Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeju ile tu zdjęć , i to same psie :D aż nie spotykane ostatnio na dogo :D 

Te kaukazy jak takie owieczki wyglądają  :loveu:

wam sie Prodzia spaść nie udaje a nam się znowu za bardzo Qwendi upasło , a ta maupa ile by nie zjadła i tak się dopomina o więcej , mało teo , ostatnio Neron nie ma w ogóle apetytu to ta jeszcze jego porcje przeważnie wciąga bo nikt nie stoi i nie pilnuje czy Neron zjadł czy nie  :lmaa:

Posted

Och, Michał  :loveu:

niewiarygodne, że to już 3 lata  :lookarou:

Spróbujcie teraz przytyć Freda a odchudzić Prodziaka - może tą droga się uda ;)

ano to juz 3 lata 

a 4 i pół jak nie ma z nami śledziony michała ;)

coś czuję, ze jak zaczniemy tak kombinowac z przytywaniem i odchudzaniem to zamiast Prodziaka przytyjemy my a zamiast Freda schuną nam portfele ;)

dOgLoV - u nas poranne jedzenie wygląda tak:

dostają po misce suchego

Fred je (nie zjada wszystkiego czasami)

Prodziak czeka na huk wie co 

ale nie wpakuje się do kuchni jak w wejściu je Fred i to nie dlatego, że się nie mieści ;) tylko nie bo tak sobie wymyślił kiedyś

Fred kończy jeść

wstaje Prodziak

idzie się napić 

i myśli (chyba ;) ) 

po czym zaczyna jeść Freda karmę 

więc w miskę Freda wsadzam miskę Prodziaka z jego żarciem

a on je dalej  :stupid:

bez różnicy czyja to karma

ważne, że z miejsca Freda ;)

Posted

Fajny ten opis jedzenia :). Jak miałam 2 psy, to dawałam im w róznych miejscach, zjadały swoje, a apotem pędzikiem biegły do miski drugiego (żeby ją wylizać :)). Zwykle mijały się w przedpokoju (w połowie drogi), czyli jadły z jednakową prędkoscią :laugh2_2: .

Posted

A to u nas wygląda tak 

Dostają po misce suchego , każdy w pewnej odległości od siebie , Qwendi pędzi do miski jak oszalała , Neron podchodzi do swojej i stoi , Qwendi je a Neron stoi i myśli i tak stoi tylko żeby stać aż Qwendi nie zje swojego i sterczy wgapiając sie w pełną Nerona miskę i jego stojącego nad nią , zazwyczaj jak coś puknie albo przejdzie lub przejedzie koło płotu to Neron sie zrywa ze szczekiem a wtedy Qwendi ze stoickim spokojem podchodzi do Nerona miski i zjada jego porcje  :nonono2: ostatnio nawet na kolacji ich przyłapałam , dostały o 18 kolacje , jak co dzień , ubrałam się i wychodze do sklepu , Qwendi ma miske wylizaną a Neron sterczy nad swoją i ma na dnie jeszcze jedzenie , ale że ja wyszłam to trzeba było za mną poleciec , no to jak wrócił to już mógł tylko wylizać pustą mieske  :lmaa:

Posted

A to u nas wygląda tak 

Dostają po misce suchego , każdy w pewnej odległości od siebie , Qwendi pędzi do miski jak oszalała , Neron podchodzi do swojej i stoi , Qwendi je a Neron stoi i myśli i tak stoi tylko żeby stać aż Qwendi nie zje swojego i sterczy wgapiając sie w pełną Nerona miskę i jego stojącego nad nią , zazwyczaj jak coś puknie albo przejdzie lub przejedzie koło płotu to Neron sie zrywa ze szczekiem a wtedy Qwendi ze stoickim spokojem podchodzi do Nerona miski i zjada jego porcje  :nonono2: ostatnio nawet na kolacji ich przyłapałam , dostały o 18 kolacje , jak co dzień , ubrałam się i wychodze do sklepu , Qwendi ma miske wylizaną a Neron sterczy nad swoją i ma na dnie jeszcze jedzenie , ale że ja wyszłam to trzeba było za mną poleciec , no to jak wrócił to już mógł tylko wylizać pustą mieske  :lmaa:

a im się nie poprzestawiało którejest tybciem oaza majestatu a które onkiem samo zuo ?

Posted

O ja Cie sunę ile psów u WAs :)

Wasze cudne, te inne też cudne :) Ten na T przejachany cudowny!!!! Taki fajowy pychol ma :)

ohy i ahy .... ale mam wade..... jak Prodziak stoi ze swoja love... czemu on takiii chudy? Skoro Sandra karmi Fixa to może byś zaczęła karmić prodziaka? :jumpie:

Ja Ciągle karmię Fixa tylko ta dupa się nie zatrzymuje ciągle w ruchu nie usiedzi na dupie Menda sie chyba boli, ze przytyje... tylko coraz większe muły ma... :razz:

Posted

Znalazlam Freda.Mimo ze sie nie odzywam sledze losy Freda od poczatku.

dziękujemy za odwiedziny !

w nagrode kolejna porcja zdjęć :)

m_029.jpg

m_030.jpg

Prodziakowe zaloty :)

m_031.jpg

i Fredowo Cezarowe zaloty ;)

m_032.jpg

i nieśmiały Tolek, który szuka domu !

m_033.jpg

Posted

Co sie Prodziu będzie rozdrabniał  :peace:

Fredzio też chciał przejść od razu do rzeczy

ale go powstrzymalismy 

bo dzieci patrzyły ;)

m_036.jpg

Posted

Ale chociaż dobrą rase wybrał :D

wie co dobre :)

m_037.jpg

jeszcze kilka fotek nieśmiałego Tolka

m_038.jpg

m_039.jpg

Tolek czasami się usmiechał :)

m_040.jpg

a czasami zastanawiał się: "co się tutaj dzieje?!?"

m_041.jpg

Posted

"zakochana para Prodziak i Sparta"

m_047.jpg

m_051.jpg

i Cezar :)

m_048.jpg

kurna

tylko psy i psy a tych zdjęciach mam ;)

aaaa Tolka uszy zyją własnym życiem ;)

m_049.jpg

kolejność zdjęć tez zyje własnym życiem ;)

m_050.jpg

Posted

zakochana para ma przyzwoitkę ;)

Tola 

Tola jest mniejsza od Tolka

ale tak samo jak i on nie ma własnego domu :(

m_052.jpg

m_053.jpg

m_054.jpg

m_055.jpg

m_056.jpg

na dzisiaj koniec

ale to jeszcze nie wszystkie

mam jeszcze zyliard zdjęc z tego wyjazdu ;)

Posted

Tolka uszy są the best! :)

Tola jest taka... Klusiowa. :loveu:

A dziś czekamy sobie z Bombą grzecznie przed przejściem dla pieszych, gdy tu nagle koło mnie, a nad Bombą... morda! :nerwy:

Fred czy co?! Patrzę na resztę należącą do mordy, a tam... nieFred. :roll: