sleepingbyday Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 a fredzio co tej pani odpowiedział :-)? Quote
3 x Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='sleepingbyday']a fredzio co tej pani odpowiedział :-)?[/QUOTE] tradycyjnie nic :) ale zawsze podziwiam wiarę ludzi którzy rozmawiają z Fredziem i liczą na odpowiedz ;) Quote
Gremlin Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='sleepingbyday']a fredzio co tej pani odpowiedział :-)?[/QUOTE] A co miał odpowiedzieć? Popatrzył jak na... osobę, która chce z kaukazem rozmawiać i, swoim zwyczajem, nie wdał się w dyskusję z pospólstwem. Quote
3 x Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='Gremlin']A co miał odpowiedzieć? Popatrzył jak na... osobę, która chce z kaukazem rozmawiać i, swoim zwyczajem, nie wdał się w dyskusję z pospólstwem.[/QUOTE] z nami tez nie gada :roll: ale czasami zamacha ogonem na nasz widok :multi: Quote
Saththa Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Może przeszkadza Wam... bariera językowa... Quote
3 x Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='Saththa']Może przeszkadza Wam... bariera językowa...[/QUOTE] w zawoalowany sposób powiedziałaś nam, że jesteśmy niekumaci ? :cool3: Quote
sleepingbyday Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 wręcz prosto z mostu tak rzekła. jak kto gada z moim tymczasem, to jest przez niego karcony za zbytnią śmiałość.... Quote
3 x Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='sleepingbyday']wręcz prosto z mostu tak rzekła. jak kto gada z moim tymczasem, to jest przez niego karcony za zbytnią śmiałość....[/QUOTE] a Fredus ma zwyczajnie rozmówców w d* ;) w karcenie to on się tylko z Prodzinkiem bawi zajefajnie to wygląda jak Fred usuiłuje dobiec do Prodzinki która gania w kółko w końcu Fred staje, oblicza, i bryka prosto w cel [B]tak btw za półtorej miesiaca szykujcie się (wszyscy czytający :)) na wspólny urodzinowy spacer - minie rok jak Fredzio jest u nas i rok ja urodził się Prodzik - początek listopda to jakoś bedzie [/B]:) Quote
sleepingbyday Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 a gdzie ten spacer? obawiam się, że lisio zje freda i prodzika, wypluje obroże i zwymiotuje z przejedzenia. w końcu waży tylko 8kg.... Quote
3 x Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='sleepingbyday']a gdzie ten spacer? obawiam się, że lisio zje freda i prodzika, wypluje obroże i zwymiotuje z przejedzenia. w końcu waży tylko 8kg....[/QUOTE] lasek bródnowski bo tam jest polanka (kilka polanek) do wybiegania się i jakby któryś z psiaków był nie tego można się rozejsc w różne kierunki ;) i nie spotkać na spacerze :evil_lol: mamy jeszcze park bródnowski ale ja jakoś zaufania do parków, z których widze ulicę, nie mam Quote
Saththa Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='3 x']w zawoalowany sposób powiedziałaś nam, że jesteśmy niekumaci ? :cool3:[/QUOTE] niet ;) może on mówi w języku swoich przodków :razz: Quote
Gremlin Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='Saththa']niet ;) może on mówi w języku swoich przodków :razz:[/QUOTE] Немного понимаю русский, но Фред немного. Quote
sleepingbyday Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 gremlin, piszesz w języku sowich przodków, czy freda? Quote
Gremlin Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='sleepingbyday']gremlin, piszesz w języku sowich przodków, czy freda?[/QUOTE] Oczywiście, że Freda :D Quote
Gremlin Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='sleepingbyday']paniała :-)[/QUOTE] :shake: Я понял. Quote
3 x Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='sleepingbyday']transkrypcji się czepiasz?[/QUOTE] [quote name='Gremlin']:shake: Я понял.[/QUOTE] może "paniała" nie tak jak sie tego spodziewałes baby tak maja ;) Quote
sleepingbyday Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 ja nie mogę napisać paniał, bo ja nie paniał, ja paniała! Quote
inka33 Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='3 x']a Fredus ma zwyczajnie rozmówców w d* ;) w karcenie to on się tylko z Prodzinkiem bawi zajefajnie to wygląda jak Fred usuiłuje dobiec do Prodzinki która gania w kółko w końcu Fred staje, oblicza, i bryka prosto w cel [/QUOTE] [B][quote name='3 x']tak btw za półtorej miesiaca szykujcie się (wszyscy czytający :)) na wspólny urodzinowy spacer - minie rok jak Fredzio jest u nas i rok ja urodził się Prodzik - początek listopda to jakoś bedzie [/B]:)[/QUOTE] Za ile miesiąca...?!?!?! :mdleje: [quote name='sleepingbyday']gremlin, piszesz w języku sowich przodków, czy freda?[/QUOTE] Dlaczego Gremlin miałby znać język [B]sowich[/B] przodków...?! :eek2: :diabloti: Quote
gameta Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Inka, jesteś polonistką ? ;) A wiesz, z Gremlinem to nigdy nic nie wiadomo, być może nawet przodkowie sowi są przypadkiem i jego przodkami ;) Quote
3 x Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='inka33'][B] Za ile miesiąca...?!?!?! :mdleje: [/QUOTE] za kurna prawie w połowie listopada :eviltong: tja, nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie komutera ;) Quote
sleepingbyday Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='inka33'] Za ile miesiąca...?!?!?! :mdleje: Dlaczego Gremlin miałby znać język [B]sowich przodków...?! :eek2: :diabloti: słyszałam, ze jest puchaczem :-) :-) Quote
Gremlin Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='sleepingbyday']słyszałam, ze jest puchaczem :-) :-) Chyba się obrażę... Quote
Recommended Posts