3 x Posted July 24, 2014 Author Posted July 24, 2014 [quote name='gameta']a ja jestem uczulona na brak polskich znaków - nie rozumiem, jak można nie widzieć różnicy pomiędzy robieniem łaski a laski... A ponieważ jestem dyslektykiem, sama przymrużam oko na ortograficzne błędy, jedynie "ktury" doprowadza mnie do morderczych instynktów :) ja nie używam czasami polskich znaków, jak nie zdążę nacisnąć na klawiaturze "alt' i dobrze że gameta o tym wspomniała, bo po zobaczeniu tego demota, co wkleiłam, kiedyśtam - obiecałam sobie, że już będę zwracać na to uwagę ;) ale na przestawianie literek "i" i "e" najczęsciej w wyrazie "nie" (nei) już nic nie poradze bo to naprawde nie moją wina, że niektóre literki w klawiaturze mam szybsze niż inne :diabloti: a tak wogóle to się wam pochwalę, że nie zrobia nam parkingu pod oknami bo większość mieszkańców jest przeciw :multi: nie to, żebysmy tam na spacery chodzili bo przecież nie będa mi chłopaki pod oknami srali ;) ale miło, że zostawią trawnik i drzewka :) Quote
łamAga Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Ja za każdym razem kiedy czytam swoje wypowiedzi i widzę brak polskich znaków to mam przed oczami właśnie tą wypowiedź Pana Bralczyka , ale nie zawsze mi się chcę polskie znaki robić :lol: aaa i jeszcze ten przekaz mi się podoba :evil_lol: [video=youtube_share;T2iISWltdzc]http://youtu.be/T2iISWltdzc[/video] Quote
inka33 Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Nei mósicie robic nikomu laski i pisac polskich ogonkow, ale hyba czasem mozecie. :diabloti: Quote
gameta Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='inka33']Nei mósicie robic nikomu laski i pisac polskich ogonkow, ale hyba czasem mozecie. :diabloti:[/QUOTE] morzemy :diabloti: A coś co mnie powaliło na kolana było "Chitler" - czytałam kilka razy zanim zakumałam o kogo chodzi :D Quote
3 x Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 olaboga następnym razem powiedzcie nam, że pijecie to się napijemy z wami :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 akcja "język polski jest ę ą" bardzo mi się podobała :-) Quote
łamAga Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Ja miałam kierownika który robił np ta ze coś ta chciał od chłopaków a ich nie było na stanowisku pracy to zostawiał im karteczkę np typu : " brakuje wenrza podpisane : wasz wuc" co miało oczywiście wyglądać " brakuje węża podpisane : wasz wódź " :evil_lol: Quote
Saththa Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 HAHAHAHAHHAH Mój na dokumentach o których chce porozmawiać pisze "Sandra POR" :lol: już wiem, zę to znaczy prosze o rozmowę :D Quote
ania0112 Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='Saththa']Ja tam najbardziej lubię fzhut :loveu:[/QUOTE] chitler to wiem, morzemy też... ale co to jest fzhut.... że niby wschód? wasz wuc jest genialne! Quote
3 x Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 [quote name='ania0112']chitler to wiem, morzemy też... ale co to jest fzhut.... że niby wschód? wasz wuc jest genialne![/QUOTE] może miało być wasz buc? ;) Quote
łamAga Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='3 x']może miało być wasz buc? ;)[/QUOTE] To już prędzej , ale On nawet nazwiska i imiona źle piszę więc .... :roll: Quote
łamAga Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Tak jakoś mi się z wami skojarzyło nie wiem dlaczego :evil_lol: Quote
inka33 Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Chociaż 3 x i Gremlin już mnie nie lubią... :sad: i nie chcą chodzić ze mną i Bombą na psacery... :bigcry: ...to i tak tu wstawię cosik: http://www.luxlux.pl/artykul/mastif-tybetanski-najmodniejszym-psem-22725/galeria_2 :p Quote
