3 x Posted July 30, 2014 Author Posted July 30, 2014 [quote name='Gremlin']No wiesz... taki nos zatkać? :shake: aaaaaaaaaaaaa mój nochal :loveu: dzisaj wredas tez chciał wyjść o piątej ale już wiedzielismy co jest grane a poza tym ja i tak nie miałam zamiaru dzisiaj się podrywac :evil_lol: więc wyszły o 5:30 ;) Quote
Saththa Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='Gremlin']No wiesz... taki nos zatkać? :shake:[/QUOTE] Albo spać albo zatkać :D Quote
gameta Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='Gremlin']No wiesz... taki nos zatkać? :shake: Zatyczkami do uszu? Quote
Saththa Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='gameta']Zatyczkami do uszu?[/QUOTE] Tamponami chyba :diabloti: Quote
3 x Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 [quote name='Saththa']Albo spać albo zatkać :D [quote name='gameta']Zatyczkami do uszu? weźcie już przestańcie bo będę musiała napisac , ze jest kochany i nic mu zatykać nie wolno ! a wolłabym nie pisac takich rzeczy, żeby mój imidż nie ucierpiał :cool3: [quote name='Saththa']Tamponami chyba :diabloti: żebym ci nie napisała co i komu możesz tamponami zatkać :diabloti: jak będziecie grzeczni to zmobilizujemy się do zrobienia nowych zdjęć ;) bo chwilowo nowości u nas niet Quote
Saththa Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='3 x'] żebym ci nie napisała co i komu możesz tamponami zatkać :diabloti: [/QUOTE] No sobie zatykam, nie :D Quote
inka33 Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='sleepingbyday']wasz wuc - bosskie :-)[/QUOTE] Prawie jak... wucet... :evil_lol: Quote
3 x Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 [quote name='Saththa']No sobie zatykam, nie :D[/QUOTE] miałam na myśli Fixa ;) [quote name='sleepingbyday']wasz wuc - bosskie :-)[/QUOTE] [quote name='inka33']Prawie jak... wucet... :evil_lol:[/QUOTE] łojejku, naprawdę musimy porobić zdjęcia bo zwoje wam się prostują od tego upału ;) Quote
inka33 Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='3 x']łojejku, naprawdę musimy porobić zdjęcia bo zwoje wam się prostują od tego upału ;)[/QUOTE] Możesz dla rozrywki porobić też Bombie! :grins: Quote
3 x Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 [quote name='inka33']Możesz dla rozrywki porobić też Bombie! :grins:[/QUOTE] niestety ale w taką pogodę nie ma szans, żeby Fredek doczłapał się w okolice parku :( Quote
3 x Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 (edited) niektórzy karmią zwierzaki ryżem z gotowanymi warzywami próbowalismy ryż z mięsem - nie wyszło najpierw Bronek potem Fredzio miał rewolucje żołądkowe więc odpuściliśmy warzywa nigdy jakoś szczególnie w diecie psa nas nie pociągały (kluczowe znaczenie w powyższym zdaniu ma słowo "nas") jakoś się nie składało z tymi warzywami psy nie wykazywały zainteresowania i nie bardzo chciały jeść ale wczoraj odkrylismy sposób ! pamietajcie - proste rozwiązania sa najlepsze co zatem zrobiliśmy? ano nic ;) nawet nie schowaliśmy marchewki więc Prodziu się nią odpowiednio zaopiekował królik jeden :evil_lol: edit. zdjęć nie będzie bo z marchewki jest dzisiaj sos na obiad ;) Edited August 1, 2014 by 3 x Quote
*Magda* Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Marchewka zdrowa :loveu: Smacznego Prodziaczku :D Quote
inka33 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='3 x']niestety ale w taką pogodę nie ma szans, żeby Fredek doczłapał się w okolice parku :([/QUOTE] Ale za to Bomba może się doczłapać na łączkę - zwłaszcza, że jest chłodniej. :p Fredzisław, nie daj się upałom! :glaszcze: Quote
łamAga Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Pokażcie swojego gościa z podbitym okiem :evil_lol: Quote
3 x Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 [quote name='magdabroy']Marchewka zdrowa :loveu: Smacznego Prodziaczku :D zdrowa, zdrowa prawie nic nie zjadł od tamtej pory (bo on jest ponad to ;) ) a sra regularnie ;) [quote name='inka33']Ale za to Bomba może się doczłapać na łączkę - zwłaszcza, że jest chłodniej. :p Fredzisław, nie daj się upałom! :glaszcze: pomyslimy pomyslimy już wczoraj mieliśmy taki plan, żeby zadzwonić po Bombe ale najpierw umarlismy z goraca a potem nasze mózgi nie wróciły na właściwe tory mysleniowev;) [quote name='dOgLoV']Pokażcie swojego gościa z podbitym okiem :evil_lol: nie ma pozbyliśmy się już całej trójki ;) ile można :diabloti: właśnie właśnie odwożąc wczoraj gościa na pociąg wpadliśmy na genialny pomysł wzieliśmy Prodziaka no, nie chciało nam się chowac wszystkiego przed nim więc wzieliśmy go ze sobą ale Prodziak jak jezdzi sam z tyłu to lubi sobie przełazić na tylnie siedzenie jak jechalismy z gościem to nie było problemu bo miał go kto stopować ale jak bysmy wracali to już nie więc wymyśliliśmy, że wezmę go sobie do przodu i wiecie co ? to nie wygląda tak jak na filmach :evil_lol: powiem tak: lekko mi nie było pomimo iż opierał sie tylko przednimi łapkami ;) a obślinił mnie o losie ;) pamiętajcie nie róbicie tego z tybciami tybcie sa niewymiarowe nie mieszczą się z przodu w aucie - a przynajmniej nie wtedy jest tam ich właściciel ;) nie mieszczą się także w mieszkaniu * (patrz zdjęcie) musze sciągnąc suszarkę z balkonu ;) *) tak wiem, gdyby nie było łóżka nie byłoby problemu ;) Quote
