eski Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 red napisał(a):Obróżkę i smyczkę Czarusiowi załatwimy, może nawet lepiej szelki. .... Tak, myślę ze szeleczki w jego przypadku będą lepsze. red napisał(a):Nie było problemu z przekonaniem kierowniczki co do zabrania Czarusia Szczerze mówiąc, obawialam się, ze nie bedzie chciała wydac Czarusia. Cały ranek siedziałam jak na szpilkach.... red napisał(a):schronisko pęka w szwach.... Ech, żal ze tyle psiaków nie ma swojego człowieka Quote
gonia66 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Jestem cioteczki..ale wiecie- my tu dagu- gadu a trzeba rozsylac zaproszenia na watek i blagania chocby o 5 zl dla Czarusia...kto wie??Moze sie uda zebrac deklaracje, zanim pojedzie do Morii??/Teraz czekamy na decyzje Selengi, kiedy moze jechac i ja to rozegrac..ale zaproszenia trzeba rozsylac w te pedy-nie ma na co czekac..brakuje nam niewiele..ale brakuje... CIAPULEŃKO...14 DZIEŃ BOLI MNIE SERCE..TAK BARDZO BOLI:-( Quote
Selenga Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Czekam na decyzję osoby, która miałaby ze mną jechać. A dokładniej nie jej decyzję tylko jej szefa, czy da jej wolny dzień i kiedy. Może się uda załatwić wszystko w jeden dzień chociaż nie będzie łatwo. Gdyby się udało przewieźć malucha do Warszawy byłoby łatwiej. Przenocować mógłby u mnie. Chociaż nie jestem pewna czy przystanek w Warszawie to dobry pomysł dla niego. Quote
gonia66 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Selenga']Czekam na decyzję osoby, która miałaby ze mną jechać. A dokładniej nie jej decyzję tylko jej szefa, czy da jej wolny dzień i kiedy. Może się uda załatwić wszystko w jeden dzień chociaż nie będzie łatwo. Gdyby się udało przewieźć malucha do Warszawy byłoby łatwiej. Przenocować mógłby u mnie. Chociaż nie jestem pewna czy przystanek w Warszawie to dobry pomysł dla niego. to i my czekamy w takim razie na decyzje...dziekujemy Selenga:loveu::loveu: CIAPULEŃKO...14 DZIEŃ BOLI MNIE SERCE..TAK BARDZO BOLI:-( Quote
gonia66 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 :multi::multi::multi::multi:maM KOLEJNA DEKLARACJĘ!!!:loveu::loveu:- od cioteczki Frubeczki- mamy co miesiąc kolejne 10 zł dla Czarusia(zdecydowala się przenieśc deklarację Kajtusiowa)..bardzo bardzo bardzo dziekujemy:loveu::loveu: To o ile dobrze pamietam- będzie brakowalo do deklaracji stalych tylko 140 zł- to 28 cioteczek po 5 zł..a na dogo mamy setki kochanych ciotek- piszcie zaproszenia plisssss:lol::lol::lol: CIAPULINKO- MOJE SERCE BOLI JUZ 14 DNI I NOCY:-(:-(:-( Quote
Monday Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Hm...Selenga, z chęcią bym ci Czarusia zawiozła, ale po południu :( (więc nocleg konieczny) Chyba, że przesunie się to do następnej soboty, albo 18 września. A jaki termin w ogóle planujesz? Quote
Selenga Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 chyba dopiero w poniedziałek będę wiedziała jak mogę zaplanować wyjazd bo dopiero wtedy będzie decyzja w sprawie osoby towarzyszącej jeśli jej się uda uzyskać dzień wolny w najbliższym tygodniu, to pojedziemy teraz, jeśli nie to będę mogła jechać też dopiero za jakieś 2 tygodnie bo wtedy wróci moja lokatorka która chyba tez chętnie na Pomorze się przejedzie za tydzień nie mogę jechać bo mam wesele w rodzinie albo znajdę inny transport... Quote
gonia66 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Kolejna Kajtusiowa cioteczka- ewatonieja- zadecydowala, ze przeniesie swoja deklaracje 35 zł na Czarusia:loveu::loveu::loveu:Bedzie to dekaracja do konca roku- bo tak tez bylo u Kajtusia- ale to i tak bardzo duzo jak dla nas, bo mamy nadzieje, ze do tego czasu Czarus znajdzie domek- to slicznota jest i jak bedzie zsocjalizowany i wykapany oraz wyczesany- to bedzie chodzaca pięknośc...:loveu::loveu: DZiękujemy bardzo cioteczce ewatonieja za dobre serduszko:lol::lol: Wczoraj wpisywalam wszystkie deklaracje na watek i nie widze tego postu, ne