Gremlin Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Saththa napisał(a): Hahahah odpadłeś w przedbiegach zdaje się;) eh... kobiety wszystko nadinterpretują :eviltong: Quote
ania0112 Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 hahahah dobre! Mnie się ostatnio na dworze spytano patrząc na psy czy mam 3, ja ze tak a w odpowiedzi....GRATULUJĘ! Nie wiem tylko czego, czy tego, ze daje rade czy głupoty :p Quote
3 x Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 [quote name='ania0112']hahahah dobre! Mnie się ostatnio na dworze spytano patrząc na psy czy mam 3, ja ze tak a w odpowiedzi....GRATULUJĘ! Nie wiem tylko czego, czy tego, ze daje rade czy głupoty :p przeciez oni Ci wyjatkowych psów gratulowali :) a my wczoraj na spacerze spotkaliśmy dogomaniackiego funfla trójłapka nie widzielismy ich wieki już myślalam, ze sie wyprowadzili Koffi, Drakul, Fredzio i Prodzio Quote
łamAga Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Ale fajna psia ferajna :loveu: No ja podziwiam ze dajecie rade z dwoma ogromami w pojedynke , chociaż szczerze mówiąc to wystarczyło by wam Nerona podrzucić i już by był meksyk :evil_lol: Quote
3 x Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 [quote name='dOgLoV']Ale fajna psia ferajna :loveu: No ja podziwiam ze dajecie rade z dwoma ogromami w pojedynke , chociaż szczerze mówiąc to wystarczyło by wam Nerona podrzucić i już by był meksyk :evil_lol: się powtórze onki to samo zuo ! ;) [quote name='magdabroy']Przyszłam powiedzieć "dzień dobry" :) dzień dobry :) ja tak o Prodziaku cały czas, ze gamoń, że gangrena itd ale jedno mu przyznać trzeba: ma je*ny ambicję jak na tybcia przystało :) takiego sobie patyczka na spacerze znalazł a poza tym to mnie mega wcholerwił dzisiaj bo kilka razy (prawie)obsikał Freda! :mad: bo Fredzio jest dokładniejszy w wąchaniu a Prodziak szybszy :roll: Quote
Gremlin Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 3 x napisał(a): a poza tym to mnie mega wcholerwił dzisiaj bo kilka razy (prawie)obsikał Freda! :mad: bo Fredzio jest dokładniejszy w wąchaniu a Prodziak szybszy :roll: To nie tak :eviltong: Fred jest stary i ma sklerozę. Podchodzi Fred, wącha: niuf niuf... hm.. skądś znam ten zapach... niuf niuf... na pewno skądś go znam... niuf niuf... czy to nie jest ten, no... ten... w tym momencie podchodzi Prodzinek: niuf niuf, tak, to ten łaciaty mikrus z bloku z przeciwka, odsuń się, bo sikam... Fred: czekaj, powącham, niuf niuf... no... masz rację, ej jeszcze wąchałem! Quote
3 x Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Gremlin napisał(a):To nie tak :eviltong: Fred jest stary i ma sklerozę. Podchodzi Fred, wącha: niuf niuf... hm.. skądś znam ten zapach... niuf niuf... na pewno skądś go znam... niuf niuf... czy to nie jest ten, no... ten... w tym momencie podchodzi Prodzinek: niuf niuf, tak, to ten łaciaty mikrus z bloku z przeciwka, odsuń się, bo sikam... Fred: czekaj, powącham, niuf niuf... no... masz rację, ej jeszcze wąchałem! sam jesteś stary i masz skleroze ! gdyby chociaz ze 3 osoby więcej u Fredzia pisały to znów bym cię dodała do ignorowanych osób o! ide poszukac jakiś zdjęc zaległych Quote
Saththa Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Gremlin napisał(a):To nie tak :eviltong: Fred jest stary i ma sklerozę. Podchodzi Fred, wącha: niuf niuf... hm.. skądś znam ten zapach... niuf niuf... na pewno skądś go znam... niuf niuf... czy to nie jest ten, no... ten... w tym momencie podchodzi Prodzinek: niuf niuf, tak, to ten łaciaty mikrus z bloku z przeciwka, odsuń się, bo sikam... Fred: czekaj, powącham, niuf niuf... no... masz rację, ej jeszcze wąchałem! hahah :multi: 3 x napisał(a):sam jesteś stary i masz skleroze ! gdyby chociaz ze 3 osoby więcej u Fredzia pisały to znów bym cię dodała do ignorowanych osób o! ide poszukac jakiś zdjęc zaległych szukaj szukaj;) Patyczek cudny ;) Gremlin napisał(a):eh... kobiety wszystko nadinterpretują :eviltong: nie wydaje mi się :) Quote