łamAga Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 No to ja za sam pomysł jeCHania z tybCiem z przodu podziwiam :evil_lol: Qwendi jeździ tylko z tyłu a że nie mamy kombiaka to tył wygląda jak wygląda , klamki poodgryzane , wywietrzniki na klime Całe obgryzione :evil_lol: Quote
3 x Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 [quote name='dOgLoV']No to ja za sam pomysł jeCHania z tybCiem z przodu podziwiam :evil_lol: Qwendi jeździ tylko z tyłu a że nie mamy kombiaka to tył wygląda jak wygląda , klamki poodgryzane , wywietrzniki na klime Całe obgryzione :evil_lol:[/QUOTE] nasze jezdza w bagażniku jak sa dwa to nie ma problemu ale samemu jak jest to zdarza mu sie przełazic ;) musimy dokupić kratkę niestety ta z kombika co mieliśmy wczesniej okazała sie za mała Quote
inka33 Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Chwilowo nici z bombowej sesji by 3 x, bo Bomba jeszcze tydzień będzie zażywać czystego otwockiego powietrza. :grins: Quote
Mała Nika Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='3 x'] właśnie właśnie odwożąc wczoraj gościa na pociąg wpadliśmy na genialny pomysł wzieliśmy Prodziaka no, nie chciało nam się chowac wszystkiego przed nim więc wzieliśmy go ze sobą ale Prodziak jak jezdzi sam z tyłu to lubi sobie przełazić na tylnie siedzenie jak jechalismy z gościem to nie było problemu bo miał go kto stopować ale jak bysmy wracali to już nie więc wymyśliliśmy, że wezmę go sobie do przodu i wiecie co ? to nie wygląda tak jak na filmach :evil_lol: powiem tak: lekko mi nie było pomimo iż opierał sie tylko przednimi łapkami ;) a obślinił mnie o losie ;) pamiętajcie nie róbicie tego z tybciami tybcie sa niewymiarowe nie mieszczą się z przodu w aucie - a przynajmniej nie wtedy jest tam ich właściciel ;) nie mieszczą się także w mieszkaniu * (patrz zdjęcie) musze sciągnąc suszarkę z balkonu ;) *) tak wiem, gdyby nie było łóżka nie byłoby problemu ;)[/QUOTE] Hah no to trzeba być odważnym żeby takiego misia na przód wpuścić:P Aż podziwiam :P Quote
maciaszek Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 https://lh4.googleusercontent.com/-2BUCh9-rn40/U99Nww_kYsI/AAAAAAAADvY/8tWsT64tG0o/w640-h480-no/m_2014-08-02%2B22.44.26.jpg - tylko proszę na paluszkach chodzić, bo jak go coś nagle obudzi to łeb podniesie i się solidnie walnie ;) Quote
3 x Posted August 5, 2014 Author Posted August 5, 2014 [quote name='inka33']Chwilowo nici z bombowej sesji by 3 x, bo Bomba jeszcze tydzień będzie zażywać czystego otwockiego powietrza. :grins: to mamy czas, żeby nasze mózgi wróciły na właściwe tory mysleniowe :evil_lol: [quote name='Mała Nika']Hah no to trzeba być odważnym żeby takiego misia na przód wpuścić:P Aż podziwiam :P chyba raczej nas przygrzało ;) szczerze powiem, ze jakby było ciut miejsca więcej nie byłoby problemu a tak dupci sobie nie umiał ułożyć na dole więc układał się górną częścią na mnie a wczepił się raz łapą cholernik mi w ramię, że gdyby nie pomoc Grema w odczepieniu to chybabym chodziła z takim przyczepionym tybciem do ramienia :evil_lol: [quote name='maciaszek']https://lh4.googleusercontent.com/-2BUCh9-rn40/U99Nww_kYsI/AAAAAAAADvY/8tWsT64tG0o/w640-h480-no/m_2014-08-02%2B22.44.26.jpg - tylko proszę na paluszkach chodzić, bo jak go coś nagle obudzi to łeb podniesie i się solidnie walnie ;) Kasiu ale on ma tak nasrane w tej główce że takie pierdyknięcie to li tylko pomóc mu może :diabloti: co innego przy Fredku Fredzio zasypia i śpi więc jak już zechcecie coś napisać to cicho stukajcie w klawiaturę ;) i przemyślcie coby to znamiona mądrości jakiejś miało bo głupot już wystarczająco dużo naprodukowałam (przy waszym współudziale) na tym watku :evil_lol: Quote
Maupa4 Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 [quote name='3 x'] i przemyślcie coby to znamiona mądrości jakiejś miało bo głupot już wystarczająco dużo naprodukowałam (przy waszym współudziale) na tym watku :evil_lol: Czy Ty aby - przy tej pogodzie oczywiście - nie za dużo wymagasz ? :hmmmm: Quote
Recommended Posts