Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='inka33']Chyba zapomnniałyście o:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/192687-SZKODNIKI-czyli-doceń-zwierza-swego-bo-mogłaś-mieć-gorszego :evil_lol:

Prodziu, czy produkujesz już berecik dla Maćka777...? :hmmmm:

niestety nie mamy pełnej dokumentacji
a poza tym nie mamy pewności jakoby to Prodziak zdziałał
oprócz jednego kapcia ale to nie ma się czym chwalić ;)

a poza tym przeciez on wyglada tak niewinnie ;)

Posted

Jedyne zniszczenia mojego Frociaka to: zeżarcie koszuli nocnej (autentycznie, wpieprzyła prawie całą, na szczęście to 100% bawełny było), zeżarcie pilota do telewizora (również nie cały, może jej nie smakował), oraz nadgryzienie poduszki z łóżka, albowiem zdenerwowała się zamknięciem w pokoju i musiała jakoś odreagować. Dodam może tylko tyle, że zamknięta być musiała, bo się robotnik wkurzył jak go za nogawkę złapała. Zagroził, że jego noga więcej w kibelku nie postanie, a glazurę nam chyba święty mikołaj dokończy :)

Posted

[quote name='mala_czarna']Jedyne zniszczenia mojego Frociaka to: zeżarcie koszuli nocnej (autentycznie, wpieprzyła prawie całą, na szczęście to 100% bawełny było), zeżarcie pilota do telewizora (również nie cały, może jej nie smakował), oraz nadgryzienie poduszki z łóżka, albowiem zdenerwowała się zamknięciem w pokoju i musiała jakoś odreagować. Dodam może tylko tyle, że zamknięta być musiała, bo się robotnik wkurzył jak go za nogawkę złapała. Zagroził, że jego noga więcej w kibelku nie postanie, a glazurę nam chyba święty mikołaj dokończy :)

u nas też Prodzik towarzyszł w remoncie łazienki
z apotem sie okazało ze majstra okulary nie mają zauszników ;)

a tak szczerze to wam powiem, że tysiąć trzysta siedemnaście razy wolę jak Prodzik wpierdziela rzeczy małoistotne tudziez rozpierdzielna - bo zdjecia na których widac rozwalone buty dokumentują cheć dostania się Prodzika do papierowych pudełek a nie do butów :)
niż miałby nam np poobgryzać futryny, drzwi czy w*******ić materac z łózka :evil_lol:

Posted

wczora z wieczora ;)
Fredzio sędziował ;)

przyglądał się komentował (a przynajmniej taką ma minę ;) nie to co rozkojarzony tybcio ;))

a dzisiaj rano cieszył się , że wyjątkowo go omijają w swoich harcach ;)

kurcgalopek :)
[video=youtube;F825tSMdSUQ]http://www.youtube.com/watch?v=F825tSMdSUQ[/video]

oraz tańce hulanki swawole :)
[video=youtube;9lfvlFoa-mE]http://www.youtube.com/watch?v=9lfvlFoa-mE&feature=youtu.be[/video]

edit.
o kurna, gadam sama ze soba
weżcie cos ktoś napiszcie , cokolwiek :evil_lol:

Posted

[quote name='APSA']Oki:
Też już macie szron na trawie :shake:

A w ogóle to ładne te Wasze pudelki :loveu:

aha, trampki na poranny spacer gdzie sie Prodzik rozbiega nie są najlepszym wyjściem :evil_lol:

uwielbiam jego miny ;)

jeszcze tylko toaleta:

strategicznych miejsc:

i można wypatrywać kolejnej suczki ;)

Posted

[quote name='mala_czarna']To, że ja nie gadam, nie znaczy, że nie gadam :evil_lol:
W sensie, że czytam, ale rzadko piszę :cool3:[/QUOTE]

co jakis czas się objaw ;)
żeby mi całkiem nie od*******iło ;)

