Soema Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Neigh, ogłoszenia one mają? Ja mam tak sporadyczy dostęp do neta, że wstyd..:roll: teraz jak zawsze taaaki wysyp szczeniąt :-( sama mam 3tygodniowe cudo na DT. A może napisz do Neris, ona szukała szczeniakom domów w Niemczech, może mogłaby pomóc. zwolennikiem nie jestem, ale widzę co się dzieje:roll: Quote
paros Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 auraa napisał(a):czy ciotki na urlopie? Ja nie :shake: Czy ktoś odezwał się w sprawie adopcji? Quote
gusia0106 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Szykuje mi się dom być może dla jednego szczeniora.... Skąd można ewentualnie je odebrać? Quote
auraa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 TAK mi przykro,że nie mogę pomóc:-(. Cały czas przeskakuję przez pudła i nic nie mogę znaleźć. :cool3: Mam nadzieję,że do końca lipca mój dom wróci do normalności. Quote
Neigh Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 gusia0106 napisał(a):Szykuje mi się dom być może dla jednego szczeniora.... Skąd można ewentualnie je odebrać? Z Ursusa. Mam za krótką wypowiedz......Zatem Ursus aktualnie Warszawa. Quote
bajk21. Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 gusia0106 napisał(a):Szykuje mi się dom być może dla jednego szczeniora.... Skąd można ewentualnie je odebrać? Być może sunia-matka pójdzie do adopcji do Baniochy, natomiast sprawie domów stałych dla szczeniaków proszę kontaktować się ze mną pod numer telefonu 501 980 665 lub na PW. Quote
gusia0106 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 auraa napisał(a):i co z tym domkiem? Póki co cisza. Wyslalam zdjecia i czekam.... Quote
malawaszka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 kobitki - szukam kogoś na wizytę przed.adop. dla sznupcia z Ostatniej Szansy - jest u mnie i ma sznaśe na domek z Wawce - Wawer - znacie kogoś w tym rejonie kto by prześwietlił domek? http://www.dogomania.pl/forum/f1161/sznaucer-miniaturowy-jego-ostatnia-szansa-pilnie-dt-140982/ Quote
gusia0106 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='malawaszka']kobitki - szukam kogoś na wizytę przed.adop. dla sznupcia z Ostatniej Szansy - jest u mnie i ma sznaśe na domek z Wawce - Wawer - znacie kogoś w tym rejonie kto by prześwietlił domek? http://www.dogomania.pl/forum/f1161/sznaucer-miniaturowy-jego-ostatnia-szansa-pilnie-dt-140982/ Ciotka, dawaj mi namiary na PW. Mam tam taką jedną to ją jutro oświecę, że ma zajęte popołudnie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 gusia0106 napisał(a):Ciotka, dawaj mi namiary na PW. Mam tam taką jedną to ją jutro oświecę, że ma zajęte popołudnie :evil_lol: dzięki - posłałam :loveu: Quote
bajk21. Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Niestety sunia nie będzie miała domku. Na wizycie przedadopcyjnej była "beka" i stwierdziła, że ludzie chcą ale nie takiego pieska i to nie jest odpowiedni dom dla naszej suni. Jak na razie nikt inny nie jest zainteresowany ani sunią, ani jej szczeniakami. Czy one mają dużo ogłoszeń? Quote
Neigh Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Nie mają, ale moje prośby o ogłoszenia nie skutkują. Quote
paros Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Neigh napisał(a):Nie mają, ale moje prośby o ogłoszenia nie skutkują. No wiesz nie piszesz prawdy :mad: Zobacz swój post TUTAJ :cool3: a to mój post sprzed dwóch tygodni paros napisał(a):Już są od kilku dni :lol: allegro.pl eoferty 4lapy vegie ale.gratka psy pineska kupiepsa Gumtree Dwukropek aleokazja adopcje animalia e-zwiarzak polskastrefa psiak Quote
