Ziutka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Nooo...teraz to rozumiem :multi: A ja już chciałam pytać, czy masz juz na oku kolejnego tymczasa :diabloti: Quote
3 x Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Ziutka']Nooo...teraz to rozumiem :multi: A ja już chciałam pytać, czy masz juz na oku kolejnego tymczasa :diabloti:[/QUOTE] następny będzie mały i brzydki :diabloti: bo im większy tym trudniej się rozstac -> co widać po Fredzie ;) ale to za bardzo długi czas dopiero (mam nadzieję) Quote
Ziutka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='3 x']następny będzie mały i brzydki bo im większy tym trudniej się rozstac ale to za bardzo długi czas dopiero (mam nadzieję)[/QUOTE] Naprawde weźmiesz pokurcza na DT ? Tak zawsze je nazywałaś - małe pieski :eviltong: Hmm...jakoś w to nie wierze ;) Kto rzucił temat żeby Fred u Was został ? Pisz no jak to było :) Quote
Gremlin Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Ziutka']Naprawde weźmiesz pokurcza na DT ? Tak zawsze je nazywałaś - małe pieski :eviltong: Hmm...jakoś w to nie wierze ;) Kto rzucił temat żeby Fred u Was został ? Pisz no jak to było :)[/QUOTE] Później napisze... poszła ze SWOIM psem na spacer :megagrin: no... wreszcie nie będzie mogła się wymigiwać z nocnych spacerków, w końcu to JEJ pies :p Quote
Ziutka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Gremlin']Później napisze... poszła ze SWOIM psem na spacer :megagrin: no... wreszcie nie będzie mogła się wymigiwać z nocnych spacerków, w końcu to JEJ pies :p[/QUOTE] To na nocne spacerki tylko Ty chodziłeś ? Quote
Gremlin Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Ziutka']To na nocne spacerki tylko Ty chodziłeś ?[/QUOTE] w 99,9 procentach Quote
3 x Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Gremlin']Później napisze... poszła ze SWOIM psem na spacer :megagrin: no... wreszcie nie będzie mogła się wymigiwać z nocnych spacerków, w końcu to JEJ pies :p zarówno jeden jak i drugi gnojka dostałam na imieniny a Freda miałam dostać na walentynki ale skoro kupiliśmy sobie łyżwy to mogliśmy się ujawnić wcześniej ;) [quote name='Ziutka']Naprawde weźmiesz pokurcza na DT ? Tak zawsze je nazywałaś - małe pieski :eviltong: Hmm...jakoś w to nie wierze ;) tak to jedyna gwarancja że zrobimy wszystko aby go (tego pokurcza) wyadoptować ;) [quote name='Ziutka']Kto rzucił temat żeby Fred u Was został ? nie wiem ale jak znajdziesz kto to napisz, będę wiedziała do kogo miec pretensje w razie "w" :evil_lol: [quote name='Ziutka']Pisz no jak to było :) jak jak ? nijak to było tyło silniejsze od nas tak jak sobie to teraz analizujemy to gdyby człowiek, żył w zgodzie z naturą i mądrościami ludowymi to od razu by wiedział, ze tak wyjdzie w końcu co tu dużo gadać "do trzech razy sztuka" :evil_lol: a tak poważnie jedyne co nas może skłonić do ew szukania innego domu Fredowi to to, że się nie będą dogadywać z gnojkiem i trzeba je bedzie separować bo wtedy to dupa i dla jednego i drugiego poki co nie jest źle ale Florentynka mnie nastraszyła że mastifom się nie wyjmuje baterii ;) ja już bym się wpieniła na niego tysiąc trzysta dwanaście razy no ale Fred to Fred :loveu: Quote
3 x Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Ziutka']To może tytuł zmienisz, hę ??? ;)[/QUOTE] pprzeca poprosiłam ładnie maupę na wątku ja nie mogę za stary watek ale zmieniłam tytuł pierwszego postu ;) Quote
Ziutka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='3 x']pprzeca poprosiłam ładnie maupę na wątku ja nie mogę za stary watek ale zmieniłam tytuł pierwszego postu ;)[/QUOTE] Przeca skąd mam wiedzieć...slepa jestem i nie widziałam, ześ prosiła! Lece luknąć coś naskrobała w tym pierwszym poście :) Quote