Posted

wtrace 2 slowa n/t zniszczen-duzo mnie teraz nie ma w domu (corka urodzila synka )i zeby obie bulwy nie pogryzly nic w domu (bo 13-letnia TTB nigdy nic nie zniszczyla )zostawiam dziewczynom po kilka kartonow (biore ze sklepu obok)......i jest tylko mnostwo sprzatania po powrocie ,ale nic bulwim zebem nie zostalo naznaczone :diabloti:,jak bylo cieplo-mialy otwarty balkon ,obzarly mi tuje dotad dokad siegnely .....:evil_lol:i pewnie nadgryzly korzenie ,bo krzewy zzolkly....:shake: i nadaja sie na smietnik ,a staly sobie 6 lat ....:cool3: pozdrawiam :lol:....a oba psiaki cudne .....PRODZIAK -marzenie corki ,ale na razie maja 10-letnia astke i 5-letniego grzywca :eviltong:

Posted

[quote name='lula2010']wtrace 2 slowa n/t zniszczen-duzo mnie teraz nie ma w domu (corka urodzila synka )i zeby obie bulwy nie pogryzly nic w domu (bo 13-letnia TTB nigdy nic nie zniszczyla )zostawiam dziewczynom po kilka kartonow (biore ze sklepu obok)......i jest tylko mnostwo sprzatania po powrocie ,ale nic bulwim zebem nie zostalo naznaczone :diabloti:,jak bylo cieplo-mialy otwarty balkon ,obzarly mi tuje dotad dokad siegnely .....:evil_lol:i pewnie nadgryzly korzenie ,bo krzewy zzolkly....:shake: i nadaja sie na smietnik ,a staly sobie 6 lat ....:cool3: pozdrawiam :lol:....a oba psiaki cudne .....[/QUOTE]

my tez Prodziakowi zostawiamy różne rzeczy
wczoraj i dzisiaj ma butelki po kefirach
ale pomimo zabawy butelkami i tak skusił się na laptopa wczoraj ;)
na jego szczęscie do laptopa sie nie dobrał a li tylko posmakował torbę ;)
ma też zostawiane patyki
kartonów miał mnóstwo swojego czasu
ale
on jest wybiórczo konsekwentny
np przez 2 miesiace wpierdziela tylko patyki i nic innego nie ruszy
ale przychodzi taki dzień gdzie zaczyna sie okres kartonów i wtedy przez miesiac nie ruszy patyków
a później myk - zmiana - ukocha plastik ;)
u niego nie sa to zniszczenia wynikające ze złości (to przerabiamy jak chcemy wyjśc wieczorem) a z nudów
tylko niestety nie wiemy co go danego dnia zainteresuje i nie zawsze uda nam się owa rzecz zostawić ;)
np przedłużacz od czerwca leżał w tym samym miejscu nietkniety ;)
kawa stała miesiac w jednym miejscu itd
wieczorne akcje to osobny rozdział ;)
wtedy ewidentnie ma wkurwa na to że wychodzimy i dostaje szłu przez pierwsze 5-10 min
i wtedy to poległ domofon własnie ;)

widac tybetany to psy mocno stróżujące/pilnujące
Prodzik jak żaden pies dotąd dba o nasza reputację i o to jak się prowadzimy ;)

edit:
[quote name='lula2010']PRODZIAK -marzenie corki ,ale na razie maja 10-letnia astke i 5-letniego grzywca :eviltong:[/QUOTE]
wybij jej to z głowy ;)

parafrazując: grzywek - marzenie 3 x :)

Posted

grzywiec-masakra jesli chodzi o zachowanie :diabloti:,potrafi nabrudzic w domu 5 minut po powrocie ze spaceru ....ostatnio nasikal na astunie :evil_lol:...byl behawiorysta kilka razy ,doradzil grzywca wykastrowac (mimo ,ze papierowy ),ale problem jest nadal.....bardziej interesowal sie tym ,ze astka spi z grzywcem i krolikiem...:crazyeye: na jednym poslaniu....

