Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 839
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Czaruś już dojechał przed chwila. Byl w podrozy bardzo grzeczny w schronisku bez problemu dał sobie założyć szelki i wsadzić się do samochodu, u nas sam wyszedl, jednak dopiero teraz jest śnięty po sedolinie spi. Napiszę jutro co i jak.
Gonia wysyłam ci PW.

Posted

Moria napisał(a):
Czaruś już dojechał przed chwila. Byl w podrozy bardzo grzeczny w schronisku bez problemu dał sobie założyć szelki i wsadzić się do samochodu, u nas sam wyszedl, jednak dopiero teraz jest śnięty po sedolinie spi. Napiszę jutro co i jak.
Gonia wysyłam ci PW.

Brawo Czaruś, zuch chłopak:loveu::loveu:
dobrej nocy Moria:loveu:

Posted

uuuuffffffffffff...wreszcie moge zasiasc do kompa...wreszcie moge odetchnac wiedzac ze Czarus bezpieczny:multi::multi::multi::loveu:..ale to uuufff...znoujest zakłocane..kolejnymi strasznymi biedami...:cool3:

Posted

Moria napisał(a):
Biedak spi tak zostal spacyfikowany, że spokojnie spi.

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Jeszcze o 10 spal po nocy?/cala noc spal??Moria..a teraz????To chyba nie jest niepokojace..co????:razz:

Posted

Nie wszystko spokojnie zjadl nie jest uspiony tak że ani ruchu ani nic nie nie.
Niech na razie sobie pobedzie w spokojnu. Juz jadl juz pil i byl na spacerku i nic na razie sie nie dzieje.

Posted

Moria napisał(a):
Nie wszystko spokojnie zjadl nie jest uspiony tak że ani ruchu ani nic nie nie.
Niech na razie sobie pobedzie w spokojnu. Juz jadl juz pil i byl na spacerku i nic na razie sie nie dzieje.

Uffffffffffffffffff....no to czekamy na dalsze info:loveu:Dzięki Wiolu:lol:

Posted

Niezły ten sedalin czy jak go tam zwał :roll: Przynajmniej Czaruś wyspał się za wszystkie czasy.

Przeklejam z innego wątku:
[quote name='ala'][SIZE="6"]UWAGA[SIZE="6"]!!!
NIE ODDAWAJCIE DO ADOPCJI ŻADNYCH PSÓW PANU Z KRAKOWA,KTÓRY PODAJE RÓŻNE ADRESY ZAMIESZKANIA,MIĘDZY INNYMI RĘKAWKA,ul.WĘGIERSKA .CZŁOWIEK TEN WYADOPTOWAŁ JUŻ WIELE PSÓW,RÓWNIEŻ Z KRAKOWSKIEGO SCHRONISKA I LOS ICH POZOSTAJE NIEZNANY.:angryy::angryy::angryy:
Dokładne dane podam zainteresowanym na PW

Od siebie dodam, że nr tel tego pana zaczyna się od: 5086761**
Skoro nie udało mu się w ostatnim czasie adoptować min 3 psów w Krakowie to może próbowac gdzie indziej.

Posted

Jejku, żeby tylko nie sprzedawał ich na smalec....sorry, ale wszystko możliwe albo na przynętę do walk. Koniecznie trzeba go namierzyć...

Posted

Czaruś jest u nas od wczoraj,jechal z Selengą w samochodzie, pozwolil w schronisku zalozyć sobie szeleczki, nikt z nas nie slyszal ani jednego jego warknięcia. Boi sie kuli przy gwaltownych ruchach,ploszy się ale tylko tyle. Myślę że z czasem się zaadoptuje i bedzie wszystko znal u mnie, ma dużo kłaków trzeba bedzie go doprowadzić do porządku.

Posted

Jestem po weekendzie i bardzo się cieszę, że Czaruś jest spokojny i nie sprawia kłopotów. W podróży był bardzo spokojny i na pewno nie był to skutek sedalinu - szelki i obroże pozwolił sobie założyć zanim sedalin miał szansę zadziałać. Kiedy do niego coś mówiłam w podróży, to się odwracał w moją stronę i słuchał, robił wrażenie jakby na mnie patrzył :) Poza tym leżał sobie spokojnie, na początku trochę ział, ale potem ułożył się wygodnie i chociaż nie spał, to widać było że się nie boi. Może dlatego, że mój samochód pachniał mu innym psem - na Guzika nawet nie warknął :)

To czerwone na szyi to nie jest rana tylko nowiutka obroża, z tych na szczęście :)