Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Neigh, ogłoszenia one mają?
Ja mam tak sporadyczy dostęp do neta, że wstyd..:roll:
teraz jak zawsze taaaki wysyp szczeniąt :-( sama mam 3tygodniowe cudo na DT.
A może napisz do Neris, ona szukała szczeniakom domów w Niemczech, może mogłaby pomóc. zwolennikiem nie jestem, ale widzę co się dzieje:roll:

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TAK mi przykro,że nie mogę pomóc:-(. Cały czas przeskakuję przez pudła i nic nie mogę znaleźć. :cool3: Mam nadzieję,że do końca lipca mój dom wróci do normalności.

Posted

gusia0106 napisał(a):
Szykuje mi się dom być może dla jednego szczeniora....
Skąd można ewentualnie je odebrać?

Z Ursusa. Mam za krótką wypowiedz......Zatem Ursus aktualnie Warszawa.

Posted

gusia0106 napisał(a):
Szykuje mi się dom być może dla jednego szczeniora....
Skąd można ewentualnie je odebrać?

Być może sunia-matka pójdzie do adopcji do Baniochy, natomiast sprawie domów stałych dla szczeniaków proszę kontaktować się ze mną pod numer telefonu 501 980 665 lub na PW.

Posted

[quote name='malawaszka']kobitki - szukam kogoś na wizytę przed.adop. dla sznupcia z Ostatniej Szansy - jest u mnie i ma sznaśe na domek z Wawce - Wawer - znacie kogoś w tym rejonie kto by prześwietlił domek?
http://www.dogomania.pl/forum/f1161/sznaucer-miniaturowy-jego-ostatnia-szansa-pilnie-dt-140982/

Ciotka, dawaj mi namiary na PW.
Mam tam taką jedną to ją jutro oświecę, że ma zajęte popołudnie :evil_lol:

Posted

Niestety sunia nie będzie miała domku. Na wizycie przedadopcyjnej była "beka" i stwierdziła, że ludzie chcą ale nie takiego pieska i to nie jest odpowiedni dom dla naszej suni. Jak na razie nikt inny nie jest zainteresowany ani sunią, ani jej szczeniakami. Czy one mają dużo ogłoszeń?

Posted

Noo i tu się absolutnie zgadza:-). Paros jak zwykle niezawodna.:loveu:...ale miałam nadzieję, ze moze jeszcze ktoś..
Na razie cisza adopcyjna trwa

Posted

Allegro jest zakończone - Neigh oferowałam, że zapłacę za wyróżnienie - chcecie czy nie chcecie :diabloti: Paros wznów allegro i daj znać ile i gdzie Ci przelać (tylko wiesz, nie to na głównej stronie allegro za 100zł :oops:)

Posted

Wiem Gameta, wiem, ale ja się nic nie odzywam, bom hmm wstydliwa hihih. A poważnie, nie ja robię ogłoszenia, to co się będę wyróżnieniami rządzić

Kurna olek - byłam dziś na takim szkoleniu wolontariackim i śmy byli w przytulisku. Wiedziałm, ze to się źle skonczy....
Była taka jedna sunia......no i przepadłam szlag by to:roll:

Posted

No wiesz co? Wstydliwa :shake: Poczekam na Paros w takim razie :diabloti:

No to dawaj ten wątek tej nowej ;) I jak byś nie wiedziała, jakich miejsć unikać :shake: ;)

Posted

Nowa nie ma wątku, nie ma nawet zdjęć.

Kurna - ja nie wchodzę CELOWO na nowe wątki, ja już się nawet na pobocza nie patrzę. Unikam kłopotów.....no i co?

I kurna przepadłam. A drugie co mi się podobalo strasznie ponoć jest wściekle złe.Jeee tam....

Posted

Neigh napisał(a):
Nowa nie ma wątku, nie ma nawet zdjęć.

Kurna - ja nie wchodzę CELOWO na nowe wątki, ja już się nawet na pobocza nie patrzę. Unikam kłopotów.....no i co?

I kurna przepadłam. A drugie co mi się podobalo strasznie ponoć jest wściekle złe.Jeee tam....

To trza porobić (ja sobie mogę z trójmiasta się pomądrzyć)

I idziesz na szkolenie do przytuliska :diabloti:

Pewne, że jeeeee tem - pewnie wystraszone jak cholera i tyle. Przeglądając wątki od dłuższego czasu, nasunął mi się wniosek, że prawdziwe agresywne cholery w schronach są przemiłe i przeciche a te "agresywne' schroniskowo, to później śpią z noworodkiem w jednym łóżeczku...

Posted

Dokładnie tak. Owszem bywają wyjątki.

Najgorsze jak psu łatkę przykleją...

Mój osobisty Tygryś stał na krowim łańcuchu jako "szczególnie niebezpieczny dla ludzi i zwierząt" TIAAA

A ja mam słabość do bandytów :)

Facetów też sobie zawsze nieodpowiednich wybieram :-)

Posted

gameta napisał(a):
Allegro jest zakończone - Neigh oferowałam, że zapłacę za wyróżnienie - chcecie czy nie chcecie :diabloti: Paros wznów allegro i daj znać ile i gdzie Ci przelać (tylko wiesz, nie to na głównej stronie allegro za 100zł :oops:)

Mamuśka z dziećmi na allegro :lol:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=686410901

:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Gameta zrobiłam wyróżnione tak jak poprzednio (było 2006 wejść!!) i ja je sfinansuję, dobrze? :lol:
A te pieniążki przeznaczymy dla innej bidy :-( zgadzasz się?