dostanie kase..teraz deklaracje najwazniejsze...cioteczki ja dzis bede dopiero dostepna poźnym wieczorem prawdopodobnie..wiec sie nie denerwujcie:loveu:

CIAPULEŃKO...14 DZIEŃ BOLI MNIE SERCE..TAK BARDZO BOLI:-(

Posted

Obróżkę i smyczkę Czarusiowi załatwimy, może nawet lepiej szelki. Mam w domu kaganiec, mały, powinien być dobry, pewnie nie chodził w kagańcu, ale w podróży czasem się go "tyka" niestety, będzie też zestresowany, nie chciałabym, żeby kogoś dziabnął. Nie było problemu z przekonaniem kierowniczki co do zabrania Czarusia, schronisko pęka w szwach....

Posted

Selenga, ja się kłócić z Tobą nie będę...ale na map24 pokazuje mi
392, 89km, z Radomia.
Ale Floyd pojedzie jak zwolni się miejsce w hotelu, no i to będzie pewnie po południu. Więc Czaruś nie wyjechałby z Warszawy do Elbląga wieczorem, musiałby przenocować gdzieś...
Jeszcze nie wiem, jak Wielkiego Floyda i małego Czarusia razem wpakować do samochodu :evil_lol:, a jak rzucą się na siebie?
Ale to już inny problem.

A kiedy chcesz jechać Selenga? To coś pomyślimy...bo może juz np chcesz jechać, np. w niedzielę czy jakoś tak. Napisz...

Posted

Selenga, Floyd min jeszcze dwa tygodnie musi poczekać, chyba że wcześniej zwolni się miejsce.
Czaruś chyba nie będzie tyle czekał...
Napisz kiedy chcesz jechać. Postaram się coś wymyślić, bo nie ma sensu, żebyś jechała 100 km na południe, a później znów wracała.