Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Finetta napisał(a):
SIWA nakarmiona.

Karmimy BACĘ, potem następne, tak, żeby do 28 czerwca nakarmic WSZYSTKIE psy.

przy Bacy tez widnieje już inf o tym, ze dostanie paczkę jedzenia :)

Ksera - inf o transporcie kózek zamieściłam dzisiaj na pierwszej stronie, może to coś pomoże

nie wiem czy ktoś pytał na watku transportowym?

Posted

3 x napisał(a):

Ksera - inf o transporcie kózek zamieściłam dzisiaj na pierwszej stronie, może to coś pomoże

nie wiem czy ktoś pytał na watku transportowym?

Pytałam, bez odzewu :shake:

można by ew. wziąć przewoźnika (za zwrot kasy za paliwo)
na tej trasie będzie to ponad 200 zł

Posted

[quote name='Ksera']Ponawiam prośbę o transport dla kóz Biafry z Krakowa w okolice Łodzi.

Napiszcie mi gdzie i skąd zabrać te kózki i jakiś kontakt do osoby, która je ma/przyjmie.
pojadę w sobotę, po południu i wówczas mogę spokojnie, bez pośpiechu z nimi wędrować z Krk do Łodzi.
mój tel: 503 497 207
i proszę o odpowiedź nt tej maści końskiej - może być jakakolwiek czy jakaś konkretna?

Posted

Asior napisał(a):
ja aż się boję oglądać :megagrin:

Jak każdy :roll: ale nagłaśniać takie sprawy trzeba - o tym wiemy.
Ja to jestem pozytywnie zaskoczona programem Magazyn Ekspresu Reporterów. Sądzę że w przeciwieństwie do innych programów sporo interesują się losem zwierząt... a może po prostu jakoś częściej "wpadam" na ich reportaże :razz:???

Posted

Wisełka napisał(a):
Jak każdy :roll: ale nagłaśniać takie sprawy trzeba - o tym wiemy.
Ja to jestem pozytywnie zaskoczona programem Magazyn Ekspresu Reporterów. Sądzę że w przeciwieństwie do innych programów sporo interesują się losem zwierząt... a może po prostu jakoś częściej "wpadam" na ich reportaże :razz:???

ale to nie o to chodzi.... byłam na tym nagraniu.. nagrywano kierownika, mnie i jedna dziewczynę która wzięła podczas ewakuacji 12 psiaków ;)
byłam zestresowana jak nie wiem co :roll: nie jestem stworzona do "bycia gwiazdą telewizyjną" :megagrin:

Posted

[quote name='iwoniam']Napiszcie mi gdzie i skąd zabrać te kózki i jakiś kontakt do osoby, która je ma/przyjmie.
pojadę w sobotę, po południu i wówczas mogę spokojnie, bez pośpiechu z nimi wędrować z Krk do Łodzi.
mój tel: 503 497 207
i proszę o odpowiedź nt tej maści końskiej - może być jakakolwiek czy jakaś konkretna?

wytłuściłam sobie
zeby zapamietac, jutro postaram sie zadzwonić do Izy i dopytac
zaraz sms prześlę jej Twoj tel, ws. kózek

dziękuję :)

Posted

Asior napisał(a):
ale to nie o to chodzi.... byłam na tym nagraniu.. nagrywano kierownika, mnie i jedna dziewczynę która wzięła podczas ewakuacji 12 psiaków ;)
byłam zestresowana jak nie wiem co :roll: nie jestem stworzona do "bycia gwiazdą telewizyjną" :megagrin:

Aaaaaaaaaaaaaa, Asior w TV ;)

Posted

Wisełka napisał(a):
Aaaaaaaaaaaaaa, Asior w TV ;)

no baaaardzo śmieszne normalnie :roll: ze trzy razy się zająkałam, raz nawet zachłysnęłam sie śliną... :placz: na szczęście z tych dłuuugich nagrań muszą się zmieścić w 15 minut więc mam nadzieje, ze będzie mnie malusio :p

Posted

Asior napisał(a):

Ty lepiej powiedz, że byłaś bez makijażu i dlatego się boisz :laugh2_2:

Posted

Asior napisał(a):
no baaaardzo śmieszne normalnie :roll: ze trzy razy się zająkałam, raz nawet zachłysnęłam sie śliną... :placz: na szczęście z tych dłuuugich nagrań muszą się zmieścić w 15 minut więc mam nadzieje, ze będzie mnie malusio :p

Ojjjjjjjj nie złość się ;) Ja rozumiem, bo ja to nie znoszę oglądać siebie nawet na nagraniach weselnych /bleeeeee nie znoszę wesel a mnie to czeka w najbliższą sobotę :roll:/. Pomyśl sobie że to dla dobra zwierzaczków :lol:

Posted

Grosziwo napisał(a):
Ty lepiej powiedz, że byłaś bez makijażu i dlatego się boisz :laugh2_2:

nie no makijaż se walnęłam przed wyjazdem (zapłacili mi za taxi do schronu :cool3:)
ale oczywiście był taaaki upał, że miałam cały ryj mokry :roll:no nic... kij, ze cała polska to zobaczy :roll: co mi tam :roll:

Wisełka napisał(a):
Ojjjjjjjj nie złość się ;) Ja rozumiem, bo ja to nie znoszę oglądać siebie nawet na nagraniach weselnych /bleeeeee nie znoszę wesel a mnie to czeka w najbliższą sobotę :roll:/. Pomyśl sobie że to dla dobra zwierzaczków :lol:

no tak sobie właśnie myślę i pocieszam się, że pewnie nie jeden raz będę miała jeszcze okazje z siebie idiotkę zrobić :roll:

Posted

Asior napisał(a):

no tak sobie właśnie myślę i pocieszam się, że pewnie nie jeden raz będę miała jeszcze okazje z siebie idiotkę zrobić :roll:

Idiotkę to ja zrobię z siebie, pijana zasypiająca przy stole ;) :evil_lol:

Posted

Wisełka napisał(a):
Idiotkę to ja zrobię z siebie, pijana zasypiająca przy stole ;) :evil_lol:

ehehehehh :megagrin:.. kurde chciała bym to zobaczyć :D

No ale już dość.,.. nie zaśmiecajmy wątku Biafry ;)