Neigh Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Noo i tu się absolutnie zgadza:-). Paros jak zwykle niezawodna.:loveu:...ale miałam nadzieję, ze moze jeszcze ktoś.. Na razie cisza adopcyjna trwa Quote
gameta Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Allegro jest zakończone - Neigh oferowałam, że zapłacę za wyróżnienie - chcecie czy nie chcecie :diabloti: Paros wznów allegro i daj znać ile i gdzie Ci przelać (tylko wiesz, nie to na głównej stronie allegro za 100zł :oops:) Quote
Neigh Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Wiem Gameta, wiem, ale ja się nic nie odzywam, bom hmm wstydliwa hihih. A poważnie, nie ja robię ogłoszenia, to co się będę wyróżnieniami rządzić Kurna olek - byłam dziś na takim szkoleniu wolontariackim i śmy byli w przytulisku. Wiedziałm, ze to się źle skonczy.... Była taka jedna sunia......no i przepadłam szlag by to:roll: Quote
gameta Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 No wiesz co? Wstydliwa :shake: Poczekam na Paros w takim razie :diabloti: No to dawaj ten wątek tej nowej ;) I jak byś nie wiedziała, jakich miejsć unikać :shake: ;) Quote
Neigh Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Nowa nie ma wątku, nie ma nawet zdjęć. Kurna - ja nie wchodzę CELOWO na nowe wątki, ja już się nawet na pobocza nie patrzę. Unikam kłopotów.....no i co? I kurna przepadłam. A drugie co mi się podobalo strasznie ponoć jest wściekle złe.Jeee tam.... Quote
gameta Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Neigh napisał(a):Nowa nie ma wątku, nie ma nawet zdjęć. Kurna - ja nie wchodzę CELOWO na nowe wątki, ja już się nawet na pobocza nie patrzę. Unikam kłopotów.....no i co? I kurna przepadłam. A drugie co mi się podobalo strasznie ponoć jest wściekle złe.Jeee tam.... To trza porobić (ja sobie mogę z trójmiasta się pomądrzyć) I idziesz na szkolenie do przytuliska :diabloti: Pewne, że jeeeee tem - pewnie wystraszone jak cholera i tyle. Przeglądając wątki od dłuższego czasu, nasunął mi się wniosek, że prawdziwe agresywne cholery w schronach są przemiłe i przeciche a te "agresywne' schroniskowo, to później śpią z noworodkiem w jednym łóżeczku... Quote
Neigh Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Dokładnie tak. Owszem bywają wyjątki. Najgorsze jak psu łatkę przykleją... Mój osobisty Tygryś stał na krowim łańcuchu jako "szczególnie niebezpieczny dla ludzi i zwierząt" TIAAA A ja mam słabość do bandytów :) Facetów też sobie zawsze nieodpowiednich wybieram :-) Quote
paros Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 gameta napisał(a):Allegro jest zakończone - Neigh oferowałam, że zapłacę za wyróżnienie - chcecie czy nie chcecie :diabloti: Paros wznów allegro i daj znać ile i gdzie Ci przelać (tylko wiesz, nie to na głównej stronie allegro za 100zł :oops:) Mamuśka z dziećmi na allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=686410901 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Gameta zrobiłam wyróżnione tak jak poprzednio (było 2006 wejść!!) i ja je sfinansuję, dobrze? :lol: A te pieniążki przeznaczymy dla innej bidy :-( zgadzasz się? Quote
gameta Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 paros napisał(a):Mamuśka z dziećmi na allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=686410901 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Gameta zrobiłam wyróżnione tak jak poprzednio (było 2006 wejść!!) i ja je sfinansuję, dobrze? :lol: A te pieniążki przeznaczymy dla innej bidy :-( zgadzasz się? Paros, ok - mów ile i na kogo ;) Quote
auraa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Tak przeglądałam te ogłoszenia i pomyślałam,że może nowe zdjęcia? Ale ja tu tylko sprzątam!!!!!;) Quote
Recommended Posts