3 x Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Finetta napisał(a):SIWA nakarmiona. Karmimy BACĘ, potem następne, tak, żeby do 28 czerwca nakarmic WSZYSTKIE psy. przy Bacy tez widnieje już inf o tym, ze dostanie paczkę jedzenia :) Ksera - inf o transporcie kózek zamieściłam dzisiaj na pierwszej stronie, może to coś pomoże nie wiem czy ktoś pytał na watku transportowym? Quote
Camara Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 3 x napisał(a): Ksera - inf o transporcie kózek zamieściłam dzisiaj na pierwszej stronie, może to coś pomoże nie wiem czy ktoś pytał na watku transportowym? Pytałam, bez odzewu :shake: można by ew. wziąć przewoźnika (za zwrot kasy za paliwo) na tej trasie będzie to ponad 200 zł Quote
anhata Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Właśnie, właśnie. Rozsyłam wszędzie, gdzie mogę link do tej akcji. Cel to nakarmić wszystkie psiaki. Quote
Ninti Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Kupiłam kocyki z IKEA. Dajcie mi proszę info, gdzie i komu mam je dostarczyć. Quote
Asior Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 w sobotę na tvn-ie będzie Uwaga o ewakuacji Krakowskiego schroniska :) Quote
hell_angel Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Asior napisał(a):w sobotę na tvn-ie będzie Uwaga o ewakuacji Krakowskiego schroniska :) o której godzinie? Quote
Asior Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 chyba o 19:45 ale trzeba jeszcze w programie sprawdzić :) Quote
Wisełka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Asior napisał(a):chyba o 19:45 ale trzeba jeszcze w programie sprawdzić :) A mnie wtedy nie będzie w domu, a niech to....... No nic nagram sobie :) Quote
Szarotka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 I jak tam sytuacja u Biafry. Mam gosci i nie mam czasu czytac. Quote
iwoniam Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Ksera']Ponawiam prośbę o transport dla kóz Biafry z Krakowa w okolice Łodzi. Napiszcie mi gdzie i skąd zabrać te kózki i jakiś kontakt do osoby, która je ma/przyjmie. pojadę w sobotę, po południu i wówczas mogę spokojnie, bez pośpiechu z nimi wędrować z Krk do Łodzi. mój tel: 503 497 207 i proszę o odpowiedź nt tej maści końskiej - może być jakakolwiek czy jakaś konkretna? Quote
Wisełka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Asior napisał(a):ja aż się boję oglądać :megagrin: Jak każdy :roll: ale nagłaśniać takie sprawy trzeba - o tym wiemy. Ja to jestem pozytywnie zaskoczona programem Magazyn Ekspresu Reporterów. Sądzę że w przeciwieństwie do innych programów sporo interesują się losem zwierząt... a może po prostu jakoś częściej "wpadam" na ich reportaże :razz:??? Quote
Asior Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Iwonka... już sobie Ciebie wyobrażam z tymi kozami w aucie :megagrin: Quote
Asior Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Wisełka napisał(a):Jak każdy :roll: ale nagłaśniać takie sprawy trzeba - o tym wiemy. Ja to jestem pozytywnie zaskoczona programem Magazyn Ekspresu Reporterów. Sądzę że w przeciwieństwie do innych programów sporo interesują się losem zwierząt... a może po prostu jakoś częściej "wpadam" na ich reportaże :razz:??? ale to nie o to chodzi.... byłam na tym nagraniu.. nagrywano kierownika, mnie i jedna dziewczynę która wzięła podczas ewakuacji 12 psiaków ;) byłam zestresowana jak nie wiem co :roll: nie jestem stworzona do "bycia gwiazdą telewizyjną" :megagrin: Quote
