Ada-jeje Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Jak mi nic nie stanie na przeszkodzie to Oskara czeka przeprowadzka w piatek. Quote
Ada-jeje Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Oskar juz przeprowadzony, musi byc najpierw odrobaczony i troche odzywiony, bo w Wieliczcze nie przytyl nic. :shake: Brzydka matowa i wypadajaca siersc :-( zrzygal mi cale auto, momentami ciagnie jak parowoz. :mad: Biedny moj kregoslup :placz: Quote
Cudak Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1160/porzucony-kundelek-czeka-na-nowy-dom-pilnie-potrzeby-dt-145239/ Pies mieszka na ulicy!! Pilnie potrzebny DT!! Przepraszam za offa Quote
Ada-jeje Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Oskar pojechal dzisiaj do fachowca na oszlifowanie swoich diamentow.:evil_lol: Quote
malta79 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Etyka, bede wdzięczna za jakiekolwiek fotki Dorci. Z ogromną przyjemnością patrzę na jej szczęście. Quote
Ada-jeje Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Dawno tam nie bylam, ale cisza ze wszystkich stron, nikt nie dzwoni. :shake: Quote
agnieszka24 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Przepraszam za offa.. Cioteczki można pomóc schroniskowym psiakom oddając swój głos!! To nic nie kosztuje, a wiele może zdziałać :smile: Ruszyła nowa akcja Tesco - POMAGAJMY ZWIERZĘTOM :loveu: 10% wartości z każdej zakupionej w Tesco karmy dla zwierząt zostanie przekazane 5 schroniskom :lol: Swój głos można oddać tutaj: Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o. Roześlijcie to info gdzie się da. Skoro można pomóc psiakom w schroniskach, to dlaczego tego nie zrobić :p Quote
hanek Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Proszę o informację jaki był koszt kastracji Oskara. Quote
Ada-jeje Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Koszty Oskara do 30 wrzesnia. 900 zl. hotel w Wieliczce do dn. 28 sierpnia, 320 zl. hotel u Marty do dn. 30 wrzesnia, 14 zl. szczepienie na wscieklizne, 9 zl. odrobaczenie, 100 zl. kastracja. Przewoz Oskara z Wieliczki do Myslenic ( paliwo w tym opl. za autostrade) 75 zl. Przy okazji informuje ze rozprawa odbedzie sie dnia 9 pazdziernika o godzinie 9 rano. Quote
hanek Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Nowy, uaktualniony plakat dla Oskara: http://proanimals.org/posters/poster_239.pdf Quote
Ada-jeje Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Hanek a czy pozostale dwa plakaty ktore widzialas mam tez zabrac do powieszenia, na pewno plakat Oskara nie bedzie lepszy pod wzgledem koloru. Quote
hanek Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Może pani powiesić skoro już są. Jak kupię kolorowy tusz to wydrukuję wszystkie jakie mamy i zamienię w lecznicy. Przydałby się sponsor od plakatów:shake: Quote
Jagienka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 hanek napisał(a):Może pani powiesić skoro już są. Jak kupię kolorowy tusz to wydrukuję wszystkie jakie mamy i zamienię w lecznicy. Przydałby się sponsor od plakatów:shake: Wyślijcie mi na maila jagnas[at]gmail.com to wydrukuje i na pw proszę adres do wysyłki plakatów. Już widze w poście 286 (nie spojrzałam wyżej :oops: ) ten jest najaktualniejszy? Quote
hanek Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='Jagienka']Wyślijcie mi na maila jagnas[at]gmail.com to wydrukuje i na pw proszę adres do wysyłki plakatów. Już widze w poście 286 (nie spojrzałam wyżej :oops: ) ten jest najaktualniejszy? Jagienko, przepraszam najmocniej, że dopiero teraz odpisuję! Tak, ten z postu 286 jest najaktualniejszy, adres to: Fundacja Pro Animals - Na Pomoc Zwierzętom ul. Żeromskiego 6 32-500 Chrzanów Bardzo dziękujemy za pomoc! Quote
Ada-jeje Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Jagienko dziekujemy za plakaty dla Oskara. :loveu: Dzisiaj odbyla sie sprawa przeciwko wlascicielowi Dorki i Oskara. Bylysmy mile zaskoczone postawa pani sedziny, ktora odrzucila zaproponowana kare przez prokuratora, a mialo to byc 300 zl. grzywny. Pani sedzina nie zgodzila sie z tak niska kara i orzekla 6 miesiecy w zawieszeniu na dwa lata oraz 1500 zl. nawiazki na rzecz Fundacji. Wyrok nie jest prawomocny, ale wiemy ze wlasciciel nie bedzie sie odwolywal gdyz poddal sie dobrowolnie wyrokowi zaproponowany przez sedzine. :loveu: Biorac pod uwage materialna sytuacje oskarzonego, my jako strona pokrzywdzona wyrazilysmy zgode na splacanie nawiazki w ratach. Quote
IKA & SONIA Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 :loveu::loveu::loveu: mam nadzieję, że wyrok zaowocuje odpowiednią postawą sprawcy! Quote
Ada-jeje Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Hanek jest pierwsza rata nawiazki prosze wpisuj w pierwszym poscie zebysmy sie nie pogubily. 100 zl. Zas w wydatkach 300 zl. hotel za m-c pazdziernik. Quote
andzia69 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ada - nie wiem czy można tak powiedzieć...ale suma zadosćuczynienia w porównaniu do innych podobnych spraw jest....wielka!:multi::multi::multi: a czy tytuł nie powinien być ciut inny? tylko oskarek szuka jeszcze domku... Quote
hanek Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Temat zmieniony, zapraszamy na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/beautiful-estee-lauder-75-ml-edp-do-8-xi-172616/ Quote
IKA & SONIA Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Oskar jest w przełomie, może w końcu ktoś go wypatrzy! Quote
monika55 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Jestem juz. Jesli moge poradzic to przeniescie swoje watki na ogolny. Trzeba napisac do moderatora. Tam wiecej ludzi wchodzi. Wobec tego psy maja wieksza szanse. Quote
Ada-jeje Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Grobowa cisza zapanowala na watkach naszych psiakow, od dwoch miesiecy zero adopcji. Quote
Recommended Posts