mmmonika Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Gratuluje :) Ale swoją droga nie było innej opcji - Gnojek by się zapłakał za wujciem Fredziochem :) Quote
APSA Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Gratulacje! Czyli udało mi się załapać na jeden z ostatnich spacerów z tymczasowym Fredem :lol: [quote name='3 x']następny będzie mały i brzydki :diabloti:[/QUOTE] Nagi chiński grzywacz? ;) Quote
Gremlin Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='APSA'] Nagi chiński grzywacz? ;)[/QUOTE] wypluj te słowa :mad: :razz: Quote
3 x Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 (edited) [quote name='mmmonika']Gratuluje :) Ale swoją droga nie było innej opcji - Gnojek by się zapłakał za wujciem Fredziochem :) dziekujemy :) żebys wiedziała jak on płacze jak Fredziocha zabieramy na spacer żeby odpoczął od gnojka [quote name='APSA']Gratulacje! Czyli udało mi się załapać na jeden z ostatnich spacerów z tymczasowym Fredem :lol: dziękujemy :) dokładnie :) teraz możesz załapać się na spacer Freda co ma DS ;) Nagi chiński grzywacz? ;) [quote name='Gremlin']wypluj te słowa :mad: :razz: i właśnie taka reakcja Gremlina jest gwarancją, że nie zapała szaloną miłościa do tymczasa i będzie robił wyszstko, zeby sie go pozbyć ;) swoją drogą nagie grzywacze są urocze - jako jedyne pokurcze wiecie "wyjątek potwierdza regułę" ;) Edited January 31, 2013 by 3 x Quote
Florentynka Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 O, tytuł się zmienił! Fred zostaje na stałe, jak rozumiem w charakterze przytulanki dla Gnojka? Gratuluję. Chociaż wyczuwam w tej decyzji delikatną nutę sadyzmu, że skoro już Gnojek musi kogoś obgryzać to niech to będzie Fred... Mam nadzieję , że chłopaki się zaprzyjaźnią i jak Gnojek dorośnie to pozostaną kumplami. Quote
morisowa Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Przeczytałam tytuł -"no wreszcie zmądrzeli !!!". Czytam dalej ... "hmmm, nie noooo oddają PSA, zostawiają gnojka :shake: " Doczytałam - "Gratuluję :lol: Wreszcie ! " Dobra decyzja :eviltong: Quote
Gremlin Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='morisowa'] Dobra decyzja :eviltong: Ta... dobra... Gnojek miał się uczyć od Freda, a to Fred zaczyna naśladować Gnojka - stateczny i wiekowy kaukaz zaczepiał wczoraj Gosię do zabawy :cool3: A tak zaczynają się przedstawiać relacje między psiakami Quote
mmmonika Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 widzę, że Fredzioch ma takie samo zdradzające głęboki potencjał refleksyjno-filozoficzny czoło, (do którego jak przyłoży się ekierkę widac idealny kąt prosty z pyskiem) jak mój niuf... Quote
Gremlin Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='mmmonika']widzę, że Fredzioch ma takie samo zdradzające głęboki potencjał refleksyjno-filozoficzny czoło, (do którego jak przyłoży się ekierkę widac idealny kąt prosty z pyskiem) jak mój niuf... no... tak prawie :D Quote
3 x Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 (edited) się ruch u Fredziocha zrobił ze hej a myślalam, że wątek umrze śmiercią naturalna wiecie pies w DS te sprawy :evil_lol: [quote name='Florentynka']O, tytuł się zmienił! Fred zostaje na stałe, jak rozumiem w charakterze przytulanki dla Gnojka? Gratuluję. Chociaż wyczuwam w tej decyzji delikatną nutę sadyzmu, że skoro już Gnojek musi kogoś obgryzać to niech to będzie Fred... Mam nadzieję , że chłopaki się zaprzyjaźnią i jak Gnojek dorośnie to pozostaną kumplami. zaniepokoił mnie twój wpis a raczej moja jego interpretacja że co, że moga nie pozostać kumplami? z drugiej strony zanim gnojek dorośnie Freda najprawdopodobniej nie będzie sama mi pisałaś kiedy dorastaja mastify :evil_lol: (dla wszystkich wielbicieli Freda to nie Fred szybko nas opuści a Gnojek późno dorośnie ;)) [quote name='morisowa']Przeczytałam tytuł -"no wreszcie zmądrzeli !!!". Czytam dalej ... "hmmm, nie noooo oddają