Lidan Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Cieszę się, że Czaruś już w drodze do hoteliku. Oby podróż i zmiana otocznia nie przestraszyła go zbytnio :kciuki: Quote
Moria Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Czaruś już dojechał przed chwila. Byl w podrozy bardzo grzeczny w schronisku bez problemu dał sobie założyć szelki i wsadzić się do samochodu, u nas sam wyszedl, jednak dopiero teraz jest śnięty po sedolinie spi. Napiszę jutro co i jak. Gonia wysyłam ci PW. Quote
ihabe Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Moria napisał(a):Czaruś już dojechał przed chwila. Byl w podrozy bardzo grzeczny w schronisku bez problemu dał sobie założyć szelki i wsadzić się do samochodu, u nas sam wyszedl, jednak dopiero teraz jest śnięty po sedolinie spi. Napiszę jutro co i jak. Gonia wysyłam ci PW. Brawo Czaruś, zuch chłopak:loveu::loveu: dobrej nocy Moria:loveu: Quote
iwona213 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 czekałam na te wieści, teraz juz mogę isc spac. Kochany Czarusiu teraz już bedzie tylko lepiej... Quote
__Lara Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Śpij spokojnie Czarusiu :loveu::loveu::loveu: Quote
red Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Dzięki za wieści, grzeczny Czaruś.....;) Quote
gonia66 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 uuuuffffffffffff...wreszcie moge zasiasc do kompa...wreszcie moge odetchnac wiedzac ze Czarus bezpieczny:multi::multi::multi::loveu:..ale to uuufff...znoujest zakłocane..kolejnymi strasznymi biedami...:cool3: Quote
Bjuta Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Trzymaj się Czarusiu! Czekamy na wieści o Tobie szczęściarzu! :lol: Quote
red Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Czekamy na wieści od Morii, jak zachowuje się Czaruś, biedak obudził się pewnie zdezorientowany..... Quote
Moria Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Biedak spi tak zostal spacyfikowany, że spokojnie spi. Quote
lilith27 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 fajnie, że czarunia ma się dobrze iże wszystko się udało trzymam kciuki za czarka, tymczasem ciotki pomóżcie http://www.dogomania.pl/forum/f1161/trzy-sunie-na-stacji-benzynowej-w-jedlance-pomocy-146292/index3.html Quote
D O R K A Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Biedaczysko...:roll: może za dużo dostał sedalinu ale przed podaniem red konsultowała dawkę z wetką ze schroniska Quote
Bjuta Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Moria napisał(a):Biedak spi tak zostal spacyfikowany, że spokojnie spi. Jak się obudzi, całe dotychczasowe życie, wyda mu się snem tylko... Quote
red Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Napisz jak się obudzi, ale go uśpiłam.... Quote
gonia66 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Moria napisał(a):Biedak spi tak zostal spacyfikowany, że spokojnie spi. :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Jeszcze o 10 spal po nocy?/cala noc spal??Moria..a teraz????To chyba nie jest niepokojace..co????:razz: Quote
eski Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Uffff, jak dobrze, że Czaruś juz u Morii. To czekamy na wieści jak się wybudzi. Quote
Moria Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Nie wszystko spokojnie zjadl nie jest uspiony tak że ani ruchu ani nic nie nie. Niech na razie sobie pobedzie w spokojnu. Juz jadl juz pil i byl na spacerku i nic na razie sie nie dzieje. Quote
gonia66 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Moria napisał(a):Nie wszystko spokojnie zjadl nie jest uspiony tak że ani ruchu ani nic nie nie. Niech na razie sobie pobedzie w spokojnu. Juz jadl juz pil i byl na spacerku i nic na razie sie nie dzieje. Uffffffffffffffffff....no to czekamy na dalsze info:loveu:Dzięki Wiolu:lol: Quote
D O R K A Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Całe szczęście, że wszystko w porządku z Czarusiem. Chłopak wyspał się za wszystkie czasy:razz: Quote
Lidan Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Niezły ten sedalin czy jak go tam zwał :roll: Przynajmniej Czaruś wyspał się za wszystkie czasy. Przeklejam z innego wątku: [quote name='ala'][SIZE="6"]UWAGA[SIZE="6"]!!! NIE ODDAWAJCIE DO ADOPCJI ŻADNYCH PSÓW PANU Z KRAKOWA,KTÓRY PODAJE RÓŻNE ADRESY ZAMIESZKANIA,MIĘDZY INNYMI RĘKAWKA,ul.WĘGIERSKA .CZŁOWIEK TEN WYADOPTOWAŁ JUŻ WIELE PSÓW,RÓWNIEŻ Z KRAKOWSKIEGO SCHRONISKA I LOS ICH POZOSTAJE NIEZNANY.:angryy::angryy::angryy: Dokładne dane podam zainteresowanym na PW Od siebie dodam, że nr tel tego pana zaczyna się od: 5086761** Skoro nie udało mu się w ostatnim czasie adoptować min 3 psów w Krakowie to może próbowac gdzie indziej. Quote
red Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Jejku, żeby tylko nie sprzedawał ich na smalec....sorry, ale wszystko możliwe albo na przynętę do walk. Koniecznie trzeba go namierzyć... Quote
Moria Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Czaruś jest u nas od wczoraj,jechal z Selengą w samochodzie, pozwolil w schronisku zalozyć sobie szeleczki, nikt z nas nie slyszal ani jednego jego warknięcia. Boi sie kuli przy gwaltownych ruchach,ploszy się ale tylko tyle. Myślę że z czasem się zaadoptuje i bedzie wszystko znal u mnie, ma dużo kłaków trzeba bedzie go doprowadzić do porządku. Quote
Selenga Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Jestem po weekendzie i bardzo się cieszę, że Czaruś jest spokojny i nie sprawia kłopotów. W podróży był bardzo spokojny i na pewno nie był to skutek sedalinu - szelki i obroże pozwolił sobie założyć zanim sedalin miał szansę zadziałać. Kiedy do niego coś mówiłam w podróży, to się odwracał w moją stronę i słuchał, robił wrażenie jakby na mnie patrzył :) Poza tym leżał sobie spokojnie, na początku trochę ział, ale potem ułożył się wygodnie i chociaż nie spał, to widać było że się nie boi. Może dlatego, że mój samochód pachniał mu innym psem - na Guzika nawet nie warknął :) To czerwone na szyi to nie jest rana tylko nowiutka obroża, z tych na szczęście :) Quote
gonia66 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Cudne foteczki-dziękujemy Selenga...bardzo dziękujemy za wszystko:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts