Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem obserwuje i wasze watki, nie chce byc zla wrozka, ale to juz naprawde przesyt zwierzat, glupio tak sie wyrazac ale popyt juz dobiega konca. Czarno to wszystko widze, jak sie nie wezmiemy za edukacje to zbieractwo nigdy sie nie skonczy.
Hanek jest druga rata nawiazki, uzuoelnij prosze w pierwszym poscie.

Posted

Witam ponownie

już nie wyglądam jak kaloryfer starego typu (wszystkie żeberka na wierzchu). Teraz wyglądam jak niedźwiedź... chyba polarny... ;)

Wyprowadzam moją panią o 5.30 żeby się nie zastała... A potem doglądam obejścia zaglądając czasem do zaprzyjaźnionego kiosku. Już nie zjadam drzwi i desek żeby powłóczyć się po wsi z psami... W końcu idzie zima, a może rozum mi wrócił...

Wszystkim Dogomaniakom życzymy spokojnych i szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia oraz wielu czworonożnych przyjaciół w Nowym Roku, a bezdomnym i zagubionym zwierzakom pełnej michy i miejsca w ludzkich sercach.

Mama, Ania i ja Dorka

Posted

Etyka, dziekujemy za fotki, z wzajemnoscia zyczymy Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku, tylko nie bardzo wierzymy ze to nasza Dorka, :shake: chyba nam ja podmienilas, :lol: wlasnie jak piszesz na niedzwiadka. Pieknie dziewczyna wyglada no i dba o Twoje kosteczki, zeby sie nie zastaly. :loveu:

Posted

Dorka szybciutko znalazla DS, pomogla w szukaniu DS E.DEREK i tym sposobem trafila do psiego raju. :loveu:
Niestety Oskar nie mial takiego szczescia :shake: i wciaz czeka w hotelu na swoje ludzia.

• 3 weeks later...
Posted

Poprosimy Marte o nowe fotki, choc w ta pogode, nie bedzie to latwe. Oskar dobrze znosi aure, on byl przyzwyczajony do o wiele gorszych warunkow, warunki w jakich zyl widac w pierwszym poscie. U Marty ma bude ocieplona z przedpokojem a w mrozy jeszcze dodatkowo kubrak.