agaga21 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 straszne! :( biedne psiaki...zimno się robi a one w kojcach zamiast w ciepełku. Quote
andzia69 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 wszędzie się źle dzieje...jak nie zwroty z adopcji,ucieczki psiaków z dt/ds...to brak adopcji:( Quote
Ada-jeje Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Wiem obserwuje i wasze watki, nie chce byc zla wrozka, ale to juz naprawde przesyt zwierzat, glupio tak sie wyrazac ale popyt juz dobiega konca. Czarno to wszystko widze, jak sie nie wezmiemy za edukacje to zbieractwo nigdy sie nie skonczy. Hanek jest druga rata nawiazki, uzuoelnij prosze w pierwszym poscie. Quote
monika55 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 A ogloszenia w Gazecie Krakowskiej? Nie wiem dokladnie. Moja Mila tam sie znalazla i mialam chyba z 10 telefonow. Mila juz w domku swietnym. A juz tracilam nadzieje. Quote
IKA & SONIA Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Tylko jak się dostać do Krakowskiej? Quote
Ada-jeje Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Tam jest ograniczona ilosc miejsc, ale Dusia tez i w krakowskiej byla, dawala ogloszenie Foksia. Quote
monika55 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ciekawe bo ci ludzie szukali wiekszego psa. Pociesze, ze na kazdego przyjdzie pora na grzanie dupki w domu. Quote
etyka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Witam ponownie już nie wyglądam jak kaloryfer starego typu (wszystkie żeberka na wierzchu). Teraz wyglądam jak niedźwiedź... chyba polarny... ;) Wyprowadzam moją panią o 5.30 żeby się nie zastała... A potem doglądam obejścia zaglądając czasem do zaprzyjaźnionego kiosku. Już nie zjadam drzwi i desek żeby powłóczyć się po wsi z psami... W końcu idzie zima, a może rozum mi wrócił... Wszystkim Dogomaniakom życzymy spokojnych i szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia oraz wielu czworonożnych przyjaciół w Nowym Roku, a bezdomnym i zagubionym zwierzakom pełnej michy i miejsca w ludzkich sercach. Mama, Ania i ja Dorka Quote
Ada-jeje Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Etyka, dziekujemy za fotki, z wzajemnoscia zyczymy Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku, tylko nie bardzo wierzymy ze to nasza Dorka, :shake: chyba nam ja podmienilas, :lol: wlasnie jak piszesz na niedzwiadka. Pieknie dziewczyna wyglada no i dba o Twoje kosteczki, zeby sie nie zastaly. :loveu: Quote
monika55 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Jaki wspanialy pies. To wiadomosci z DS? Quote
IKA & SONIA Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Etyko Dorka ma u Was jak w niebie :loveu::loveu::loveu: piękna z niej niedźwiedzica :lol: Również składam Wam życzenia Zdrowych, Spokojnych Świat Bożego Narodzenia! Quote
IKA & SONIA Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 monika55 napisał(a):Jaki wspanialy pies. To wiadomosci z DS? Tak z DS :) Quote
IKA & SONIA Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Zapraszam na wątek Reksa: http://www.dogomania.pl/threads/175050-REKS-miaA-byAE-odstrzelony-przez-myA-liwych-ocalaA-i-szuka-domu?p=13639566#post13639566 Quote
Ada-jeje Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Moniko jak wygladala Dorka w momencie przewozenia jej do DS mozesz zobaczyc w avatarku etyka Quote
Ada-jeje Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Dorka szybciutko znalazla DS, pomogla w szukaniu DS E.DEREK i tym sposobem trafila do psiego raju. :loveu: Niestety Oskar nie mial takiego szczescia :shake: i wciaz czeka w hotelu na swoje ludzia. Quote
Ada-jeje Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 A na chwile obecna potrzebujemy kasy na oplacenie hoteliku Oksara. http://www.dogomania.pl/threads/175040-Broszki-zapinki-klipsy-pierA-cionki-na-podopiecznych-Pro-Animals-i-j-s-do-13-12?p=13650146#post13650146 Quote
agamika Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 a jest szansa na jakies nowe zdjęcia Oskara ? jak znosi zimę ? Quote
Ada-jeje Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Poprosimy Marte o nowe fotki, choc w ta pogode, nie bedzie to latwe. Oskar dobrze znosi aure, on byl przyzwyczajony do o wiele gorszych warunkow, warunki w jakich zyl widac w pierwszym poscie. U Marty ma bude ocieplona z przedpokojem a w mrozy jeszcze dodatkowo kubrak. Quote
Ada-jeje Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Hanek wplynela kolejna rata nawiazki dla Oskara, i kolejny miesiac grudzien zaplata za hotel. Quote
Ada-jeje Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Niestety 28 grudnia minelo pol roku :-( Quote
Recommended Posts