Onaa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Przepraszam za offa ale małym krzywym Rudzikiem nikt się nie interesuje, czy naprawdę jest taki brzydki :-(: http://www.dogomania.pl/forum/f28/rudzik-zbieramy-na-hotelik-140491/index2.html . Quote
MakS Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 madcat1981 napisał(a):Dotarło 40 zł od Beaty J. z adnotacją, ze to wpłata na sierpień i wrzesień.Dziękujemy:-) w zeszłym tygodniu robiłam przelew na obiecane 10 zł- czy doszedł? Quote
madcat1981 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 MakS napisał(a):w zeszłym tygodniu robiłam przelew na obiecane 10 zł- czy doszedł? Tak, Kasiu, doszedł razem z wpłatą za bazarek - przepraszam, zapomniałam dopisać na wątku:oops: Dziś jest jeszcze wpłata 50 zł od zuzia63 - dzięki! Quote
MakS Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 madcat1981 napisał(a):Tak, Kasiu, doszedł razem z wpłatą za bazarek - przepraszam, zapomniałam dopisać na wątku:oops: spokojnie, pytałam raczej, żeby zweryfikowac, czy ja czegoś nie pokręciłam- ostatnio mam małe zamieszanie w życiu i zdarza mi się zapominac o pewnych sprawach;) Baranku/ Baco jak tam lekcje ogłady towarzyskiej u Jamora- nie męczy cię biedaku za bardzo? jakby co, zachowaj się jak prawdziwy mężczyzna i "powiedz", co ty myślisz o takich torturach:diabloti: Quote
leni356 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ja wpłacę swoje dzisiaj, przepraszam za spóźnienie - zapomniałam sobie. Wczoraj głaskałam Baranka - fajniusi jest, tylko nadal sika u siebie, ogłady musi jeszcze trochę doszlifować :cool3: No i na kanapę to się raczej nie nadaje Szukajcie mu domku z ogródkiem gdzie by się wylatał i mógł jeszcze popilnować terenu i poszczekać na intruzów :razz: Quote
madcat1981 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 leni356 napisał(a):Ja wpłacę swoje dzisiaj, przepraszam za spóźnienie - zapomniałam sobie. Wczoraj głaskałam Baranka - fajniusi jest, tylko nadal sika u siebie, ogłady musi jeszcze trochę doszlifować :cool3: No i na kanapę to się raczej nie nadaje Szukajcie mu domku z ogródkiem gdzie by się wylatał i mógł jeszcze popilnować terenu i poszczekać na intruzów :razz: Leni przypomnę tylko, że miałas odliczyć od deklaracji koszty przesyłki bazarku dla Baranka, ponieważ wzięłaś je na siebie i w ten sposób powiększyłaś pulę z bazarku. Prawde mówiąc nieprzypominałam się, bo sądziłam, że te koszty były większe niż deklaracja. Quote
Onaa Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Leni, dlaczego się nie nadaje na kanapę ? Dlatego, że siusia u siebie ? Jeśli tak to świntuszek mały jest z tego Baranka :cool3:. Myślicie, że coś się da z tym zrobić, że Baranek nauczy się jeszcze czystości czy już za stary na to ? Quote
leni356 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Dogo07 napisał(a):Leni, dlaczego się nie nadaje na kanapę ? Dlatego, że siusia u siebie ? Jeśli tak to świntuszek mały jest z tego Baranka :cool3:. Myślicie, że coś się da z tym zrobić, że Baranek nauczy się jeszcze czystości czy już za stary na to ? U dorosłego psa takie zachowania trudniej oduczyć. Pewnie w schronie nabył takich nawyków. On jest fajny, tylko w mieszkaniu może ludziom przeszkadzać że podsikuje. Ja go bardziej widzę w domku. Futrzak z niego fajny :lol: Quote
leni356 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 madcat1981 napisał(a):Leni przypomnę tylko, że miałas odliczyć od deklaracji koszty przesyłki bazarku dla Baranka, ponieważ wzięłaś je na siebie i w ten sposób powiększyłaś pulę z bazarku. Prawde mówiąc nieprzypominałam się, bo sądziłam, że te koszty były większe niż deklaracja. OK, mam zapisane to odliczę Quote