Posted

[quote name='lula2010']grzywiec-masakra jesli chodzi o zachowanie :diabloti:,potrafi nabrudzic w domu 5 minut po powrocie ze spaceru ....ostatnio nasikal na astunie :evil_lol:...byl behawiorysta kilka razy ,doradzil grzywca wykastrowac (mimo ,ze papierowy ),ale problem jest nadal.....bardziej interesowal sie tym ,ze astka spi z grzywcem i krolikiem...:crazyeye: na jednym poslaniu....[/QUOTE]

nie będę filozofowywac
ale może grzywek był inaczej wychowywany
tak jak u nas Prodzi, ti ti malutki szczeniaczek, zabrany od mamusi mógł i nadal może więcej chociaz nad tym pracujemy ;)
(swoją droga to Fred się nigdy o 'więcej' nie dopomina)

i jakby cos to się w oficjalnej rozmowie do tego nie przyznamy
więc proszę mi tutaj nie cytować mojej wypowiedzi :evil_lol:

Posted

grzywiec jest po przejsciach-zmienial wlascicieli ,bo pierwsze panciostwo sie rozeszlo,namowilam corke i ziecia zeby go odkupili,bo psiak sie tulal ...a on im w podziece znaczy mniej lub bardziej mieszkanie...:diabloti:..nie wspomne o pracy jaka wlozyli by ich astunia go nie zezarla(nie toleruje innych zwierzat).....no ale jest ,oni go kochaja a to najwazniejsze...wybral sobie corke ,jest syneczkiem mamusi :evil_lol: i troche balismy sie jak zareaguje na dziecko ...ale oba psiaki poslinily sie przez pare dni i jest ok

Posted

[quote name='Naklejka']Prodziak jest przepięknym tybetanem! :)
Nie sądziłam, że Was tutaj zobaczę, na molosach śledziłam Waszą galerię :)[/QUOTE]
och, żeby uroda szła w parze z mądrością ;)
odwiedzaj nas tutaj częściej
jak widzisz tutaj nas pełno w przeciwieństwie do forum molosów ;)
tam nie wiem 'who is who' :oops:

[quote name='lula2010']grzywiec jest po przejsciach-zmienial wlascicieli ,bo pierwsze panciostwo sie rozeszlo,namowilam corke i ziecia zeby go odkupili,bo psiak sie tulal ...a on im w podziece znaczy mniej lub bardziej mieszkanie...:diabloti:..nie wspomne o pracy jaka wlozyli by ich astunia go nie zezarla(nie toleruje innych zwierzat).....no ale jest ,oni go kochaja a to najwazniejsze...wybral sobie corke ,jest syneczkiem mamusi :evil_lol: i troche balismy sie jak zareaguje na dziecko ...ale oba psiaki poslinily sie przez pare dni i jest ok[/QUOTE]

super że psiaki się dogadały :)
teraz tylko czekać aż dzieć podrośnie i będzie rządził piesami :)

Posted

[quote name='3 x']och, żeby uroda szła w parze z mądrością ;)
odwiedzaj nas tutaj częściej
jak widzisz tutaj nas pełno w przeciwieństwie do forum molosów ;)
tam nie wiem 'who is who' :oops:
[/QUOTE]

To jeszcze dziecko :) Doskonale pamiętam mojego w podobnym wieku... Po 3roku zacznie się uspokajać :eviltong:
I dobrze, mam co czytać i oglądać! :) Ja na molosach się nie udzielam, podczytuję tylko czasami.

Posted

[quote name='Naklejka']To jeszcze dziecko :) Doskonale pamiętam mojego w podobnym wieku... Po 3roku zacznie się uspokajać :eviltong:
I dobrze, mam co czytać i oglądać! :) Ja na molosach się nie udzielam, podczytuję tylko czasami.

tak wiem, wszyscy nam to mówią ;)
ale jak patrzę na tego szkutnika to jakoś człowiekiem małej wiary jestem ;)