3 x Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 (edited) [quote name='Saththa'] szukaj szukaj;) znalazłam ;) najpierwsiejsze z pierwszych zdjęć Fredzia z nami w drodze do nas czyli do DOMU ! i dla porównania najpierwsiejsze z pierwszych zdjęc Prodigy w drodze do nas czyli do domu ;) z miedzylądowaniem ale to szczegół zobaczcie jakie to to maleńkie było kruszynka normalnie a gdyby nasze psy wam się nie podobały zawsze możecie zakupic joerczka ale tylko w okolicach świąt! a to już ulubiona (i jedyna) kocica u moich rodziców a tutaj jkbyście chcieli obstrzyc sobie głowy ;) to podam namiary i jeszcze pocztówka z Moskwy z dedykacją dla Gamety :) Edited July 10, 2014 by 3 x Quote
Saththa Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 https://lh6.googleusercontent.com/-WkK3dGAtCBE/U75_PEbhduI/AAAAAAAADJ4/0fmDVRLf8ko/w450-h600-no/m_DSC01397.jpg o jaka kruszynka :eek2: https://lh3.googleusercontent.com/-Pv128EDM_N4/U75_OaLFWkI/AAAAAAAADJ8/OtNiAFIpETU/w400-h300-no/m_DSC01385.jpg hmmm rozumiem, ze wspaniałomyślnie po zrobieni uzdjecia zerwaliście to to to?:) Fred smutny... i w bagazniku... a Prodziak na kolanach! Quote
3 x Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 [quote name='Saththa']https://lh6.googleusercontent.com/-WkK3dGAtCBE/U75_PEbhduI/AAAAAAAADJ4/0fmDVRLf8ko/w450-h600-no/m_DSC01397.jpg o jaka kruszynka :eek2: ano kruszynka ;) [quote name='Saththa'] https://lh3.googleusercontent.com/-Pv128EDM_N4/U75_OaLFWkI/AAAAAAAADJ8/OtNiAFIpETU/w400-h300-no/m_DSC01385.jpg hmmm rozumiem, ze wspaniałomyślnie po zrobieni uzdjecia zerwaliście to to to?:) juz nie pamietam bo to zima było robione a może nawet zeszła zima ;) [quote name='Saththa'] Fred smutny... i w bagazniku... a Prodziak na kolanach!tak jest ! Fredzio miał wtedy cały bagażnik dla siebie :) a Prodziak był malutki wiec jakto tak, takie maleńkie coś wsadzić do bagażnika? a jak to piszczało jak się toto wiozło do domu łoo jezusicku wyciepać przez okno go chcialam z tysiąc pińcet razy conajmniej ;) Quote
łamAga Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Takie same patyczki znajduje Qwendi i co gorsza kładzie się i je zjada :evil_lol: jak bóbr :evil_lol: Prodziu widać już wam urósł moze czas na kolejne maleństwo :evil_lol: Quote
Gremlin Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 [quote name='dOgLoV'] Prodziu widać już wam urósł moze czas na kolejne maleństwo :evil_lol: :loveu: zaraz mnie Gosia zamorduje ;) Quote
Ziutka Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 3 x napisał(a):sam jesteś stary i masz skleroze ! Otóż to ! :mad: 3 x napisał(a):gdyby chociaz ze 3 osoby więcej u Fredzia pisały to znów bym cię dodała do ignorowanych osób o! Przeca jestem :diabloti: Quote
maciaszek Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 https://lh4.googleusercontent.com/-9lL582R9GhM/U75_Pnnfa1I/AAAAAAAADJE/1vqBp8N4w6A/w400-h533-no/m_DSC01599.jpg - ciekawe co też ludziska chcieli sobie strzyc, że taki dopisek się pojawił :D Quote
*Magda* Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Gremlin napisał(a):To nie tak :eviltong: Fred jest stary i ma sklerozę. Podchodzi Fred, wącha: niuf niuf... hm.. skądś znam ten zapach... niuf niuf... na pewno skądś go znam... niuf niuf... czy to nie jest ten, no... ten... w tym momencie podchodzi Prodzinek: niuf niuf, tak, to ten łaciaty mikrus z bloku z przeciwka, odsuń się, bo sikam... Fred: czekaj, powącham, niuf niuf... no... masz rację, ej jeszcze wąchałem! :roflt::roflt::roflt: 3 x napisał(a): gdyby chociaz ze 3 osoby więcej u Fredzia pisały to znów bym cię dodała do ignorowanych osób o! Jaka szczera :evil_lol: Quote