PSA, zostawiają gnojka :shake: " Doczytałam - "Gratuluję :lol: Wreszcie ! " Dobra decyzja :eviltong: dziękujemy :) zapraszamy ze smakami ;) tylko innymi niż te mmmoniki :angryy: dobrze ze te daje tuż przed samym wyściem z mieszkania bo inaczej bym dzisiaj padła trupem od jakże uroczej woni smaczków :eek2::mdleje: [quote name='Gremlin']Ta... dobra... Gnojek miał się uczyć od Freda, a to Fred zaczyna naśladować Gnojka - stateczny i wiekowy kaukaz zaczepiał wczoraj Gosię do zabawy :cool3: tiru riru tak było w rzeczy samej :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: a Gremlin mi zazdrościł ne ne ne ne :evil_lol: A tak zaczynają się przedstawiać relacje między psiakami bym to raczej nazwała "raz się przedstawiły" ;) [quote name='mmmonika']widzę, że Fredzioch ma takie samo zdradzające głęboki potencjał refleksyjno-filozoficzny czoło, (do którego jak przyłoży się ekierkę widac idealny kąt prosty z pyskiem) jak mój niuf... nie wiem jak u Twojego niufka ale ja wiem kiedy u Freda ten potencjał się uzewnętrznia na spacerach ;) lubi sobie uśiąść i podumac ;) widzę, że dzisiaj dzień zdjęć więc ja sowoje zachowam na jutro :eviltong: edit. Ziutka da się "pościagać" ogłoszenia Freda? tak mimochodem ;) Edited February 1, 2013 by 3 x Quote
mmmonika Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='3 x'] dziękujemy :) zapraszamy ze smakami ;) tylko innymi niż te mmmoniki :angryy: dobrze ze te daje tuż przed samym wyściem z mieszkania bo inaczej bym dzisiaj padła trupem od jakże uroczej woni smaczków :eek2::mdleje: ajtam ajtam od razu od razu jest klimat wsi spokojnej wsi wesołej i krowiego pastwiska obok obory dla ostrzeżenia potomnych i innych naiwnych to to jest to: http://www.krakvet.pl/krakvet-przysmak-zwacze-zoladki-wolowe-500g-p-20924.html :diabloti: zobacz ile mają wartości odzywczych a Ty kręcisz nosem (dosłownie):eviltong: Quote
3 x Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='mmmonika']ajtam ajtam od razu od razu jest klimat wsi spokojnej wsi wesołej i krowiego pastwiska obok obory dla ostrzeżenia potomnych i innych naiwnych to to jest to: http://www.krakvet.pl/krakvet-przysmak-zwacze-zoladki-wolowe-500g-p-20924.html :diabloti: zobacz ile mają wartości odzywczych a Ty kręcisz nosem (dosłownie):eviltong: oj, żebys wiedziała że jak otworzyłam paczkę to mi sie dzieciństwo na wsi z obora przypomniało byczki, krówki itp ;) może i ja kręcę nosem ale Fred to się oblizuje po konsumpcji o tak ;) i w sumie to najważniejsze :) Quote
mmmonika Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='3 x']oj, żebys wiedziała że jak otworzyłam paczkę to mi sie dzieciństwo na wsi z obora przypomniało byczki, krówki itp ;) może i ja kręcę nosem ale Fred to się oblizuje po konsumpcji o tak ;) i w sumie to najważniejsze :) :iloveyou::iloveyou::iloveyou: to jest absolutnie NIEmożliwe nie zakochać się we Fredzioszku Quote
3 x Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 wczoraj nastąpiła zuchwała napaść i kradzież w mieszkaniu "ktoś" (oczywiście niewiadomo kto :cool3:) ściągnął torbę smaków z parapetu :crazyeye: ostał się jeden na szczeście były to smaki ze "starego" rzutu i zostały tylko takie te pojedyńcze cienkie ścięgna i jedno kopytko dzsiaj Gnojek miał rzadszą kupę czyli wiadomo kto zjadł za dużo smaków :razz: ale jak wytropić kto ściągnął je z parapetu który sięga mi powyżej pasa ? Gnojek by raczej nie sięgnął Freda nie wypada o takie coś podejrzewać? generalnie w mieszkaniu panuje zmowa milczenia ;) chyba się chłopaki dogadują, co? a tak wyglądają jak każdy je swojego smaka (Fred śmierdziela od mmmoniki :scared:) ciężko powiedzieć, że każdy na swoim posłaniu bo Gnojek podsiadł Fredka a Fredek nie mógł sie zdecydować i na wszelki wypadek zajął dwa posłania po kawałku ;) Quote
Recommended Posts