3 x Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='iwoniam']Napiszcie mi gdzie i skąd zabrać te kózki i jakiś kontakt do osoby, która je ma/przyjmie. pojadę w sobotę, po południu i wówczas mogę spokojnie, bez pośpiechu z nimi wędrować z Krk do Łodzi. mój tel: 503 497 207 i proszę o odpowiedź nt tej maści końskiej - może być jakakolwiek czy jakaś konkretna? wytłuściłam sobie zeby zapamietac, jutro postaram sie zadzwonić do Izy i dopytac zaraz sms prześlę jej Twoj tel, ws. kózek dziękuję :) Quote
Wisełka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Asior napisał(a):ale to nie o to chodzi.... byłam na tym nagraniu.. nagrywano kierownika, mnie i jedna dziewczynę która wzięła podczas ewakuacji 12 psiaków ;) byłam zestresowana jak nie wiem co :roll: nie jestem stworzona do "bycia gwiazdą telewizyjną" :megagrin: Aaaaaaaaaaaaaa, Asior w TV ;) Quote
Asior Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Wisełka napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaa, Asior w TV ;) no baaaardzo śmieszne normalnie :roll: ze trzy razy się zająkałam, raz nawet zachłysnęłam sie śliną... :placz: na szczęście z tych dłuuugich nagrań muszą się zmieścić w 15 minut więc mam nadzieje, ze będzie mnie malusio :p Quote
Grosziwo Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Asior napisał(a):ale to nie o to chodzi.... byłam na tym nagraniu.. nagrywano kierownika, mnie i jedna dziewczynę która wzięła podczas ewakuacji 12 psiaków ;) byłam zestresowana jak nie wiem co :roll: nie jestem stworzona do "bycia gwiazdą telewizyjną" :megagrin: Ty lepiej powiedz, że byłaś bez makijażu i dlatego się boisz :laugh2_2: Quote
Wisełka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Asior napisał(a):no baaaardzo śmieszne normalnie :roll: ze trzy razy się zająkałam, raz nawet zachłysnęłam sie śliną... :placz: na szczęście z tych dłuuugich nagrań muszą się zmieścić w 15 minut więc mam nadzieje, ze będzie mnie malusio :p Ojjjjjjjj nie złość się ;) Ja rozumiem, bo ja to nie znoszę oglądać siebie nawet na nagraniach weselnych /bleeeeee nie znoszę wesel a mnie to czeka w najbliższą sobotę :roll:/. Pomyśl sobie że to dla dobra zwierzaczków :lol: Quote
Asior Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Grosziwo napisał(a):Ty lepiej powiedz, że byłaś bez makijażu i dlatego się boisz :laugh2_2: nie no makijaż se walnęłam przed wyjazdem (zapłacili mi za taxi do schronu :cool3:) ale oczywiście był taaaki upał, że miałam cały ryj mokry :roll:no nic... kij, ze cała polska to zobaczy :roll: co mi tam :roll: Wisełka napisał(a):Ojjjjjjjj nie złość się ;) Ja rozumiem, bo ja to nie znoszę oglądać siebie nawet na nagraniach weselnych /bleeeeee nie znoszę wesel a mnie to czeka w najbliższą sobotę :roll:/. Pomyśl sobie że to dla dobra zwierzaczków :lol: no tak sobie właśnie myślę i pocieszam się, że pewnie nie jeden raz będę miała jeszcze okazje z siebie idiotkę zrobić :roll: Quote
Wisełka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Asior napisał(a): no tak sobie właśnie myślę i pocieszam się, że pewnie nie jeden raz będę miała jeszcze okazje z siebie idiotkę zrobić :roll: Idiotkę to ja zrobię z siebie, pijana zasypiająca przy stole ;) :evil_lol: Quote
Asior Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Wisełka napisał(a):Idiotkę to ja zrobię z siebie, pijana zasypiająca przy stole ;) :evil_lol: ehehehehh :megagrin:.. kurde chciała bym to zobaczyć :D No ale już dość.,.. nie zaśmiecajmy wątku Biafry ;) Quote
Recommended Posts