3 x Posted July 11, 2014 Author Posted July 11, 2014 [quote name='Ziutka'] Przeca jestem :diabloti: w trzech osobach ? ;) [quote name='maciaszek']https://lh4.googleusercontent.com/-9lL582R9GhM/U75_Pnnfa1I/AAAAAAAADJE/1vqBp8N4w6A/w400-h533-no/m_DSC01599.jpg - ciekawe co też ludziska chcieli sobie strzyc, że taki dopisek się pojawił :D wolałam sie nie dowiedzieć ;) chciałam napisac coś zabawnego elekowentnego i wogołe ale nie mam weny spać mi się chce bo biometr jest mega niekorzystny itd ;) zatem będą zdjęcia Fredzia stare ale chwilowo innych brak Prodziaka zdjęć nei będzie bo mi wpier*olił wkładki w trampkach :mad: bęcwał jeden ups, troszkę się wygniotło ;) a juz za chwileczkę już za momencik .... WEEKEND ! :multi: Quote
inka33 Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 [quote name='dOgLoV']Prodziu widać już wam urósł moze czas na kolejne maleństwo :evil_lol: Mam jedną pokurczkę "na zbyciu" jakbyco... ;) BOMBA [quote name='Gremlin']:loveu: zaraz mnie Gosia zamorduje ;) Patrz wyżej. :diabloti: [quote name='3 x']Prodziaka zdjęć nei będzie bo mi wpier*olił wkładki w trampkach :mad: bęcwał jeden Oj tam! Powinnaś go pochwalić za to, że tylko wkładki, a nie od razu całe trampki. :evil_lol: [quote name='3 x'] https://lh4.googleusercontent.com/--TyJfQRZwe4/U75_QK9gX2I/AAAAAAAADJU/qJdNPUmrah0/w640-h480-no/m_DSC01978.jpg Maleńtasek! :loveu: Quote
gameta Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Nie mów nic o spaniu !!! Masakra, a w pracy sezon urlopowy - na tą chwilę zastępuję trzy osoby. Koszmar i obłęd w jednym :placz: Dziękuję za fotę, poprawiła mi humor :) i tak BTW - nick zobowiązuje, masz 3x a masz 2x - niedopatrzenie, które powinnaś szybko nadrobić :diabloti: Quote
łamAga Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Qwendi sie tez tak lubi tarzać jak Fred :evil_lol: już nie macie czym Prodziaka karmić tylko wkładkami do butów :splat: Quote
*Magda* Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 dOgLoV napisał(a): już nie macie czym Prodziaka karmić tylko wkładkami do butów :splat: A potem się dziwią, że Prodziak za chudy :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 magdabroy napisał(a):A potem się dziwią, że Prodziak za chudy :evil_lol: no właśnie :roll: Quote
3 x Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 (edited) [quote name='magdabroy']A potem się dziwią, że Prodziak za chudy :evil_lol: [quote name='dOgLoV']no właśnie :roll: w ramach tuczenie Prodziak wpierdala słoninkę czasami a czasami nie wpierdala nic bo ....? no właśnie nie wiemy czemu nie chce i już to pies który najczęściej jada li tylko wieczorem zmieniliśmy mu karmę na wysokoenergetyczną co do której pierwszego dnia chciał się dobierać do worka a teraz na łbie mogłabym mu ten worek postawić i w dupiu by go miał ot tybetan pełną gębą ;) pamiętacie jak pisałam o 16 pokojach ? - klik- tak mnie naszło że jak są dni z tym niekorzystnym biometrem to taki spacer może podnieść własną samoocenę ludzką nie psią bo te to mają samoocenę wyjebana w kosmos przynajmniej Prodigy Fred tez ma wyjebane ale na wszystko ;) wracając do ludzkiej samooceny kiedyś się dowiedzieliśmy - jakiego ty my mieszkania nie mamy metraż jak stąd w piz*u ;) nie tak dawno o tych pokojach dzisiaj się dowiedziałam, ze mając takie psy to musze zajebistą kasę zarabiać bo przecie one tyle jedzą a już kilka dni temu to był hit tylko jeszcze nie do końca wiem jak go zinterpretować więc póki mnie nie uświadomicie będę się nim delektowała i pęczniała z dumy :evil_lol: otóż idąc sobie z chłopakami, mijała nas mocno starsza kobieta mijając nas przystanęła spojrzała na nas przeżegnała się siarczyście splunęła przy akompaniamencie gromkiego "TFUUU!" i poszła dalej :diabloti: Edited July 18, 2014 by 3 x Quote
gusia0106 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Ciekawe logistyka - postawić worek na głowie i jednocześnie mieć go w dupie. Chciałabym to zobaczyć :) Quote
Recommended Posts