wiem dlaczego, wiec postaram sie to zrobic raz jeszcze za chwilke:lol: A...no i jeszcze cos..wszystko wskazuje na to, ze pieniazki Kajetanka ( jest juz u Morii 50 zł i na moim koncie beda mogly byc przekazane dla Czarusia:loveu::loveu:Na razie zadna cioteczka nie wniosa sprzeciwu, ale jeszcze poczekam na decyzje nastepnych..bo moze warto byloby podzielic sie z inna bieda potrzebujaca 'na cito" pieniazkow...zobaczymy...w kazdym razie na pierwszy miesiac, razem z zebranymi deklaracjami- CZaruś pieniazki ma na 100%...ale deklaracje konieczne..Brakuje nam jeszcze 105 zł deklaracji stałych...to juz naparwde niewiele....RATUNKU!!!!:roll::roll::roll: DWA TYGODNIE BEZ MOJEJ UKOCHANEJ SUNIECZKI...CIAPULINKO... :-( Quote
eski Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Cioteczki kochane, kto jeszcze wspomoze ślepaczka Czarusia ? Quote
Selenga Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 mam dla Czarusia smycz, obrożę, szelki i adresówkę Quote
red Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Ojej, cudownie, dzięki, ale czy szelki będą dobre? Quote
gonia66 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Selenga napisał(a):mam dla Czarusia smycz, obrożę, szelki i adresówkę :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:DZiękujemy Quote
Selenga Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 red napisał(a):Ojej, cudownie, dzięki, ale czy szelki będą dobre? on wygląda na małego, myślę, że mogą pasować na wszelki wypadek jest też obroża Quote
Selenga Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 kolejny raz wznowione allegro może tym razem się obserwator zdecyduje... Puchaty, malutki piesek-okrutnie skrzywdzony (735800492) - Aukcje internetowe Allegro Quote
gonia66 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Selenga napisał(a):kolejny raz wznowione allegro może tym razem się obserwator zdecyduje... Puchaty, malutki piesek-okrutnie skrzywdzony (735800492) - Aukcje internetowe Allegro Selenga..jesteś kochana....moze sie uda...kto wie???Gdzies przeciez jest chyba dla Czrusia najlepszy domek na swiecie..tylko moze jeszcze o tym nie wie...:roll: Quote
Selenga Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 On właściwie za kadym razem ma jakiegoś obserwatora, nie wiem czy to ta sama osoba, ale zawsze ktoś obserwuje jego aukcję Mam nadzieję, że jeśli to jest jedna osoba to w końcu się zdecyduje A jeśli nie - to fakt, że ludzie śledzą jego los też się przyda - pogadam z jakąś zaprzyjaźnioną fundacją i może udostępnią numer konta, może wpłaty z allegro podreperują fundusze na hotelik, zawsze bezpieczniej jest mieć jakiś zapas Quote
gonia66 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Selenga napisał(a):On właściwie za kadym razem ma jakiegoś obserwatora, nie wiem czy to ta sama osoba, ale zawsze ktoś obserwuje jego aukcję Mam nadzieję, że jeśli to jest jedna osoba to w końcu się zdecyduje A jeśli nie - to fakt, że ludzie śledzą jego los też się przyda - pogadam z jakąś zaprzyjaźnioną fundacją i może udostępnią numer konta, może wpłaty z allegro podreperują fundusze na hotelik, zawsze bezpieczniej jest mieć jakiś zapas Tak naprawde to nie ma zadnego zapasu jeszcze...nawet deklaracji brakuje...poki co- mamy maly zapas z Kajetanka...50 zł na pewno a co z pozostalym 300 to nie wiem jeszcze na 100% czy w calosci pojda dla Czarusia, czy zcesciowo podzielimy sie z innym psiakem...W wiekszosci deklarujacy na czarusia- to cioteczki "Kajetankowe"..wiec one wplacaja na moje konto..jesli zdecyzujemy, ze ma zbierac jakas fundacja- to prosze napisac- trzeba bedzie te cioteczki poinformowac-zeby juz nie rozbily przelewu na moje konto..no i osoby nowe tez juz powinny wiedziec..Czaus pojedzie na dniach- 50 zł na kilka dni jest juz u Morii ale reszte trzeba bedzie zaplacic- dlatego dobrze, zeby juz deklarujacy mogli wplacac...Cioteczki Kajtusiowe- musze je zliczyc- bo One juz w tym miesiac na Kajetanka wplacaly- nie beda placily- dopiero w październiku...wiec ta kaske tez juz ma na 100%...pozostale cioteczki.."nowe"...tylko dobrze, zeby juz wplacicly..musza tylko wiedziec na jakie konto...jesli to bedzie fundacyjne- ja zlicze kase i przeleje bez problemu jednorazowo z dopiskiem od kogo ile:p To czekam na decyzje...:lol: Quote