łamAga Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='inka33']Chociaż 3 x i Gremlin już mnie nie lubią... :sad: i nie chcą chodzić ze mną i Bombą na psacery... :bigcry: ...to i tak tu wstawię cosik: http://www.luxlux.pl/artykul/mastif-tybetanski-najmodniejszym-psem-22725/galeria_2 :p A My tak na nie narzekamy :roll: Quote
Saththa Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='ania0112']chitler to wiem, morzemy też... ale co to jest fzhut.... że niby wschód? wasz wuc jest genialne![/QUOTE] Dokłądnie tak :lol: Quote
3 x Posted July 29, 2014 Author Posted July 29, 2014 [quote name='dOgLoV']Tak jakoś mi się z wami skojarzyło nie wiem dlaczego :evil_lol: też nie wiem ;) [quote name='inka33']Chociaż 3 x i Gremlin już mnie nie lubią... :sad: i nie chcą chodzić ze mną i Bombą na psacery... :bigcry: ...to i tak tu wstawię cosik: http://www.luxlux.pl/artykul/mastif-tybetanski-najmodniejszym-psem-22725/galeria_2 :p i tylko jeden wygląda jak na tybcia prztystało ;) [quote name='dOgLoV']A My tak na nie narzekamy :roll: aga my narzekamy, żeby inni widzieli jak nam sie powodzi widzisz, inka wkleiła link i od razu wiadomo, ze takie tybcie to iu nas i u ciebie są itd a patrz, inni nie narzekają i nikt nawet nie wie jak im się powodzi ;) tak jak zachowaniem taki tybcio molrale umie człowiekowi obniżyć, tak tym artykułem autor podniósł mi status społeczny :evil_lol: od kilku dni Prodziu ma fun zachciewa mu sie spaceru ok 5 rano piszczy i drapie w drzwi więc co ? po ostatniej akcji z mega kleksem o rozbryzgu, że hej hej i ho ho podejmujemy decyzję, ze piesia trzeba wyprowadzić więc wyporowadziłam ich dzisiaj ja postrzegając świat mniej więcej tak jan na zdjęciu i dopiero poniewczasie do mnie dotarło, że tak! piseio chciał się załatwić ale do tej pory nie wiem dlaczego zrobił to po 30 min od wyjścia z bloku dopiero w środku lasu zjeb jeden ponieważ wstałam na tyle wcześnie przez tego wredasa i nie bardzo kontaktuję więc konkursu nie będzie będzie od razu rozwiązanie - cieczki- gdzieś są cieczki i ktoś o 5 rano łazi z suką jakaś a ten śpioch balkonowy się niezdrowo podnieca ;) Quote
Saththa Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 jezu o 5 rano z psem.... :mdleje: dobrze ze mam to za soba :) Quote
3 x Posted July 29, 2014 Author Posted July 29, 2014 [quote name='Saththa']jezu o 5 rano z psem.... :mdleje: dobrze ze mam to za soba :)[/QUOTE] ja juz dzisiaj też jutro kolej Grema :evil_lol: Quote
Saththa Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 [quote name='3 x']ja juz dzisiaj też jutro kolej Grema :evil_lol:[/QUOTE] a pojutrze?? :razz: Może wywieście ogłsozenia ze bardzo prosicie o niewyprowadzanie suczek z Cieczka przed 7 rano ? :lol: Quote
3 x Posted July 29, 2014 Author Posted July 29, 2014 [quote name='Saththa']a pojutrze?? :razz: Może wywieście ogłsozenia ze bardzo prosicie o niewyprowadzanie suczek z Cieczka przed 7 rano ? :lol:[/QUOTE] pojutrze hmm pojutrze pojutrze powiadasz bedziemy losowac :evil_lol: tzn mnie opcja z losowaniem urzadzą bo jest moja kolej więc jest szansa, że padnie na Grema ;) możemy tez zamknąc balkon, żeby nie spał na balkonie ale w sumie od czego sa balkony jak nie od trzymania tam psów ;) Quote
*Magda* Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Pies na balkonie? A nie za dobrze mu trochę :diabloti: Quote
Saththa Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='3 x']pojutrze hmm pojutrze pojutrze powiadasz bedziemy losowac :evil_lol: tzn mnie opcja z losowaniem urzadzą bo jest moja kolej więc jest szansa, że padnie na Grema ;) możemy tez zamknąc balkon, żeby nie spał na balkonie ale w sumie od czego sa balkony jak nie od trzymania tam psów ;)[/QUOTE] zatkajcie mu nos po prostu :B-fly: Quote
Gremlin Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='Saththa']zatkajcie mu nos po prostu :B-fly: No wiesz... taki nos zatkać? :shake: Quote
Recommended Posts