Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 839
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

gonia66 napisał(a):
Cisza przed burzą...wekend nadchodzi wielkimi krokami przeca- nie???:loveu::loveu::loveu::loveu:

No właśnie, zajmujemy się logistyką a nie literaturą :evil_lol:

Posted

Selenga napisał(a):
No właśnie, zajmujemy się logistyką a nie literaturą :evil_lol:

nO...czyli jak logistyczne postępy ida???pisz nam tu Kochana cioteczko, bo my cicho siedzimy ale zebys widziala moje "tipsy"...marny widok:cool3::cool3::cool3:;):lol:

Posted

gonia66 napisał(a):
nO...czyli jak logistyczne postępy ida???pisz nam tu Kochana cioteczko, bo my cicho siedzimy ale zebys widziala moje "tipsy"...marny widok:cool3::cool3::cool3:;):lol:

jedziemy w sobotę, muszę jeszcze tylko pouzgadniać w schronisku wszystko
postaram sie w dzień coś opisać, bo muszę skończyć coś pilnego dla klienta i pewnie do rana mi zejdzie :(

Posted

Selenga napisał(a):
jedziemy w sobotę, muszę jeszcze tylko pouzgadniać w schronisku wszystko
postaram sie w dzień coś opisać, bo muszę skończyć coś pilnego dla klienta i pewnie do rana mi zejdzie :(

Powodzenia Kochana Cioteczko i ..miłej pracy..:cool3::loveu:

Posted

Selenga dziś dzwoniłaś do mnie a ja nie miałam komórki ze sobą, napisz, czy Czaruś jedzie w sobotę na pewno? Musimy wtedy wszystko ustalić.

Posted

red napisał(a):
Selenga dziś dzwoniłaś do mnie a ja nie miałam komórki ze sobą, napisz, czy Czaruś jedzie w sobotę na pewno? Musimy wtedy wszystko ustalić.

MAm chyba numer do Selengi..ale Ty tez masz..prawda??Ona na dogo wchodzi dosc poźno...Trzymamy kciuki za wszystko:loveu::loveu:

Posted

No właśnie dzwoniłam żeby wszystko ustalić. Wszystko jest przygotowane na transport w sobotę, z tym, że ja z Warszawy do Elbląga mogę wyjechać dopiero ok. 17:00 bo tak kończy pracę osoba towarzysząca. Czarusia mogę odebrać wcześniej, ale nie chciałabym go długo trzymać bez potrzeby w samochodzie, bo o wyciąganiu go z samochodu i wciąganiu drugi raz to raczej mogę zapomnieć.
Zadzwonię jutro to ustalimy wszystko dokładnie.

P.S. własnie dzwoniłam drugi raz, ale tym razem jest zajęte :)

Posted

Ok, jeśli będzie jechał tak późno, to może niech mu dadzą trochę jeść, zwłaszcza, że boksy w których jest Czaruś, tzn psy w nich są karmione w nocy.

Posted

red napisał(a):
Ok, jeśli będzie jechał tak późno, to może niech mu dadzą trochę jeść, zwłaszcza, że boksy w których jest Czaruś, tzn psy w nich są karmione w nocy.

Dlaczeg tak??/Dlaczego psy karmione sa w nocy???:-o

Posted

anhata napisał(a):
Czarus jedzie do domku ??????uoaa :))).....trzymam kciuki wiec :)

Nie cioteczko, nie jedzie do domu
Na razie jedzie do hoteliku u Morii

Posted

gonia66 napisał(a):
Dlaczeg tak??/Dlaczego psy karmione sa w nocy???:-o
Mało pracowników, a dużo zwierząt, więc nocna zmiana -1 prac. też jest tym dociążona, choć nie wiem czy te psy jedzą w nocy....no cóż, w schroniskach wszystko jest nienaturalne, załatwianie się w boksach to też nienaturalne, uwłaczające wręcz, każde zwierzątko nie chce załatwiać się w miejscu gdzie śpi, je, ale w końcu musi....

Posted

red, nie każde zwierzątko nie chce załatwiać się tam gdzie śpi i je...gdyby moja myszka też tak chciała wybrać sobie jeden kącik, a nie gdzie popadnie....:shake: ale to nieważne
Dzisiaj jest sobota:cool3:
A to znaczy, że Czaruś wyjeżdża i do schronu już nie wraca :multi:
Czekamy na jakieś wieści

Posted

Wszystko w porządku, Selenga przyjechała ok. 15 tej. Razem z Dorką i pracownikiem udało się Czarusia wziąć nawet na ręce, dostał 1/2 tabl. sedalinu z kiełbaską, co prawda warknął na Dorkę ale ona pokazała mu kto tu rządzi i nie przestraszyła się. O dziwo na rękach przyniósł go pracownik i wsadził do samochodu.Nawet szelki ma założone ! Nie powiem, boczki mu pracowały ze strachu no i ział trochę....Pewnie sobie coś tam przypomniał, że czas znów na przejażdżkę:cool3: Selenga pojechała z nim do Warszawy, zabierze stamtąd koleżankę i swojego psiaka. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok, póki co nie mam żadnych wieści od Selengi ale obiecała, że wieczorkiem coś napiszą, z Warszawy jest ok. 4 godziny drogi do hoteliku. Trzeba przyznać, że akcja przebiegła b.spokojnie, Czaruś nas zadziwił....oby tak dalej.....zobaczymy jak wysiądzie:oops:

Posted

red napisał(a):
Trzeba przyznać, że akcja przebiegła b.spokojnie, Czaruś nas zadziwił....oby tak dalej.....zobaczymy jak wysiądzie:oops:

Będzie dobrze :) Dzięki red za info.
Bądź grzeczny Czarusiu. Teraz juz będzie tylko lepiej....