*Magda* Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='dOgLoV']ale Ty na pewno nie wiesz że on ma tybetańskie korzenie :lol:[/QUOTE] Pewnie i tybki i onki mają jedne korzenie jeszcze z epoki kamienia łupanego :eviltong: Quote
łamAga Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='magdabroy']Pewnie i tybki i onki mają jedne korzenie jeszcze z epoki kamienia łupanego :eviltong:[/QUOTE] taaaaa są edną wielką rodziną :diabloti: dobranoc ;) Quote
Saththa Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='3 x']jak nam dadza jakąs fotkę wnętrza Freda to z chęcią się z Toba podzielę tylko nie wiem czy się uda na trzustke trafic ;)[/QUOTE] heheh Ja mam USG Tazza :) miał robione pod koniec stycznia :roll: teraz chciałabym zobaczyc czy juz ok :lol: mimo, ze badania mówią, ze o k:) Quote
3 x Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 (edited) chciałam wczoraj zmierzyć czas Freda i odległość kiepsko nam poszło bo : 1. Grem uciekł chłopakom spod bloku autem wiec sie oglądały rozglądały i go wyglądały 2. po pierwszym zakręcie natknęliśmy się na parę shar peików, które oczywiście Prodziak musiał, no po prostu musiał pooglądać 3. jak już udało mi się je namówić na dalszy spacer zrobiliśmy 3 kroki i natknęliśmy się na koleżankę chłopaków o umaszczeniu jak Fredzio, więc musiały ale to musiały się obwąchać ;) 4. jak już się obwąchały i udało nam się pójść dalej a nawet przejść przez przejście natknęliśmy się na przyglądająca się nam przez ulice buldożkę francuską, która to jak tylko wyczaiła moment bez aut przeleciała na naszą stronę w związku z czym przestaliśmy się oddalać bo Prodziak musiał ale to musiał się z nią obwąchać i Fredzio też jak już pan zapiął buldożkę poszliśmy dalej w poszukiwaniu Grema o którego się bałam, że już usnął w oczekiwaniu na nas ;) 5. a na koniec się okazała że super hiper costam w zaopatrzył mnie Grem przy bloku źle złapało początek naszej trasy i wyszło, że pierwszy odcinek pokonaliśmy prawie wpław (kanałek) i przenikaliśmy przez płoty i ściany bloków ;) pkt. 2-4 okraszone co i rusz zatrzymywaniem się Fredzia w celu wyglądania gdzie żesz to Grem im odjechał ;) tym sposobem dalej wiemy że nic nie wiemy :evil_lol: ale jedno jest pewneszalonych prędkości nie rozwijamy spacer 1,2 km zajmuje nam od 40 min w zwyż ;) nieźli jesteśmy co ? ;) coś wam pokaże jak chce im się srać to idą w miarę szybko np. tak ;) [video=youtube;UK4Y_nX_3s0]http://www.youtube.com/watch?v=UK4Y_nX_3s0[/video] Edited October 10, 2013 by 3 x Quote
*Magda* Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='3 x'] ale jedno jest pewneszalonych prędkości nie rozwijamy spacer 1,2 km zajmuje nam od 40 min w zwyż ;) nieźli jesteśmy co ? ;) [/QUOTE] Macie podobne tempo do mojego chodzącego dziecka :D Quote
3 x Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 [quote name='magdabroy']Macie podobne tempo do mojego chodzącego dziecka :D[/QUOTE] a tez wszystko wącha i obsikuje zadzierając wysoko nogę? a jak widzi jakąś suczkę to się kładzie gdziebądź? ;) Quote
*Magda* Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='3 x']a tez wszystko wącha i obsikuje zadzierając wysoko nogę? a jak widzi jakąś suczkę to się kładzie gdziebądź? ;)[/QUOTE] Nie :D Ale po raz tysięczny musi dotknąć kółka w rowerze/wózku ;) Do tego trzeba obejść go kilka razy podczas każdego spaceru :D I pokazać każde drzewo które mijamy :) Quote
łamAga Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Prodigy też tak łazi w kółko jak chce zrobić koope ?? Qwendi nie dosyć że musi iść na środek pola to jeszcze łazi w tą i z powrotem w tą i z powrotem zanim znajdzie odpowiednie miejsce .... Quote
inka33 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Moje głowy i stopy kończą się za pół godzinki - chodźcie do mnie choć na dwie chwilki... :modla: Quote
Maupa4 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 W niedzielę w NDM widzieliśmy takie cuś ... :razz: Quote
Gremlin Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='dOgLoV']a to nie ten psiak ?? :cool3: Nie, ten u maupy ma większy biały żabot :) Quote
mala_czarna Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Gocha, wiesz co ja sobie mysle jak patrzę na te zdjęcia?? Zresztą, ja nie mysle, ja to wiem, jestem w 100% przekonana! Do tych dwóch modeli pasowałby trzeci, i ja Ci chyba nie muszę mówić kogo mam na myśli? :eviltong::evil_lol: Quote
