*Magda* Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: tyle mam do powiedzenia :eviltong: Quote
3 x Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 gameta napisał(a):ale Halka już mniej dumnie... :roll: wiem wiem, powinnam była napisać: dostojnie ;) dOgLoV napisał(a):Buahahahhahahaha dobre :evil_lol: magdabroy napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: tyle mam do powiedzenia :eviltong: was 'betowen' śmieszy a nam sie prawie piesio załamał dobrze, że to tybcio i ma wszystko gdzieś ;) Quote
3 x Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 ciszaaaaaaa kto chce się przypodobać modowi i kliknie codziennie 5 x dziennie (chwilę trzeba odczekac między kliknięciami) w Samirę? - klik - Samira jest urocza :) i jutro znów wam przypomne ;) jakby ktos miał problemy z rozwiązywaniem zadań matematycznych tam podanych - piszcie tutaj - pomożemy :evil_lol: edit i oprócz lubienia tego wątku nie trzeba nic polubiac i nigdzie sie rejestrowac jedyne wymaganie to zaglądnięcie na ten wątek co właśnie czynisz :) Quote
gameta Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Dodam, że umiejętność dodawania w zakresie do 100 jest do ogarnięcia naszymi wspólnymi siłami, więc nie lękajcie się ! Quote
łamAga Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Oni mnie sprawdzają , kilka razy mnie o to samo równanie pytają :eviltong: Quote
3 x Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 dOgLoV napisał(a):Oni mnie sprawdzają , kilka razy mnie o to samo równanie pytają :eviltong: mnie za każdym razem o co innego może jako ciężarna jesteś ulgowo traktowana? Quote
łamAga Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 3 x napisał(a):mnie za każdym razem o co innego może jako ciężarna jesteś ulgowo traktowana? Hmmm to tym bardziej powinni mi trudniejsze i ciągle inne zadawac bo teraz powinnam być inteligentna za dwoje :evil_lol: Quote
Saththa Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 a m i każą przepisywac zdania.... :eek2: jak za karę normalnie Quote
gameta Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 dOgLoV napisał(a):Hmmm to tym bardziej powinni mi trudniejsze i ciągle inne zadawac bo teraz powinnam być inteligentna za dwoje :evil_lol: No niestety, ale powszechnie wiadomo, że kobiety w ciąży głupieją. Najgorsze jest to, że zdają sobie z tego sprawę - przetestowałam i na sobie i na znajomych - dlatego ciesz się, że dostałaś łatwe po kilka razy, bo jak nic musiałabyś prosić o wsparcie tutaj :eviltong: Saththa napisał(a):a m i każą przepisywac zdania.... :eek2: jak za karę normalnie Zaczynają się od "zapamiętam na całe życie, że... " ? Quote
Saththa Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 gameta napisał(a): Zaczynają się od "zapamiętam na całe życie, że... " ? Na ich szczęście nie :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 gameta napisał(a):No niestety, ale powszechnie wiadomo, że kobiety w ciąży głupieją. Najgorsze jest to, że zdają sobie z tego sprawę - przetestowałam i na sobie i na znajomych - dlatego ciesz się, że dostałaś łatwe po kilka razy, bo jak nic musiałabyś prosić o wsparcie tutaj :eviltong: a ja miałam wrażenie że tylko ja reaguje na ciąże jakimiś chorymi myslami akcjami i w ogóle , ale wcale nie jest mi dobrze z tym że to normalne :evil_lol: Quote
3 x Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 klikaliscie dzisiaj w Samirę? - kliknij w Samirę- :mad: z dodawaniem pomożemy :) wczoraj Fredzio był na długaśnym spacerze :crazyeye: spotkał się nawet z forumowa Bomba ;) która jest równie kwadratowa jak on :evil_lol: może jutro się ogarnę i jakieś focie wstawię a może nie zobaczymy ile głosów Samierze przybędzie o ! ;) Quote
łamAga Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 ja póki co pamietam codziennie :evil_lol: Quote
3 x Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 pamiętacie o głosowaniu na Samirę? - klik - tradycyjnie w dodawaniu pomożemy :) Quote
łamAga Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 o widzisz , już mi uciekło z glowy :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 ja tam głupieje bez ciąży. z dnia na dzień.... Quote
łamAga Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 sleepingbyday napisał(a):ja tam głupieje bez ciąży. z dnia na dzień.... ale że bez swojej ciąży ? to ja mam totalnie na odwrót , głupieję z ciążą z dnia na dzień coraz bardziej a to jeszcze ponad 2 miesiace :lol: Quote
Maupa4 Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Prodziak na XVI Zlocie Buldogów Francuskich :) Quote
3 x Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 ups a my mamy tylko kilka Lusiek i Uszek coś słabo koleżanka trenowała aparat :roll: :oops: myślalam, że będzie pstrykac jak szalona a w domu okazuje się że ZONK ;) edytuj: tak patrze i patrze i widzę,że ten baran władował sie na kocyk dziewczyn ten to umie sie ustawić :grins: ale ale co ciekawe nie był największy na zlocie i nie, nie było Freda ale były za to dwa dogi niemieckie :loveu: Quote
łamAga Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Taki jakiś zdezorientowany przy tych buldożkach :D dogi to pewnie ich nawet nie dojrzały z pod łap :D Quote
sleepingbyday Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 ale że bez swojej ciąży ? to ja mam totalnie na odwrót , głupieję z ciążą z dnia na dzień coraz bardziej a to jeszcze ponad 2 miesiace :lol: głupieję mimo, że nie jestem w ciąży. ale może to przedwczesna starość?? :look3: Quote
3 x Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 zyliard ich tam było i niby każda inna a jednak jakbym to samo wciąz widziła pomijajc Uszkę i Luśką no i słoitaśną Samire kurna jaka z niej rozkoszna kuska , och ach do schrupania :) Quote
gameta Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 słoitaśną Samire kurna jaka z niej rozkoszna kuska , och ach do schrupania :) Mimo, że nie wygrała - ale 5 lokata to w końcu pierwsza 10tka ;) Quote
Recommended Posts