Onaa Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Mam nadzieję, że uda się nauczyć Baranka czystości. No chyba że to jakiś problem zdrowotny. Przecież starsze psiaki ze schronisk znajdują domki i to nie tylko takie z ogródkiem ale w również w blokach i jakoś umieją się nauczyć czystości i przystosować do nowych warunków. Jeśli nie to trochę się obawiam, że nikt nie będzie chciał podsikującego psa, nawet jak ma dom z ogrodem. I Baranek musiałby wtedy na stałe mieszkać tylko na zewnątrz :shake:. Quote
Onaa Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 W Przygarnę psa są trzy domki z ogrodem. Pies musi lubić dzieci, koty i psy. Quote
MakS Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Dogo07 napisał(a):Mam nadzieję, że uda się nauczyć Baranka czystości. No chyba że to jakiś problem zdrowotny. Przecież starsze psiaki ze schronisk znajdują domki i to nie tylko takie z ogródkiem ale w również w blokach i jakoś umieją się nauczyć czystości i przystosować do nowych warunków. Jeśli nie to trochę się obawiam, że nikt nie będzie chciał podsikującego psa, nawet jak ma dom z ogrodem. I Baranek musiałby wtedy na stałe mieszkać tylko na zewnątrz :shake:. hmm, wiesz, jak to mówią: czego Jaś się nie nauczy, tego Jan nie bę dzie umiał". Jednak nie należy się poddawać i próbować dalej. Baranku, bądź grzeczny i czekaj na domek:lol: Quote
madcat1981 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Dorzucam dychę swojej comeisięcznej deklaracji. Stan skarpety na 30.08. = 809 zł Quote
Onaa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Nikt się Barankiem nie zainteresował, żadnego telefonu nie było :shake: ? A może jakieś nowe zdjęcia psiaka by się przydały, może mu już te włoski na głowie odrosły, czy jeszcze trzeba poczekać :roll:. Quote
madcat1981 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Wpłynęło 40 zł od ala123 na wrzesień - serdecznie dziękujemy:cool1: Quote
elmira Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Domy, zgłaszać się. Ta cisza jest dołujaca. Quote
MakS Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 elmira napisał(a):Domy, zgłaszać się. Ta cisza jest dołujaca. spokojnie, Baranek jest tak czarującym psiakiem, że prędzej czy później znajdzie domek:) Quote
madcat1981 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Od kochanej MakS dotarło: - 50 zł dla Baranka - 20 zł od mamy MakS dla Bacy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
szajbus Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Kasiu, uzupełniłam pierwszy post. Sprawdź, proszę czy nie pominęłam czegoś po drodze. Baranku teraz cie rzadziej odwiedzam - siła wyższa, ale cały czas ci kibicuje. Nie mogę się doczekać kiedy zagrzejesz pupsko w nowym domu. Quote
madcat1981 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Alles gut :bigok::D Majętny, co?:razz::razz::razz: Dzięki Wam:modla: A niedługo nieco mu uszczypnę na opłatę hotelu... Quote
Becia2222 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Przelałam pieniążki dla Baranka za wrzesień. Quote
Onaa Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Przepraszam za offa, ale może ktoś będzie chciał zaglądnąć :oops:: http://www.dogomania.pl/forum/f28/oczy-pelne-lez-serce-pelne-strachu-czy-zasluguje-na-dom-malboro-lodz-145632/. Quote
madcat1981 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Beciu2222, Twoje 30 zł jest już u mnie, czyli u Bacy. Quote
ciapuś Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 zapraszamy na bazarek Różności na Feniksa i jego koleżanke oraz na psy z*FPR-ZwP* - do 10.09 Quote
Recommended Posts