Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']ale Ty na pewno nie wiesz że on ma tybetańskie korzenie :lol:[/QUOTE]

Pewnie i tybki i onki mają jedne korzenie jeszcze z epoki kamienia łupanego :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Pewnie i tybki i onki mają jedne korzenie jeszcze z epoki kamienia łupanego :eviltong:[/QUOTE]

taaaaa są edną wielką rodziną :diabloti:

dobranoc ;)

Posted

[quote name='3 x']jak nam dadza jakąs fotkę wnętrza Freda to z chęcią się z Toba podzielę
tylko nie wiem czy się uda na trzustke trafic ;)[/QUOTE]

heheh Ja mam USG Tazza :) miał robione pod koniec stycznia :roll: teraz chciałabym zobaczyc czy juz ok :lol: mimo, ze badania mówią, ze o k:)

Posted (edited)

chciałam wczoraj zmierzyć czas Freda i odległość
kiepsko nam poszło bo :
1. Grem uciekł chłopakom spod bloku autem wiec sie oglądały rozglądały i go wyglądały
2. po pierwszym zakręcie natknęliśmy się na parę shar peików, które oczywiście Prodziak musiał, no po prostu musiał pooglądać
3. jak już udało mi się je namówić na dalszy spacer zrobiliśmy 3 kroki i natknęliśmy się na koleżankę chłopaków o umaszczeniu jak Fredzio, więc musiały ale to musiały się obwąchać ;)
4. jak już się obwąchały i udało nam się pójść dalej a nawet przejść przez przejście natknęliśmy się na przyglądająca się nam przez ulice buldożkę francuską, która to jak tylko wyczaiła moment bez aut przeleciała na naszą stronę
w związku z czym przestaliśmy się oddalać bo Prodziak musiał ale to musiał się z nią obwąchać i Fredzio też
jak już pan zapiął buldożkę poszliśmy dalej w poszukiwaniu Grema
o którego się bałam, że już usnął w oczekiwaniu na nas ;)
5. a na koniec się okazała że super hiper costam w zaopatrzył mnie Grem przy bloku źle złapało początek naszej trasy i wyszło, że pierwszy odcinek pokonaliśmy prawie wpław (kanałek) i przenikaliśmy przez płoty i ściany bloków ;)
pkt. 2-4 okraszone co i rusz zatrzymywaniem się Fredzia w celu wyglądania gdzie żesz to Grem im odjechał ;)

tym sposobem dalej wiemy że nic nie wiemy :evil_lol:

ale jedno jest pewneszalonych prędkości nie rozwijamy
spacer 1,2 km zajmuje nam od 40 min w zwyż ;)
nieźli jesteśmy co ? ;)

coś wam pokaże
jak chce im się srać to idą w miarę szybko
np. tak ;)

[video=youtube;UK4Y_nX_3s0]http://www.youtube.com/watch?v=UK4Y_nX_3s0[/video]

Edited by 3 x
Posted

[quote name='3 x']
ale jedno jest pewneszalonych prędkości nie rozwijamy
spacer 1,2 km zajmuje nam od 40 min w zwyż ;)
nieźli jesteśmy co ? ;)
[/QUOTE]

Macie podobne tempo do mojego chodzącego dziecka :D

Posted

[quote name='magdabroy']Macie podobne tempo do mojego chodzącego dziecka :D[/QUOTE]

a tez wszystko wącha
i obsikuje zadzierając wysoko nogę?
a jak widzi jakąś suczkę to się kładzie gdziebądź?
;)

Posted

[quote name='3 x']a tez wszystko wącha
i obsikuje zadzierając wysoko nogę?
a jak widzi jakąś suczkę to się kładzie gdziebądź?
;)[/QUOTE]

Nie :D Ale po raz tysięczny musi dotknąć kółka w rowerze/wózku ;) Do tego trzeba obejść go kilka razy podczas każdego spaceru :D I pokazać każde drzewo które mijamy :)

Posted

Prodigy też tak łazi w kółko jak chce zrobić koope ?? Qwendi nie dosyć że musi iść na środek pola to jeszcze łazi w tą i z powrotem w tą i z powrotem zanim znajdzie odpowiednie miejsce ....