Selenga Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 gonia66 napisał(a):Tak naprawde to nie ma zadnego zapasu jeszcze...nawet deklaracji brakuje...poki co- mamy maly zapas z Kajetanka...50 zł na pewno a co z pozostalym 300 to nie wiem jeszcze na 100% czy w calosci pojda dla Czarusia, czy zcesciowo podzielimy sie z innym psiakem...W wiekszosci deklarujacy na czarusia- to cioteczki "Kajetankowe"..wiec one wplacaja na moje konto..jesli zdecyzujemy, ze ma zbierac jakas fundacja- to prosze napisac- trzeba bedzie te cioteczki poinformowac-zeby juz nie rozbily przelewu na moje konto..no i osoby nowe tez juz powinny wiedziec..Czaus pojedzie na dniach- 50 zł na kilka dni jest juz u Morii ale reszte trzeba bedzie zaplacic- dlatego dobrze, zeby juz deklarujacy mogli wplacac...Cioteczki Kajtusiowe- musze je zliczyc- bo One juz w tym miesiac na Kajetanka wplacaly- nie beda placily- dopiero w październiku...wiec ta kaske tez juz ma na 100%...pozostale cioteczki.."nowe"...tylko dobrze, zeby juz wplacicly..musza tylko wiedziec na jakie konto...jesli to bedzie fundacyjne- ja zlicze kase i przeleje bez problemu jednorazowo z dopiskiem od kogo ile:p To czekam na decyzje...:lol: Goniu, ja to wszystko wiem - nie martw się i zbieraj kasę dalej. Na razie i tak jeszcze nikt nie wpłacił i żadna fundacja nie jest w to zaangażowana. Chodziło mi o to, że jeśli będą kłopoty z zebraniem deklaracji stałych, to będzie można wykorzystać też allegro do zbierania pieniędzy, a wtedy zawsze lepiej jeśli kasa idzie na konto fundacji niż na prywatne - i ludzie n ato inaczej patrzą, i allegro też. Wtedy rzeczywiście trzeba będzie trochę zmienić sposób płacenia za hotelik, bo faktury od Morii bedą musiały być na fundację, ale te pieniądze, które Ty zbierasz można będzie wtedy też wpłacać na konto fundacji a nie na konto Morii i fundacja zapłaci całą kwotę - nic się nie zmieni poza numerem konta. Ale to i tak jeszcze pieśń przyszłości o ile wogóle będzie potrzebna taka kombinacja. A może chłopak trafi dio DS zanim dotrze do Morii? Quote
__Lara Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Selenga napisał(a):Goniu, ja to wszystko wiem - nie martw się i zbieraj kasę dalej. Na razie i tak jeszcze nikt nie wpłacił i żadna fundacja nie jest w to zaangażowana. Chodziło mi o to, że jeśli będą kłopoty z zebraniem deklaracji stałych, to będzie można wykorzystać też allegro do zbierania pieniędzy, a wtedy zawsze lepiej jeśli kasa idzie na konto fundacji niż na prywatne - i ludzie n ato inaczej patrzą, i allegro też. Wtedy rzeczywiście trzeba będzie trochę zmienić sposób płacenia za hotelik, bo faktury od Morii bedą musiały być na fundację, ale te pieniądze, które Ty zbierasz można będzie wtedy też wpłacać na konto fundacji a nie na konto Morii i fundacja zapłaci całą kwotę - nic się nie zmieni poza numerem konta. Ale to i tak jeszcze pieśń przyszłości o ile wogóle będzie potrzebna taka kombinacja. A może chłopak trafi dio DS zanim dotrze do Morii? Popieram cioteczki, lepiej żeby pieniądze były zbierane na konto Fundacji. Quote
ihabe Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 i to jak , aż błędnik szaleje:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
lilith27 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 ja wiem już goniu to ten czaruś czaruś siedzi w ostatnim boksie boi się i szczeka taki wystraszony troszkę jest staje bokiem jakby ucho nastawial i poszczekuje a współlokatorzy cieszą się zza krat do ludzi Quote
gonia66 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ejno rece bolą i kciuki odpadają:lol:Co slychac???:p Quote
Recommended Posts