Gremlin Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='mala_czarna']Gocha, wiesz co ja sobie mysle jak patrzę na te zdjęcia?? Zresztą, ja nie mysle, ja to wiem, jestem w 100% przekonana! Do tych dwóch modeli pasowałby trzeci, i ja Ci chyba nie muszę mówić kogo mam na myśli? :eviltong::evil_lol:[/QUOTE] Jak sprawisz, że będę miał trzecią rękę, to nie ma sprawy :eviltong: Quote
mala_czarna Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='Gremlin']Jak sprawisz, że będę miał trzecią rękę, to nie ma sprawy :eviltong:[/QUOTE] Cuda to u mnie w 5 minut, tylko z rzeczami przyziemnymi mam problem! :eviltong: Quote
brazowa1 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Kiedyś zajmowałam sie dużym psem pirenejskim,najbardziej pamietam te męczące spacery,bo pies nie szedł,on laaaazł. Nigdy molosa! Quote
gameta Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='dOgLoV'] Prodigy ma fajnych rodziców , w ojcu podoba mi sie wielkość a w matce podpalanie :loveu:[/QUOTE] hahahahahahaha no padłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Faktycznie,wielkość Grema może robić wrażenie, ale że Gośka dała się podpalać ku radości innych :crazyeye: :crazyeye::crazyeye: :diabloti: Quote
Gremlin Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='brazowa1']Kiedyś zajmowałam sie dużym psem pirenejskim,najbardziej pamietam te męczące spacery,bo pies nie szedł,on laaaazł. Nigdy molosa![/QUOTE] Kiedyś zajmowałem się ONkiem, najbardziej pamiętam te męczące spacery, bo pies nie szedł, on pędził! :painting: Nigdy więcej ONka :D Quote
Gremlin Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 (edited) Dwa misie: Edited October 14, 2013 by Gremlin Quote
3 x Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='dOgLoV']Prodigy też tak łazi w kółko jak chce zrobić koope ?? Qwendi nie dosyć że musi iść na środek pola to jeszcze łazi w tą i z powrotem w tą i z powrotem zanim znajdzie odpowiednie miejsce .... nie on sra, wącha i ew jak mu coś w zapachu nie pasi to poprawia i sra raz jeszcze kilkanaście/kilkadziesiat cm dalej ;) [quote name='mala_czarna']Gocha, wiesz co ja sobie mysle jak patrzę na te zdjęcia?? Zresztą, ja nie mysle, ja to wiem, jestem w 100% przekonana! Do tych dwóch modeli pasowałby trzeci, i ja Ci chyba nie muszę mówić kogo mam na myśli? :eviltong::evil_lol: oczywiście , że wiem ;) aczkolwiek jak to mówią "pitu pitu chlastu chlastu nie mam rączek jedenastu" a nawet trzech nie mam :( [quote name='brazowa1']Kiedyś zajmowałam sie dużym psem pirenejskim,najbardziej pamietam te męczące spacery,bo pies nie szedł,on laaaazł. Nigdy molosa! ja mówię, że one człapią ;) [quote name='Gremlin']Kiedyś zajmowałem się ONkiem, najbardziej pamiętam te męczące spacery, bo pies nie szedł, on pędził! :painting: Nigdy więcej ONka :D dobrze, że chociaż był ładny ;) [quote name='gameta']hahahahahahaha no padłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Faktycznie,wielkość Grema może robić wrażenie, ale że Gośka dała się podpalać ku radości innych :crazyeye: :crazyeye::crazyeye: :diabloti: temat Grema taktownie przemilczę ;) co do mojego poświęcenia się ku radości innym tak oto w miniony weekend wybyłam coby Grem miał wonlą chatę prawda, że się poświęciłam ? i mam kilka zdjęc ku radości innych ;) patrzcie i zazdrośćcie ;) Quote
3 x Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 baza noclegowa ;) tętni życiem ;) a w środku buzuje ogień :multi: a za oknemi takieee widoki :) Quote
3 x Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 (edited) następnym razem pojedziemy tam z chłopakami :) [quote name='Gremlin']Dwa misie: http://img42.imageshack.us/img42/1318/z0dr.jpg nie wiem, który jest bardziej zblazowany ;) Edited October 14, 2013 by 3 x Quote
*Magda* Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='3 x'] patrzcie i zazdrośćcie [/QUOTE] Patrzę i zazdroszczę ;) Quote
3 x Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='magdabroy']Patrzę i zazdroszczę ;) chociaż Ty ;) Prodzik unicestwia nam co jakis czas plastikowe rzeczy ostatnio unicestwił nam szczotke do czyszczenia sedesu ;) skoro prośby nasze i groźby ma za nic mamy nadzieję iż przemówi do niego pismo obrazkowe ;) Prodziak robił to 'bardzo źle' :splat: Quote
Recommended Posts