3 x Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='maciaszek']http://imageshack.us/a/img854/1117/e5b4.jpg - a ta deseczka pomiędzy legowiskami to ma rozdzielać terytoria? :D nie to zabawka Prodziaka pożyczył sobie od Grema ;) zresztą wszystkopomiędzy posłaniami to zabweczki Prodzinki :) Quote
maciaszek Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='3 x']zresztą wszystkopomiędzy posłaniami to zabweczki Prodzinki :)[/QUOTE] :) Sam sobie je chowa do pudełeczka? Quote
3 x Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='maciaszek']:) Sam sobie je chowa do pudełeczka?[/QUOTE] tak :roll: przecież tybcie to bardzo mądre psy ;) wiedział, że fotki będa to posprzatał ;) chociaż znacznie szybciej idzie mu wyciaganie z pudełeczka ;) czasami razem z pudełeczkiem a czasami celem samym w sobie jest drewniane pudełeczko ;) Quote
angineuuka Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 przypełzałam, bo podobno gdzieś tutaj jest tybcio :grins: Siemka tak w ogóle :) Quote
3 x Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='Angi']przypełzałam, bo podobno gdzieś tutaj jest tybcio :grins: Siemka tak w ogóle :)[/QUOTE] a no jest stronke wcześniej go widziałam ;) teraz go tylko słysze ;) Quote
łamAga Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 hejka ;) trafiłam ;) slodko tu u was :loveu: Prodigy ma fajnych rodziców , w ojcu podoba mi sie wielkość a w matce podpalanie :loveu: Quote
3 x Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;) trafiłam ;) slodko tu u was :loveu: Prodigy ma fajnych rodziców , w ojcu podoba mi sie wielkość a w matce podpalanie :loveu: a już najfajniejszego to Prodziak ma Fredzia :loveu: Quote
łamAga Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='3 x']a już najfajniejszego to Prodziak ma Fredzia :loveu:[/QUOTE] a no oczywiście , przepraszam :oops::loveu: "odważnie" dobrane rasy :razz: Quote
3 x Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='dOgLoV']a no oczywiście , przepraszam :oops::loveu: "odważnie" dobrane rasy :razz:[/QUOTE] samosię ? :hmmmm: [quote name='magdabroy']Przyszła Aga i Angi, to ja też jestem ;)[/QUOTE] ups, a ja żadnego onka nie mam na stanie ;) Quote
łamAga Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='magdabroy']Przyszła Aga i Angi, to ja też jestem ;)[/QUOTE] no to szykuje sie rozruba :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='3 x'] ups, a ja żadnego onka nie mam na stanie ;)[/QUOTE] Czas to zmienić :razz: [quote name='dOgLoV']no to szykuje sie rozruba :eviltong:[/QUOTE] Aga, nie strasz :eviltong: Quote
3 x Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='dOgLoV']no to szykuje sie rozruba :eviltong:[/QUOTE] o masz ja widzialam na co wy sie tam u doglov namaiwiałyście a raczej ją namawiałyście ja wam tylko powiem, że Prodziak jest jeszcze nieletni więc musicie się ważyć słowa ;) Quote
łamAga Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='3 x']samosię ? :hmmmm: [/QUOTE] ???? ja bardziej z tych niekumatych jestem :lol: Quote
*Magda* Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 U dOgLov to był pikuś ;) Czasem jest gorzej :diabloti: A Prodziak pewnego dnia będzie dorosły ;) Quote
angineuuka Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='doglov']???? Ja bardziej z tych niekumatych jestem :lol:[/quote] bardzo potwierdzam. Quote
3 x Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='magdabroy']Czas to zmienić :razz: Aga, nie strasz :eviltong: onki nadaktywne dla nas są ;) [quote name='dOgLoV']???? ja bardziej z tych niekumatych jestem :lol: sięsamo myślisz że sobie tak sprytnie zaplanowaliśmy dobór dwóch silnych i terytorialnych ras ? w dodatku emeryta i szczeniaka ;) no samosię tak zrobiło ;) pora polansować się na osiedlu z chłopakami ;) :painting: tylko grzecznie mi tutaj :nono: Quote
angineuuka Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Poszła, można pospamować :grins: :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 (edited) no tak ;) ja jestem bardzo grzeczna i oglądam "was" na innym forum :lol: i śmiem twierdzić że wszystkie tybetany śpią tak samo , Qwendi robi identyczne pozy jak Prodigy :diabloti: a taką pozą http://img854.imageshack.us/img854/2784/20130415084628.jpg zalatwiła nam po jednej ścianie w każdym pokoju :mad: Edited October 9, 2013 by dOgLoV Quote
*Magda* Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='dOgLoV'] i śmiem twierdzić że wszystkie tybetany śpią tak samo , Qwendi robi identyczne pozy jak Prodigy :diabloti: a taką pozą http://img854.imageshack.us/img854/2784/20130415084628.jpg zalatwiła nam po jednej ścianie w każdym pokoju :mad: Onki też tak śpią :eviltong: Quote
łamAga Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='magdabroy']Onki też tak śpią :eviltong:[/QUOTE] mój Onek tak nie spi , ale mój Onek to podróba może dlatego :eviltong: Quote
angineuuka Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 mój on tak nie spi, ale to pies ze schroniska to inna sytuacja :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='dOgLoV']mój Onek tak nie spi , ale mój Onek to podróba może dlatego :eviltong:[/QUOTE] [quote name='Angi']mój on tak nie spi, ale to pies ze schroniska to inna sytuacja :eviltong:[/QUOTE] A mój jest "oryginalny" i tak śpi :eviltong: Quote
łamAga Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='magdabroy']A mój jest "oryginalny" i tak śpi :eviltong:[/QUOTE] ale Ty na pewno nie wiesz że on ma tybetańskie korzenie :lol: Quote
Recommended Posts