Posted

Gocha, wiesz co ja sobie mysle jak patrzę na te zdjęcia?? Zresztą, ja nie mysle, ja to wiem, jestem w 100% przekonana! Do tych dwóch modeli pasowałby trzeci, i ja Ci chyba nie muszę mówić kogo mam na myśli? :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='mala_czarna']Gocha, wiesz co ja sobie mysle jak patrzę na te zdjęcia?? Zresztą, ja nie mysle, ja to wiem, jestem w 100% przekonana! Do tych dwóch modeli pasowałby trzeci, i ja Ci chyba nie muszę mówić kogo mam na myśli? :eviltong::evil_lol:[/QUOTE]

Jak sprawisz, że będę miał trzecią rękę, to nie ma sprawy :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']
Prodigy ma fajnych rodziców , w ojcu podoba mi sie wielkość a w matce podpalanie :loveu:[/QUOTE]

hahahahahahaha no padłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Faktycznie,wielkość Grema może robić wrażenie, ale że Gośka dała się podpalać ku radości innych :crazyeye: :crazyeye::crazyeye:

:diabloti:

Posted

[quote name='brazowa1']Kiedyś zajmowałam sie dużym psem pirenejskim,najbardziej pamietam te męczące spacery,bo pies nie szedł,on laaaazł. Nigdy molosa![/QUOTE]

Kiedyś zajmowałem się ONkiem, najbardziej pamiętam te męczące spacery, bo pies nie szedł, on pędził! :painting:
Nigdy więcej ONka :D

Posted

[quote name='dOgLoV']Prodigy też tak łazi w kółko jak chce zrobić koope ?? Qwendi nie dosyć że musi iść na środek pola to jeszcze łazi w tą i z powrotem w tą i z powrotem zanim znajdzie odpowiednie miejsce ....
nie
on sra, wącha i ew jak mu coś w zapachu nie pasi to poprawia i sra raz jeszcze kilkanaście/kilkadziesiat cm dalej ;)

[quote name='mala_czarna']Gocha, wiesz co ja sobie mysle jak patrzę na te zdjęcia?? Zresztą, ja nie mysle, ja to wiem, jestem w 100% przekonana! Do tych dwóch modeli pasowałby trzeci, i ja Ci chyba nie muszę mówić kogo mam na myśli? :eviltong::evil_lol:
oczywiście , że wiem ;)
aczkolwiek jak to mówią "pitu pitu chlastu chlastu nie mam rączek jedenastu" a nawet trzech nie mam :(

[quote name='brazowa1']Kiedyś zajmowałam sie dużym psem pirenejskim,najbardziej pamietam te męczące spacery,bo pies nie szedł,on laaaazł. Nigdy molosa!
ja mówię, że one człapią ;)

[quote name='Gremlin']Kiedyś zajmowałem się ONkiem, najbardziej pamiętam te męczące spacery, bo pies nie szedł, on pędził! :painting:
Nigdy więcej ONka :D
dobrze, że chociaż był ładny ;)

[quote name='gameta']hahahahahahaha no padłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Faktycznie,wielkość Grema może robić wrażenie, ale że Gośka dała się podpalać ku radości innych :crazyeye: :crazyeye::crazyeye:
:diabloti:
temat Grema taktownie przemilczę ;)
co do mojego poświęcenia się ku radości innym
tak oto w miniony weekend wybyłam coby Grem miał wonlą chatę
prawda, że się poświęciłam ?

i mam kilka zdjęc ku radości innych ;)
patrzcie i zazdrośćcie ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Patrzę i zazdroszczę ;)

chociaż Ty ;)

Prodzik unicestwia nam co jakis czas plastikowe rzeczy
ostatnio unicestwił nam szczotke do czyszczenia sedesu ;)
skoro prośby nasze i groźby ma za nic
mamy nadzieję iż przemówi do niego pismo obrazkowe ;)

Prodziak robił to 'bardzo źle' :splat: