Naklejka Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='3 x']tak wiem, wszyscy nam to mówią ;) ale jak patrzę na tego szkutnika to jakoś człowiekiem małej wiary jestem ;) Jetsan był okropny w tym wieku! https://lh4.googleusercontent.com/-IeUUbLMxeP8/UHw-6nZc9vI/AAAAAAAALac/dGLwIHJTX88/w640-h480-no/IMG_5019.JPG Naprawdę nie mogłam się doczekać tego 3 roku :lol:, w lutym mu już 4 lata stukną i nie mogę w to uwierzyć, przecież dopiero co odbierałam go z hodowli :) Quote
3 x Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 [quote name='mala_czarna']Zdjęcia podziwiam, i porównuję z "moim" tybciem :evil_lol: hmm, pomyliłas umiejscowienie cudzysłowu w cudzysłowiu (nie w cudzysłowie bo <- ale o tym już wicie :evil_lol:) powinien być wyraz "tybciem" a nie moim :evil_lol: swoją drogę pewnie tez byś się cieszyła jakbym nie tylko podczytywała a i u Skubiego i Spajka sie objawiała częsciej :oops: [quote name='Naklejka']Jetsan był okropny w tym wieku! https://lh4.googleusercontent.com/-IeUUbLMxeP8/UHw-6nZc9vI/AAAAAAAALac/dGLwIHJTX88/w640-h480-no/IMG_5019.JPG Naprawdę nie mogłam się doczekać tego 3 roku :lol:, w lutym mu już 4 lata stukną i nie mogę w to uwierzyć, przecież dopiero co odbierałam go z hodowli :) Prodziakowi cały czas stuka coś po czachą ;) inka cokolwiek chciałaś rzec, mam się cieszyć zę zamilkłaś ? ;) Quote
inka33 Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='3 x']inka cokolwiek chciałaś rzec, mam się cieszyć zę zamilkłaś ? ;)[/QUOTE] Miałam zaległości. W którymś momencie marudziłaś, że gadasz sama do siebie i się boisz, żeby Ci całkiem nie odp....ło. Zastosowałam się do prośby napisania c(zeg)okolwiek, chociaż nieco :cool3: się spóźniłam z tym, ot co! :p PS. Nie widziałaś ostatnio Nieujawnionej...? Jakoś urwał mi się z nią kontakt... :shake: Quote
3 x Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 [quote name='inka33']Miałam zaległości. W którymś momencie marudziłaś, że gadasz sama do siebie i się boisz, żeby Ci całkiem nie odp....ło. Zastosowałam się do prośby napisania c(zeg)okolwiek, chociaż nieco :cool3: się spóźniłam z tym, ot co! :p PS. Nie widziałaś ostatnio Nieujawnionej...? Jakoś urwał mi się z nią kontakt... :shake: widzę, że miałam niesłuszne obawy co do od*******enia ;) pomyliłam osoby ;) na szczęscie póki co ;) jeszcze mam kontakt sama ze soba ale ale co ja tutaj piszę ja przyszłam focha strzelić! na zdjęciu publikowanym wczoraj o tym nie ma Prodziaka ! i nikt ale to kutwa nikt nam na to nie zwrócił uwagi :obrazic: nikt ze stałych czytaczy nikt ze spokrewnionych z niektórymi z nas podczytywaczy nikt nul zero :obrazic: Freduś był przyzwoitkiem na randce Prodziaka w sumie dla Fredzia tez panienka była ale jego Lejdi była na tyle nietowarzyska że musiała zostać w kojcu ale tez miała oko na małolaty dobra o teraz już sie na poważnie focham ;) :obrazic: Quote
inka33 Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='3 x']widzę, że miałam niesłuszne obawy co do od*******enia ;) pomyliłam osoby ;) na szczęscie póki co ;) jeszcze mam kontakt sama ze soba Przecież ja też - tylko z Nieujawnioną nie mam. ;) [quote name='3 x'] (...) nie ma Prodziaka ! i nikt ale to kutwa nikt nam na to nie zwrócił uwagi :obrazic: nikt ze stałych czytaczy nikt ze spokrewnionych z niektórymi z nas podczytywaczy nikt nul zero :obrazic: Bo to przecież wciąż wątek tylko Freda! :diabloti: I gości. No i Bacy ... Quote
3 x Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='sleepingbyday']kobita jak się patrzy :-).[/QUOTE] byliśmy na dłuższym spacerku w lesie w sobotę i spotkalismy szczeniaczka jak się patrzy czyli wiekszego od Prodzika ale i taj największe zainteresowanie wzbudzała sunia ;) [video=youtube;fFebfZ2Mu3Q]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fFebfZ2Mu3Q[/video] Quote
sleepingbyday Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 moje wypierdki dostały by szału, jakby im takie dzieciątko doope zawracało ;-). Quote
3 x Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='Saththa']Ooooo tio Niufek był:) Cudnie ;) ano był :) młodszy od Prodziaka a większy ;) przedsatwię wam pierwsza dziewczyne Prodziaka są mniej więcej w tym samym iweku i to ona była sprawczynią tego że nam pies oszalał jak miała cieczkę w oczekuwaniu na ... Puśkę :) (Puska jest adoptowana z organizacji "Pies na zakręcie") Quote
gameta Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 adoptowana i nie wycięta :crazyeye: :shake: Quote
3 x Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='gameta']adoptowana i nie wycięta :crazyeye: :shake:[/QUOTE] [quote name='Saththa']może na 1 cieczke czekali z wycięciem[/QUOTE] adoptowana w wieku 2-3 miesiecy ona ma mniej więcej tyle co prodziak i znają się od samego początku czyli jak mieli te 3-4 miesiace edit. a ja naiwnie myślalam, ze ktos przyszedł pozachwycać się Prodzinką o ja naiwna ;) Quote
sleepingbyday Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 słuchajcie, moge załatwić darmowe usg jamy brzusznej - w ramach warsztatów dla wetów. odbędą się 23-24 listopada w sękocinie (aleja krakowska). mogą być psy domne i podopieczne bezdomne, tylko tzreba dojechac na ustalone godziny. jeśli jest ktoś zainteresowany, piszcie. Quote
3 x Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='sleepingbyday']słuchajcie, moge załatwić darmowe usg jamy brzusznej - w ramach warsztatów dla wetów. odbędą się 23-24 listopada w sękocinie (aleja krakowska). mogą być psy domne i podopieczne bezdomne, tylko tzreba dojechac na ustalone godziny. jeśli jest ktoś zainteresowany, piszcie.[/QUOTE] my chcemy my wybierz nas :multi: a dokładniej to wybierz Freda :) Quote
sleepingbyday Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 a dwóch nie chcecie obejrzeć od razu? Quote
3 x Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='sleepingbyday']a dwóch nie chcecie obejrzeć od razu? chcę :) i tak dwa przyjada bo na materiały budowalne do remotu nie wyrobimy jakbyśmy Prodziaka zostawili samego w mieszkaniu ;) tyle, że myślalam, że sa jakieś limity a co we wnętrzu Freda siedzi i tak chcielismy sprawdzić Fredzio ostatnio mocno spowolnił :( teraz najkrótszy spacer trwa 40-50 min bo w drodze powrotnej Fred min 4-5 razy się kładzie a naprawdę chodzimy minimalne trasy :( jakby ktos jeszcze chciał obejrzeć dwóch od razu i na jednym zdjeciu to zdjecie poniżej ;) i solo ;) (Fred rzadko kiedy wybiera drugie posłanie, taże Ziutka - prezent Fredziowy to strzał w dziesiatkę był :) ) i jeszcze Prodziak solo: i jeszcze nasze nowe zwierzątko: płaszczka ;) Quote
sleepingbyday Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 pamiętaj, ze tam bedzie sporo psów, w 1 sali ileś stanowisk usg, oglądanie psa troche trwa - jeśli dadzą rade, to was zaklepię na badanie :-) Quote
3 x Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 (edited) [quote name='sleepingbyday']pamiętaj, ze tam bedzie sporo psów, w 1 sali ileś stanowisk usg, oglądanie psa troche trwa - jeśli dadzą rade, to was zaklepię na badanie :-) dadzą :) bo to wyjatkowe psy są :loveu: a poza tym potem dostaną łapki i inne smaki ;) Edited October 9, 2013 by 3 x Quote
3 x Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='sleepingbyday']to git :-)[/QUOTE] tylko zapisz nas jakoś razem zeby nie wyszło że jeden jednego dnia rano a drugi wieczorem albo na następny dzień ;) Quote
Saththa Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 płaszczka superowo cudna :) Ja bym obejrzała u Tazza trzustkę chętnie ale trochu mi do Was za daleko :lol: Quote
3 x Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='Saththa']płaszczka superowo cudna :) Ja bym obejrzała u Tazza trzustkę chętnie ale trochu mi do Was za daleko :lol:[/QUOTE] jak nam dadza jakąs fotkę wnętrza Freda to z chęcią się z Toba podzielę tylko nie wiem czy się uda na trzustke trafic ;) Quote
maciaszek Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 http://imageshack.us/a/img854/1117/e5b4.jpg - a ta deseczka pomiędzy legowiskami to ma rozdzielać terytoria? :D Quote
Recommended Posts